OPEX Operasyon Yönetim Sistemi

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Stok Fotoğrafçılığı.
Advertisements

İNSAN KAYNAKLARI’NDA SOSYAL MEDYA
Linux ile E-ticaret Barış Özyurt
Toplu SMS Toplu MMS Hedefli Mesaj Sesli Mesaj / IVR Akıllı Yetenekler
Teknoloji İş Yapma Şeklimizi Değiştiriyor Yeni Nesil Medya Takip Teknolojileri ile iş süreçlerindeki dönüşüm…
Günümüz şartları altında insanların en büyük kaygısı artık can ve mal güvenliği haline geldi. Pek çok güvenlik sistemi artık karşılanamayacak kadar pahalı.
DALLAR IT - Information Technology BT - Bilişim Teknolojileri.
Filonuza ait tüm detayları kayıt altına alın.
Yazıcı ve Çok Amaçlı Ofis Makineleri Yönetimi
PYO PROJE Y Ö NETİM OFİSİ Mühendislik Müşavirlik ve Uluslararası İç ve Dış Tic.Ltd.Şti. Doğru Kararı, Doğru Zamanda Verebilmeniz İçin…
CWIZ CALL CENTER.
Restaurant Yönetim Sistemi
TERZİ USULÜ VE SİPARİŞ ESASLI İŞ MODELİNDE ÇİZELGELEME İHTİYACI
KAMU İÇ KONTROL SİSTEMİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI
Sorularla Gerçeğe Çağrı Merkezi.
EĞİTSEL DEĞERLENDİRME VE BEP
 Dinlemek.  Marka, kampanyalarını hayata geçirmeden öncede belirli periyotta markanın nasıl konuşulduğunu dinlemesi gerekir. Kampanyayı başlattıktan.
Ender Topuz Ford Otosan - Yazılım mimarı
Raporlama. ● HAZIRLIK ● ARAŞTIRMA ● RAPOR- genel görünüm - pratik tavsiyeler ● GENEL YORUMLAR ARAŞTIRMA / RAPORLAMA.
TEFTİŞ KURULU MÜDÜRLÜĞÜ Buca Belediyesi’nde yürütülen hizmetlerin etkin, verimli ve ekonomik çalışmalarla amacına ulaşması, Amaçlardan, yasallıktan sapma.
Kurum İçi Sosyal Medya & Blogy Uygulaması
CPM MASTER ERP Kalite Yönetimi
Elektra, “CRM” i İki Ana Alana Ayırıyor. 1- Otel Misafirleri İçin Aşağıdaki Yapıyoruz.
DEFTERDARLAR ÇALIŞMA TOPLANTISI
SINAV KAYGISI VE BAŞA ÇIKMA YOLLARI
TRAFİKTEYİM.
SANAYİDE ENERJİ YÖNETİMİ
Facebook’ta iletişim biçimi üzerine Işık Barış Fidaner.
MEGA HOLDINGS TRADING.
Olay Komutanı. Olay Komutanı Planlama Bölümü Şefi Operasyon Bölümü Şefi Lojistik Bölümü Şefi Finans/ Yönetim Bölümü Şefi.
İÇERİĞİN HABERCİYE SUNULMASI
Microsoft’ta Devrim Visual Studio 2010 Kariyer Üstü Prestij.
SEÇİM SİYASETÇİNİN EN SİHİRLİ SÖZÜ SİYASETÇİNİN EN SİHİRLİ SÖZÜ SİYASETİN HARMAN YERİ SİYASETİN HARMAN YERİ BÜTÜN EMEKLERİMİZİN KARŞILIĞINI ALACAĞIMIZ.
PROBLEM ÇÖZME VE TEKNİKLERİ
Eymen CEVENT NİSANİ Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
Düzenleyici Etki Analizinin Türk Hukuk Sistemine Tanıtılması DEA’ların Şeffaflık, Konsültasyon ve İletişim Unsurlarının Artırılması Mart 2009 Oturum.
Yetkinlikler Yetkinlikler belirli bir görevi başarıyla yerine getirebilmek için beklenen ortak kurumsal davranış ve tutumları tanımlanmaktadırlar.
TÜRK DİLİNİN YOZLAŞMASI
ZAMİR (ADIL).
KİŞİSEL MAHREMİYET ve TACİZ
MEDİKO ORYANTASYONU HAZIRLAYANLAR Seçil YAŞAR Rahim TEKİN Mehmet UÇAR
 Günlüğünüz olsa başkalarının okumasını engellemek için neler yaparsınız? TTelefonumuzdaki özel bilgilerin başkalarının eline geçmesini önlemek için.
İZMİR – İSTANBUL – GEBZE
Mesleki Bilgi Sistemi, yaşam boyu sürecek öğrenme ve gelişim yolculuğunda size rehberlik etmeyi amaçlamaktadır.
“DÜNYADA HERŞEY İÇİN, MEDENİYET İÇİN, HAYAT İÇİN, MUVAFFAKİYET İÇİN HAKİKİ MÜRŞİT İLİMDİR, FENDİR İLİM VE FENNİN HARİCİNDE MÜRŞİT ARAMAK GAFLETTİR, CEHALETTİR,
KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
20 yılı aşkın süredir yazılım sektöründe teknoloji geliştiriyoruz…
DEVLET BAŞKANI ZALİM OLURSA. Abdullah bin Abbâs -radıyallâhu anhümâ- anlatıyor:
TAŞIMA ŞİRKETİ BÜROSU/ GÜMRÜKTE AYRILAN BÖLÜM
FAHRİ KİRT ORTAOKULU ÖĞRENCİ KOÇLUĞU PROJESİ.
GÜÇLÜ YANLAR, GELİŞTİRİLMESİ GEREKEN YANLAR, FIRSATLAR VE TEHDİTLER
Bilişim Teknolojileri Alanı Bilişim sektörünün ihtiyaç duyduğu nitelikli meslek elemanlarına, gerekli olan mesleki yeterlikleri bilimsel ve teknolojik.
YENİ TÜRK TİCARET KANUNU SÜRECİNDE YOL HARİTASI Hazırlayan: Recep Aşır Temmuz 2012.
 Destek sistemine hangi adresten ulaşabilirim?.  Sisteme nasıl giriş yapabilirim?  Kullanıcı bilgilerimi nasıl güncelleyebilirim?  Bildirimimi nasıl.
TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ
 Meslek seçimi konusunda gerçekçi ve doğru karara ulaşabilmek için öncelikle kendinizi tanımalısınız.
Gelin şimdi şu söyleyeceklerimi birlikte değerlendirelim; Müşteriler Meslek mensubunu seçerken Nelere Dikkat Etmeli? Muhasebe ve denetim hizmetlerinin.
Perakende Analiz ve Raporlama Sistemi PARS
KURUMSAL DIŞ DEĞERLENDİRME SORULARI
Kurumsal Varlık Yönetimi Sistemi
ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SOSYAL HİZMET BÖLÜMÜ
VM AKADEMİ A.Ş. BUSINESS İŞ PLANI. VM AKADEMİ KURUMSALLAŞMA YOLUNDA HIZLA İLERLEMELİDİR ; 1.FİRMA ACİLEN KENDİ İÇERİSİNDEKİ GÖREV TANIMLARINI REVİZYONDAN.
Karabağlar Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
SWOT ANALİZİ TÜRKER DURAN YATIRIM TEŞVİK DANIŞMANI.
2017 YILI MAVİ BAYRAK ETKİNLİK DOSYASI.
BÜROLARDA PLANLAMA Öğr. Gör. Öznur NALÇINKAYA.
KONULAR GERİ DÖNÜŞÜM NEDİR ? NASIL YAPILIR? TEKNOLOJİK ATIKLAR NELERDİR? TEKNOLOJİK ATIKLAR HAKKINDA NE BİLİYORUZ? E ATIK NEDİR? ELEKTİRİKLİ VE ELEKTRONİK.
SÜREÇLERİN BELİRLENMESİ VE TANIMLANMASI
Nokta Üniversite Otomasyon Sistemi
ETKİLİ İLETİŞİM KURUM İÇİ İLETİŞİM(UYGULAMA ÖRNEKLERİ) GİZEM GİRAY SEVİL KAPLAN FATMA BUSE BİRGÜL Kaynak:
Sunum transkripti:

OPEX Operasyon Yönetim Sistemi

Düzenli Bilgi Toplayabiliyor musunuz ? Departmanınızla İlgili Aksaklık ve Sorunlar Size Ulaşıyor mu ? Departmanınızla İlgili Şikayetleri Anında Öğrenebiliyor musunuz ? Şirket İçinde Sizi İlgilendiren Değişim ve Gelişmeler Neler ? İç Yazışmalar, haberler, toplantı tutanakları.... herşey elinizin altında mı

Planlama Yapabiliyor musunuz ? İşlerinizi Sıralayıp Onları Düzenli Takip Edebiliyor musunuz ? Elemanlarınıza Görevlerini Dağıtıp Onları Verimli Kullanıyor musunuz ?

Kontrol ve Yönlendirme Yapabiliyor musunuz ? Yapılan Hata ve Gecikmeleri Zamanında Görüyor musunuz ? Verdiğiniz Görevleri Düzenli Kontrol Edebiliyor musunuz ?

Analiz Yapabilyor musunuz ? Sorunlar Daha Çok Nereden ve Neden Kaynaklanıyor ? Zaman Kayıpları Neden Oluşuyor ? Kimler Daha Verimsiz; Kimler Hangi Konuda Zayıf

Üstlerinize Rapor ve Bilgi Veriyor musunuz ? Verilen Görevleri Alıp Zamanında Yerine Getirdiğinizi Aksaklıklara Müdahale Edip Zamamında Çözümlediğinizi Ekibinizi nasıl kontrol edip yönettiğinizi Neyi Ne zaman Nasıl Yaptığınızı Elektronik Ortamda Belgelemeyi

OPEX İle Ne Yapabilirsiniz ?

Düzenli Bilgi ve İletişim Sağla Departmanınızla İlgili Aksaklık ve Sorunlar Size Anında Ulaşır . Departmanınızla İlgili Şikayetleri Anında Görürsünüz. Şirket İçinde Sizi İlgilendiren Değişim ve Gelişmeleri Bilirsiniz. İç Yazışmalar, haberler, toplantı tutanakların ve her türlü bilginin kolayca aranan, gruplanan ve analiz edilebilen bir arşivini tutarsınız.

Planlama Yapabilirsiniz. Kendi İşlerinizi Unutmadan ve Geciktirmeden Takip Edebilirsiniz. Elemanlarınıza Görevlerini Dağıtıp Onları Elektronik Ortamda Yönetebilirsiniz.

Kontrol ve Yönlendirme Yaparsınız Yapılan Hata ve Gecikmeleri Zamanında Görüp müdahale edebilirsiniz. Verdiğiniz Görevleri Unutmadan ve Düzenli Bir Şekilde Kontrol Edebilirsiniz. Kendinize düzgün bilgi akışı ve raporlama sağlarsınız.

Analiz Yapabilirsiniz Sorunlar Daha Çok Nereden ve Neden Kaynaklandığını Belirleyebilirsiniz ? Hangi İşlerin Ne Sıklıkta Oluştuğunu ve Ne Kadar Zaman Aldığını Göreblirsiniz Kimler Verimsiz; Kimler Hangi Konuda Zayıf bunları tespit eder gerekli desteği belirlersiniz.

Düzgün Rapor ve Bilgi Verirsiniz Verilen Görevleri Elektronik Ortamdan Alırsınız Aksaklıklara Müdahale Edip Zamamında Çözümlediğinizi Belgelersiniz Ekibinizi nasıl kontrol edip yönettiğinizi gösterirsiniz. Diğer departman ve kişilere gerekli bilgileri dağıtırsınız. Neyi Ne zaman Nasıl Yaptığınızı Elektronik Ortamda Belgelersiniz...

Gelen Çağrılar

Çağrı Alınır

Planlanır

Bitirilir