Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

2017 YILI MAVİ BAYRAK ETKİNLİK DOSYASI.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "2017 YILI MAVİ BAYRAK ETKİNLİK DOSYASI."— Sunum transkripti:

1 2017 YILI MAVİ BAYRAK ETKİNLİK DOSYASI

2 2017 YILI DEĞERLENDİRME RAPORU
Eylem Eylemin gerçekleşme Zamanı Yorum YANGINA MÜDAHALE EGİTİMİ VE YANGIN / İLK YARDIM TATBİKATI 60 dakikalık bir egitimdir. Eğitime Acil Hal Ekibi katılmıştır. Acil hal ekip lideri Kürşad GÖZÜKARA tarafından Yangına Müdahale eğitimi verilmiştir. Tüm yangın tüplerinin çalışma koşulları aktarılmış , önemli telefonlar ve yangın çıkması halinde yapılması gerekenler aktarılmıştır. Daha sonrasında tüm acil hal ekibi yangına müdahale / koruma ve ilk yardım konularında tatbikat yapmıştır. Oteldeki tüm yangın tüpleri Acil Hal ekibi tarafından bosaltılmıs ve nasıl kullanılması gerektigi ögretilmistir. Yangın sırasında olusan panigin biraz önüne gecilmeye calisilmistir.

3 2017 YILI DEĞERLENDİRME RAPORU
Eylem Eylemin gerçekleşme Zamanı Yorum ISO İŞ GÜVENLİĞİ TEMEL EĞİTİMİ , KİŞİSEL KORUYUCU EŞYALARIN KULLANIMIN ÖNEMİ 60 DK eğitimdir . Eğitime tüm departmanlardan 46 personel katılmıştır. Departmanlarda çalışan personele İş güvenliği yönetim sisteminin temel unsurları aktarılmış. Genel alanlarda ,çalıştıkları alanlarda ve kaldıkları odalarda elektrik ve suyun gereksiz yere açık bırakılmaması gerektiği aktarılmıştır. Arıza durumları hemen 316 nolu telefona bildirilmelidir. Yapılan egitimden sonra arızalar daha fazla bildirilmeye baslanmıstır .

4 2017 YILI DEĞERLENDİRME RAPORU
Eylem Eylemin gerçekleşme Zamanı Yorum ISO ÇEVRE YÖNETİM SİSTEMİ TEMEL EĞİTİMİ , KATI ATIKLARIN AYRILMASI , MAVİ BAYRAK VE YEŞİL ANAHTAR BELGELERİNİN TANITIMI 90 DK eğitimdir . Eğitime tüm departmanlardan 51 personel katılmıştır. Departmanlarda çalışan personele çevre yönetim sisteminin temel unsurları aktarılmış. Atıkların nasıl ayrılması gerektiği aktarılmıştır. Katı atıkların düzenli bir şekilde ayrılması amaçlanmıştır. Departmanlara ait çöp poşeti renk kodlaması aktarılmıştır. Personele renk kodlarına göre çöp poşeti kullanması gerektiği belirtilmiştir. Sahip olduğumuz belgelerden olan Mavi Bayrak ve Yeşil anahtarın ne olduğu ve amaçları hakkında kısa bir bilgi verilmiştir. .

5 2017 YILI DEĞERLENDİRME RAPORU
Eylem Eylemin gerçekleşme Zamanı Yorum SAHİLDE ATIKLARIN AYRILMASI VE SAHİL TEMİZLİĞİ PROJESİ 90 DK Katılımcı sayısı : 30 kişi Servis , Mutfak ve Housekeeping departman çalışanlarına atıkların nasıl ayrılması gerektiği aktarılmış ve tüm personel birlikte sahil temizliği yapılmıştır.

6 2017 YILI DEĞERLENDİRME RAPORU ATIKLARIN AYRILMASI VE SAHİL TEMİZLİĞİ PROJESİ

7 2017 YILI DEĞERLENDİRME RAPORU ATIKLARIN AYRILMASI VE SAHİL TEMİZLİĞİ PROJESİ


"2017 YILI MAVİ BAYRAK ETKİNLİK DOSYASI." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları