Restaurant Yönetim Sistemi

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
MS Dynamics AX Bakım Yönetimi - PMAX
Advertisements

Danışmanlık ve Bilgisayar Sistemleri
SentezDELUX OTEL Yönetim Sistemi
Ile her şey daha kolay…. 2 Lütfen Kullanıcı Adı ve Parolanızı Giriniz Teknik *******
Restaurant Yönetim Sistemi
2012
MILLENIUM MARKETING DEMO
SÜT ÜRETİCİLERİ İÇİN BİR DEVRİM. AVESSOFT (Union Yazılım Ltd.) •Avessoft olarak 2000 yılından bu yana sektörel yazılımlar üretmekteyiz. •Yazdığımız.
Satış Noktası Yönetimi
/ Tel: (216) Ayrıntılı bilgi için lütfen bize ulaşınız. / Tel: (216)
DEPOCU Depolarda çalışan arkadaşlara işlerinde yardımcı olalım istedik, DEPOCU yu hazırladık Depoların tüm giriş ve çıkışlarında barkod okuyuculu el terminallerinin.
MILLENIUM MOBILE SUNUMU
Prokart Promosyon Sistemi Version: Temel Özellikler  Kullanıcı dostu kolay kullanım.  Alışveriş Merkezi ortamında dahi kolayca çalışabilme.
Restaurant Yönetim Sistemi
AVEA SAHA GÜCÜ OTOMASYON PROJESİ
MALZEME İHTİYAÇ PLANLAMASI
Teknik Servis Programı
İTS (İlaç Takip Sistemi)
Sipariş Takip Programı
Restaurant Yönetim Sistemi
Azrael Online Hasta Takip Programı
Eczane ve Finans Yönetimi Sunumu 2014
Restaurant Yönetim Sistemi
Turkuaz Grup Otomasyon
MILLENIUM MARKETING SUNUMU
Restaurant Yönetim Sistemi
2 3 ÜST YÖNETİMİN LİDERLİĞİNDE, TAKIM HALİNDE BELİRLENEN HEDEFLER DOĞRULTUSUNDA, İŞLETME PROBLEMLERİNE GÖRE ÇÖZÜM BULUNMASIDIR. 4.
Aynı Anda 3 ayrı satış fişi. Bir Müşteri işlemini yarım bırakıp başka bir müşteriye satış yapabilme 40 Ayrı Masa Hesabı -Tüm ürünleri masalara 2. satış.
EXPORTAY’11.
MECHSOFT YAZILIM ÇÖZÜMLERİ
CPM MASTER ERP Kalite Yönetimi
eSoft™ Eker Bilgisayar Sistemleri A.Ş.
SÜT ÜRETİCİLERİ İÇİN BİR DEVRİM. AVESSOFT (DATA MEDIA) Avessoft olarak 2000 yılından bu yana sektörel yazılımlar üretmekteyiz. Yazdığımız bu ürünler.
Bütünleşik Dökümhane Çözümü
Erp. Otomatik Uyarı Sistemi Stok Yönetimi Satın AlmaTekstil Üretim Finans & Muhasebe SatışBakım PlanlamaÜretim KaliteMühendislik IKBilgi.
1TÇ:Ticaret Yönetimi + Genel Muhasebe
KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ TEDARİK YÖNETİM ZİNCİRİ
Üretim Planlama ve Uygulama Sistemi PRODLIGHT Üretim Planlama ve Uygulama Sistemi.
ÜRETİM KONTROLLÜ DEPO OTOMASYON SİSTEMİ
Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmalar arasında lider, önce ve yenilikçi olmayı kendisine vizyon edinmiş olan AIBIS; Türkiye, Almanya ve Suudi Arabistan’da.
Güvenilir ve dinamik yapısıyla her zaman yanınızda…
1. 2 Cari İşlemler Satıcı, Alıcı,Personel, Lokasyon ve Banka carilerinin ayrı ekranlardan tanımlanabilmesi. Satıcı, Alıcı,Personel, Lokasyon ve Banka.
Belgelendirme Süreç Yönetim Sistemi Cevizlidere Cad.No:134/A-B Balgat / ANKARA Tel: Fax:
MALİYET MUHASEBESİ MALİYET YÖNTEMLERİ Prof.Dr. İbrahim Lazol 2012.
OLYMPOS ZİNCİR MARKET UYGULAMALARI HAKKINDA GENEL BİLGİLER
Yrd.Doç Dr. YILMAZ GÖKŞEN
1 Bilişimde 15 Yıllık Deneyim. 2 Hizmetlerimiz  Yazılım (V-Era by Majör)  ERP Danışmanlığı  Donanım Hizmetleri  Proje Öncesi ve Sonrası Destek  Projenin.
CTS (TTNET - Cihaz Takip Sistemi)
 KURULUŞ : TEMMUZ  FAALİYET ALANI: YAZILIM  UZMANLIK ALANI : ÜRETİM SİSTEMLERİ SİPARİŞ BAZLI SİSTEMLER MALİYET SİSTEMLERİ PROSES BAZLI SİSTEMLER.
LOGO CRM ve SİPARİŞ OTOMASYONU
LUCA Bilgisayarlı muhasebe programı
Arkman Vize Paketi. Arkman sistem işleyişi Sistemdeki çalışma prensipleri: ▫ Acente ofisinde alınan VİZE işlerinin (satış öncesi ya da sonrası, randevu.
Okuyunca güzelle ş iyoruz... bilgiyle ke ş fet! e-uzum.com Kullanıcı Rehberi.
Logo Netsis B2B
Depo Elleçleme Personel Eğitimi
Tablet Menü.
Akıl Defteri.
Restoran Otomasyon Sistemi
TESLİM ALMA (TESELLÜM)
BOYANACAK MATERYALİ KONTROL ETME
MM-Malzeme Yönetimi Genel Sunumu
Tablet Menü.
İŞ YERİ UYGULAMA EĞİTİMİ
EN KOLAY ONLINE ÖN MUHASEBE PROGRAMI YONCAERP
Küçük ve Orta Ölçekli işletmeler için Online Ön Muhasebe Programı YoncaERP ile Stok, Cari, Fatura, Sipariş, Kasa, Banka, Çek Senet takibini yapın
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Sunum transkripti:

Restaurant Yönetim Sistemi SentezREST Restaurant Yönetim Sistemi

SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi ÖN MALİYET FORMU İpliğe ait proforma maliyet çalışmalarını müşteri ve renk bazında detaylı olarak çalıştırabilirsiniz. Farklı döviz cinslerini aynı çalışma içerisinde takip edebilirsiniz.

TOPLU ÖN MALİYET GÜNCELLEME SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi TOPLU ÖN MALİYET GÜNCELLEME Kur, hammadde maliyeti veya işçilik fiyatlarındaki değişim gibi maliyetlere etki eden faktörleri maliyet çalışmalarına otomatik olarak aktararak maliyet çalışmalarının güncellenmesini sağlayabilirsiniz.

SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi SİPARİŞ FİŞİ Müşterilerinize ait siparişleri tüm detayları ile takip edebilir ve bunların dökümlerini alabilirsiniz.

SİPARİŞ/TALİMAT OLUŞTURMA SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi SİPARİŞ/TALİMAT OLUŞTURMA Müşteri siparişleri üzerinden otomatik satın alma siparişi ve fason talimatları oluşturabilir ve bunlara ait dökümler alabilirsiniz. Bu siparişe ait tüm üretim talimatları tek ekrandan gerçekleştirilmiş olur.

SİPARİŞ ANALİZ OLUŞTURMA SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi SİPARİŞ ANALİZ OLUŞTURMA OLAP küpleri yardımıyla siparişlerinize ait detaylı analizler yapabilir bunları grafik olarak takip edebilirsiniz.

SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi HAMMADDE GİRİŞİ Müşterilerinize ait hammaddelerin depo girişlerini detaylı olarak gerçekleştirebilirsiniz. Girişlere ait irsaliye belge numarası ,müşteri parti numarasını takip edebilirsiniz.

HAMMADDE İHTİYAÇ PLANLAMA TABLOSU SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi HAMMADDE İHTİYAÇ PLANLAMA TABLOSU İpliğe ait reçete bilgileri sayesinde otomatik olarak hammadde ihtiyaç bilgilerini hesaplatabilir ihtiyaca göre satın alma sipariş oluşturabilirsiniz.

HAMMADDE SİPARİŞ FORMU SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi HAMMADDE SİPARİŞ FORMU Müşteri siparişlerine ait hammadde ihtiyaçlarını ve bunlara ait depo durumlarını tek bir ekranda takip ederek ihtiyaç tespit edebilenler için otomatik satın alma siparişi oluşturulmasını sağlayabilirsiniz.

SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi STOK FİŞİ Depo hareketleri üzerinde partilere ait tahsisleri gerçekleştirebilir, tarihçe ve maliyetlerin oluşmasını sağlayabilirsiniz.

SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi MİKTAR DAĞILIMI Stokların varyantlı olarak depo takibini sağlayabilirsiniz.

SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi SERİ KARTLARI Detaylı seri (top) kartları tanımlayabilirsiniz.Serilere ait barkotlu etiketler oluşturulabilmekte ve bu etiketler ile sevkiyat işlemleri yapılabilmektedir.

PARTİ SERİ BİLGİLERİ FORMU SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi PARTİ SERİ BİLGİLERİ FORMU İş emrine ait seriler tek ekranda takip edilebilir ve bu ekran üzerinden tüm detay işlemler (etiket basımı, paketlemeci vb.) yapılabilmektedir. Terazi bağlantısı ile ağırlık bilgisi terazi üzerinden otomatik olarak alınabilmektedir.

SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi İŞ EMRİ KARTI Detaylı olarak iş emri kartları oluşturabilirsiniz. İş emrinde her iplik için detaylı ve farklı (barkotlu veya barkotsuz) refakat kartları basabilirsiniz. Kartları tanımladığınız üretim tiplerine göre açarak istatistiki raporlar alabilir ve planlama ekranlarında farklı renkler ile takip kolaylığı saylayabilirsiniz.

PARTİ HAREKETLERİ KONTROL FORMU SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi PARTİ HAREKETLERİ KONTROL FORMU Tek ekran üzerinde açık/kapalı tüm iş emirlerini ve bunlara ait detaylı bilgileri takip edebilirsiniz.

SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi KAYIP ZAMAN GİRİŞLERİ Makinelerinize ait kayıp zaman bilgilerinizi detaylı takip edebilirsiniz.

SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi ÜRETİM DURUMU Tek ekran üzerinde makine parkurundaki makinelere ait üretim ve planlama hareketlerini takip edebilirsiniz.

SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi PLANLAMA LİSTESİ Planlama listesi üzerinden planlaması yapılacak partileri ve ilgili makinelerin mevcut durumlarını takip edebilir liste üzerinde otomatik olarak planlama yapabilirsiniz.

AYLIK PLANLAMA TABLOSU SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi AYLIK PLANLAMA TABLOSU Tek ekran üzerinde makine parkurlarındaki makinelerin üretim ve planlama bilgilerini aylık olarak takip edebilirsiniz.

ÜRETİM BARKOD GİRİŞLERİ SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi ÜRETİM BARKOD GİRİŞLERİ İşletme içerisindeki üretim hareketlerini barkot yardımıyla sisteminize otomatik olarak aktarabilirsiniz. İstediğiniz işlemin çıkışında etiket veya formlar basabilirsiniz..

OTOMATİK HAMMADDE SARFİYATI SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi OTOMATİK HAMMADDE SARFİYATI Üretime ait hammadde sarfiyatlarını toplu olarak otomatik gerçekleştirebilirsiniz.

SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi SİPARİŞ TARİHÇESİ Üretimin herhangi bir aşamasında siparişe ait tarihçe bilgilerine ulaşabilir üretim safhalarına ve maliyetini takip edebilirsiniz..

SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi FASONCU TAKİP FORMU Siparişlere ait fason hareketlerini tek ekran üzerinde detaylı ( durumu,miktarlar, fire vb.) olarak takip edebilirsiniz.

İŞLETME ÜRETİM HAREKETLERİ KONTROL FORMU SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi İŞLETME ÜRETİM HAREKETLERİ KONTROL FORMU Tek ekran üzerinde işletmenize ait tüm stok hareketlerine ulaşabilir istediğiniz bilginin detayına ulaşabilir grafik gösterim yapabilirsiniz.

SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi ÜRETİM ANALİZ KÜPÜ OLAP küpleri yardımıyla işletmelere ait detaylı üretim analizleri yapabilirsiniz.

SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi SEVKİYAT Müşteri siparişleri veya iş emirleri üzerinden otomatik olarak sevkiyat fişlerini oluşturabilir ve bunlara ait detaylı olarak alabilirsiniz.

GERÇEK MALİYET TABLOSU SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi GERÇEK MALİYET TABLOSU Yapılan tahsisler sonucunda iş emri bazında üretimin herhangi bir aşamasında gerçekleşen maliyet değerlerine ulaşabilirsiniz.

SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi CARİ HESAP KARTI Müşterilerinize ve Fasoncularınıza ait detaylı tanımlamalar yapabilirsiniz.

KONTROL PANELİ PARAMETRELERİ SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi KONTROL PANELİ PARAMETRELERİ Kullanıcıların kendilerine ait raporları programa dahil edebilirsiniz.

SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi KONTROL PANELİ Kullanıcıların ihtiyaçları doğrultusunda farklı detaylar içeren raporların tek ekranda online olarak takibini sağlayabilirsiniz.

SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi VERİTABANI SORGUSU İşletmenize ait ihtiyaç duyulan raporları gelişmiş rapor araçları ile üretebilir ve programınıza dahil edebilirsiniz.

VERİTABANI ANALİZLERİ SentezYarn İplik Üretim Takip Sistemi VERİTABANI ANALİZLERİ İşletmenize ait ihtiyaç duyulan raporları gelişmiş rapor araçları ile üretebilir ve programınıza dahil edebilirsiniz.