SEYYAR ELEKTRIK GÜCÜ SISTEMLERI

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
Advertisements

Akıllı Şebekelerde İletişim Teknolojileri
Bilişim Teknolojileri ve Yönetim Dersi (IYO 713) Sunumu
İÇİNDEKİLER Hakkımızda Üretim Üretim Alanımız Makine ve Ekipmanlarımız Finansal Veriler ve Müşteriler Kalite Anlayışımız İletişim Bilgilerimiz.
DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ
MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ 1 Genel İsim: İlyas Toktaş
FAALİYETLERİMİZ Yüzme & Süs Havuzu Ekipmanları ve Kimyasalları İmalatı ve İthalatı, Sauna ve Ekipmanları ithalatı, Buhar Odası ve Ekipmanları ithalatı,
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
Firmalarımız. Firmalarımız İştiraklerimiz Arıdil Beton Kandıra Tesisi Arıdil Beton Kaynarca Tesisi Arıdil Beton Erenler Tesisi Arıdil Beton Arifiye.
ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ
ELEKTRONİK ATIKLAR VE GERİ DÖNÜŞÜM
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
Yüksek Voltaj Koruyucu
Dijital Dünyada Yaşamak
Caterpillar Türkiye Yetkili Temsilcisi Borusan Makina’da çalışan dört arkadaş Mart 2007 tarihi itibariyle kendi işlerini kurmaya karar verdiler.
İTÜ DENİZCİLİK FAKÜLTESİ Gemi Teçhizatı Test Merkezi
SI MESLEK KOMİTELERİ ORTAK TOPLANTISI 31. Grup Elektrik, Elektronik ve Bilişim Sanayii 32. Grup Enerji ve Elektrik Ekipmanları Sanayii 33. Grup Aydınlatma.
OSB’LERCE GERÇEKLEŞTİRİLEN PROJELER VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ ALİ YERLİ YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİR.
Tanıtım Sunumu Mayıs Biz kimiz ? 1985 yılından bu yana gıda, kimya, boya, tekstil, otomotiv ve ilaç sektörlerine yönelik, kurum ihtiyaçlarına özel.
Kaçak Akım Koruma Uygulama Hataları
KURULUŞ Gövdesan Makina; Kocaeli Darıca sanayi sitesinde konuşlu m2 kapalı alana sahip tesislerinde; otomotiv, beyaz eşya ve inşaat sektörüne; çelik,
Ülkemiz ve Dünya.
© PRIME Alliance, Proprietary & Confidential prime-alliance.com ÜLKEMİZ İÇİN İDEAL OSOS.
İş sağlığı ve güvenliğiniz için vazgeçilmez çözüm. Elektrik kesintilerinde, çalışanlarınızı ve iş yerinizi riske atmayın.  Elektrik kesintilerinde otomatik.
Akıllı Şebekelerde Örnek Uygulamalar
2012 AKILLI ULAŞIM SİSTEMLERİ ÇALIŞTAYI OPERASYON VE UYGULAMA PANELİ
TEMSA GLOBAL Grup Adı: YEŞİL Grup Üyeleri: Aslınur Dalkılıç
ELEKTRİKLİ ARAÇLAR 2020 yılında, binek araç üretiminin yüzde 2 ile 5’ini sadece elektrikle çalışan araçlar oluşturacak. Otomotivin ibresini çevirdiği,
DIGITAL SIGNAGE ÇÖZÜMLERİ
GSM & ABS (ANTI-LOCK BRAKE SYSTEM)
EVDE KULLANDIĞIMIZ ALET VE MAKİNELER EMİR BURAK EKİNCİ FEVZİ ÖZBEY İ.O 1-C SINIFI.
KAHRAMANMARAŞ METAL MUTFAK EŞYALARI SEKTÖRÜ İÇİN PİLOT AKTİVİTELER 5 Haziran 2013 Ankara.
Ana faaliyet alanı elektrik-elektronik, mekanik sistem tasarımı ve üretimi olan YILDIRIM ELEKTRONİK 1986 yılında Ankara’da kurulmuştur yılından.
Mayıs 2012.
Merhaba arkadaşlar konumuz ..ÜLKELER ARASI ALIŞVERİŞ
MERSİN ÜNİVERSİTESİ OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ BURCU SARI
GERÇEKLEŞEN DÜŞLER.
BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI SANAYİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ELEKTRİK ELEKTRONİK VE BİLGİ TEKNOLOJİLERİ SANAYİ ŞUBESİ EKO TASARIM VE ENERJİ ETİKETLEMESİ.
KAHTA MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM MERKEZİ METAL TEKNOLOJİ ALANI
Kalite Yönetim Sistemlerinin Tarihsel Gelişimi, ISO 9000 Standartlar Ailesi, Kalite Yönetim Prensipleri 2. Hafta.
ENDÜSTR İ MESLEK L İ SES İ TEKN İ K L İ SES İ ANADOLU TEKN İ K L İ SES İ.
Yakıt Pilleri.
Almanya.
ATÇA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
ELEKTRİK-ELEKTRONİK TEKNOLOJİLERİ ALANI
TİCARETTE TEKNİK ENGELLER Şubat 2013 ÜRÜN GÜVENLİĞİ VE DENETİMİ (ÜGD) GENEL MÜDÜRLÜĞÜ.
VOLTAJ KORUMA SİSTEMLERİ GRD – 03 – 01 – 01 – A GRD –
“Alarmnet Güvenlik Sistemleri ile artık güvendesiniz!”
ADANA HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ
Pazarlama Kanalları ve Dağıtım Politikaları
Pazarlama Kanalları ve Dağıtım Politikaları
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİNİN YENİ BOYUTLARI
ÇEVREMİZDEKİ TEKNOLOJİK ALETLER İYİ Kİ VAR !
YATIRIM TEŞVİK SİSTEMİ
ARÇELİK ANONİM ŞİRKETİ İLE YAPILAN MESLEKİ EĞİTİM İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ.
BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI SANAYİ ÜRÜNLERİ GÜVENLİĞİ VE DENETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ.
İSVEÇ KRALLIĞI (2017 YILI SUNUMU)
TATA MOTORS.
TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ Tedarik Zinciri – Temel Kavramlar
TATA MOTORS.
SAAB OTOMOBİL HALİDİN SÖNMEZ
TATA MOTORS Hindistan’ın en büyük otomotiv kuruluşu Tata Motors Limited, 1945 yılında kurulmuştur. Tata Motors dünyada en büyük beş ticari araç üreticisi.
TATA MOTORS Limited Tata motors limited, Hindistan'ın en büyük otomotiv şirketidir. Ticari araçlarda her segmentte lider olup, pikap ve binek araçlarda.
Son yıllardaki atılımlarıyla dünyada tüm dikkatleri üzerine çeken Tata Motors'un Türkiye operasyonu 1997 yılında Isoto ile başlamıştır. İlk adımda, tek.
KARTEPE MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
HAKKIMIZDA Cepkask İleri Teknoloji Ürünleri San. Tic. A.Ş, 60 yıllık sigortacılık tecrübesi ile 2003 yılında Türkiye’de ilk defa Cepkask Cep Telefonu Hizmet.
Türkiye LPG Piyasasında Gelecek Stratejileri
Sunum transkripti:

SEYYAR ELEKTRIK GÜCÜ SISTEMLERI 230V MOBILE POWER SYSTEMS 230V SEYYAR ELEKTRIK GÜCÜ SISTEMLERI Sunum Dosyası - Ekim 2009

ÜRÜN TANIMI “DYNAWATT 230V POWER SYSTEM” Araca veya motora monte edilen ve kayış/kasnak sistemi ile tahrik edilen “trifaze” bir Jeneratörden elde edilen akımın elektronik bir kontrol ünitesi yardımı ile seyyar ortamlarda ve değişken süratlerde, sabit ve temiz (tam sinüs) 230 Volt gerilimde 5000 Watt’a kadar güç temin edebilen bir sistemdir.

PROJE ve ÇÖZÜM ORTAKLARI DYNAWATT POWER SYSTEMS OY. 230 Volt seyyar güç sistemlerinin dünyada önde gelen imalatçılarından biri olan Dynawatt Power Systems Oy, 1991 yılında Finlandiya’da kurulmuştur. Dynawatt ürünlerinin başta Türkiye ve Ortadoğu ülkeleri olmak üzere Avrupa ülkeleri dışında pazarlanması konusunda Me-Sa Otomotiv A.Ş. ve ürünlerin AR-GE kapsamında geliştirilmesi, üretimi ve çözüm ortaklığı konularında da Lucas Elektrik A.Ş. ile işbirliği yapmak üzere anlaşma sağlanmıştır. Mevcut ürünlerin geliştirilmesi yanında, “Hibrid” ve “Elektrikli” araçlar için jeneratör/motor üretilmesi de proje hedefleri kapsamındadır.

PROJE ve ÇÖZÜM ORTAKLARI LUCAS ELEKTRİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 1982 Yılında İngiltere kökenli Lucas Industries Plc ortaklığı ile kurulmuş olup, Sakarya I. Organize Sanayi Bölgesindeki 26.500 m2 arazi üzerinde 7.500 m2 kapalı alandan oluşan fabrikasında Otomotiv ve Denizcilik Endüstrileri için Alternatörler ve Marş Motorları üretmektedir. Faaliyetlerine 1999 yılından bu yana tamamen bağımsız %100 yerli bir kuruluş olarak devam eden Lucas Elektrik AŞ., ülkemizin önde gelen ana üreticilerine OE tedarikçisi olarak hizmet vermesinin yanında, tüm dünyaya yayılmış 50 yi aşkın ülkeye ihracat yapmaktadır. Mutlak müşteri memnuniyetini ilke edinmiş olan Lucas Elektrik A.Ş. ISO9001:2008 belgesine sahip olup, TS-16949 ve ISO14001 çevre yönetim sistemi belgelendirme çalışmaları devam etmektedir.

PROJE ve ÇÖZÜM ORTAKLARI ME-SA OTOMOTİV SANAYİ ve TİCARET A.Ş. 1992 yılında kurulmuş olan ME-SA otomotiv A.Ş. , Başta Lucas Elektrik A.Ş. olmak üzere, otomotiv yedek parça sektörünün dünyada önde gelen üreticilerinin Türkiye Distribütörüdür.. Prestolite, Delco Remy, Iskra, Wai, Transpo gibi markalar Me-Sa Otomotiv A.ş. tarafından pazarlanmaktadır. Dağıtım ve Satış konularında işbirliği yaptığı Bayileri dışında, Me-Sa Otomotiv A.Ş., tüm ülke sathına yayılmış 200 civarındaki “Servis Noktası” ile başta Lucas Elektrik A.Ş. ürünleri olmak üzere satılan tüm ürünlere “satış sonrası garanti” hizmetleri de sunmaktadır.

DYNAWATT 230V GÜÇ SİSTEMİ DYNAWATT 230V GÜÇ SİSTEMLERİ ELEKTRİK GÜCÜNE İHTİYAÇ DUYULABİLECEK HER HAREKETLİ ORTAMDA; İDEAL ÇÖZÜM : DYNAWATT 230V GÜÇ SİSTEMİ

DYNAWATT 230V GÜÇ SİSTEMLERİ 230 V “HIGHTECH” Jeneratör Değişken süratte çalışabilme.. 5000 W a kadar kesintisiz güç.. Hafif ağırlıkta, kompakt dizayn.. Her zaman hazır.. Aracın kendi motoru ile çalışıyor.. Extra motor yok !! Extra yakıt tüketimi yok !!

UYGULAMALAR ve AVANTAJLARI ASKERİ ARAÇLAR Seyyar Tamir/Bakım Araçları Hava Kompresörü.. Kaynak Makineleri.. Elektrikli Aletler.. Aydınlatma ve Isıtma.. Diğer (gizli) Uygulamalar

UYGULAMALAR ve AVANTAJLARI HIZLI ACİL YARDIM ARAÇLARI Acil Yardım Ekipmanları.. Kaynak ve Kesme Makineleri.. Elektrikli Aletler.. Olay Yeri Aydınlatma…

UYGULAMALAR ve AVANTAJLARI HABERLEŞME ARAÇLARI Tüm Seyyar İletişim Araçları Televizyon Radyo Uydu yayını veya kayıt yapabilmesi için gerekli yüksek kalitede alternatif akımın sağlanması..

UYGULAMALAR ve AVANTAJLARI YANGIN MÜDAHALE ARAÇLARI Acil Yardım Ekipmanları.. Hava Kompresörü.. Kesici Takımlar.. Elektrikli Aletler.. Ölçüm Cihazları.. Bilgisayarlar.. Olay Yeri Aydınlatma…

UYGULAMALAR ve AVANTAJLARI ŞEHİRLER ARASI OTOBÜSLER Uzun mesafe taşıma yapan Lüks Otobüslerin ihtiyaçları: Mikrodalga Fırınlar.. Kahve Makineleri.. Buzdolapları ve Buz makineleri.. Video / Dvd oynatıcılar.. Televizyonlar..

UYGULAMALAR ve AVANTAJLARI POLİS ARAÇLARI Acil Yardım Ekipmanları.. Bilgisayarlar.. Yazıcılar.. Ölçüm Cihazları.. Detektörler.. Aydınlatma..

UYGULAMALAR ve AVANTAJLARI ÖZEL AMAÇLI ARAÇLAR Karayolları Tamir/Bakım Araçları Sinyalizasyon işlemleri.. Şerit Çekme / Boyama..

UYGULAMALAR ve AVANTAJLARI ÖZEL AMAÇLI ARAÇLAR Paris – Dakar Rallisi Tıbbi Yardım Merkezi.. Bilgi işlem Merkezi.. Aydınlatma.. Kaynak Makineleri Elektrikli Araç ve Gereçler..

UYGULAMALAR ve AVANTAJLARI SEYYAR EVLER / TEKNELER / MOTORYATLAR Mikrodalga Fırınlar / Kahve Makineleri Klimalar / Saç Kurutma Makinası Buz Makineleri / Su Arıtma Pompalar / Radarlar Bilgisayarlar / Yazıcılar

IVECO Euro Trakker 190E34 İTFAİYE ARACI UYGULAMA ÖRNEKLERİ IVECO Euro Trakker 190E34 İTFAİYE ARACI

UYGULAMA ÖRNEKLERİ SCANIA 420 – İTFAİYE ARACI

UYGULAMA ÖRNEKLERİ SETRA OTOBÜS

MERCEDES ACTROS 4118 ÇEKİCİ KAMYON UYGULAMA ÖRNEKLERİ MERCEDES ACTROS 4118 ÇEKİCİ KAMYON

STEYR – PUCH G230 Petrol / ASKERİ ARAÇ UYGULAMA ÖRNEKLERİ STEYR – PUCH G230 Petrol / ASKERİ ARAÇ Askeri uygulamaların birçoğu gizlilik içerdiği için bu konuda resim ve uygulama örnekleri sınırlıdır..

VW T4 Petrol / Dondurma Nakliye Aracı UYGULAMA ÖRNEKLERİ VW T4 Petrol / Dondurma Nakliye Aracı

FORD / Atıkları İnceleme ve Analiz Aracı UYGULAMA ÖRNEKLERİ FORD / Atıkları İnceleme ve Analiz Aracı

MERCEDES SPRINTER 312 – SRG Kanalı / İsviçre UYGULAMA ÖRNEKLERİ MERCEDES SPRINTER 312 – SRG Kanalı / İsviçre

MARINE MOTOR UYGULAMALARI UYGULAMA ÖRNEKLERİ MARINE MOTOR UYGULAMALARI IVECO 8061M12 STEYR M144 vti

GELECEK PROJELER Hibrid araçlar için elektrik motorları 230V. 7,5 kW Jeneratör Hibrid araçlar için elektrik motorları Full elektrikli araç motorları

230V MOBILE POWER SYSTEMS TEŞEKKÜR EDERİZ