Tanımlar -> Tesis Tanımlama Ekranı

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Kordelyaevleri.com.
Advertisements

SentezDELUX OTEL Yönetim Sistemi
DEM MUHASEBE PROGRAMI EĞİTİM SUNUMU
Restaurant Yönetim Sistemi
Restaurant Yönetim Sistemi
2012
Satış Noktası Yönetimi
Restaurant Yönetim Sistemi
AVEA SAHA GÜCÜ OTOMASYON PROJESİ
İTS (İlaç Takip Sistemi)
Sipariş Takip Programı
Eczane ve Finans Yönetimi Sunumu 2014
Restaurant Yönetim Sistemi
Garanti Bankası Tahsilat Sistemi
Restaurant Yönetim Sistemi
M İ RONM İ RON İ HALE BAZLI LOJ İ ST İ K YAZILIMI Yazılım Kapsamındaki Süreçler.
Bütünleşik Dökümhane Çözümü
DIŞ İLİŞKİLER BİLGİ SİSTEMİ Alper BİLGİN. BAŞVURU MODÜLÜ DAVETLER ve RANDEVULAR GÖREV ve OLURLAR DIŞ İLİŞKİLER BİLGİ SİSTEMİNİN BİLEŞENLERİ RAPORLAR.
ERP KULLANIM KILAVUZU.
Stok YönetimiMüşteri YönetimiBütçe hazırlama Ödeme takibiMasraf girişTalep Yönetimi Proje yönetimiRaporlamaOtomatik Bilgilendirme.
Erp. Otomatik Uyarı Sistemi Stok Yönetimi Satın AlmaTekstil Üretim Finans & Muhasebe SatışBakım PlanlamaÜretim KaliteMühendislik IKBilgi.
Finans & Muhasebe Sunumu
YURTDIŞINDA OFİS-MAĞAZA AÇMA, İŞLETME VE MARKA TANITIM FAALİYETLERİNİN DESTEKLENMESİ (Tebliğ No: 2005/4)
Strateji Geliştirme Başkanlığı
Tek Düzen Muhasebe Sistemi (TDMS) Ön Muhasebe Modülü Eğitim Sunumu
Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı
1. 2 Cari İşlemler Satıcı, Alıcı,Personel, Lokasyon ve Banka carilerinin ayrı ekranlardan tanımlanabilmesi. Satıcı, Alıcı,Personel, Lokasyon ve Banka.
TEFBİS DÖNER SERMAYE İŞLETMELERİ MODÜLÜ KULLANICI EĞİTİMİ
1C:PARA Bu program genel olarak gelir ve giderlerin analizini yapmak için tasarlanmıştır.
BANKACILIK SEKTÖRÜ REKLAM / İLANLARI VE TÜKETİCİ Özcan PEKTAŞ Tüketici ve Çevre Eğitim Vakfı TÜKÇEV.
POWERPOİNT BERİL ŞENDOĞAN.
STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI Bütçe Daire Başkanlığı
TEFBİS OKULÖNCESİ MODÜLÜ KULLANICI EĞİTİMİ
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
BİLGİSAYAR MUHASEBE YAZILIMLARI
TEFBİS DÖNER SERMAYE İŞLETMELERİ MODÜLÜ KULLANICI EĞİTİMİ
MİGROS B2B SİSTEMİ Genel Kullanım Bilgileri
OLYMPOS ZİNCİR MARKET UYGULAMALARI HAKKINDA GENEL BİLGİLER
bütçeleme ve tahminleme
LOGO CRM ve SİPARİŞ OTOMASYONU
BİLGİSAYARLI MUHASEBE
AKTİF HESAPLARPASİF HESAPLAR Duran VarlıkDönen VarlıkUVYKKVYK 220 ALICILAR120 ALICILAR400 BANKA KREDİLERİ300 BANKA KREDİLERİ 221 ALACAK SENETLERİ121 ALACAK.
MALİ VE TİCARİ BORÇLARA İLİŞKİN DÖNEMSONU İŞLEMLERİ
Logo Ürün Ailesi e-Devlet Çözümleri Sevda Taşdemir.
LUCA Bilgisayarlı muhasebe programı
Grafik ve Animasyon.
Bu hesap grubunda, kredi kurumlarına olan kısa vadeli borçlar ile kısa vadeli para ve sermaye piyasası araçları ile sağlanan krediler ve vadesine bir.
AKTİF HESAPLARPASİF HESAPLAR Duran VarlıkDönen VarlıkUVYKKVYK 220 ALICILAR120 ALICILAR400 BANKA KREDİLERİ300 BANKA KREDİLERİ 221 ALACAK SENETLERİ121 ALACAK.
2016 – MART Aşağıda bulunan ekran görüntülerinde, her tür ve dereceli resmi okullarımızda; İngilizce öğretmenlerimizin takibinde öğrencilerimizin ücretsiz.
GENEL MUHASEBE ıı YRD. DOÇ. DR. SERHAN GÜRKAN Karabük Üniversitesi İşletme Fakültesi
Gün Öncesi Piyasası Uzlaştırma Yazılımı Ekranları ve Raporları
TEKNOLOJİK ÜRÜN YATIRIM DESTEK PROGRAMI (TEKNOYATIRIM) 1.
Röleve Programı Kullanımı. Programa “C:\Roleve” dizini altındaki Roleve.exe dosyası çalıştırılarak girilir. Program çalıştırıldığında ekrana Menü gelir.
CRM Yazılımı - Anasayfa CRM Yazılımı İçerisinde Barındırdığı Özellikler *. Personel BilgileriPersonel Bilgileri *. Müşteri BilgileriMüşteri Bilgileri *.
VARLIKLARIN İZLENMESİ Kısa Vadeli Yabancı Kaynaklar
KKTC GİRİŞİMCİLİK PROJESİ - ÖNCELİK 2 İŞ PLANI
İŞLETME DEFTERİ NAZAN PAT
EĞİTİMİN MALİYETİ VE FİNANSMANI
FİNANSAL KİRALAMA İŞLEMİ VE MUHASEBE KAYDI
İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
MM-Malzeme Yönetimi Genel Sunumu
KKTC’DE GİRİŞİMCİLİK PROJESİ
FAALİYET RAPORU.
Halıcıoğlu Yazılım ve Danışmanlık Ltd. Şti.
MUHASEBE YAZILIMIMIZ
Küçük ve Orta Ölçekli işletmeler için Online Ön Muhasebe Programı YoncaERP ile Stok, Cari, Fatura, Sipariş, Kasa, Banka, Çek Senet takibini yapın
KIRGIZİSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ
Sunum transkripti:

Tanımlar -> Tesis Tanımlama Ekranı AVM – Kat – Bağımsız Bölüm ve Kiracı bilgilerini kırılımlı olarak tanımladığımız alan Bağımsız Bölümün niteliklerini (m2, kat, mağaza türü vb.) tanımladığımız alan. Raporlar tabından, BB ler ile ilgili raporlara ulaşılacağı gibi, Dosyalar kısmından BB ile ilgili Teknik Çizim dosyaları yüklenebilir, Ek Bilgi alanında ise ilave tanımlama alanları oluşturulabilir Kiracıya ait nitelikleri tanımladığımız alan. Raporlar tabından, Kiracıya ait raporlara (Cari Ekstre, Sözleşme Raporu) ulaşılacağı gibi, Dosyalar kısmından Kiracıya ait dosyalar (Sözleşme, Kiracı ile ilgili tanıtıcı dökümanlar, gönderilen mutabakatlar vb.) yüklenebilir, Ek Bilgi alanında ise ilave tanımlama alanları oluşturulabilir

Tanımlar -> Tesis Tanımlama Ekranı –> Kat Planı Kat Tanımın üzerinde iken çıkan Kat Planı tabından aşağıdaki ekran görüntüsüne ulaşılır Kat Planı ekranında, ilgili katın mimari çizimine ulaşılır ve renk değiştiren noktalar ile BB lerin dolulukları gözlemlenebilir. Üzerine gelinen nokta, o BB ile ilgili temel bilgileri bize verir.

Tanımlar -> Tesis Tanımlama Ekranı –> Kat Planı Bir Kiracı tanımının üzerinde iken, Sözleşme tabı seçilmesi durumunda aşağıdaki ekran görüntüsüne ulaşılır Bu ekranda, ilgili Kiracı ile imzalanan Sözleşme bilgileri girilir. Sözleşme bilgileri ile birlikte Teminat bilgileri, Yıllık ve Aylık kira bilgileri ve Aylık Ciro rakamları kaydedilebilir.

İşlemler Bütçe Yönetimi: AVM’nin Gelir ve Giderlerinin bütçeleyebildiği, gerçekleşen değerleri Logo Tiger’dan otomatik olarak okuyabilen, tüm kiracılara yansıtılacak Kira, Ciro Fark Kirası ve Ortak Giderlerin izlenebildiği menüdür. Borç Kapama: Kiraca ait Borç ve Ödeme haraketlerinin ilişkini istenilen kapama seçeneklerine göre Logo Tiger’da oluşturan menüdür Fatura Oluşturma: Program tarafından kaydedilen ve Bütçe Yönetimi menüsünde hesaplanan Kira, Ciro Fark Kirası ve Ortak Gider Faturalarını otomatik olarak Logo Tiger’da oluşturan menüdür. Sayaç Yönetimi: Süzme sayaç uygulamasının olduğu işletmelerde, tüketimlerin takip edillebildiği menüdür. Faiz Faturası Oluşturma: Kiracılara oluşturulan faturaların vadesi ile yapılan ödemeleri dikkate alarak gecikme tazminatını hesaplayan ve hesapladığı tutarı Logo Tiger’a aktaran menüdür

İşlemler -> Bütçe Yönetimi Bütçe Yönetimi: AVM’nin Gelir ve Giderlerinin bütçeleyebildiği, gerçekleşen değerleri Logo Tiger’dan otomatik olarak okuyabilen, tüm kiracılara yansıtılacak Kira, Ciro Fark Kirası ve Ortak Giderlerin izlenebildiği menüdür. Bütçe yapısının oluşturulduğu tab Bütçe değerlerinin izlendiği ve girildiği tab Bütçe karşılaştırılmasının izlenebildiği tab Bütçelenen döviz kurlarının girildiği tab

Raporlar -> Bağımsız Bölüm Raporu Raporlar kısmında, standartta eklenmiş raporların yanısıra, müşteri ihtiyaçlarına uygun rapor geliştirilmeleri de gerçekleştirilebilmektedir. Bağımsız Bölüm Raporu, katlar bazında Bağımsız Bölümlerin listesi ve durumunu raporlamaktadır ve A4 formatında çıktısı alınacak şekilde hazırlanmıştır.

Raporlar -> Detaylı Bağımsız Bölüm Raporu Detaylı Bağımsız Bölüm Raporu, katlar bazında Bağımsız Bölümlerin listesi ve detaylı (kiralama bilgileri bazında) durumunu raporlamaktadır ve A4 formatında çıktısı alınacak şekilde hazırlanmıştır.

Raporlar -> Doluluk Raporu Doluluk Raporu: Bir bakışta, grafiksel görüntülerle AVM’nin rapor tarihindeki BB sayısına ve m2 büyüklüğüne göre doluluğu hakkında bilgi veren rapordur.