MS OFFICE 2013.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
MS OFFICE powerpoınt 2013.
Advertisements

MS OFFICE Access 2013.
Support.ebsco.com Kullanım Klavuzu EBSCOhost üzerinden Audiobooks
Microsoft® Lync™ 2010 Temsilci Eğitimi
AĞ YAPISI İNTERNET AĞLARI.
İleti çubuğunda Düzenlemeyi Etkinleştir'i tıklatın,
Windows Live Messenger’dan Skype’a Geçiş
MS OFFICE Word 2013.
CEIT-102 Access 2. HAFTA.
MS OFFICE VISIO 2007.
Client Center’ e Giriş Client Center’ e ulaşmak için //clientcenter.serialssolutions.com yazmanız yeterlidir. Kullanıcı adı ve şifrenizi bu alanlara girip.
Office 365 ve SharePoint Online'a Genel Bakış
İleti çubuğunda Düzenlemeyi Etkinleştir'i tıklatın,
OGM SİTESİNDEN GİRİLEREK E-POSTA HESAP ŞİFRESİ DEĞİŞTİRME
BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI
MİCROSOFT WORD 97.
İGOOGLE EBRU KAYA İGOOGLE NEDİR?  iGoogle özelleştirilebilir bir ana sayfadır.  iGoogle, üst bölümünde bir Google arama kutusu, alt bölümünde.
Microsoft Office Word 2010 Bireysel Öğretim Sunumu
Grup ilkesinin yerel düzenleyicisi Microsoft Windows XP' de, kullanıcı ve bilgisayar grupları için kullanıcı ve bilgisayar yapılandırmaları tanımlamak.
1 BDEM 203 – Yönetim Bilgi Sistemleri BÖLÜM Microsoft Excel 2010
Görsel Okur-Yazarlık *
SAMSUNG AKADEMİ Emin CELİLOĞLU IT Eğitmeni
Support.ebsco.com Kullanıcı Kılavuzu EBSCO Audiobooks (Sesli Kitaplar)
ADRES DEFTERİMDE NELER VAR?. Arkadaşlarınızın, akrabalarınızın ve tanıdığınız diğer kişilerin adresleri, telefon numaraları, e-posta adresleri vb. bilgilerini.
FAYDALI BİLGİSAYAR PROGRAMLARI
İÇİNDEKİLER-1 Başlangıç Bilgisayarı düzgün Şekilde Çalıştırma
Profili ve gizlilik ayarlarını güncelleştirme j ardından kursu başlatmak için F5 tuşuna basın veya Slayt Gösterisi > Baştan'ı tıklatın. İleti çubuğunda.
HOŞGELDİNİZ…. HOŞGELDİNİZ… POWERPOİNT İLE… PowerPoint genellikle iş ya da okul için sunumlar hazırken kullanılır. Ancak PowerPoint çok daha eğlenceli.
MICROSOFT WORD 2010 EĞİTİM.
Mimio İle İnteraktif Eğitim
Windows7 virtual pc XP Mode XPM
YAZILIM.
İçerik EndNote Hakkında… EndNote Kurulumu
Bulut Bilişim (Google Drive Örneği)
YAZILIM.
Dyned eba şifre güncelleme işlemleri için
YAZILIM.
Telegram da hesap açma Öncelikle bir web tarayıcı üzerinden telegram’ın sitesinden web üzerinden oturumu açmak isteyelim.
MİCROSOFT OFFICE EXCEL
Microsoft Office 2003.
KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRESİ BAŞKANLIĞI
Modül 5 FACEBOOK.
Movie Maker.
Lync Windows Mağazası uygulaması için
Modül 5 FACEBOOK. Profil ve gizlilik Gizlilik ayarları Şimdi de Facebook hesabınızın gizliliğini koruma yollarını öğrenelim. Daha önce “Ben kimim” modülünde.
İŞLETİM SİSTEMİ İşletim Sistemi Nedir İşletim Sisteminin Görevleri
© TEMEL BİLGİSAYAR BİLİMLERİ – VERİ SUNUMU - I 1 / 32 Ünite 5 Veri Sunumu – I (Microsoft Powerpoint) Konya, 2012 Temel Bilgisayar Bilimleri Dersi.
KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
NLİTE İLE SİSTEM KURULUM CD’Sİ OLUŞTURMA
ANLIK HABERLEŞME PROGRAMLARI. Anlık Haberleşme Nedir? Bir bilgisayar programı sayesinde, üye olarak, listenize eklediğiniz kişilerle gerçek zamanlı görüşme.
Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi
Office ile ilgili diğer bilgiler Yrd. Doç. Dr. Altan MESUT.
ELEKTRONİK TABLOLAMA PROGRAMI: EXCEL
Office 365 Bulutta Lider Güvenlik ve Kullanım Barış Bilge Bekoğlu
eTwinning Twinspace Proje Çalışma Alanı
FAYDALI BİLGİSAYAR PROGRAMLARI
THE WEB 2. 0 TOOLS CIRCLE GOOGLE DRIVE TRAINING OF GROUPS Clouds Tech
Kullanım Kılavuzu Kütüphane Oluşturma
YAZILIM.
Kullanım Kılavuzu Kütüphane Oluşturma
AĞ Bilgisayar Adını ve Çalışma Grubunu Öğrenme Ağ Kurulumu
FAYDALI BİLGİSAYAR PROGRAMLARI
BİLGİSAYAR AYAR VE BAKIM İŞLEMLERİ SAVAŞ TUNÇER
PowerPoint'e Hoş Geldiniz
powerPoint nedir
6.1.3.E1 Bulut Depolama Hizmetleri
Yeni PowerPoint'e Hoş Geldiniz.
Bulut Bilişim (Google Drive Örneği)
Kütüphanenizi oluşturun Belgelerinizin ve referanslarınızın yönetimi
Sunum transkripti:

MS OFFICE 2013

OffIce 2013'teki yenilikler Microsoft Office'i açtığınızda ilk gördüğünüz temiz ve yeni bir görünümdür. Ancak, büyük zaman tasarrufu sağlayan bazı yeni özelliklerin yanı sıra bildiğiniz ve kullandığınız özellikler hala oradadır. Yeni Office ayrıca akıllı telefonlarla, tabletlerle ve bulutta, Office yüklü olmayan PC'lerde bile çalışır. Böylece şimdi, nerede olursanız veya ne kullanıyor olursanız olun önemli dosyalarınıza her zaman ulaşabilirsiniz.

OffIce 2013'teki yenilikler Gerektiği her yerde Office oturumu açma Office'i yüklemek için Microsoft hesabınızı kullanın. Office programlarınızı başka bir bilgisayara aktarın. Kolay erişim ve paylaşım için dosyaları SkyDrive'a kaydedin. Nerede olursanız olun kişisel ayarlarınızı saklayın.

OffIce 2013'teki yenilikler Tüm aile için Office Bilgisayarınızı ailenizin tüm bireyleriyle paylaşmaktan sıkıldınız mı? Office 365 Ev Ekstra aboneliği beş bilgisayara veya Mac'e Office yüklemenize izin verir. Böylece, evdeki herkes kendi Office kopyasına ve kendi ayarlarına sahip olabilir.

OffIce 2013'teki yenilikler Güncelleştirmelerin otomatik yapılması sayesinde her zaman en yeni sürüme sahip olursunuz. Fazladan 20 GB SkyDrive depolama alanı elde edersiniz ve böylece, yapılacak listelerinden sunulara kadar tüm dosyalarınızı gittiğiniz her yere yanınızda götürebilirsiniz. Ayrıca, her ay aldığınız ücretsiz 60 Skype dünya dakikasıyla, bir Skype hesapları olmasa bile, 40'tan fazla ülkede arkadaşlarınızı veya ailenizi arayabilirsiniz.

OffIce 2013'teki yenilikler Office'i kullanmak için bilgisayarınızın başında olmanız bile gerekmez. Internet'e bağlı olduğunuz sürece İsteğe Bağlı Office'i kullanarak Word, Excel, PowerPoint, Access ve Publisher'ın tam sürümlerinin Win 7 (veya üzeri) çalıştıran bilgisayarlara geçici olarak akışını sağlayabilirsiniz. Bu sayede, yeni belgeler oluşturabilir veya SkyDrive alanınıza kaydettiğiniz belgeler üzerinde çalışmaya devam edebilirsiniz.

OffIce 2013'teki yenilikler Dosyaları bulutta kaydetme ve paylaşma Bulut, gökyüzündeki dosya deposu gibidir. Çevrimiçi olduğunuz her zaman ulaşabilirsiniz. Şimdi Office dosyalarınızı kendi SkyDrive'ınıza veya kuruluşunuzun sitesine kaydetmek kolay. Oradan Word belgelerinize, Excel elektronik tablolarınıza ve diğer Office dosyalarına erişebilir ve paylaşabilirsiniz. Hatta iş arkadaşlarınızla aynı dosya üzerinde aynı anda birlikte çalışabilirsiniz.

OffIce 2013'teki yenilikler Paylaşılan toplantılar Çevrimiçi toplantılara katılın ve PowerPoint slaytlarını, Word belgelerini, Excel elektronik tablolarını ve OneNote notlarını paylaşın. Toplantı katılımcıları, yüklü Office programları olmasa da dosyaları görebilirler.

OffIce 2013'teki yenilikler Başlamak için daha fazla seçenek Boş dosyaya bakmak yerine, artık son kullanılan dosya veya sık kullanılan şablon arasında seçim yapabilirsiniz. OneNote'ta, web'den veya bilgisayarınızdan oturum açın ve not defterlerinizi açın.

OffIce 2013'teki yenilikler Gelişmiş Farklı Kaydet ve Aç İletişim kutusunda daha fazla tarama ve kaydırma yok. En sık kullandığınız klasörler burada hemen başlangıçta. Her zaman ulaşılabilir olması için bir konumu sabitleyebilirsiniz.

OffIce 2013'teki yenilikler Kolay dosya paylaşımı Şimdi Office programlarınızda, dosyalarınızı başkalarıyla paylaşmak için tüm seçeneklerinizi bir araya getiren bir yer var, Dosya ve Paylaş.