Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Office 365 Bulutta Lider Güvenlik ve Kullanım Barış Bilge Bekoğlu

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Office 365 Bulutta Lider Güvenlik ve Kullanım Barış Bilge Bekoğlu"— Sunum transkripti:

1 Office 365 Bulutta Lider Güvenlik ve Kullanım Barış Bilge Bekoğlu
Microsoft Office 11/1/2017 Office 365 Bulutta Lider Güvenlik ve Kullanım Barış Bilge Bekoğlu Genel Müdür Tekklik Bulut ve İnternet Hizmetleri © 2012 Microsoft Corporation. All rights reserved. Microsoft, Windows, and other product names are or may be registered trademarks and/or trademarks in the U.S. and/or other countries. The information herein is for informational purposes only and represents the current view of Microsoft Corporation as of the date of this presentation. Because Microsoft must respond to changing market conditions, it should not be interpreted to be a commitment on the part of Microsoft, and Microsoft cannot guarantee the accuracy of any information provided after the date of this presentation. MICROSOFT MAKES NO WARRANTIES, EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY, AS TO THE INFORMATION IN THIS PRESENTATION.

2 Office 365 Ürün Özellikleri
Kurumsal seviyede e-posta, 50 GB kapasite, takvim, kişi eşleştirme En güncel masaüstü ve mobil Office uygulamaları. Online kullanılan Word, Excel, Powerpoint, OneNote uygulamaları. Dosya saklama, oluşturma ve firma içi/dışı dosya paylaşma. Sesli, görüntülü, yazılı haberleşme, sanal konferanslar. Zararlı yazılımlara ve istenmeyen postalara karşı güncel koruma. Yıllık lisans kiralama faturası ile tutarın tamamını giderleştirebilirsiniz.

3 Bir Bakışta Office 365’in Yararları
11/1/2017 Bir Bakışta Office 365’in Yararları Office’in en son profesyonel veya standart sürümü için kiralama bedeli ödeyerek faydalınılır. Cihaz başına lisanslama yerine, kullanıcı başına 5 PC, Mac ve iPad dahil 5 Mobil cihazda lisanslı kullanım hakkı verir Office Online ile internet olan her yerden çalışılır. Sesli görüntülü toplantılar ve web konferansı kullanılır. Online sunum ve eğitimler verilir. Tüm mobil cihazlarda kullanım kolaylığı tanır. Anlık mesajlaşma ve güncel durum bildirimi sunar. Skype sahibi kişiler ile sesli, yazılı görüşme yapılır. Toplantılar kayıt altına alınabilir. Veri kaybı risklerini ortadan kaldırır. Güvenli ve sürekli dosya saklama imkanı verir. Belgelerde aynı anda birden fazla kişi çalışabilir. Belge paylaşımı ve sürüm yönetimi yapılır. Donanım yatırımı olmaksızın dosya sunucusu kullanılır. Kurumsal kullanım için standart 1 TB depolama alanı verilir. Kurumsal e-posta ile marka prestiji sağlar. 50 GB posta kutusu ile kotalardan kurtulunur. Günlük 10 bin alıcıya mail gönderme imkanı sunar. İstenmeyen postaları ve zararlı yazılımları engeller. Mobil takvim entegrasyonu ile zaman yönetimi sağlar.

4 OFFİCE 365 LİSANS ÖZELLİKLERİ
Tüm Planlar birbirleriyle ihtiyaca göre birleştirilebilir. Ofis Lisansı içinde olan Paket  En çok tercih edilen Office İş Ekstra planı: (Business Premium) E-posta, anti virus, anti spam, Outlook web app, kişi başı 50 GB kapasite, e-posta eklerini görüntüleme, Doğrudan Web tarayıcınızdan belgelerde (Office Online) ufak çaplı düzenlemeler yapmanız için kullanışlı çevrimiçi Microsoft Word, Excel, PowerPoint ve OneNote yardımcıları, Sharepoint online ile dosya sunucusu, şirket içi portal imkanları, OneDrive ile kişi başı 1 TB kapasiteli bulut dosya sunucusu, Audio / Video / sohbet ile iletişim sağlayan kaydedilebilen sanal toplantılar, Mail adresi başına günlük 10bin alıcıya mail gönderme imkanı, Bu paketteki ofis lisansı hem masaüstü hem tablet ile kullanılabiliyor. Office Standart en güncel Office paketi.  Ofis Lisansı işletme tarafından sağlanan Paket Office İş Başlangıç Planı : (Business Essentials) Doğrudan Web tarayıcınızdan belgelerde ufak çaplı düzenlemeler yapmanız için kullanışlı çevrimiçi Microsoft Word, Excel, PowerPoint ve OneNote yardımcıları, Office Lisansı sağlayan paket Office İş : (Business) Office Standart en güncel sürümü sunar, Hem masaüstü kurulumu hem online ofis kullanımı sunar, Word, Excel, Powerpoint, OneNote, Publisher, Outlook içerir, Lisans başına 5 cihaza kurulum imkanı,

5 Office 365 Referanslarından bazıları
İnşaat ve Enerji Sektörü Üretim Sektörü Bilgi Teknolojileri ve Telekomünikasyon Sektörü Ulaştırma ve Lojistik Sektörü Finansal Hizmetler Sektörü Gıda Sektörü Medya ve Eğlence Sektörü Diğer

6 Teşekkürler… Bugün karar verin, teknolojiyi yakalayın.
Bugün karar verin, teknolojiyi yakalayın. Sizler için hazırlanan kısa Türkçe tanıtım videosu için;


"Office 365 Bulutta Lider Güvenlik ve Kullanım Barış Bilge Bekoğlu" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları