Istanbul Kullanıcı Grubu

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Bankacılık ve Teknoloji
Advertisements

Toplu SMS Toplu MMS Hedefli Mesaj Sesli Mesaj / IVR Akıllı Yetenekler
AKILLI FAKS.
turRUS® Otomasyon Sistemi
Acenta üyeliği için lütfen tıklayınız.
2012
Google Apps. İşletme zorlukları değişiyor Aşırı bilgi yükü •Bilgi yoğunluğu hızla artıyor •Sıralama, dosyalama ve bulma kavramları giderek daha verimsiz.
360Core Kütüphane Kullanıcıları için Kütüphaneciler için
MultiCELL SMS Client 3.2.
Servis Talebi Girişi Kullanım Kılavuzu. AMAÇ Servis aboneliğinize bağlı olarak ETG sisteminde yeni bir servis talebi oluşturarak, taleplerinizin daha.
Kazanmak isteyenlere Crm9 0
YARGITAY KARARLARINA ERİŞİM ve ELEKTRONİK HİZMETLER
Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım

 Web-Log kelimesinden türetilen bloglar, yazarların herhangi bir konu hakkında hızlı ve kolay ş ekilde yorumlarını, ba ğ lantılarını yazılarını, resimlerini,
UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ
ULAKBIM UASL Mayıs İçerik Türleri: Bilgide Bir Servet Hukuk Dergileri Online Hukuk Kitapları Yasalar, İçtihatlar ve Mahkeme Kararları Gazete ve.
CRM – şirket felsefesi olarak düşünülebilir: Bu şirket felsefesini hayata geçirmek için geliştirilen araçlardan bir tanesidir. CRM.
ÇİMTAŞ’ta IT Hizmet Yönetimi
E-Journal A.M.S. (EJAMS) Kütüphaneciler için e-dergi koleksiyonlarının yönetiminde, kullanıcılar için ise bu koleksiyonlardan yararlanmada kolaylık sağlar.
ULAKB İ M ULUSAL VER İ TABANLARI EBSCOhost VERİ TABANI KULLANICI EĞİTİMİ.
Support.ebsco.com EBSCOadmin Raporlar ve İstatistikler Kullanıcı Kılavuzu.
Support.ebsco.com DynaMed Kullanıcı Kılavuzu. Temel arama, kategorilere göre tarama, en son güncellemeleri takip etme ve sürekli tıp eğitimi puanı alma.
013456… NUMARALAR Bizim, kullandığımız sayılar, (1, 2, 3, 4,...) Romen rakamlarıyla (algoritmalarıyla) (I; II; III; IV;...) farkını anlatmak.
Support.ebsco.com Kullanıcı Kılavuzu Tam Metin EBSCO Makaleleri.
Math in Advertising....
242/102/49 0/51/59 181/172/166 Primary colors 248/152/29 PMS 172 PMS 137 PMS 546 PMS /206/ /227/ /129/123 Secondary colors 114/181/204.
Tübider Crm Ana Menü Kontak (Çağrı)Yönetimi – Çağrı Listesi.
EDM Araç Kiralama Paketi. EDM Web Paketi EDM Web Paketini satın alan müşterilerimiz kendi web sitelerini hem de en gelişmiş dizayn özellikleri ve en zengin.
Support.ebsco.com Kullanıcı Kılavuzu Gelişmiş Arama.
McAfee Teknik Destek.
Universal Bilgi Teknolojileri
1 DAHA ÖNCEDEN KAYDEDİLEN EĞİTİM BİLGİLERİNİN GÜNCELLENMESİ VE DÜZELTİLMESİ KAYITLI EĞİTİMLERİN GÜNCELLENMESİ.
Hazırlayanlar: Sinan AYTULU Emine DİLAVER Güneş KARTAL Hasan ATLI
WorkSpace nasıl kullanılır? Makaleler nasil depolanabilir?
Galaxy SII. Genel Bakış SUPER AMOLED PLUS Çift Çekirdek.
Web 2.0 Araçlarının Tanıtımı ÖZGE AKMAN TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ 2. SINIF 1. ÖĞRETİM
Kritik Finansal Sistemlerde Yazılım Değişiklik ve Takip Yönetim Sistemi Mehmet Vacit BAYDARMAN BİLGİ TEKNOLOJİLERİ.
LOGO CRM ve SİPARİŞ OTOMASYONU
CUSTOMER TO CUSTOMER (TÜKETİCİDEN TÜKETİCİYE) E-TİCARET
Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı
Biz Kimiz 9 senelik satış evi tecrübesi 100+ premium yayıncı Türkiye’ nin ilk bağımsız network’ ü.
NetKafem Kullanımı Basit, Maliyeti Düşük, İşlevleri Güçlü
Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi
Office ile ilgili diğer bilgiler Yrd. Doç. Dr. Altan MESUT.
PARDUS İŞLETİM SİSTEMİ. PARDUS  Pardus adı : Anadolu parsı adlı kediğillerden gelmektedir.
EKONOMİK FAALİYETLER BİLGİN AVCI.
NUMARALAR … 5.
VBT Bilgi Teknolojileri
BİLGİ İŞLEM ORGANİZASYONU -Voice/VoIP
Kullanıcı Kılavuzu: Hızlı İpuçları
SAP SE, merkezi Walldorf, Almanya'da bulunan, Avrupa'nın en büyük yazılım şirketidir.
UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ
Full Text Finder Publication Finder Genel Bakış
Rosetta Stone Giriş İşlemleri
KÖPRÜ EKLEME TÜRKİYE nin BÖLGELERİ.
EBSCOhost Konu Terimleri Sözlüğünde Tarama
E Twinning Eğitimi-1 Muğla e-Twinning İl Koordinatörü BETÜL ŞOHOĞLU.
Medicaltourism.com.tr Nedir ?

EĞİTİM SİTELERİNİN YÖNETİMİ
Ürün Adı.
Full Text Finder Publication Finder Genel Bakış
Rosetta Stone Giriş İşlemleri
Rosetta Stone Giriş İşlemleri
Nokta Üniversite Otomasyon Sistemi
Sunum transkripti:

Istanbul Kullanıcı Grubu Zoho Meetup! Istanbul Kullanıcı Grubu Zoho Uygulamalı Eğitimler

2018 Nasıl Geçti?

2018 Genel Bakış Zoho Ürün Ailesinin Son Üyesi : Zoho Backstage – Cloudyflex Backstage Portalı Zoho Store Erken Erişime Açıldı – Zoho Marketing Hub Duyuruldu Birçok Zoho Uygulamasına Yeni Özellikler Geldi ve Arayüzleri Yenilendi CRM Plus Paketi Yenilendi Zoho One Paketi Artık Daha Esnek Bir Fiyatlamaya Sahip

Zoho Backstage

Zoho Store : Erken Erişimde Zoho Store Uygulamasına Erken Erişim İçin Tıklayın

2018 Yılı Güncellemeleri 2018 Yılı Boyunca birçok Zoho Uygulamasının arayüzü yenilenirken tüm Zoho uygulamaları güncellemeler ile yeni özellikler kazandı. 2018 Yılı boyunca gelen tüm güncellemelere detaylı linkler ile bu sunum dosyamızdan ulaşabilirsiniz.

2018 Yılı Güncellemeleri Zoho CRM Üzerinde 64 Kritik Güncelleme – Yeni Arayüz – Güncelleme Listesi İçin Tıklayın Zoho Mail Üzerinde 47 Kritik Güncelleme – Güncelleme Listesi İçin Tıklayın Zoho Campaigns Üzerinde 15 Kritik Güncelleme – Güncelleme Listesi İçin Tıklayın Zoho People Üzerinde 32 Kritik Güncelleme – Yeni Arayüz – Güncelleme Listesi İçin Tıklayın Zoho Desk Üzerinde 34 Kritik Güncelleme – Güncelleme Listesi İçin Tıklayın Zoho Page Sense Yeni Arayüzü – Çevrimiçi Kayıtlar – Hedefler – İleri Seviye Segmentasyon Zoho Sites Üzerinde 19 Kritik Güncelleme ve Yeni Arayüz – Güncelleme Listesi İçin Tıklayın Zoho Assist Üzerinde 20 Kritik Güncelleme – Güncelleme Listesi İçin Tıklayın

2018 Yılı Güncellemeleri Zoho Inventory Üzerinde 49 Kritik Güncelleme – Güncelleme Listesi İçin Tıklayın Zoho Social Üzerinde 11 Kritik Güncelleme – Yeni Arayüz – Güncelleme Listesi İçin Tıklayın Zoho Projects Üzerinde 47 Kritik Güncelleme – Güncelleme Listesi İçin Tıklayın Zoho Forms Üzerinde 22 Kritik Güncelleme – Güncelleme Listesi İçin Tıklayın Zoho Recruit Üzerinde 29 Kritik Güncelleme – Güncelleme Listesi İçin Tıklayın Zoho Survey Üzerinde 14 Kritik Güncelleme – Güncelleme Listesi İçin Tıklayın Zoho SalesIQ Yeni Arayüz – Zbot ve Sesli Arama

2018 Yılı Güncellemeleri Zoho Analytics Üzerinde 84 Kritik Güncelleme ve Yeni Arayüzü (Zoho Reports ürünü artık Zoho Analytics) – Güncelleme Listesi İçin Tıklayın Zoho Sprints Üzerinde 47 Kritik Güncelleme – Güncelleme Listesi İçin Tıklayın Zoho Motivator Üzerinde 4 Kritik Güncelleme – Güncelleme Listesi İçin Tıklayın Zoho Connect Üzerinde 23 Kritik Güncelleme – Güncelleme Listesi İçin Tıklayın

Yenilenen CRM Plus ve Zoho One Paketleri CRM Plus Paketinde yer alan tüm uygulamaların arayüzleri 2018 yılında yenilendi ve güncellemeler ile yeni özellikler kazandı. Zoho One Paketi artık daha esnek fiyatlara sahip. Zoho One paketi için 5 kullanıcı üstü ve altına esnek fiyatlar getirildi.

Zoho Fiyat Avantajı Devam Ediyor Eski fiyat ve paketlerden yararlanan kullanıcılar aynı fiyatları ödemeye devam etti Zoho Uygulamaları Türkiye ve Global pazarlarda en uygun fiyatlı ve en iyi verim sağlayan ürünler olmaya devam etti

Günün Programı Zoho CRM Tips & Tricks – Zoho CRM’i verimli kullanabilmeniz için canlı eğitim; Success Stories – Başarı Hikayeleri / Çözüm Ortaklarımız Alotech – İdris Avcı Istanbul Business School – Tülay Korkmaz Monitera – Metin Kahraman Bahadır Bilgi Teknolojileri – Süha Ersin Communities Choice – Sizin Seçtikleriniz – Campaigns/Social/SalesIQ