Hakkımızda Birleşik Ödeme; finansal işlemleri teknoloji ile birleştirerek ürettiği inovatif, pratik, güvenilir fintech çözümleri ile müşterilerine ve iş.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Bankacılık ve Teknoloji
Advertisements

Linux ile E-ticaret Barış Özyurt
İÇERİK Bank24 JET Platformu Bank24 JET Uygulamaları
• 2001 yılında kuruldu. • E-Ticaret ve E-Tahsilat alanlarında yazılımlar ve çözümler geliştirmekte. • 4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgesi yasasına.
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
Satış Noktası Yönetimi
Elektra Konaklama ve Ağırlama Sektöründe En İleri Teknoloji.
TBB XML ALT Ç ALIŞMA GRUBU SUNUMU 25 Ekim 2002 Türkiye Bankalar Birliği.
VAKIFBANK - DEVLET DENETİM ELEMANLARI DERNEĞİ KREDİ KARTI ÇALIŞMASI
Mobilite ile Gelen Rekabet Avantajı Sunum Öyküm Dizdar.
HAZIRLAYANLAR Sinan ALAGÖZ Dilek ÖZSERİN Abdullah BODUR Ali KARABULUT
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
Siber Güvenlik ve Kara Para Aklama BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE YÖNETİM-
Giriş. • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ Ajanda.
ELEKTRONİK TİCARET VE LOJİSTİK HİZMETLERİ
Tarihçe Ortaklık Yapısı Yönetim Yapısı,Genel Müd.Yön.Kur.Bşk Vizyon Misyon Rakipler Sosyal Sorumluluk.
ELEKTRONİK TİCARETTE ÖDEME ŞEKİLLERİ
Gantek Teknoloji AR-GE Faaliyetleri ve bir AR - GE başarı hikayesi Ertuğrul Ağar.
TEB KAMU BULUŞMALARI İZMİR Mayıs FARKLI ve İNOVATİF HİZMETLER KOBİ’lere Değer Katmak İçin Yola Çıktık... KREDİLER NAKİT YÖNETİMİ DIŞ TİCARET Bu.
AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ KAMPÜS KART UYGULAMASI
2. Ankara çağrI merkezİ konferansI - KAMU
Park Plus Pool Park Ödeme Hizmetleri
Biz Kimiz? DELFİN, her türlü doküman tabanlı teknolojileri araştırmak, geliştirmek, kurum ve şirketlere fiziksel arşiv ve elektronik arşivleme hizmetlerinde.
KURUMSAL BANKACILIK TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. 3 MAYIS 2010.
BORUSAN TELEKOM ALOPRATİK HİZMETİ
akkart “akıllı şehir kartı”
EV-NET Projesi ALTIN FORMÜL 5: SIFIR AİDAT ! “ 0 “ SIFIR AİDAT ! “ 0 “
iPara Üyeliksiz Ödeme Altyapısı
Finansal Yönetim Risk Yönetimi Etkin Borç Yönetimi Büyüme Hukuki Danışmanlık Modern Finans; sahip olduğu geniş müşteri portföyü ve güçlü referanslarıyla.
1 Corporate 1 KURUMSAL BANKACILIK Corporate. 2 2 KURUMSAL BANKACILIK Finansbank 90’ lı yılların ikinci yarısından başlamak üzere, giderek ihtiyaçları.
Bireysel Finansman KREDİ KARTLARI
KOSGEB KREDİ FAİZ DESTEĞİ PROGRAMI
Kartlı Ödeme Sektörü Araçları
Web 3.0 Konferansı, İstanbul 16 Nisan 2013 ‘‘KİMİN NAKİTE İHTİYACI VAR?’’ twitter.com/SonerCanko.
BKM A.Ş. KARTLI ÖDEME SİSTEMLERİ SEMİNERİ
KURUMSAL BANKACILIK UYGULAMALARI.
E- Ticaret Altyapısı.
İnteraktif Medya Dünü Bugünü Yarını Uğur Şeker / Dijital Büro İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi 'Mobile Marketing Conference'
GARANTİ EMEKLİLİK BES ÜRÜNLERİ.
“KOBİ’lerin Krediye Erişiminde Tek ve Doğru Adres: KGF”
 Otopark görevlisi veya kontrolör yetkilendirme  PERSONEL.
Dijital Büro İstanbul Mayıs ADK Kampanyaları.
Euler Hermes: Facilitating change in trade landscape of Turkey
AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ JET KART UYGULAMASI
Tedarikçi Firma Sunumu
GAZİANTEP ECZACI ODASI
 Hız, kolaylık, fiyat avantajı gibi nedenlerle son yıllarda tercih nedeni haline gelen internetten alışveriş “E-ticaret” sektörünün büyümesinde önemli.
KAYIT KONAKLAMA FORMU KİŞİSEL BİLGİLER UNVAN:_______________________________________________________________ ADI – SOYADI:_______________________________________________________________.
Garanti’de İnovasyon 1. Garanti’nin inovasyon anlayışı ve yaklaşımı
ABDULLAH TOKUR REHBERLİK SERVİSİ 2016 TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ ASKERÎ LİSELER İLE BANDO ASTSUBAY HAZIRLAMA OKULUNDA ÖĞRENİM GÖRECEK ÖĞRENCİLERİ SEÇME SINAVI.
Shell Taşıt Tanıma Sistemi 1996 yılında Türkiye’de ilk defa Shell tarafından kullanılan, akaryakıt harcamalarının tek merkezden kontrol altına alınmasını.
TÜRK EXIMBANK İhracatın Finansmanı
GİRİŞİMCİ.
TEMEL KAVRAMLAR İnternet ve İnternet Bankacılığı
SAMET UÇAR
Muhammed Emin ALTINTAŞ
Trink Para Puan Toplama Sistemleri
EDM E-BİLET.
FİNANSAL KURUMLAR KURUMLAR BİRLİĞİ (FKB)
ALİBABA GROUP Hazırlayan : Mehmet özdemirler
EDM E-BİLET.
KISA VADELİ İHRACAT KREDİ SİGORTASI
Havalimanı Check-in İşlemleri
Uluslararası Fuarların Ülke ve Şehir Ekonomisine Katkısı
İHRACATIN FİNANSMANINDA
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK): 5411 sayılı Bankacılık Kanunu'nun 82. maddesi "Kamu tüzel kişiliğini haiz ve mali özerkliğe sahip Bankacılık.
Medicaltourism.com.tr Nedir ?
DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü
3.285 ‘DEN KİŞİLİK ODALARDA BAŞLAYAN FİYATLARLA
Elektronik-Ticaret’te Arama Motoru Optimizasyonu ve Sosyal Medya
Sunum transkripti:

Hakkımızda Birleşik Ödeme; finansal işlemleri teknoloji ile birleştirerek ürettiği inovatif, pratik, güvenilir fintech çözümleri ile müşterilerine ve iş ortaklarına avantajlar sağlayan, ürün çeşitliliği konusunda en geniş yelpazeye sahip elektronik para ve ödeme hizmetleri şirketidir. 2010 yılında kurulan Birleşik Ödeme, Ekim 2015’te Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri lisansı ile ilk yetkilendirilen şirketlerden olmuştur. Birleşik Ödeme, alanında uzman 25 kişilik ekibiyle akıllı ödeme ve kent teknolojileri alanında; self servis kiosk, elektronik para, elektronik cüzdan, ön ödemeli kartlar, para transferi ve mobil ödeme hizmetleri ile banka bağımsız pratik finansal hizmet çözümleri sunmaktadır.

Ürün Ve Hizmetlerimiz

Para Transferi Kart Kiosk Toplam 35.813 189.290 1.022.002 1.247.105 Birleşik Ödeme Hizmetleri - Müşteriler Müşteri Sayısı Para Transferi 35.813 Kart 189.290 Kiosk 1.022.002 Toplam 1.247.105

Self Servis Kiosk Projelerimiz Gazmatik Self servis kiosk , tahsilat yapan kurumların alternatif bir ödeme kanalı olarak konumlandırdığı , yazılım ve entegrasyonları Birleşik ödeme tarafından geliştirilen kart okuyucu , temassız kart okuyucu nakit alma , para üstü verme ve kredi kart ile ödeme gibi birçok fonksiyona sahip cihazladır. Gazmatik ile birlikte büyük şehirlerdeki doğalgaz abonelerine 7 gün 24 saat açık self-servis kiosklar üzerinden kart dolum işlemlerine daha kolay ulaşım sağlamaktadır. Ankara’da 62 adet gazmatik ile hizmet verilmektedir. Sumatik Sumatik ile birlikte büyük şehirlerdeki su abonelerine 7 gün 24 saat açık selfservis kiosklar üzerinden kart dolum işlemlerine daha kolay ulaşım sağlamaktadır. Ankara başta olmak üzere Manisa ,Tekirdağ ve Aksaray’da 107 adet sumatik ile hizmet verilmektedir. Kurumlar, gişe yetkililerine destek olmak ve kart abonelerinin su yükleme işlemlerini kolaylaştırmak için bir çözüm ihtiyacı belirlemiştir.

Kart Projelerimiz TESK Kart Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu’nca Ülkemizdeki 2 milyon esnaf ve sanatkarlarımız ile ailelerinin işlerini kolaylaştırmak, üzerlerindeki maddi yükü azaltmak amacıyla, esnaf ve sanatkarların anlaşmalı üye işyerlerinden yapacakları alışverişlerde onlara indirim ve avantajlar sağlaması öngörülen bir karttır. İGA Kart Yerli ve yabancı tüm yolculara İGA Kart ile İstanbul Havalimanı’na indikleri andan itibaren birçok işyerinde avantajlar sunan ve Visa özelliği ile her yerde güvenle ödeme yapabileceği havalimanı içinde hızlı geçiş, otopark gibi hizmetlerden faydalanabilecekleri, 40’a yakın marka ve 10.000’in üzerinde noktada geçerli indirim ve avantaj platformunda alışveriş yapabilecekleri, para transferinden internette uçak biletlerini online alabilecekleri, sadece havalimanında değil günlük hayatlarında da ihtiyaçlarını karşılayacak bir ödeme çözümü sunan karttır.

Üye Markalar

Kart Projelerimiz Süt Birliği Kart Türkiye’deki süt üreticisi 450.000 çiftçi ile ailelerinin işlerini kolaylaştırmak, üzerlerindeki maddi yükü azaltmak amacıyla, esnaf ve sanatkarların anlaşmalı üye işyerlerinden yapacakları alışverişlerde onlara indirim ve avantajlar sağlaması öngörülen bir karttır. Sosyal Destek Kart Sosyal Destek Kart, Belediyelerin, belediye sınırlarındaki yardıma muhtaç kişilere dağıttığı ön ödemeli kartlara belli periyotlarda bakiye yüklemesi ve bu bakiyelerin sadece anlaşmalı üye iş yerlerinde kullanılması sağlanmaktadır

Para Transferi Projelerimiz Transferwise Transferwise , Avrupa’nın en büyük fintech girişimlerinde biri ve 1.1 Milyar USD değerlemesi ile bir “Unicorn” olarak kabul edilen Londra merkezli TransferWise, uluslararası para transferi işlemlerindeki ücretlendirme politikası ile tüm dünyadaki müşterilerine  düşük komisyon ücretleriyle para transferi imkanı sunmaktadır. Ekim 2017’den itibaren Türkiye’ye yapılan ve Türkiye’den yurtdışına para transferi işlemleri için hizmet verilmektedir.Bu işlemlerde Birleşik Ödeme ,Transferwise’ın Türkiye iş ortağı olarak faaliyet yürütmektedir

Transferwise

Adım 1 Adım 3 Adım 2 Mehmet Hans Diğer Kullanıcılar Diğer Kullanıcılar Transferwise Nasıl Çalışıyor Adım 1 Adım 3 Almanya’dan Hans, Türkiye’deki Mehmet’e para yollamak istiyor. Hans Euro’sunu Transferwise’ın Alman hesabına transfer ediyor. Mehmet’in hesabına Türkiye’de yerel transfer ile TL yatıyor. Bu yöntem ile para yurt dışına çıkarılmadan ve banka ücreti olmadan transfer ediliyor. Mehmet Hans Adım 2 Transferwise otomatik olarak Euro’dan TL’ye olan işlemi ters yönde transfer yapmak isteyen kullanıcıların işlemleri ile eşliyor. Diğer kullanıcıların TL’lerinden Mehmet’e transferi yapıyor. Diğer Kullanıcılar Diğer Kullanıcılar

Para Transferi Projelerimiz Nöbetçi Transfer Nöbetçi Transfer, EFT saatleri dışında dilediğiniz zaman ve dilediğiniz yerden, bankalar arası hızlı, güvenilir ve kolay bir şekilde para transfer edebileceğiniz bir platformdur. www.nobetcitransfer.com internet sitesi üzerinden ve anlaşmalı olduğumuz Fibabanka internet ve mobil şubelerinden hizmet verilmektedir.

https://youtu.be/c_QilhVqnL8 Nöbetçi Transfer Nedir ?-Video https://youtu.be/c_QilhVqnL8

nobetcitransfer.com’dan İşlem Nasıl Yapılıyor ? 1 2 3 4

Gönderici Bankalar Alıcı Bankalar Nobetcitransferi.com Alıcı / Gönderici Bankalar ‘’Nöbetçi Transfer’’ alt yapısı ve ödeme hizmetleri lisansı ile gerçekleştirilecek iş birliği çerçevesinde banka müşterilerine banka internet ve mobil şube kanallarındaki ‘’Nöbetçi Transfer’’ menüsünden EFT saatleri dışında diğer banka hesaplarına para transferi imkanı sağlanması hedeflenmektedir. Gönderici Bankalar Alıcı Bankalar Ziraat bankası Yapı Kredi Vakıfbank Garanti Bankası Akbank Finansbank Enpara TEB Denizbank Fibabanka Halkbank ING Alternatifbank Kuveyt Türk Albaraka Ziraat bankası Vakıfbank Garanti Bankası Akbank Finansbank Enpara Denizbank Fibabanka Halkbank

Banka – Nöbetçi Transfer İşbirliği modeli ‘’Nöbetçi Transfer’’ alt yapısı ve ödeme hizmetleri lisansı ile gerçekleştirilecek iş birliği çerçevesinde banka müşterilerine banka internet ve mobil şube kanallarındaki ‘’Nöbetçi Transfer’’ menüsünden EFT saatleri dışında diğer banka hesaplarına para transferi imkanı sağlanması hedeflenmektedir.