MARMARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Ordu Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ordu/Türkiye
Advertisements

Anket Hakkında Ankete 40 kişi katıldı. CERN’de Türk vatandaşı olarak yaklaşık 150 kişi kayıtlı. Ankete katılanların büyük bir çoğunluğu deneysel alanda.
Genel sekreterlik Genel Sekreterlik, bir Genel Sekreter ile en çok iki Genel Sekreter Yardımcısından ve bağlı birimlerden oluşur. Genel Sekreter, üniversite.
HACETTEPE MALİYE TOPLULUĞU
AKM WEB SAYFASI ONLINE KİŞİ İŞLEMLERİ YARDIM MENÜSÜ
Kobi Tanımı 150 kişiden daha az çalışanı olan kurumlar
İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI 2012 FAALİYET RAPORU Ayşe YILDIZ ÖZKURT DAİRE BAŞKANI.
BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI
KIRIKKALE UNIVERSITESI KUTUPHANE VE DOKUMANTASYON DAIRE BASKANLIGI.
BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI
ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK PLANI
İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ TEKNİK ve İDARİ İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ (T.İ.İ.M) “HİZMET MEMNUNİYETİ ÇALIŞMASI” Temmuz, 2010.
ÜNİVERSİTELERDE İŞ MÜKEMMELLİĞİ MODELİ 2 MART 2003.
İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
ARED DEĞERLENDİRME ANKETİ ANALİZİ. * Yapılan anketin amacı ekonomik kriz sonrasında değişen dengelerle birlikte sektörel sorunlardaki öncelikleri sıralamak.
MERSİN ÜNİVERSİTESİ DENİZCİLİK MESLEK YÜKSEKOKULU AKADEMİK DEĞERLENDİRME ve KALİTE GELİŞTİRME TOPLANTISI NİSAN 2010.
Akademik Personel Anket Formu İdari Personel Anket Formu
Prof.Dr. Kırali MÜRTEZAOĞLU Mühendislik Fakültesi Dekanı
  İLKÖĞRETİM BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DERSİ ÖĞRETİM PROGRAMININ DEĞERLENDİRİLMESİ Hasan KARAL a*; İlknur REİSOĞLU b; Ebru GÜNAYDIN a a Karadeniz Teknik Üniversitesi,
BAŞARI Kazanım: Başarı ve başarısızlığa neden olan etmenleri belirler.
BOLOGNA UZMANLARI ULUSAL TAKIM PROJESİ 14 MAYIS 2010, ANTALYA SULTAN GÜROL BOLOGNA ULUSAL TAKIMI ÖĞRENCİ TEMSİLCİSİ
HİJYEN NEDİR? Temizlik görünen ortamdan kirlerin uzaklaştırılmasıdır. Hijyen ise mikroplardan arındırılmasıdır. Hasta olmamak. Mikroplardan korunmak için.
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ 2014 MEZUNİYET PROGRAMI
ÖGRENCI ISLERI DEGERLENDIRME ANKETI SONUÇLARI © Bu bir Tıp Egitimi Ogrenci Kurulu anketidir.
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GELİŞMELER VE FAALİYETLER ( SONRASI) Prof Dr Halit Tanju Besler ( ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı
HARMANCIK 75. YIL ÇOK PROGRAMLI LİSESİ Leonardo Da Vinci Hareketlilik Projesi 2012.
M.Ü. Yabancı Diller Yüksekokulu.  Tablo: 7 - M.Ü. Yabancı Diller Yüksekokulu-2011 Mali Yılı Faaliyet Raporu AKADEMİK PERSONEL Kadroların Doluluk Oranına.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ MEMNUNİYETİ ARAŞTIRMASI
AKILLI KARTA PARA YÜKLEME VE HARCAMA NASIL YAPILIR
BOLU ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
Ankete katılım Bahar 176 öğrenci Güz öğrenci Ali Osman KURT
YABANCI DİLLER TOPLULUĞU
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KOORDİNASYON BİRİMİ
KOSGEB ve KOBİ’ler. KOSGEB KOSGEB, 1990 yılında 3624 sayılı Kanun ile kuruldu. Amacı; ülkenin ekonomik ve sosyal ihtiyaçlarının karşılanmasında küçük.
ÖĞRENCİ YEMEK BURSU İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ
Kamu Hastaneleri Birliği
KIRGIZİSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI “Geleceğe… En İyiye…” Nisan 2016 İDARİ DEĞERLENDİRME.
Çankaya Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı
Hem. Zerrin SAĞLAM ÜNLÜ, Dr. Hülya TOPCU ÇAĞLAR
FONKSİYONEL KODLARIN KULLANIM ALANLARI
KIRGIZİSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI
TBS’DE MUTFAK VE YEMEKHANE
2016 Mart – 2017 Temmuz deuder.org.tr.
Hakkari Üniversitesi Öğrenci Memnuniyet Anketi Sonuçları (2017 Mart)
Ömer halİsdemir üniversitesİ Bilgi İşlem Daire BAŞKANLIĞI’na Hoşgeldiniz.. Arzu YILMAZ.
Hülya Aybek*, Nural Cevahir**
ÇALIŞAN ve ÖĞRENCİ MEMNUNİYETİ ARAŞTIRMASI SONUÇLARI Ocak, 2009
STRATEJİK PLAN HAZIRLIK ÇALIŞMALARI
KURUMSAL DIŞ DEĞERLENDİRME SORULARI
4. SERVANTLARIN HAZIRLIĞI
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
“Mizan Plas” (Mise en Place) nedir? Kısaca açıklayınız.
KAT HİZMETLERİNİN TANIMI ve ÖNEMİ
YEMEK HİZMETLERİ.
BOLOGNA VE EĞİTİM BİLGİ SİSTEMİ
Prof. Dr. F. Duygu ÖZEL DEMİRALP
Eğitim Sunusunun Başlığı
YEMEKHANE MEMNUNİYET ANKETİNE 501 KİŞİ KATILMIŞTIR.
Prof. Dr. F. Duygu ÖZEL DEMİRALP
SAĞLIK, KÜLTÜR ve SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI DESTEK HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EYLÜL HAZİRAN 2018 DÖNEM BRİFİNGİ
T.C. Yükseköğretim Kurulu
TALIS (The Teaching and Learning International Survey )
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI
Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı
Eğitim Sunusunun Başlığı
Yrd.Doç.Dr. Reha KILIÇHAN Erciyes Üniversitesi Turizm Fakültesi 2018
Prof. Dr. F. Duygu ÖZEL DEMİRALP
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Genel Sekreterlik Organizasyon Şeması
2018 Yılı Performans Sunumu
Sunum transkripti:

MARMARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI YEMEKHANE MEMNUNİYET ANKETİ SONUÇLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ MART 2019

KATILIMCI PROFİLİ İŞİNİZ 2017 2018 2019 Öğrenci 73,19 90,26 83,84 Akademik Personel 13,77 4,23 9,12 İdari Personel 12,19 5,15 6,86 Hizmet Alımı İle İstihdam Edilen Personel 0,84 0,37 0,18 ANKETE KATILAN TOPLAM KİŞİ 2191 544 4331

GENEL OLARAK YARARLANDIĞINIZ YEMEKHANE 2017 2018 2019 Göztepe Yerleşkesi 63,05 54,04 67,77 Anadoluhisarı Yerleşkesi 5,54 3,49 6,79 Başıbüyük Yerleşkesi 7,33 6,80 10,88 Haydarpaşa Yerleşkesi 11,49 25,37 4,64 Bahçelievler Yerleşkesi 5,04 2,02 1,59 Bağlarbaşı Yerleşkesi 3,73 2,94 4,20 Acıbadem Yerleşkesi 1,35 1,47 1,73 Kartal Yerleşkesi 0,10 0,92 2,08 Sultanahmet Yerleşkesi 0,55 0,18

YEMEKLERİN LEZZETİ 2017 2018 2019 İYİ 15,46 16,36 18,10 ORTA 49,18 45,77 48,76 KÖTÜ 35,31 37,87 33,13

YEMEKLERİN LEZZETİ SORUSUNA VERİLEN CEVAPLARIN YERLEŞKELERE VE KATILIM PROFİLİNE GÖRE DAĞILIM ORANLARI

YEMEKLERİN ÇEŞİTLİLİĞİ 2017 2018 2019 İYİ 27,30 23,71 24,22 ORTA 42,60 39,52 43,87 KÖTÜ 29,80 36,76 31,91

YEMEKLERİN ÇEŞİTLİLİĞİ SORUSUNA VERİLEN CEVAPLARIN YERLEŞKELERE VE KATILIM PROFİLİNE GÖRE DAĞILIM ORANLARI

YEMEKHANE PERSONELİNİN TAVIR VE DAVRANIŞI 2017 2018 2019 İYİ 59,00 63,60 72,27 ORTA 32,00 27,02 21,93 KÖTÜ 9,00 9,38 5,80

YEMEKHANE PERSONELİNİN TAVIR VE DAVRANIŞI SORUSUNA VERİLEN CEVAPLARIN YERLEŞKELERE VE KATILIM PROFİLİNE GÖRE DAĞILIM ORANLARI

HİJYEN KURALLARINA UYULMASI 2017 2018 2019 İYİ 43,70 41,73 46,48 ORTA 42,70 40,62 40,45 KÖTÜ 13,40 17,65 13,07

HİJYEN KURALLARINA UYULMASI SORUSUNA VERİLEN CEVAPLARIN YERLEŞKELERE VE KATILIM PROFİLİNE GÖRE DAĞILIM ORANLARI

MASALARIN TEMİZLİĞİ VE DÜZENİ 2017 2018 2019 İYİ 49,79 49,45 52,23 ORTA 37,04 37,68 35,72 KÖTÜ 12,98 12,87 12,05

MASALARIN TEMİZLİĞİ VE DÜZENİ SORUSUNA VERİLEN CEVAPLARIN YERLEŞKELERE VE KATILIM PROFİLİNE GÖRE DAĞILIM ORANLARI

YEMEK TABAĞI/TABLDOT, ÇATAL, BIÇAK VE KAŞIKLARIN TEMİZLİĞİ 2017 2018 2019 İYİ 39,50 40,07 38,14 ORTA 42,10 41,54 41,75 KÖTÜ 18,20 18,38 20,11

YEMEK TABAĞI/TABLDOT,ÇATAL,BIÇAK VE KAŞIĞIN TEMİZLİĞİ SORUSUNA VERİLEN CEVAPLARIN YERLEŞKELERE VE KATILIM PROFİLİNE GÖRE DAĞILIM ORANLARI

HAVALANDIRMANIN YETERLİLİĞİ 2017 2018 2019 İYİ 27,80 32,35 40,11 ORTA 37,50 36,99 KÖTÜ 34,40 30,15 22,90

HAVALANDIRMANIN YETERLİLİĞİ SORUSUNA VERİLEN CEVAPLARIN YERLEŞKELERE VE KATILIM PROFİLİNE GÖRE DAĞILIM ORANLARI

ISITMA/SOĞUTMANIN YETERLİLİĞİ 2017 2018 2019 İYİ 33,90 40,26 45,76 ORTA 41,20 34,56 35,77 KÖTÜ 24,80 25,18 18,47

ISITMA/SOĞUTMANIN YETERLİLİĞİ SORUSUNA VERİLEN CEVAPLARIN YERLEŞKELERE VE KATILIM PROFİLİNE GÖRE DAĞILIM ORANLARI

TERCİH ETTİĞİNİZ MENÜ 2017 2018 2019 Diyabet 2,40 3,86 2,01 Vejetaryen 5,70 5,33 5,06 Mevcut Menü 87,50 89,34 88,94 Diğer 4,30 1,47 3,99

TERCİH ETTİĞİNİZ MENÜ SORUSUNA VERİLEN CEVAPLARIN YERLEŞKELERE VE KATILIM PROFİLİNE GÖRE DAĞILIM ORANLARI

TEŞEKKÜR EDERİZ https://sks.marmara.edu.tr/