Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ÖGRENCI ISLERI DEGERLENDIRME ANKETI SONUÇLARI © Bu bir Tıp Egitimi Ogrenci Kurulu anketidir.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ÖGRENCI ISLERI DEGERLENDIRME ANKETI SONUÇLARI © Bu bir Tıp Egitimi Ogrenci Kurulu anketidir."— Sunum transkripti:

1 ÖGRENCI ISLERI DEGERLENDIRME ANKETI SONUÇLARI © Bu bir Tıp Egitimi Ogrenci Kurulu anketidir.

2 ANKET KATILIMCILARININ DÖNEMLERE GÖRE DAGILIMI © Bu bir Tıp Egitimi Ogrenci Kurulu anketidir.

3 1. Ögrenci islerinin fakülte içindeki konumu, benim ulasimim için uygundur. © Bu bir Tıp Egitimi Ogrenci Kurulu anketidir.

4 2. Ögrenci islerinin çalisma saatleri yeterlidir. © Bu bir Tıp Egitimi Ogrenci Kurulu anketidir.

5 3. Ögrenci islerinin ögle aralarinda kapali olmasindan rahatsizim. © Bu bir Tıp Egitimi Ogrenci Kurulu anketidir.

6 4. Ögrenci isleri panolarinin yerlesim düzeni (1-2. Dönemlerinkiler disarida, 3ler içerde) bilgi edinmemi engellemektedir. © Bu bir Tıp Egitimi Ogrenci Kurulu anketidir.

7 5. Ögrenci isleri çalisanlarinin iletisim üsluplarindan rahatsizim. © Bu bir Tıp Egitimi Ogrenci Kurulu anketidir.

8 6. Ögrenci islerinde bankoda bulunan görevli sorularima yeterli yanit verebiliyor. © Bu bir Tıp Egitimi Ogrenci Kurulu anketidir.

9 7. Ögrenci islerinden istedigim belgelerin hazirlanmasi için geçen zamani uygun buluyorum. © Bu bir Tıp Egitimi Ogrenci Kurulu anketidir.

10 8. Ögrenci islerinden istedigim belgeler için benden neden para istendigini ögrenmek istiyorum. © Bu bir Tıp Egitimi Ogrenci Kurulu anketidir.

11 9. Ögrenci islerinden istedigim belgeler karsiliginda benden para istenmesini dogru buluyorum. © Bu bir Tıp Egitimi Ogrenci Kurulu anketidir.

12 10. Sinav sonuçlarinin açiklanmasi için geçen süreyi uzun buluyor ve bunun sorumlusu olarak ögrenci islerini görüyorum. © Bu bir Tıp Egitimi Ogrenci Kurulu anketidir.

13 11. Ögrenci islerindeki “Girilmez” yazili kapinin arkasinda ne oldugunu merak ediyorum. © Bu bir Tıp Egitimi Ogrenci Kurulu anketidir.

14 12. Ögrenci islerinin fiziki olarak büyüklügünü yeterli ve uygun buluyorum. © Bu bir Tıp Egitimi Ogrenci Kurulu anketidir.

15 13. Ögrenci islerinin iletisim yolu olarak sadece panolara duyuru asma yöntemini kullandigini düsünüyorum. © Bu bir Tıp Egitimi Ogrenci Kurulu anketidir.

16 14. Ögrenci islerinin esas iletisim yolu olarak panolari kullanmasindan rahatsizim. © Bu bir Tıp Egitimi Ogrenci Kurulu anketidir.

17 15. Ögrenci isleri iletisimi-ulasimi için, örnegin ögrenci belgesi istegimi bildirebilecegim, etkili kullanilan bir ag sayfasi olmasini isterim. © Bu bir Tıp Egitimi Ogrenci Kurulu anketidir.

18 DIGER…  Ankete katilan 81 ogrenciden 20’si ayrica yorumlarda bulundu.  Bu 20 yorumdan:  11 tanesi sinav sonuclarinin “detayli” aciklanmamasiyla ilgili,  9 tanesi fakulte genelindeki teknolojik yetersizliklerle ilgili,  4 tanesi sinavlarin panolarda alenen ilan edilmesiyle ilgilidir. © Bu bir Tıp Egitimi Ogrenci Kurulu anketidir.

19 Tesekkürler… © Bu bir Tıp Egitimi Ogrenci Kurulu anketidir.


"ÖGRENCI ISLERI DEGERLENDIRME ANKETI SONUÇLARI © Bu bir Tıp Egitimi Ogrenci Kurulu anketidir." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları