Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

KURUMSAL DIŞ DEĞERLENDİRME SORULARI

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "KURUMSAL DIŞ DEĞERLENDİRME SORULARI"— Sunum transkripti:

1 KURUMSAL DIŞ DEĞERLENDİRME SORULARI
DIŞ PAYDAŞLAR

2 KURUMSAL DIŞ DEĞERLENDİRME SORULARI - DIŞ PAYDAŞLAR
1. İstanbul Üniversitesi, bünyesindeki programların amaçlarının belirlenmesi ve müfredatın tasarlanmasında görüşlerinizden yararlandı mı? 2. İstanbul Üniversitesi, bünyesindeki programlara ilişkin yeterlilikleri belirlerken görüşlerinizden yararlandı mı? 3. İstanbul Üniversitesi, gerçekleştirdiği eğitim-öğretim faaliyetlerine yönelik olarak size doldurmanız için herhangi bir anket gönderdi mi?

3 KURUMSAL DIŞ DEĞERLENDİRME SORULARI - DIŞ PAYDAŞLAR
4. İstanbul Üniversitesi, bünyesindeki programların gözden geçirilmesi ve değerlendirilmesinde görüşlerinizden yararlandı mı? 5. İstanbul Üniversitesi karar verme sürecine herhangi bir katkınız oldu mu? 6. İstanbul Üniversitesi bünyesindeki programlarda yaptığı iyileştirmeleri ve değişiklikleri size bildirdi mi? Herhangi bir bilgilendirme toplantısı yapıldı mı? 7. İstanbul Üniversitesi kalite komisyonu çalışmalarına katılıyor musunuz?

4 KURUMSAL DIŞ DEĞERLENDİRME SORULARI - DIŞ PAYDAŞLAR
8. İstanbul Üniversitesi kalite komisyonu toplantılarına katıldınız mı? 9. İstanbul Üniversitesi’nin eğitim, araştırma ve idari süreçlerine yönelik olarak görüşlerinize başvuruldu mu? 10. Görüşleriniz İstanbul Üniversitesi Kalite Güvence Sistemi’ne yansıtıldı mı? 11. İstanbul Üniversitesi’nin kurumsal gelişimine katkı verdiniz mi?

5

6


"KURUMSAL DIŞ DEĞERLENDİRME SORULARI" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları