Makine Metal San. ve Tic. Ltd. Şti. Altınova Mahallesi 2

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
KURUMSAL TANITIM BELGESİ
Advertisements

GLOBAL MEANING OF INNOVATION IN THREAD ROLLING
1979 – ASMETAL’in kuruluşu 50’den fazla marka araç için 1600’ü aşkın ürün çeşidi 5.000m2 kapalı alanlı fabrikasında 110 adet, konusunda uzman çalışan.
EYMEN MAKİNA İNŞ. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
İÇİNDEKİLER Hakkımızda Üretim Üretim Alanımız Makine ve Ekipmanlarımız Finansal Veriler ve Müşteriler Kalite Anlayışımız İletişim Bilgilerimiz.
NEDEN İNVERTERLİ KOMPRESÖR?
JETROLL ROLL FORMONG SYSTEMS BAGEM SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ 1 Genel İsim: İlyas Toktaş
Elektromanyetik Uyumlulukta Uzman Ortağınız
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız
ARZU YALÇIN ÖZERPLAST Plastik San. ve Tic. Ltd. Şir.
Giriş. • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ Ajanda.
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
ALPA ALÜMİNYUM SANAYİ VE TİCARET ÖMER AKKAŞ
CNC BESLEME/BOŞALTMA ROBOTU
Konuları hakkında temel bilgi sahip olacaksınız.
Caterpillar Türkiye Yetkili Temsilcisi Borusan Makina’da çalışan dört arkadaş Mart 2007 tarihi itibariyle kendi işlerini kurmaya karar verdiler.
KAREN 2007 yılında mühendislik ve imalat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla kurulmuştur. Firmamızın son iki yılda gerçekleştirdiği başarılı mühendislik.
KUMLAMA MAKİNE VE TESİSLERİ
BAŞKALLAR OTOMOTİV SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
Tanıtım Sunumu Mayıs Biz kimiz ? 1985 yılından bu yana gıda, kimya, boya, tekstil, otomotiv ve ilaç sektörlerine yönelik, kurum ihtiyaçlarına özel.
KURULUŞ Gövdesan Makina; Kocaeli Darıca sanayi sitesinde konuşlu m2 kapalı alana sahip tesislerinde; otomotiv, beyaz eşya ve inşaat sektörüne; çelik,
HÜRMAK Plastik Otomotiv Makina İmalat San. ve Tic. A.Ş
İçindekiler Referanslarımız Çalışma Alanlarımız Hizmet Alanlarımız Hizmet Kalitemiz Şirketimiz.
HERMES ULUSLARARASI DANIŞMANLIK
AYDIN TORNA SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ.
AYDIN TORNA SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ.
ENKA CIVATA ENKA 1 FABRİKA ENKA 2 FABRİKA
LAZER İLE KESME Lazer ışınının elde edilmesi kolaylaştıktan sonra uygulama alanları da artış göstermiştir. Endüstriyel alanda kullanımı kaynak, kesme ve.
Karmak Makina Kalıp San. Ve Tic. Ltd. Şti
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
YÖNETİM KURULU BAŞKANI
TARİHÇE Mensace Mermer Madencilik A.Ş yılında Turhalın tanınmış iki ailesi olan Çenesizler ve Sakmanlar tarafından Tokat-Turhal Organize Sanayi Bölgesi’nde.
HAKKIMIZDA 2013 yılında faaliyete başlayan firmamız otomotiv, beyaz eşya, mobilya, elektrik, kozmetik vb. sektörlere lastik ve plastik malzeme imalatı.
1977 yılında İzmir'de paslanmaz çelik ithalatçısı olarak kurulan Gürçelik, sonraki yıllarda profesyonel mutfak sektörünün öncü kuruluşları arasında.
SEDAT KAYA ÖN KAPUT YAN BAĞLANTI PARÇASI PROF.DR.KERİM ÇETİNKAYA.
Metin DURAN Genel Müdür
ZET Redüktör Türkiye’nin Redüktörü R.3,5.
BURSA / TÜRKİYE
AHŞAPTAN FAZLASI.
ENTEGRE YÖNETİM SİSTEMİ
PROWELDTURK Nilüfer Org. San. Bölg. Dökümcüler Sitesi
International Quality Assurance, Technical Control & Certification
Stratejik PROJE YÖNETİMİ
Soğuk Çekme Özel Çelik Profiller Konu Başlıkları Firmamızı Tanıyın Üretimimiz Ürünlerimiz ve Teknik Özellikleri Nasıl Ulaşabilirsiniz?
S KURT LOJİSTİK İNŞ. TAAH. TUR. VE SER. HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.
EKONOMİ BAKANLIĞI DIŞ TİCARETTE RİSK ESASLI KONTROL SİSTEMİ (TAREKS) 21/03/2013 H. Sibel KAPLAN Ürün Güvenliği ve Denetimi Genel Müdür Yardımcısı.
1.CNC OXY-PLAZMA 260 A HASSAS KESİM AÇILI KAFA AJAN X:12000 Y:3000 Z:200.
OKUL TANITIM BİLGİLERİ İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 21 Öğrenci Sayısı : 314 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 16 Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar)
AKADEMİK YILI GÜZ YARIYILI MAKİNE PROGRAMI ÖĞRENCİLERİ KAYIT YENİEME İŞLEMLERİ.
Dış Cephe Çalışmaları ON-SE İNŞAAT (B.EVLER) PROJEYE UYGUN KALİTELİ MALZEME VE UYGULAMA.
4324 sokak no:25/25/A Karabağlar İzmir Türkiye
AKADEMİK YILI GÜZ YARIYILI 2
DÜNYANIN YAYI BURADA YAYKUL YAY ve KLİPS SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
Entegre Yönetim Sistemi
Kurumsal Varlık Yönetimi Sistemi

HİDRO ŞEKİLLENDİRME Hazırlayanlar: 1-)Taylan YILDIRICI ( )
ANKARA YATIRIM TEŞVİKLERİ
SUNUM
2009 yılında İzmir’de kurulan Asyay müşteriye özel yay üretimi ve pazarlama faaliyetlerini sürdürmektedir. Otomotiv, Beyaz Eşya, Endüstriyel Malzeme, Elektrik.
İçerik Tarihçe Hizmetlerimiz ve Çözümlerimiz Organizasyon Yapısı
Enerama Çevre Teknolojileri ENERAMA, enerji tasarrufuna sahip çevreci sistemlerin araştırılması, geliştirilmesi ve üretilmesi üzerine faaliyet gösteren.
«Makine Teknikerliği» nedir?
V2018-R1.
NX SIEMENS NX CAD DÖKÜMAN 2019.
Nokta Üniversite Otomasyon Sistemi
ŞİRKET SUNUMU 2018.
Sunum transkripti:

Makine Metal San. ve Tic. Ltd. Şti. Altınova Mahallesi 2 Makine Metal San.ve Tic.Ltd.Şti. Altınova Mahallesi 2.Kırım Sokak No : 6 Osmangazi / BURSA / TÜRKİYE TEL: 0 224 216 01 82 FAKS : 0 224 216 01 82 Web : www.mirpres.com

Mir Pres & Kalıp ailesi olarak 2014 yılında faaliyetlerimize başladık Mir Pres & Kalıp ailesi olarak 2014 yılında faaliyetlerimize başladık. Kaliteli ve güvenilir üretimi kendimize hedef belirledik. Faaliyet alanı olarak metal şekillendirme ve talaşlı imalat yapmaktayız. Firmamız ISO 9001:2015 kalite belgesi ve ISO14001:2015 çevre yönetim sistemi belgelerine sahip bir ticari işletmedir. Altınova mahallesindeki 500 metrekare üretim tesisimizle müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

Mir Pres & Kalıp sanayinin çeşitli sektörleri için teknik çözümler, ürünler geliştirir. Ana üretim konusu pres ile saç şekillendirme olmakla beraber faaliyet alanlarımızı aşağıda belirtik. Metal Şekillendirme Talaşlı İmalat Pres İşleri Kalıp Tasarım ve Üretimi

Müşterilerimize hizmet verdiğimiz üretim tesisimizde bulunan ekipmanlar. CNC DİK İŞLEM MERKEZİ CNC YATAY İŞLEM MERKEZİ FREZE TEZGAHI TORNA TEZGAHI SATIH TAŞLAMA TEZGAGHI

Üretim CNC TORNA MAKİNASI 8 Inch 2 Eksen 300 Ø 600 mm Boy İşleme 300 Ø  600 mm Boy İşleme CNC OTOMAT 32 Ø 7 Eksen 40 Ø 5 Eksen  

Üretim CNC Dik İşleme Merkezi 1500 x 600 x 600 mm 10’000 Devir/dk 10’000 M/min İlerleme Hızı 700 x 410 x 410 mm 8’000 Devir / dk 25’000 M/ min İlerleme Hızı  

Pres Tipi : H-Tipi Hidrolik Pres Çift Etkili Baskı Kuvveti: 200 Ton Üretim Pres Tipi : H-Tipi Hidrolik Pres Çift Etkili Baskı Kuvveti: 200 Ton  Alt tabla : 1000 x 800 mm Üst tabla : 1000 x 800 mm Max Kalıp Aralığı: 800 mm   

Pres Tipi : Eksantrik Pres Baskı Kuvveti : 100 Ton Üretim Pres Tipi : Eksantrik Pres Baskı Kuvveti : 100 Ton Alt tabla : 640 x 930 mm Üst tabla: 330 x 570 mm Max Kalıp Aralığı: 440 mm Baskı Kuvveti: 150 Ton Alt tabla: 1100 x 850 mm Üst tabla : 620 x 380 mm Max Kalıp Aralığı: 550 mm  

Üretim Baskı Kuvveti : 60 Ton Alt tabla: 550 x 840 mm Üst tabla: 250 x 400 mm Max Kalıp Aralığı: 380 mm     Baskı Kuvveti: 125 Ton Alt tabla: 900 x 550 mm Üst tabla:300 x 500 mm Max Kalıp Aralığı: 480 mm

KALIP TASARIM : Ekiplerimiz ile sac şekillendirme sektöründeki her türlü kalıp tasarımını kendi ürünlerimiz için tasarlayıp müşterilerimize sunuyoruz. Kalıp tasarım için gerekli olan ürün ön çalışması ve bu sektörde tasarımdan imalata kadar olan süreçlerde kendimize güvenimiz tamdır. Güvenilirliğimiz üst düzey tecrübelerimize dayanır.

Ürünlerimiz müşterilerin istekleri doğrultusunda tasarlanıp üretilmektedir. MİR PRES & KALIP olarak bugün hemen her Sektöre hizmet vermekteyiz. Sızdırmazlık Teknolojilerinden, Otomotiv, Titreşim Ekipmanları, Mobilya ve Beyaz Eşya olmak üzere çoğu sektöre hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Ürünlerimizden bazı Örnekler

Ürünlerimiz

Ürünlerimiz

Ürünlerimiz

Kalite, kaynaklarının en verimli şekilde kullanılması ve sürekli iyileştirme ile aşılmasıyla müşteri ihtiyaçlarını sürekli olarak yerine getirme sanatıdır.

Referanslarımız