İnterofis tercümanlık merkezi İNTEROFİS’TE YAPTIRACAĞINIZ HER DİLDEKİ YAZILI VE SÖZLÜ ÇEVİRİ, «YEMİNLİ ÇEVİRİ BÜROSU TÜZEL KİŞİLİK MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI»

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
2013 Tanıtım Sunumu Tanıtım Sunumu Üntaş A.Ş. dinamik yapısı, kaliteli, hızlı ve kusursuz organizasyonlarıyla sektöründe Türkiye’nin önde gelen.
Advertisements

SAĞLIK TURİZMİ DEVLET DESTEKLERİ
DIŞ TİCARETİNİZ BURDA BAŞLAR!
BRS, Türkiye’de bir ilki başlatarak birçok firmadan alınacak hizmetleri tek bir kuruluştan alınmasını sağlayacak profesyonel bir kadroyla iyi bir hizmeti.
Motar Motorlu Araçlar Oto Bakım Servisi ve San. A.Ş. SOS Motar Motorlu Araçlar Oto Bakım Servisi ve San. A.Ş.1969 yılında sizlere hızlı, ekonomik ve güvenli.
E Y L E M 5. 1 Gençlerin ve Gençlik Politikalarından Sorumlu Olanların Toplantıları Bütçe Sunumu PROGRAMI.
İNTEROFİS HER DİLDE MÜTERCİM-TERCÜMANLIK MERKEZİ
HİZMETLERİMİZ İthalat, İhracat, Transit Gümrük İşlemleri,
Dünyanın neresinde olursanız olun, Sizinle aynı dili konuşuyoruz...
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
Yurtdışı Google Adwords Reklamlarında %50 Devlet Desteği
AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş.
TR R3. TR R3 Bu Eylem 5.1 Projesi (Ulusal Gençlik Toplantısı) AB Gençlik Programı tarafından desteklenmiş ve Türk Kızılayı.
Company presentation language solutions. Ing. Pavel Skřivánek Company founder Şirketin tanıtımı Dil çözümler.
‘’Kaliteli, sağlam, hızlı ve güvenilirlik’’ mantığı ile hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyeti en üst seviyeye çıkararak profesyonel hizmetler sunmak.
LOGO TÜBİTAK Proje Pazarları Destekleme Programı Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah ÇELİK Proje Uzmanı.
OTO KAZA SİGORTALARI - HİZMET KALİTE İYİLEŞTİRME
Şirket Tanıtım Sunumu.
2010/8 SAYILI ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ DESTEĞİNE YÖNELİK URGE PROJE YÖNETİMİ EĞİTİM PROĞRAMI T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
TÜRKYILMAZ SİGORTA 1987 YILINDAN BUGÜNE. ‘Sadece çizgi film kahramanlarının sigortaya ihtiyacı yoktur’
Finansal Yönetim Risk Yönetimi Etkin Borç Yönetimi Büyüme Hukuki Danışmanlık Modern Finans; sahip olduğu geniş müşteri portföyü ve güçlü referanslarıyla.
Yönetim Kurulu Problem Çözme ve Yönlendirme Yeterliliği.
MECHSOFT MechSoft, orta ve büyük ölçekli yüzlerce firmaya yazılım alanında danışmanlık ve servis hizmeti veren bir IT firmasıdır. JAVA ve NET teknolojilerinde.
Avrupa İş Etiği Ağı Türkiye Temsilciliği European Business Ethics Network Turkey (EBEN-TR)
Hacettepe Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi
NANOMAM® a.ş MUSTAFA ÖZMETE.
Euler Hermes: Facilitating change in trade landscape of Turkey
HAKKIMIZDA Firmamız Seray Uluslararası Taşımacılık şirketi 1998 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne balkan ülkelerine taşımacılık hizmeti sunmaktadır.
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Projeler Koordinasyon Merkezi Başkanlığı MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞININ KAPASİTESİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ (MEBGEP)
SÜRDÜRÜLEBİLİR KARİYER SUNUMU
ANADOLU GRUP ESSE GRUP TEMİZLİK ve ÜRETİM DESTEK HİZMETLERİ
TÜRKİYE-AB KATILIM MÜZAKERELERİNDE MEVCUT DURUM
Almanya'da Diploma Denklik
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı.
Kongre ve Fuar Organizasyonu (4.Hafta)
2 SİSTEM 9 DÜNYADA SİSTEM ülkede, 6500’den fazla tamamlanmış proje.
Yönetim Kurulu Toplantısı 16 Aralık 2009 MEBGEP FAALİYETLERİNİN UYGULAMAYA YÖNELİK İLERLEMELERİ Yönetim Kurulu Toplantısı 16 Aralık 2009 MEBGEP FAALİYETLERİNİN.
1 CONSUMER ACADEMY ‘CONSUMER ACADEMY’ TÜKETİCİ AKADEMİSİ Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü.
Üniversiteler İçin Proje Yönetim Bilgi Sistemi
AKENERJİ Elektrik Üretim A.Ş.,1989 yılında kurulmuştur ve Türkiye’nin ilk özel elektrik üretim şirketlerinden birisidir. Çerkezköy, Bozüyük, İzmir-Kemalpaşa’da.
Hakkımızda 2000’li Yılların sonunda Şirketlere Muhasebesel, Finansal ve Ticari konularda hizmet sağlamak amacıyla yola çıkmış bir grubuz. İlk sağladığımız.
S KURT LOJİSTİK İNŞ. TAAH. TUR. VE SER. HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.
İş ortaklarınızla uzun ve sağlıklı ilişkiler kurmak istiyorsanız günümüzdeki ihtiyaç tercüme hizmetleri ihtiyacıdır. Rusya'da.
Faaliyet gösterdiğimiz hizmet sektöründe en büyük eksikliğin kalifiye iş gücü olduğundan yola çıkarak; ‘Aslolan insana verilen değerdir’ anlayışıyla kaliteli,
Profesyonel Bir Çevirmen olarak Kariyer yapmak.
Een.ec.europa.eu Azimli KOBİ’lere Uluslararası büyüme ve inovasyon konularında yardımcı oluyoruz.
İş için neden simültane çeviri önemlidir? Bir işin başarısı veya başarısızlığı büyük ölçüde iletişime dayanır. İletişim ne kadar etkiliyse, işinizin başarıya.
KATILIM SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU VE DANIŞMANLIĞI
2016 Kayseri Ticaret Odası.
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
Mehmet GENÇ Genel Müdür Mutlu BOZKURT Genel Müdür Yrd.
KURUMSAL DIŞ DEĞERLENDİRME SORULARI
BRANDING - MARKETING - TRADING
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
Hedeflerinize Bizimle Ulaşın...!
Ticari Risk Yönetimi ve Ticari Alacak Sigortası
ÇEVİRİBİLİM KAVRAMLARI
TÜRKİYE’NİN KONGRE ve FUAR TURİZMİNE İLİŞKİN SORUNLARI
ACENTELERİN GELECEĞİ PLATFORMU
İHRACATIN FİNANSMANINDA
SECURITY HAS NEVER BEEN SIMPLER! Irmak PAKDEMİR / CEO
Otizm Farkındalık Araştırması
Medicaltourism.com.tr Nedir ?
İnterofis tercümanlık merkezi İNTEROFİS’TE YAPTIRACAĞINIZ HER DİLDEKİ YAZILI VE SÖZLÜ ÇEVİRİ, «YEMİNLİ ÇEVİRİ BÜROSU TÜZEL KİŞİLİK MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI»
İnterofis tercümanlık merkezi İNTEROFİS’TE YAPTIRACAĞINIZ HER DİLDEKİ YAZILI VE SÖZLÜ ÇEVİRİ, «YEMİNLİ ÇEVİRİ BÜROSU TÜZEL KİŞİLİK MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI»
TANITIM SUNUMU.
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
Avrupa Birliği Komşu Ülkeleri İle İş Birliği
Sunum transkripti:

İnterofis tercümanlık merkezi İNTEROFİS’TE YAPTIRACAĞINIZ HER DİLDEKİ YAZILI VE SÖZLÜ ÇEVİRİ, «YEMİNLİ ÇEVİRİ BÜROSU TÜZEL KİŞİLİK MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI» KAPSAMINDA OLUP MADDİ TAZMİN GÜVENCESİNDEDİR.

Bize ulaşın – Telefon numaralarımız / E-posta adreslerimiz Web sitemiz Fener mah. Özgürlük Bulvarı Kurt apt. No: Noter Üstü Muratpaşa-ANTALYA Adresimiz

Merhaba; İnterofis Tercümanlık Merkezi olarak, Çeviri taleplerinizin hangi sektörde olursanız büyük önem taşıdığını biliyoruz. İlgili konuda uzman olmayan ve sigortasız çevirmenler tarafından yapılan tüm tercümeleriniz, kurumunuzun ciddi maddi kayıplara uğramasına neden olmaktadır. Bu nedenle İNTEROFİS, Türkiye’de sadece Ray Sigorta tarafından yapılan “YEMİNLİ ÇEVİRİ BÜROSU TÜZEL KİŞİLİK MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI” ile müşterilerinin olası zararlarını engelleyen Antalya’nın tek, Türkiye’nin ilk çevirmenlik bürosudur. “ “

Geçmişten günümüze İNTEROFİS TERCÜMANLIK MERKEZİ Kurulduğumuz ilk günden itibaren müşteri memnuniyetini en üst sırada tutarak başarı odaklı bir firma olduk. Antalya’nın ilk tercüme bürosu Şirketimiz sektördeki yeniliklerin öncüsü olmaya devam ederken, Avrupa Standartlarındaki profesyonelliğimizle müşterilerimizle bağlarımız kuvvetlenmektedir. Güvencemiz hizmetlerimizdir

YEMİNLİ ÇEVİRİ BÜROSU TÜZEL KİŞİLİK MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI Türkiye’de Ray Sigorta’dan “Yeminli Çeviri Bürosu Tüzel Kişilik Mesleki Sorumluluk Sigortası” poliçesine sahip ilk yetkin çeviri bürosuyuz. Bununla 2017 yılından beri İnterofis’in çevirmenlerinin yaptığı tüm yazılı ve sözlü çevirilerden oluşabilecek maddi zararlar sigorta güvencesindedir.

Hizmetlerimiz Tüm çeviri talepleriniz uzman çevirmen kadromuz tarafından gerçekleştirilmektedir. SÖZLÜ ÇEVİRİYAZILI ÇEVİRİ

Uzmanlık isteyen; tüm konularda, her dildeki uzman çevirmen kadromuzla sözlü çeviri taleplerinizi 28 yıldır başarıyla gerçekleştiriyoruz. Toplantılar Konferanslar Basın toplantıları Sözlü olarak talep ettiğiniz kongre, konferans, çalıştay, toplantı, basın toplantısı ve diğer sözlü çeviri ihtiyacı olan her durumda ardıl, konsekütif, simultane çevirmenlerimizle her dilde hizmetinizdeyiz.

Uzmanlık isteyen; hukuk, tıp, teknik, ulusal ve uluslar arası ticaret, akademik, bilimsel, edebi, web, basılı yayın, multimedya, turizm, tanıtım ve diğer tüm konularda yazılı çeviri hizmetiyle hızlı, doğru, sigortalı ve güvenilirliliğimizle yanınızdayız.

İNTEROFİS TERCÜMANLIK MERKEZİ Tüm çevirileriniz güven altında 100% İnterofis Tercümanlık Merkezi, genel ve uzmanlık alanı çevirmenliklerinde yerel ve uluslararası müşterilerine sig orta kapsamında, şirketimizin öz tercümanları ve profesyonel çevirmen ağıyla, hızlı ve doğru çeviri hizmeti sağlamaktadır. Anlaşmalı tüm kurumsal müşterilerimizle aynı zamanda iletişim ortağıyız. Çözümler üretip, riski azaltıp, maliyeti düşürüp, verimliliği arttıracak önerilerde bulunuyoruz. Sizin çeviriniz… Çeviri taleplerinizin tümü hangi sektörde olursanız büyük önem taşımaktadır. İlgili konuda uzman olmayan ve sigortasız çe virmenler tarafından yapılan tüm tercümeleriniz, kurumunuzun ciddi maddi kayıplara uğramasına neden olmaktadır. Bu nedenle İNTEROFİS, Türkiye’de sadece Ray Sigorta tarafından yapılan “YEMİNLİ ÇEVİRİ BÜROSU TÜZEL KİŞİLİK MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI” ile müşterilerinin olası zararlarını engelleyen Antalya’nın tek, Türkiye’nin ilk çevirmenlik bürosudur. …bizim çevirimizdir.

Tüm Resmi Belgelerimizle garantili çeviri için yanınızdayız. Resmi kurumların tanıdığı ve resmi kurumlarca akredite olmuş bir çevirmenlik kuruluşu olarak, T.C. Adalet Bakanlığı tarafından Avrupa Birliği konseyine örnek tercüme bürosu olarak gösterildik. Avrupa ve Türkiye’deki tüm çeviri bürosu sertifikasyonları, TSE’nin çeviri bürosu sıralamasındaki ilk ofis olması ve işbirliği içindeki müşterilerimiz tarafından takdir edilerek verilen teşekkür belgelerimizle sektördeki liderliğimizi sürdürmenin haklı gururunu taşımaktayız.

referanslarımız Antalya’da düzenlenen G20 zirvesinde tüm dillerdeki yazılı ve sözlü çevirmenlik hizmetini vererek valilikten teşekkür belgesiyle onurlandırıldık… 22 yıldır sayısız dilde tercüme gerçekleştiren yüzlerce çevirmenimizle yazılı ve sözlü olarak Antalya Film Festivaline hizmet vermekteyiz… İSEDAK, AB Müktesebat Programları, Dünya İnterpol Toplantıları gibi stratejik önem taşıyan toplantıların çevirmenliğini yapmaktan gurur duyarız...