Boş ver be yaşı başı! Gönlün ne kadar şık sen ondan haber ver?..

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Boş ver be yaşı başı. gönlün ne kadar şık sen ondan haber ver
Advertisements

20 Kasım 2011 Pazar Pınarbaşı-Aytepe/AYDIN
Sunu: akie
Bilmeceler Hazırlayan; Zübeyde BALLAN.
ÖLÇÜLER.
Boş ver be yaşı başı! Gönlün ne kadar şık sen ondan haber ver?..
GÖNÜL KÖPRÜSÜ.
SEN DE Mİ BENİ UNUTTUN BEY ?
Kur'an Aklımızı Kullanmamızı İster. Konuyla ilgili ayetler: 1- "Acaba onlar herhangi bir yaratıcı olmadan mı yaratıldılar? Yoksa kendileri mi yaratıcıdırlar?
 zihinlerdeki çağrışımlar,  hisler, tutumlar, izlenimler  olumlu/olumsuz değerlendirmeler  akla gelen özet-resim  genel görünüş  sembolik anlam.
GİRİŞ ETKİNLİĞİ Aşağıdaki sorularla ilgili düşünceleriniz nelerdir? Yağmur niçin yağar? Sıcak havalarda yağmur yağarken, soğuk havalarda kar yağmasının.
Babam Beni Hiç Sevmedi... Balıkesir'de Asma Ağacı Ve Anılarım.. Kısa Öykü.
2-A SINIFI BİLGİ YARIŞMASINA HOŞ GELDİNİZ Yarışmada; Hayat Bilgisi 5 soru Türkçe 6 soru Matematik 5 soru ve Genel kültür 4 soru olmak üzere Toplam 20 soru.
Varlıkların Özelliklerini Belirten Kelimeler (Sıfat – Ön Ad)
FUTBOL TOPLU OYUN TEKNİKLERİ
FERİT FATİH’İN HAYVANLARI. Kedi;Ablamın en sevdiği evcil hayvandır. Kuş ve fare yemeyi sever. Her renktedir. Evcildir. Vahşileri de vardır. Bunlar: Van.
Cümlenin öğelerini temel ve yardımcı olmak üzere iki grupta inceleyebiliriz. Temel öğeler Yardımcı öğeler yüklem özne nesne Z.T. D.T Edat tamlayıcısı.
AD TAKIMI. İki ismin bir araya gelip kaynaşması ile oluşan tamlamalardır. evin çatısı kedinin gözleri.
(Ravi Modelleri) Sunum 2 Doç. Dr. Halis AYDEMİR. Rivayet, bir aktarıcının kaynak ile muhatabı arasında oluşturduğu bilgi akışının yahut başka bir ifadeyle,
İŞ KAZASI. Sayın Şantiye Şefim İş kazası tutanağına planlama hatası diye yazmıştım,bunu yeterli görmeyerek ayrıntılı olarak yazmamı istemişsiniz. Şu anda.
Teknolojiden Yararlanmak İçin…. Keloğlan’ın düşünde, Kaf Dağı’nın ötesinde, korkunç devler ülkesinde gezinmeyen biri mi var? Saklambaç, köşe kapmaca,
GENEL TEKRAR - 02 TAMLAMALAR TÜRKÇE. SIFAT TAMLAMALARI sarı yapraklar güler yüz masmavi deniz birkaç soru bu ev hangi kitap kaçan balık ihtiyar adam.
Öyle bir yaşam sürdür ki; Yazanı bilinmiyor...Hazırlayan: Ahmet Seydi.
Her gün şehit haberleri duymaktan yüreğimizde açılan yaralar bir türlü kabuk bağlamıyor. Bu son olur ümidimizi de yitirttiler bize. Bölgenin en büyük.
FFFFiil, kök veya gövdelerinden türeyen fiile benzeyen ama artık fiil olmayan, kip ve şahıs eki almayan kelimelerdir.  Çok u uu uyumak baş ağrısı.
TÜRKİYE’DE VOLEYBOL YMCA (genç Hıristiyan işadamları birliği) İstanbul müdürü Dr. Deaver ilk 1919 yılında voleybolu oynatmış, bu oyunla yakından ilgilenen.
Bir zamanlar, birbirine bitişik iki çiftlikte yasayan iki erkek kardeş vardı. Günlerden bir gün bu iki kardeş arasında bir anlaşmazlık baş gösterdi. İki.
Bedenim ve Ben (Bedenim Değerlidir)
FİİLDE MASTAR VE KİP.
6.Sizce çözüm sürecini kim bitirdi ?. 7.Sizce çatışmalı sürecin yeniden başlamasında başlıca sorumlu kim?
Yıllar önce bir Millî Eğitim Bakanı’nın makam odasının kapısı çalındı. İçeriden kararlı ve tok bir ses, ''Girin'' diye seslendi. Oldukça mütevâzı’ döşenmiş.
Aşağıdaki cümlelerin hangisinde yazım yanlışı vardır? A)Ahmetlerden kitabımı aldım. B)Adana’nın kuzey batısı karlıdır. C)Onu Nisanın 13’ünde.
SENİ DÜŞÜNDÜĞÜMDE... Müzik Brave Heard Film Müziği.
BİLMECELER.
AYAKKABICI Ayakkabıcı, yeni getirdigi malları vitrine yerleştirirken, sokaktaki bir çocuk onu izlemekteydi.
MALIN VE CANIN BEREKETİ ZEKAT
Makinede düz dikiş.
Düzgün ve Doğru Yapacağız, Adam Gibi Adam Olacağız.
yapIlarIna göre fİİller
Gözlerimi açtığımda duvardaki saati göremedim ama.
ÖĞRETMEN:HAKKI TUFANER OKULU:MEHMET AKİF ERSOY İ.O YOZGAT/MERKEZ
SEN DE Mİ BENİ UNUTTUN BEY ?
Arzular başka şey, Hatıralar başka
OYUNLAR 2. KISIM İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü
YEMEK TARİFİ İNSANLIK !!! Bir bardak dolusu gülümseme ile başlayın,
BEYAZ BULUT YAĞMUR OLMAK İSTEDİ
Tanrı’yla Konuşmalar Ömer Hayyam (Müzikli) Derleyen:
Karışık Verilen Kelimelerden Atasözü Oluşturalım
K.İ.H.O. REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA HİZMETLERİ
hazırlayan : Begüm Yılmaz
HAVA PERSPEKTİFİ Doğada yakınımızda bulunan varlıklar gözümüze gerçek renk ve boyutlarıyla net olarak görünür. Oysa bizden uzaklaştıkça nesnelerin boyutları.
Emin misin? Yağmurun bir gün kesilmeyeceğinden,
BÖLÜM 11 SES. BÖLÜM 11 SES SES DALGALARI Aşağıdaki şeklin (1) ile gösterilen kısmı bir ses dalgasını temsil etmektedir. Dalga ortam boyunca hareket.
BÖLÜM 1 Kuvvet ve Hareket. BÖLÜM 1 Kuvvet ve Hareket.
ATATÜRK’ÜN BİR ANISI ….
En hızlı koşan aslandan daha hızlı
Bir Bakan Ve İki Çocuk.
Nasreddin Hoca ve En Bilindik Fıkraları☺
ÇAĞRI KİTAPLARI (TOMARLARI)
KİPER’İN DOĞUM GÜNÜ.
Sağlık Bilimleri Fakültesi
ODTÜMİST MENTORLUK PROGRAMI
2. Isının Işıma Yoluyla Yayılması
Okul öncesi eğitim ZIT KAVRAMLAR.
Maç Sonucunun Belirlenmesi
Masa başına 8 kişi, odada 10 masa ve ek olarak baş masa
MALIN VE CANIN BEREKETİ ZEKAT
Sözcük hazinemizi geliştirmenin en iyi yolu KİTAP OKUMAKTIR….
Annesini Arayan Kardan Adam
Profesör öğrencilerine “stres yönetimi” konusunda ders veriyordu...
Sunum transkripti:

Boş ver be yaşı başı! Gönlün ne kadar şık sen ondan haber ver?.. Şöyle atıp koyu grileri-siyahları sabahtan, Sarı bir kaşkol atabiliyor musun boynuna Hem ona geçmezse kime geçer sözün ?.. Büyü büyü…. Bak ellerin ayakların kocaman, Aklında maşallah yerinde, E ne diye tutarsın yüreğine uçmasın diye. Akıllı ol yüreğin gelir peşinden, Boş ver yaşı başı, Aşk var mı aşk, sen ondan haber ver? Takılmışsın yüzündeki gözündeki çizgilere. O çizgilerin yüreğine neler kazıdığını düşün, Atmak mı istiyorsun kendini bir dereye soğuk bir kış günü. Öl gitsin…

Parayı pulu savurup, Bir balıkçı köyünde balık tutmak mıdır istediğin, Savrul gitsin… Boş ver be yaşı başı, Kim tutar seni kim, Kendi yüreğinden başka kim?.. Aklını da al öyle git, İster bir duvara, ister bir odaya, ister kıra bayıra vur da git. Dert etme ellerini, onlar da gelir seninle bırakmadıkça birine. O biri de gelir gerçekten istediğin oysa, Seveceksen ve öleceksen uğruna…

Çekeceksen bile bayrağı, dibine kadar diyemiyecek misin? Yaşa be, yaşa da öyle git, gideceksen toprağa. Yaş 70’e gelse bile, hayat daha bitmemiş, Sen mi biteceksin? Çekeceksen bile bayrağı, Yaşadım ulan. dibine kadar diyemiyecek misin? CAN YÜCEL AKREP56 TurkRomantic@yahoogroups.com