Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ÇAĞRI KİTAPLARI (TOMARLARI)

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ÇAĞRI KİTAPLARI (TOMARLARI)"— Sunum transkripti:

1 ÇAĞRI KİTAPLARI (TOMARLARI)
GÖKSEL MAHKEME-3 ÇAĞRI KİTAPLARI (TOMARLARI)

2 Çağrı tomarları

3 AMACIMIZ Göksek Baba’nın yalnızca Bizim için olan benzersiz kişiye özel - isteğini bilip bunu yerine getirmek için yaratıldık. Kol 1:9…tam bir bilgelik ve ruhsal anlayışla Tanrı'nın isteğini bütünüyle bilmenizi dilemekten geri kalmadık.

4 Mez 139:16 ….Bana ayrılan günlerin hiçbiri gelmeden, Hepsi senin kitabına yazılmıştı.

5 TANRININ HAYATINIZ İÇİN OLAN PLANINI YERİNE GETİRMEK.
ibraniler 10:7 O zaman şöyle dedim: 'Kutsal Yazı tomarında Benim için yazıldığı gibi, Senin isteğini yapmak üzere, Ey Tanrı, işte geldim.'"   TANRININ HAYATINIZ İÇİN OLAN PLANINI YERİNE GETİRMEK. Tanrının amacının hayatlarımızda yerine gelmesini istiyor muyuz? Göksel tomarlar :kişilerin ve ulusların yaratılıştan önce Tanrının onlar için olan amaç ve planlarını içerirler. Bunları yerine getirmek için geldik. Bunları yapıp yapmadığımıza göre yargılanacağız veya ödüllendirileceğiz.

6

7 Yeremya 1:5 "Ana rahminde sana biçim vermeden önce tanıdım seni
Yeremya 1:5 "Ana rahminde sana biçim vermeden önce tanıdım seni. Doğmadan önce seni ayırdım, Uluslara peygamber atadım." Efesliler 2:10 Çünkü biz Tanrı'nın yapıtıyız, O'nun önceden hazırladığı iyi işleri yapmak üzere Mesih İsa'da yaratıldık.

8 Yüreğimizi hazırlamak
1Yu 3:21 Sevgili kardeşlerim, yüreğimiz bizi suçlamazsa, Tanrı'nın önünde cesaretimiz olur, O'ndan ne dilersek alırız. Çünkü O'nun buyruklarını yerine getiriyor, O'nu hoşnut eden şeyleri yapıyoruz.

9 dua Göksel Babam söz eylem ve düşüncelerimde işlediğim günahlar için beni bağışla. Yüreğimi korumadığım için beni bağışla. Yüreğimde bağışlamazlığa yer verdiğim için tövbe ediyorum. Rab sana göre Baktığımız-dokunduğumuz- kokladığımız-dinlediğimiz-tattığımız yanlış olan ne varsa bizleri bunlardan bağışla. Rab şimdi şu anda yüreklerimizi temizle lütfen. Rab yüreklerimizi SENİN amaçların için temizle ve hazırla.

10 Göksel Babam, benim ve benden önceki nesil bu tomarda yazılanları bozdu. Şimdi buna sebep olan her lanet sözü-yanlış anlaşmaları ve eklemeleri-putperestliği-büyücülüğü bu kitaptan dışarı atıyorum. Bunları yakıyorum ve yok ediyorum Bugünden başlayarak benim kitabımda ihlal ettiğim –itaatsizlik ettiğim -suistimal ettiğim her olayı kaldırmanı istiyorum Rab. Bunları benim kayıtlarımdan sil ve geleceğimden çıkar.

11 Kutsal Ruh ,ben daha doğmadan Tanrının benim için olan amaçlarına beni geri getirmeni senden istiyorum. Bu amaçları yerine getirmeye hazır ve kararlı olduğumu söylüyorum. Bugün ve bu andan başlayarak benim için yazılanlar yerine gelsin . Ve şimdi imanla beyan ediyorum ki benim hakkımda yazılan Tanrısal amaçlar hayatımda görülecektir.

12 Rab İsa hayatımda senin bana verdiğin çağrı va amaca göre düzenleme ve değişiklik yapmana izin veriyorum. Gökteki isteğin –gökte benim için yazılanlar benim hakkımdaki tasarıların yeryüzünde hayatımda gerçeğe dönüşsün. Rab senin istemediğin ama benim yaşadığım korku-nefret- endişe imansızlık-şüphe- yoksulluk-hastalık-kaygı gibi senden olmayanları bu yazılı tomarlardan silmeni istiyorum.

13 Kutsal Ruh benim çağrı kitabımı Gökte ve yerde mühürle.
İsa Mesihin kanıyla ve Kutsal Ruhun gücüyle korunarak benim için yazılı olan göksel amaçları yerine geleceğine iman ediyorum. Tanrının benim için kusursuz ve en iyi amacının tam ortasında olduğumu beyan ediyorum. Tanrının egemenliğinde bana ait yeri almayı seçiyorum.


"ÇAĞRI KİTAPLARI (TOMARLARI)" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları