Uzaktan Yönetim, Güvenlik, Yoklama ve Duyuru Yazılımı

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Support.ebsco.com Kullanım Klavuzu EBSCOhost üzerinden Audiobooks
Advertisements

2012
Web Bilgi Girişi Kullanım Rehberi
Satış Noktası Yönetimi
İZİN YÖNETİMİ
/ Tel: (216) Ayrıntılı bilgi için lütfen bize ulaşınız. / Tel: (216)
AUTOGUARD ARAÇ TAKİP KONTROL VE YÖNETİM SİSTEMİ
Prokart Promosyon Sistemi Version: Temel Özellikler  Kullanıcı dostu kolay kullanım.  Alışveriş Merkezi ortamında dahi kolayca çalışabilme.
Kazanmak isteyenlere Crm9 0
UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ
İŞLETİM SİSTEMİ İşletim Sistemi Nedir İşletim Sisteminin Görevleri
HR-WEB Web Tabanlı İnsan Kaynakları Uygulamaları
Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi Sınav Çalışması
Stok YönetimiMüşteri YönetimiBütçe hazırlama Ödeme takibiMasraf girişTalep Yönetimi Proje yönetimiRaporlamaOtomatik Bilgilendirme.
T.C. KİMLİK NUMARASI İLE YAPILAN ÖDEMELER HAKKINDA DUYURU
Starboard Kısa Tanıtım
HR-WEB Web Tabanlı İnsan Kaynakları Uygulamaları
Merhaba ben Abdullah Alp ASLAN Globax Firması Yöneticisiyim
T.C. KİMLİK NUMARASI İLE YAPILAN ÖDEMELER HAKKINDA DUYURU
Support.ebsco.com Kullanıcı Kılavuzu EBSCO Audiobooks (Sesli Kitaplar)
OKUL SPORLARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ
FAYDALI BİLGİSAYAR PROGRAMLARI
K12 Sınav Planlama Sistemi
Belgelendirme Süreç Yönetim Sistemi Cevizlidere Cad.No:134/A-B Balgat / ANKARA Tel: Fax:
İŞLETİM SİSTEMİ İşletim Sistemi Nedir İşletim Sisteminin Görevleri
ETwinning Twinspace Kullanımı Nisan 2014.
Mimio İle İnteraktif Eğitim
yazılımda yenilikçi çözümler
POWERPOİNT BERİL ŞENDOĞAN.
İŞLETİM SİSTEMİ İşletim Sistemi Nedir İşletim Sisteminin Görevleri
Uzaktan Öğretim Online Ön Kayıt Sistemi Kullanım Kılavuzu
YAZILIM.
Web Tasarımı ve Adobe Muse
Twinspace
“Alarmnet Güvenlik Sistemleri ile artık güvendesiniz!”
Sınıfımızın Yeni İletişim Noktası
(ÖĞRENCİ TAKİP KONTROL SİSTEMİ) SUNUMU
Modern işletmeler için sınıfının en iyisi üretkenlik araçları Telista Bilişim ve İletişim Teknolojileri San. ve Tic. A.Ş
NetKafem Kullanımı Basit, Maliyeti Düşük, İşlevleri Güçlü
Bilgisayar Yazılımları
İŞLETİM SİSTEMİ İşletim Sistemi Nedir İşletim Sisteminin Görevleri
Aysis Yönetim Finansal Bilgiler Ekranı Güncel Duyurular ve Mesaj Ekranı.
EBA (Eğitim Bilişim Ağı) Portalının Tanıtım Semineri
ANLIK HABERLEŞME PROGRAMLARI. Anlık Haberleşme Nedir? Bir bilgisayar programı sayesinde, üye olarak, listenize eklediğiniz kişilerle gerçek zamanlı görüşme.
Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi
Görsellerde bilgi güvenliği kapsamında öğrenci bilgileri silinmiştir.
EBA nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. 
Bunlar yokken ne yapıyorduk?. Şu anda olmazsa olmaz dediğimiz hayatımızın vazgeçilmezi haline gelen birçok teknoloji bundan sene önce yoktu. Peki.
Windows Live Movie Maker Nedir? Movie Maker ile, bilgisayarınızda yer alan fotoğraf ve videolarınızı kullanarak, bunlar üzerinde düzenlemeler, değişiklikler.
Fatih Projesi Okulu ve Etkileşimli Tahta
Hazırlayan : İ hsan ÇET İ N Erzincan Windows’da Dosya Yapısı.
ÖĞRETİM ARAÇLARI Bölüm 6. Öğretim Araçları Yazı tahtası Akıllı tahta Bilgisayar Tarayıcı Dijital kamera Dijital fotoğraf mk. Web kamerası Dijital ses.
VBT Bilgi Teknolojileri 24 Yıllık Başarılı Geçmiş 120 Çalışan İstanbul, İzmit, Ankara, Adana Ofisleri Birçok Başarılı Proje IBM – BMC.
I.Dönem II.Yazılı Çalışma Notları
VBT Bilgi Teknolojileri
UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ
Eğitmen için not; Bu modülde öncelikli olarak etkileşimli tahtanın ve tahta yazılımının kullanımı verilecektir. Öğretmenlerin etkileşimli tahta ile ilk.
GPS 301 A Akıllı Çocuk Telefonu Hızlı Kurulum
EBA Nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. 
İŞLETİM SİSTEMİ Adem ÇİMEN İşletim Sistemi Nedir
Dosya Yönetimi.
EBA Nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. 
Zorbalık Nedir? Bir kişinin, kendisinden daha güçlü bir ya da daha fazla kişi tarafından, kasıtlı olarak, sürekli biçimde olumsuz eylemlere maruz bırakılmasıdır.
EBA Nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. 
powerPoint nedir
Kısa yolları deneme.
Sunum transkripti:

Uzaktan Yönetim, Güvenlik, Yoklama ve Duyuru Yazılımı Bu yazılım; eğitim kurumlarında hızla yaygınlaşan "Akıllı Tahtalar" için geliştirilmiştir. Akıllı tahtaların uzaktan yönetimi, güvenliği, yoklama takibi ve teneffüslerde kullanıma kapatılarak duyuru veya eğitim materyallerinizin yayınlanmasını sağlar.

Sınıflarınızı tek noktadan yönetin… KURULUM ŞEMASI SINIF SINIF SINIF SINIF SINIF ANA BİLGİSAYAR Sınıflarınızı tek noktadan yönetin…

UZAKTAN YÖNETİM MODÜLÜ Tahtalarınızı uzaktan yönetin… Tahtalarınızı uzaktan açın ve kapatın… Yoklamalarınızı akıllı tahtadan alın… Akıllı tahtanızdan duyurular yayınlayın… Akıllı tahtanızdan anlık flaş duyurular yayınlayın… Açık tahtalarınız ayarladığınız saatte kapansın… Tahtalarınızla dosya alış verişi yapın… Akıllı tahtanızdan ders müfredatı takip edin… Tahtalarınızın kontrolü sizde olsun…

Yoklamalarınızı tahtanızdan alın… YOKLAMA MODÜLÜ Ders yoklamalarınızı alabilirsiniz… Etüt yoklamalarınızı alabilirsiniz… Gelmedi ve geç geldi ayrımı yapabilirsiniz… Öğrenci fotoğraflarını ekranda görebilirsiniz.. USB takıldığında ya da cep telefonu ile tahta açıldığında otomatik yoklama ekranı gelir… Son yoklama alınan sınıfın listesi otomatik olarak ekrana gelir… Bilgiler anında ana bilgisayara aktarılır… Yoklamalarınızı tahtanızdan alın…

Ayrıntılı yoklama raporları alın… AYRINTILI RAPORLARMA Tarihe göre yoklama raporları alın… Sınıfa göre yoklama raporları alın… Öğrenci devamsızlık dökümleri alın… Öğretmen yoklama alma raporlarını görün… Devamsızlıkları SMS atmak için özel şablonlar tanımlayabilme imkanı… Raporları excel’e atma imkanı… Öğrenci ve sınıf bilgilerini excel’den programa yükleme imkanı… Ayrıntılı yoklama raporları alın…

Teneffüslerde duyurular yayınlayın… DUYURU MODÜLÜ JPG resim dosyaları yayınlanabilir… AVI video dosyaları yayınlanabilir… MP4 video dosyaları yayınlanabilir… TXT yazı dosyaları yayınlanabilir… USB çıkartıldığında veya cep telefonu ile tahta kapatıldığında otomatik devreye girer… USB veya telefonla giriş olmadan öğrenciler için çıkış mümkün olmaz… Duyuru paketlerini programınızı kullanarak oluşturabilir ve yayınlayabilirsiniz… Teneffüslerde duyurular yayınlayın…

Http : www.aktahta.com Mail : aktahta@aktahta.com Gsm : 0533 487 20 02 AKILLI TAHTA Uzaktan Yönetim, Güvenlik, Yoklama ve Duyuru Yazılımı Http : www.aktahta.com Mail : aktahta@aktahta.com Gsm : 0533 487 20 02