Fortschritt durch Qualität

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Fortschritt durch Qualität BULLILAC 14 ‘‘Buzağı Maması’’ Wertvolle Futtermittel für die moderne Tierernährung.
Advertisements

Fortschritt durch Qualität
MİSTRAL ‘‘Ancak Sağlıklı Sürüler Kazandırır…’’
TOPRAĞIN HİKAYESİ HORİZON: Toprağı meydana getiren katmanlara horizon adı verilir. TOPRAK: Toprak taşların parçalanması ve ayrışmasıyla meydana gelen,
Kompozitler Farklı malzemelerin üstün özelliklerini aynı malzemede toplamak amacıyla iki veya daha fazla ana malzeme grubuna ait malzemelerin bir araya.
Hafta 7: Öz Türleri ve Fonksiyonları BBY 306 Dizinleme ve Öz Hazırlama.
Kaynak işlemi sırasında ;
SEVDA GÜL Y MEME MR’ INDA KANSER TESPITI.
Antalya/Muratpaşa SABİHA GÖKÇEN ANAOKULU EFQM KAZANANLAR KONFERANSI ASLI KANBİR OKUL MÜDÜRÜ 24 Şubat 2016 İstanbul Deniz Müzesi.
BÖLÜM 1 TEMEL KAVRAMLAR. BÖLÜM 1 TEMEL KAVRAMLAR.
SPORLA İLGİLİ HAREKETLER DÖNEMİ (7-12 yaş)
Dayanıklılık Antrenmanları Yöntemleri
PLASTİK ŞEKİL VERME YÖNTEMİ
Türkiyedeki iklim çeşitleri Doğa Sever 10/F Coğrafya Performans.
Raporlama Yapmanın Amaçları 2 -Yapılan çalışmaların sonuçlarını daha net görebilmek -Yapılan çalışmaları geçmiş zaman verileriyle kıyaslayabilmek -Rapor.
Bölüm 4 KAPALI SİSTEMLERİN ENERJİ ANALİZİ
SOLUNUM VE GEVŞEME EGZERSİZLERİ İLE ETKİLİ MÜZİK EĞİTİMİ AYŞEN ÜMİT İSTANBUL BİLİM VE SANAT MERKEZİ Müzik Mentoru.
1. Fast food ürünlerindeki yağın çoğu hayvansal kaynaklı olup, çoğunlukla doymuş yağ asidi içerir. Yağdan gelen enerjinin artması, başta koroner kalp.
MOLEKÜLER BİYOLOJİDE KULLANILAN YÖNTEMLER II:
NEPETA MEYERİ ESANSİYEL YAĞLARI İÇERİSİNDEKİ ALLELOPATİK POTANSİYELLİ TRANS-PİNOCARVEOL KİMYASALININ ALLELOPATİK ETKİSİNİN BELİRLENMESİ Veli İLHAN a, Salih.
5 Su kimyası ve su arıtımı ile ilgili olarak öğrenciler; 5.1. Sert su, yumuşak su kavramlarını anlar ve sertliğin neden istenmeyen bir özellik olduğunu.
AMBALAJ MALZEMELERİ VE STERİLİZASYON
Emine Hoşoğlu doğan İstanbul şehir üniversitesi Eylül 2014
Seramik Matrisli Kompozitler
Taramalı Elektron Mikroskobu (SEM)
BAR GÖREVLİSİ HİJYEN EĞİTİMİ
ÜSTÜN ZEKALI VE ÜSTÜN YETENEKLİ ÇOCUKLAR
Değişkenler ve Hipotezler
GELECEKTEKİ DÜNYAMIZ.
KİMYASAL SAVAŞIM.
KOCAELİ ERKEN SEÇİM SEÇMEN EĞİLİMLERİ ARAŞTIRMASI
DNA’nın İzolasyonu ve Analizi
Stokiyometri, element ölçme anlamına gelen Yunanca, stocheion (element) ve metron (ölçme) kelimelerinden oluşmuştur. Stokiyometri, bir kimyasal reaksiyonda.
Yrd. Doç. Dr. Mehmet Oğuz GÜLER
Şişelenmiş Doğal Mineralli Sular ve Kaynak Suları
Konfeksiyon Yardımcı Malzemeleri
Gıda Üretim Sürecinde Antibiyotik Dirençli Mikroorganizmaların Varlığı: Klasik Peynir Üretiminde GSBL üreten E.coli Varlığının Araştırılması Seda Özdikmenli.
Genetik mühendisliğinin pratik uygulamaları
YAKIT SEPERATÖRLERİ Prof.Dr.Adnan Parlak.
Kalıtsal madde (kalıtsal molekül, genetik materyal)
KOBAY Araştırmalarda sadece kısa ve sert kıl yapısına sahip İngiliz kobay ırkı ve bu ırka ait Duncan-Hartley, 2 ve 13 soyları kullanılmaktadır. Duncan-Hartley.
YEM KÜLTÜRÜNÜN İLKELERİ
Sağlık Bilimleri Fakültesi
TÜRK EĞİTİM SİSTEMİ ve OKUL YÖNETİMİ
Yerleşim düzenini etkileyen genel faktörler
Organik Süt Nedir? Organik süt, sentetik kimyasal tarım ilaçları kullanılmadan yetiştirilen yem bitkileriyle beslenen ve sentetik kimyasallar, hormonlar,
PIRLS (The Project of International Reading Language Skills-Uluslararası Okuma Becerileri Projesi) Yrd. Doç. Dr. Ömer Kutlu.
YAVRU YETİŞTİRME Su Ürünleri Yetiştiriciliğinin Temel Esasları
Hayvancılık İşletmelerinde Yönetim Prensipleri
Tarımda Yenilikçi Girdi Uygulamaları Bitki Besleme Ş
ÖĞRETİM ARAÇ-GEREÇLERİNİN SEÇİMİ ve HAZIRLANMASI
Bitkisel Kökenli İlaç: Aspirin
BÖLÜM 5: PAZAR ÇEŞİTLERİ VE FİYAT OLUŞUMU
ISI MADDELERİ ETKİLER.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
YONCANIN OT HASADI Yoncada biçim zamanının belirlenmesi önemlidir. Dekara ham protein verimi en yüksek olduğu zaman biçim yapılmalıdır. Bu nedenle yoncanın.
SPORDA TEKNİK ve TAKTİK ÖĞRETİM YÖNTEMLERİ
Tezin Olası Bölümleri.
Deneysel Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÇOMÜDAM)
Tarımsal Meteoroloji Prof. Dr. A. Nejat EVSAHİBİOĞLU
Canlıların Büyüme ve Yaşamasına Etki Eden Faktörler
HAYVANCILIĞIN GELECEĞİ
FOTOSENTEZ.
Risk Yönetimi Organik kaliteyi tehdit edebilecek risklerin tamamı bilinmeli ve iç prosedürlerde hesaba katılmalıdır. Ön risk analizi yapılması şarttır.
Tarım ve Hayvancılıkta Bilişim Tabanlı Karar Destek Sistemleri
Peptid Bağının Özellikleri:
BOLVİT Organik Mikroorganizma Premiks Yem Katkı Ürünleri
Sınıf Öğretmenlerinin Eğitsel Amaçlı İnternet Kullanım Öz Yeterlikleri
Hayvan Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi
Otomatik & Manuel Toz Boya Uygulama Cihazları
Sunum transkripti:

Fortschritt durch Qualität Wertvolle Futtermittel für die moderne Tierernährung BULLILAC 14 ‘‘Buzağı Maması’’

Ürün Hakkında Önemli Bilgiler; Yüksek düzeyde süt ürün oranı ve bitkisel protein taşıyıcıları ile kombine hale getirilmiş yüksek değerli süt komponentleri içerir. İçerisindeki Organik asitler ve Kalsiyum format ile zararlı bakterilere karşı etki eder (örn. E.Coli) ve mannan oligosakkaritler ve Beta glukanlar ile bağırsaklardaki patojen mikroorganizma oluşumunu engelleyerek ishal riskini minimize eder. İçerisindeki probiyotik Bioplus 2B ile en iyi oranda sağlıklı gelişmeyi ve büyümeyi destekler. Kolay sindirilebilir özelliktedir. İçerisindeki yağ dağılımı, formülasyonuna ve üretim yöntemine bağlı olarak çok iyi yapılmıştır, bu nedenle hazırlandığı tanklarda ve kullanılan biberon ya da kovalarda kalıntı bırakmaz. İçerisindeki yüksek biyoyararlılığa sahip bitkisel protein komponentleri buzağıların ön mide gelişimini hızlandırır, daha kısa sürede yeme geçişini sağlar. Mükemmel bir çözünürlüğe sahiptir.

Tavsiye Edilen Kullanma Talimatı; Kullanım Konsantresi: 110 – 125 gram / 1 lt su Hazırlama Talimatı: 110 – 125 gram mama bir miktar su içerisinde lapa haline getirilir, üzerine istenilen yoğunluğa kadar su ilave edilir. Hazırlama Sıcaklığı: 42 – 45 ˚C Besleme sıcaklığı: 39 ˚C Otomatik besleme makineleri için karıştırma sıcaklığı: 41 ˚C

Bileşimi: Süt ürünleri, Bitkisel ürünler (Buğday ve Soya ürünleri), Bitkisel Yağ (Hindistan cevizi ve Palm yağı), Bira mayası. İçeriği: % 21,00 Ham Protein---% 0,70 HamSelüloz          % 0,90 Kalsiyum---% 14,00 Ham Yağ         % 9,00 Ham Kül---% 0,85 Fosfor---% 1,50 Lisin

ÇÖZÜM ORTAĞINIZ Veteriner Hekimlik Hayvancılık Tarım ve Aletleri San. Ve Tic. Ltd. Şti. Fevzi Çakmak Mh. Karatay Top. Gıda. Sitesi 7. Blok Mudanya Sk. No:4 Karatay / KONYA Tel : 0 332 342 51 41 Fax : 0 332 342 51 35 Mail : www.intra-vet.com www.intravet.wordpress.com