Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Fortschritt durch Qualität

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Fortschritt durch Qualität"— Sunum transkripti:

1 Fortschritt durch Qualität
Wertvolle Futtermittel für die moderne Tierernährung PECTOLAN “İshali Önler”

2 Ürün Hakkında Önemli Bilgiler;
Genç hayvanlarda besleme kaynaklı oluşan ishalin önlenmesi ve akut ishalin durdurulması amacıyla kullanılır. Bitkisel bir üründür. Antibiyotik ve probiyotik içermez. İshali hızlı bir şekilde keser. Dağılımı kolay pektin maddeleri ve aktif selüloz içerir Bitkisel kökenli doğal B vitaminleri içerir. Beta Karotin ve diğer tüm vitaminleri içerdiği için bağışıklık sistemini güçlendirir. İçeriğindeki meyve şekeri çok kolay değerlendirilebilir özelliktedir. Buzağılara hızlı enerji sağlar. Mannanoligosaccharid ve β-Glucan’ lar bağışıklık sistemini destekler ve patojen mikroorganizmaların sindirim sisteminde yaşama şansını azaltır. Bitkisel kökenli anti mikrobiyal maddeler içerir.

3 Besleme Talimatı; Pectolan tek başına verilen yemlere oranla daha yüksek düzeyde vitamin ve mineraller içerdiği için sadece aşağıdaki şekilde kullanılmalıdır.

4 İshal durumunda ishali kesmek amacıyla
Buzağılarda; Optimal bir bağırsak fonksiyonu için öğün başına içeceğine 50 gram Pectolan karıştırılır (Buzağı başına günde, iki öğünde toplam 100 gram). Bu uygulamaya 2–3 gün devam edilir. Oğlak ve Kuzularda; İshal görülen oğlak ve kuzularda öğün başına hayvanın her kg. vücut ağırlığı için 1 gr Pectolan içeceğine ilave edilerek verilmelidir.

5 Bileşimi: Keçiboynuzu ürünleri, Bira mayası, Elma ürünleri, Dekstroz.
İçeriği: % 9,50 Ham Protein---%8,50HamSelüloz  % 2,80Ham Kül---% 4,00Ham Yağ % 0,40 Lisin

6 Katkı maddeleri / kg IU Vitamin A, 10 mg β-Karotin, IU Vitamin D3, mg Vitamin E(α-Tocopherolacetat), 20 mg Vitamin K3, mg Vitamin C (L-Ascorbic asit), 120 mg Vitamin B1, 80 mg Vitamin B2, 40 mg Vitamin B6, 20 mg Folik Asit, 400 mcg Vitamin B12, 400 mg Niacin, 300 mg Panthotenik asit, mg Betain, Kalsiyum formiat.

7 ÇÖZÜM ORTAĞINIZ Veteriner Hekimlik Hayvancılık Tarım
ve Aletleri San. Ve Tic. Ltd. Şti. Fevzi Çakmak Mh. Karatay Top. Gıda. Sitesi 7. Blok Mudanya Sk. No:4 Karatay / KONYA Tel : Fax : Mail :


"Fortschritt durch Qualität" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları