Türk ulusuna bu ve benzeri gerçekleri zamanında açıklamak, aktarmak, aydın olduğunu varsayan hepimizin öncelikli görevi olmalıydı. Satılmış hainler takımı.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Türk ulusuna bu ve benzeri gerçekleri zamanında açıklamak, aktarmak, aydın olduğunu varsayan hepimizin öncelikli görevi olmalıydı. Satılmış hainler takımı.
Advertisements

ULUS ÇANKAYA’YA BARİKAT KURDU!... Prof. Dr. Tülay Özüerman
EBA BİLİŞİM AĞI TANITIMI VE KULLANIMI. EBA v2 EBAv2 : Eğitimde FATİH Projesinin içerik bileşeni olarak 2012 yılında yayın hayatına başlayan Eğitim Bilişim.
STRES SINAV KAYGISI KARACASU LİSESİ Rehberlik Servisi.
KUTÜL AMARE ZAFERİ KUTLAMA PROGRAMI [100. Yıl] ERTUĞRUL GAZİ İMKB MESLEKİ VE TEKNİK VE ANADOLU LİSESİ.
Antalya/Muratpaşa SABİHA GÖKÇEN ANAOKULU EFQM KAZANANLAR KONFERANSI ASLI KANBİR OKUL MÜDÜRÜ 24 Şubat 2016 İstanbul Deniz Müzesi.
Siyaset Sosyolojisi.
MISIR UYGARLIĞI Mısır’da MÖ 3000 yıllarında Nil havzasında ortaya çıkmış bir uygarlıktır.
TÜRK KÜLTÜRÜNÜ OLUŞTURAN UNSURLAR VE TÜRK KÜLTÜRÜ
Girişimcilik Öğr.Gör.Seda AKIN GÜRDAL. Ders Akışı İşletmenin Amaçları İşletme Çevre İlişkisi.
SPORLA İLGİLİ HAREKETLER DÖNEMİ (7-12 yaş)
ŞİRKETLER HUKUKU Genel Olarak Şirketlerin Sınıflandırılması ve Temel Özellikleri Ar. Gör. Nevfel AKKAŞOĞLU.
Zihinsel engellilerin sınıflandırılması
 LÖSEV, 24 Eylül 2000 tarihinde, lösemili çocuklara özel, modern tıbbın tüm olanaklarını bünyesinde barındıran 2000'li yılların.
DEPREME DAYANIKLI BETONARME YAPI TASARIMI
EĞİTSEL OYUNLAR DOÇ. DR. GÜLTEN HERGÜNER BÖLÜM: 2
SOSYAL GELİŞİM Öğr. Gör. İdris KARA.
BULUŞ YOLUYLA ÖĞRETİM JEROME BRUNER.
KÖK  Kök bitkinin toprağın altında kalan kısmıdır.Aynı zamanda bitkinin toprağa bağlanmasını ve toprakta ki su ve mineralleri alarak bitkinin yaşamasını.
SLAYTI SESLİ İZLEYİNİZ…
 Cümlede, eylemin nesne alabilip alamamasına ya da öznenin, eylemde bildirilen işle ilgili olarak gösterdiği özelliğe eylem çatısı denir. Dolayısıyla,
PEYGAMBERİMİZ HZ.MUHAMMED (sav)’İN HAYATI BİLGİ YARIŞMASI
YAZI TÜRLERİ GURBET DUYMUŞ
Prof. Dr. İnayet Aydın Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi
Bedenim ve Ben (Bedenim Değerlidir)
Sözsüz İletişimin Özellikleri
Bayramlarımız Hikmet SIRMA.
Şehit Öğretmenlerimize Tıklamadan, sesli izleyiniz.
ŞOK HABER YAZILARI M.ŞAHİN. Haber Yazıları ile ilgili bazı terimler: Gazete: Politika kültür, ekonomi ve daha başka konularda haber ve bilgi vermek için.
Leyla İÇERLİ Araş. Gör. Dr. Aksaray Üniversitesi İİBF İşletme Bölümü.
 Pamela Spence, 1975 doğumlu şarkıcı, oyuncu. 80ler synth pop tarzını günümüze uyarlayan Spence, Teoman ’ın vokalisti olarak ünlendi. Birçok tiyatro.
Terör Örgütlerinin Yapısı
AYAKKABICI Ayakkabıcı, yeni getirdigi malları vitrine yerleştirirken, sokaktaki bir çocuk onu izlemekteydi.
Metinlerin Sınıflandırması
BİR KAHRAMAN DOĞUYOR / Mustafa Kemal Atatürk’ün Öğrenim Hayatı
GÜNEY CEPHESİ MARAŞ ANTEP URFA DESTANLAŞAN DİRENİŞ SÜTÇÜ İMAM
11. SINIF: ELEKTRİK ve MANYETİZMA ÜNİTESİ Alternatif Akım 1
EVLAT EDİNME EVLAT EDİNME KÜÇÜKLERİN EVLAT EDİNİLMESİNİN KOŞULLARI
15 TEMMUZ YAŞANANLAR ŞEHİTLER SUÇLULAR ANASAYFA.
II.İnönü Savaşı Nedenleri I.İnönü Savaşı'nın üzerinden 3 ay geçmeden Yunanlılar tekrardan saldırıya geçtiler.
tarih: 21 Mart Diyarbakır
Türk ulusuna bu ve benzeri gerçekleri zamanında açıklamak, aktarmak, aydın olduğunu varsayan hepimizin öncelikli görevi olmalıydı. Satılmış hainler takımı.
REHBERLİK SERVİSİ.
B) GÖRÜNÜR İŞARETLER (PAYROTEKNİK MALZEME)
YETİŞKİNLİK DÖNEMİ İlk Yetişkinlik Orta Yetişkinlik Yaş
Değirmendere Hacı Halit Erkut Anadolu Lisesi
DOĞAL SAYILAR TAM SAYILAR
Eğitim Bilimleri Fakültesi
Güvenli İnternet Kullanımı
Uçak Bileti Değiştirme
DÜRÜSTLÜK ÜZERİNE BİR HİKAYE
KELİME-SÖZCÜK NEDİR? Cümlenin anlamlı en küçük birimlerine ya da tek başına anlamı olmadığı hâlde cümle içinde anlam kazanan anlatım birimlerine kelime.
Başkasının parasını bulunca sahibine vermek en doğru harekettir.
VATANINI SEVEN HERKES SONUNA KADAR OKUSUN
Milli Eğitim Bakanlığı örgüt yapısı
BÖLÜM 1 Kuvvet ve Hareket. BÖLÜM 1 Kuvvet ve Hareket.
TÜRK EĞİTİM SİSTEMİ ve OKUL YÖNETİMİ
YEŞİLAY.
YÜRÜTME.
"Merhaba sevgili izleyiciler. İşte size ilginç bir yarışma haberi daha
BİTOLA veya MANASTIR Evet, yurtdışı seyahatimden sunum için bu şehri neden seçtiğimi bu resimlerde göreceksiniz. Şehir merkezindeki yayaların kullandığı.
TEKNOLOJİ VE TASARIM DERSİ 7.D.1. Özgün Ürünümü Tasarlıyorum.
Terör Suçları ve Türkiye
HAKLARIMI ÖĞRENİYORUM
Türkiye Futbol Federasyonu 7-8 YAŞ TEMEL HAREKET EĞİTİMİ
"Merhaba sevgili izleyiciler. İşte size ilginç bir yarışma haberi daha
OSMANLI TARİHİ Osmanlı Ekonomisi.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Maç Sonucunun Belirlenmesi
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Sunum transkripti:

Türk ulusuna bu ve benzeri gerçekleri zamanında açıklamak, aktarmak, aydın olduğunu varsayan hepimizin öncelikli görevi olmalıydı. Satılmış hainler takımı bu tür oyunları sergilemeye cesaret edememeli, sergilese de seyirci bulamamalıydı. Çok gecikilmiş olmasına rağmen zaman tamamıyla geçmiş sayılmaz. Ancak, daha fazla gecikmeden hepimizin olanaklarımız ölçüsünde, halkımıza, özellikle de çocuklarımıza ve gençlerimize, doğruları anlatma konusunda görev ve sorumluluk üstlenmemiz gerekiyor. Aksi halde, oturduğumuz yerde hainlerle işbirliği yapmış, onlara yardım ve yataklık etmiş sayılırız diye düşünüyorum. Saygılarımla. Edip Başer Emekli Orgeneral

Şemdinli' de dükkanında bomba patlayanı mağdur sanıyorsunuz Şemdinli' de dükkanında bomba patlayanı mağdur sanıyorsunuz. Ama yanılıyorsunuz. O bir PKK'lı terörist. 15 Ağustos 1984 yılında Şemdinli' yi basan PKK'lı gruba kılavuzluk yapan terörist.  Olay günü Şemdinli'ye gelen DEHAP'lı bir grup okullara girip öğrencileri sınıflarından çıkardı. Liseli gençleri kışkırtan provokatörler, onları sokaklara döküp bebek katili Abdullah ÖCALAN lehine slogan attırdılar.

Türkiye' yi bölüp parçalayabilmek için bütün güçleriyle mücadele eden vatan hainleri şimdi de Şemdinli tiyatrosunu sahneye koydu. Amerika'nın B.O.P (Büyük Ortadoğu Projesi)'ni gerçekleştirmek amacıyla Türk Silahlı Kuvvetleri’ni yok etmek isteyen İngiliz ve ABD ajanlarına yerli işbirlikçiler de destek verdi. Mütareke basını ve bazı AB destekli gruplar da olaya çanak tutarak kendilerine verilen rolü oynadılar. Patlamaları incelemek bahanesiyle yöreye akın eden heyetler dükkanında bomba patlayan sabıkalı terörist Seferi YILMAZ'ın anlattıklarına inandı.

Vatanı koruyan askerlerimiz ise adeta linç edildi Vatanı koruyan askerlerimiz ise adeta linç edildi. Seferi YILMAZ'a mikrofon uzatan televizyon kanalları adeta bu teröristi bilirkişi ilan ettiler ve ihanet şebekeleri hainliği Türk Adaleti tarafından tescillenen sabıkalı teröristin; "Bu iş savaştan rant bekleyenlerin işidir. Halkın tepkisini görüyorsunuz. Bu olay göründüğünden derindir ve iyi bir şekilde incelenmelidir. Mutlaka detaylandırılmalıdır.” şeklindeki açıklamalarını TV kanallarında on beş dakikada bir döndüre döndüre yayınlamaktan geri kalmadılar.

Oysa Terörist Seferi YILMAZ'ın kirli geçmişi Türk Milleti' nin hafızasındaki tazeliğini halen koruyor. 15 Ağustos 1984 yılında terörist Seferi YILMAZ'ın kılavuzluğunda Şemdinli' yi basan PKK'lı bir grubun teröristin saldırısında  Askerlik Şubesi Başkanı Tuncay ŞENEREROL ve Jandarma Çavuş Sedat KURUM ağır yaralanmış, Astsubay Memiş ARIBAŞ ise şehit olmuştu. Seferi YILMAZ baskın sırasında girdiği bir kahvehanede silahıyla vatandaşları etkisiz hale getirerek; "Biz geldik. Artık Kürdistan'ı kurduk. Gelin bizimle yaşayın. Yaşasın PKK Kürdistan'ı" diye slogan atıp kaçmıştı.

15 Ağustos 1984 yılındaki bu eyleme bizzat katılan PKK' lı terörist Mustafa ÇİMEN, Diyarbakır 1 No'lu Askeri Mahkemesinin 07.05.1985 tarihli oturumunda bakınız terörist Seferi YILMAZ ile ilgili neler söylüyor; " Seferi YILMAZ Şemdinli'yi iyi bildiği için bizlere kılavuzluk yapıyordu. Seferi YILMAZ önümüze düştü. Baran, Mehmet ASLAN ve Celal'i Jandarma Karakolunun karşısındaki camii ile yol arasına yerleştirdi.  Bizi de yanına alıp inşaat halindeki Askerlik Şubesine götürüp, üst katına çıkardı. Bizi yerleştirdikten sonra geri dönüp Abdullah EKİNCİ'nin yanına gitti.  Askerlik Şubesinin üst katına yerleştiğimizde bende Bisifing denilen roket atar, Şerif'te G-1, Halit'te Diktiriyof, Hamit'te G-1 silahları vardı.  Önce ben gazinoya roket atarla hedef alıp ateş ettim. Roket ağaca çarptı. Bana verilen talimata göre bir mermi daha kullanmam gerekiyordu. Ama ikinci mermiyi atmaktan vazgeçtim. Diğer arkadaşlarım subay gazinosunu sürekli olarak ateşe tuttular. 4 Dakika kadar ateş ettikten sonra inip çekildik. Abdullah EKİNCİ, Dişsiz Mahmut, Seferi YILMAZ biz yukarıdan gazinoya ateş ederken, onlarda yine gazinoyu hedef alarak ateş etmişlerdi. 10 dakika sonra Şemdinli' yi tamamen terk ettik ve saldırı grubu olarak trafonun orada buluştuk. Zaten birlikte geri çekilmiştik. Propaganda ve ajitasyon grubu silah seslerinin kesilmesi üzerine onlarda geri çekilip trafonun yanına gelmişlerdi."

İşte mütareke basını tarafından "mağdur" ilan edilen, Başbakan tarafından eli sıkılıp sırtı sıvazlanan vatan haini Seferi YILMAZ!..