Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Türk ulusuna bu ve benzeri gerçekleri zamanında açıklamak, aktarmak, aydın olduğunu varsayan hepimizin öncelikli görevi olmalıydı. Satılmış hainler takımı.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Türk ulusuna bu ve benzeri gerçekleri zamanında açıklamak, aktarmak, aydın olduğunu varsayan hepimizin öncelikli görevi olmalıydı. Satılmış hainler takımı."— Sunum transkripti:

1 Türk ulusuna bu ve benzeri gerçekleri zamanında açıklamak, aktarmak, aydın olduğunu varsayan hepimizin öncelikli görevi olmalıydı. Satılmış hainler takımı bu tür oyunları sergilemeye cesaret edememeli, sergilese de seyirci bulamamalıydı. Çok gecikilmiş olmasına rağmen zaman tamamıyla geçmiş sayılmaz. Ancak, daha fazla gecikmeden hepimizin olanaklarımız ölçüsünde, halkımıza, özellikle de çocuklarımıza ve gençlerimize, doğruları anlatma konusunda görev ve sorumluluk üstlenmemiz gerekiyor. Aksi halde, oturduğumuz yerde hainlerle işbirliği yapmış, onlara yardım ve yataklık etmiş sayılırız diye düşünüyorum. Saygılarımla. Edip Başer Emekli Orgeneral

2 Şemdinli' de dükkanında bomba patlayanı mağdur sanıyorsunuz
Şemdinli' de dükkanında bomba patlayanı mağdur sanıyorsunuz. Ama yanılıyorsunuz. O bir PKK'lı terörist. 15 Ağustos 1984 yılında Şemdinli' yi basan PKK'lı gruba kılavuzluk yapan terörist.  Olay günü Şemdinli'ye gelen DEHAP'lı bir grup okullara girip öğrencileri sınıflarından çıkardı. Liseli gençleri kışkırtan provokatörler, onları sokaklara döküp bebek katili Abdullah ÖCALAN lehine slogan attırdılar.

3 Türkiye' yi bölüp parçalayabilmek için bütün güçleriyle mücadele eden vatan hainleri şimdi de Şemdinli tiyatrosunu sahneye koydu. Amerika'nın B.O.P (Büyük Ortadoğu Projesi)'ni gerçekleştirmek amacıyla Türk Silahlı Kuvvetleri’ni yok etmek isteyen İngiliz ve ABD ajanlarına yerli işbirlikçiler de destek verdi. Mütareke basını ve bazı AB destekli gruplar da olaya çanak tutarak kendilerine verilen rolü oynadılar. Patlamaları incelemek bahanesiyle yöreye akın eden heyetler dükkanında bomba patlayan sabıkalı terörist Seferi YILMAZ'ın anlattıklarına inandı.

4 Vatanı koruyan askerlerimiz ise adeta linç edildi
Vatanı koruyan askerlerimiz ise adeta linç edildi. Seferi YILMAZ'a mikrofon uzatan televizyon kanalları adeta bu teröristi bilirkişi ilan ettiler ve ihanet şebekeleri hainliği Türk Adaleti tarafından tescillenen sabıkalı teröristin; "Bu iş savaştan rant bekleyenlerin işidir. Halkın tepkisini görüyorsunuz. Bu olay göründüğünden derindir ve iyi bir şekilde incelenmelidir. Mutlaka detaylandırılmalıdır.” şeklindeki açıklamalarını TV kanallarında on beş dakikada bir döndüre döndüre yayınlamaktan geri kalmadılar.

5 Oysa Terörist Seferi YILMAZ'ın kirli geçmişi Türk Milleti' nin hafızasındaki tazeliğini halen koruyor. 15 Ağustos 1984 yılında terörist Seferi YILMAZ'ın kılavuzluğunda Şemdinli' yi basan PKK'lı bir grubun teröristin saldırısında  Askerlik Şubesi Başkanı Tuncay ŞENEREROL ve Jandarma Çavuş Sedat KURUM ağır yaralanmış, Astsubay Memiş ARIBAŞ ise şehit olmuştu. Seferi YILMAZ baskın sırasında girdiği bir kahvehanede silahıyla vatandaşları etkisiz hale getirerek; "Biz geldik. Artık Kürdistan'ı kurduk. Gelin bizimle yaşayın. Yaşasın PKK Kürdistan'ı" diye slogan atıp kaçmıştı.

6 15 Ağustos 1984 yılındaki bu eyleme bizzat katılan PKK' lı terörist Mustafa ÇİMEN, Diyarbakır 1 No'lu Askeri Mahkemesinin tarihli oturumunda bakınız terörist Seferi YILMAZ ile ilgili neler söylüyor; " Seferi YILMAZ Şemdinli'yi iyi bildiği için bizlere kılavuzluk yapıyordu. Seferi YILMAZ önümüze düştü. Baran, Mehmet ASLAN ve Celal'i Jandarma Karakolunun karşısındaki camii ile yol arasına yerleştirdi.  Bizi de yanına alıp inşaat halindeki Askerlik Şubesine götürüp, üst katına çıkardı. Bizi yerleştirdikten sonra geri dönüp Abdullah EKİNCİ'nin yanına gitti.  Askerlik Şubesinin üst katına yerleştiğimizde bende Bisifing denilen roket atar, Şerif'te G-1, Halit'te Diktiriyof, Hamit'te G-1 silahları vardı.  Önce ben gazinoya roket atarla hedef alıp ateş ettim. Roket ağaca çarptı. Bana verilen talimata göre bir mermi daha kullanmam gerekiyordu. Ama ikinci mermiyi atmaktan vazgeçtim. Diğer arkadaşlarım subay gazinosunu sürekli olarak ateşe tuttular. 4 Dakika kadar ateş ettikten sonra inip çekildik. Abdullah EKİNCİ, Dişsiz Mahmut, Seferi YILMAZ biz yukarıdan gazinoya ateş ederken, onlarda yine gazinoyu hedef alarak ateş etmişlerdi. 10 dakika sonra Şemdinli' yi tamamen terk ettik ve saldırı grubu olarak trafonun orada buluştuk. Zaten birlikte geri çekilmiştik. Propaganda ve ajitasyon grubu silah seslerinin kesilmesi üzerine onlarda geri çekilip trafonun yanına gelmişlerdi."

7 İşte mütareke basını tarafından "mağdur" ilan edilen, Başbakan tarafından eli sıkılıp sırtı sıvazlanan vatan haini Seferi YILMAZ!..


"Türk ulusuna bu ve benzeri gerçekleri zamanında açıklamak, aktarmak, aydın olduğunu varsayan hepimizin öncelikli görevi olmalıydı. Satılmış hainler takımı." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları