Medicaltourism.com.tr Nedir ?

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
2013 Tanıtım Sunumu Tanıtım Sunumu Üntaş A.Ş. dinamik yapısı, kaliteli, hızlı ve kusursuz organizasyonlarıyla sektöründe Türkiye’nin önde gelen.
Advertisements

AKILLI FAKS.
SentezDELUX OTEL Yönetim Sistemi
Acenta üyeliği için lütfen tıklayınız.
HERKESE KAZANDIRAN ACENTE SİSTEMİ
/ Tel: (216) Ayrıntılı bilgi için lütfen bize ulaşınız. / Tel: (216)
2. Uluslararası Sağlık Turizmi Kongresi Sağlık Turizminin, Geleceği İçin Kalite mi, Ucuz Fiyat mı Önemli? Ve Pratik Uygulamaların Önemi Dr.Filiz Çevirme.
Elektra Konaklama ve Ağırlama Sektöründe En İleri Teknoloji.
MultiCELL SMS Client 3.2.
Sağlık Provizyon Sistemleri
DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ
Sipariş Takip Programı
Azrael Online Hasta Takip Programı
Otelinizi Buluta Nasıl Katılır?
Restaurant Yönetim Sistemi
Nedir?. Genel Şartlar 1. Ders verme hareketliliği gerçekleştirilecek iki ülkeden en az birinin AB üye ülkesi olması gerekir. 2. Ders verme hareketliliğinden.
Copyright Online Tedarik İçin İhale, Teklif, Finansal Analiz Sistemi ve Ortak Satınalma Platformu copyright 2009.
Pazarlama Karma Elemanları: DAĞITIM
ELEKTRONİK TİCARETTE ÖDEME ŞEKİLLERİ
T.C. Maliye Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı
Küresel Kriz Sağlık Turizmimize Bir Fırsat Olabilir mi?
Bilgi Teknolojisinin Temel Kavramları
KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ BABAESKİ MESLEK YÜKSEKOKULU DERS:E-TİCARET KONU:ELEKTRONİK TİCARETİN GELİŞİMİ VE GELENEKSEL TİCARET İLE KARŞILAŞTIRILMASI HAZIRLAYAN:DİLEK.
Yemeğini 1 gün önceden saat 16,45’e kadar alabilirsin.
EDM Araç Kiralama Paketi. EDM Web Paketi EDM Web Paketini satın alan müşterilerimiz kendi web sitelerini hem de en gelişmiş dizayn özellikleri ve en zengin.
Bulut Bilişim M. Hakan CAN.
EV-NET Projesi ALTIN FORMÜL 5: SIFIR AİDAT ! “ 0 “ SIFIR AİDAT ! “ 0 “
Doç. Dr. Mehmet Cihan YAVUZ
TURİZM HUKUKU SÖZLEŞMELERİ
 ADI SOYADI :AYCAN ERKAYA  NUMARASI:  ÖDEV KONUSU: TURİZMDE MOBİL UYGULAMALAR.
CEO Web Sitesi Kurduğu Üyelerine, –Sanal kimlik ( vb.) –CV ve iletişim bilgilerini güncel tutmak –Eğitici ve bilgilendirici.
EKS PROJESİ ( Elektronik Kartlı Sayaç )
CUSTOMER TO CUSTOMER (TÜKETİCİDEN TÜKETİCİYE) E-TİCARET
Seyahatix.com “Türkiye’nin Seyahat Arama Motoru”.
ANLAŞMALI OTEL SEÇİM SÜRECİ Anlaşmalı Oteller Listesi
İÇERİK overview Türkiye’de Uluslararası Öğrenciler
TKHK - FİNANSAL PLANLAMA
NetKafem Kullanımı Basit, Maliyeti Düşük, İşlevleri Güçlü
20 yılı aşkın süredir yazılım sektöründe teknoloji geliştiriyoruz…
Sosyal Medya Nedir? Çağlar GÜLCEK.
Üye Sicil Müdürlüğü olarak, Ülkemizde ilkleri yapan İZMİR TİCARET ODASI’ nın, kendi görev alanında ilkleri yapan Müdürlüğü olmaya devam ediyoruz…
Turizm Sektöründe Bilişim ve İnternet 1. Oturum.
Shell Taşıt Tanıma Sistemi 1996 yılında Türkiye’de ilk defa Shell tarafından kullanılan, akaryakıt harcamalarının tek merkezden kontrol altına alınmasını.
ÖRGÜTLERDE BİLGİ YÖNETİMİ, KARAR VERME VE BİLİŞİM SİSTEMLERİNDEKİ HİYERARŞİK YAPININ MİMARİSİ Kısım 2.
FIRSAT VE ÖNERİLER 1. Sağlık alanında hem nitelikli insan gücü hem de sağlık altyapısı ve teknolojisiyle öne çıkan Türkiye'nin medikal turizmde yerini.
SAMET UÇAR
Muhammed Emin ALTINTAŞ
KURUMSAL SUNUM.
Yeni Nesil Laboratuvar
haZIRLAYAN: ELİF KARAOĞLU
Seyahat İşletmeleri Yönetimi ve Ulaştırma Sistemleri
Seyahat İşletmeleri Yönetimi ve Ulaştırma Sistemleri
Seyahat İşletmeleri Yönetimi ve Ulaştırma Sistemleri
THY ÇALIŞMA SİSTEMİ.
Havalimanı Check-in İşlemleri
Yeni Turist • daha sık ve kısa süreli tatile çıkıyor,
ELEKTRONİK TİCARET E TİCARET NEDİR ? E-Ticaret ‘ te dikkat edilmesi gereken kurallar 1.
Bölüm 2 ÖRGÜTLERDE BİLGİ YÖNETİMİ, KARAR VERME VE BİLİŞİM SİSTEMLERİNDEKİ HİYERARŞİK YAPININ MİMARİSİ Kısım 2.
Hukuk Partner İle Neler Yapabilirsiniz İCRA YÖNETİMİ İdari Takip Uygulaması Büronuza ilişkin ilamlı ilamsız her tür icra takibinizi.
ULUSLARARASI TURİZM PAZARLAMASI
SAĞLIK BİLİŞİMİNİN ÖNCÜSÜ
Arkman Bilet 9L Arkman Cari Hesap 9L
Numarabiz nedir? Nasıl Kazandırır?. 3 BASİT ADIMDA BAŞLA! 2 Üye Ol Numar a Talep Et Reklam Yap & Kazan.
Numarabiz nedir? Nasıl Kazandırır?. 3 BASİT ADIMDA BAŞLA! 2 Üye Ol Numar a Talep Et Reklam Yap & Kazan.
Elektronik Hasta Kayıt Sistemlerinin Web Servisleri İle Desteklenmesi
Bilgilendirme Sistemleri iRiS
Görüntü Arşivleme ve İletişim Sistemi (PACS - Picture Archiving and Communication System) Yasin KAYA – Karadeniz Teknik Üniversitesi Enformatik Bölümü.
Elektronik-Ticaret’te Arama Motoru Optimizasyonu ve Sosyal Medya
Hakkımızda Birleşik Ödeme; finansal işlemleri teknoloji ile birleştirerek ürettiği inovatif, pratik, güvenilir fintech çözümleri ile müşterilerine ve iş.
Sunum transkripti:

Medicaltourism.com.tr Nedir ? Türkiye Sağlık Turizmi Federasyonunun (TURSAF) sağlık kurumlarına ücretsiz kayıt ve tanıtım olanağı sunduğu resmi sağlık turizmi portalıdır.

Medicaltourism.com.tr Nedir ? Yabancı hastalar ve aracı kurumların ülkemizdeki sağlık ve turizm servislerine online olarak bağlanıp araştırma ve işlem yapabilecekleri bir platform olarak tasarlanmıştır.

Medicaltourism.com.tr Size Ne Sağlar ? Ücretsiz Kayıt ve Tanıtım Resmi Evrak ve Formların Oluşturulması Seyahat Sistemlerine Entegrasyon Online Ödeme Alma Avantajı Seyahat Acentesi Modülü (B2B) Elektronik Rezervasyon ve Takibi

ÜCRETSİZ KAYIT VE TANITIM medicaltourism.com.tr, Türkiye'deki tüm hastane ve sağlık kurumlarına ücretsiz kayıt ve tanıtım olanağı sağlar. Sağlık turizmiyle ilgili ulusal ve uluslararası fuarlarda üyelerini tanıtır; devlet teşviklerinin kullanılmasına yardımcı olur.

RESMİ EVRAK VE FORMLARIN OLUŞTURULMASI Hastaların tedaviye gelebilmek ve vize alabilmek için gerekli olan resmi formlarını , sigorta veya sosyal güvence fonlarından ödeme alabilmeleri için proforma fatura gibi evrakları istenilen dilde ve para biriminde hazırlar.

Sistemde otomatik olarak oluşan proforma faturada Tedavi Konaklama Uçuş Transfer Tur hizmetlerinin detaylı bilgileri ve fiyatları yer almaktadır

ONLINE ÖDEME ALMA AVANTAJI Türkiye’de ve dünyada bağlı olduğu 15’i aşkın ödeme sistemi ile bir çok ülkeden kredi kartı ve havale ile ödeme alabilir ve bunun hastane hesabına otomatik geçmesini sağlar.

Medicaltourism.com.tr kredi kartı ile işlem yapabilmek için zorunlu olan PCI DSS belgesine sahiptir.

SEYAHAT SİSTEMLERİNE ENTEGREDİR Medicaltourism.com.tr, Türkiye'deki tüm otel ve uçak rezervasyon sistemlerine online olarak bağlıdır ve gerçek zamanlı rezervasyon yapabilir. Sağlık turizmi için devletin sağladığı özel indirimleri ve avantajlı fiyatları sağlar.

SEYAHAT ACENTESİ MODÜLÜ (B2B) Yabancı hasta gönderen seyahat acentelerine ve diğer aracı kurumlara kurumsal giriş ile komisyon karşılığında rezervasyon ve ödeme yapma olanağı sağlar. Bu sayede sağlık kurumunuzu dünya üzerinde 800.000’i aşkın acenteye online bağlar.

ELEKTRONİK REZERVASYON VE TAKİBİ Medicaltourism.com.tr, yabancı hasta ve kurumlardan elektronik rezervasyon alır; kendisine üye olan sağlık kurumlarına bu rezervasyonları aktarır ve bunların takibi için bir program sağlar.

Ara kapak nasıl çalışır?

İLETİŞİME GEÇER BİLGİLENDİRİR İŞLEM YAPAR ARAR Şehir Tedavi Uzmanlık İsim Hasta Sayısı Doktor Sayısı Yapılan İşlem Sayısı Ortalama Maliyet Doktor Bilgileri Tesis İmkan ve Üniteleri Kalite Belgeleri Anlaşmalı Sigorta ve Fonlar Telefon Email Canlı Destek Çağrı Merkezi Sosyal Medya Randevu Alır Ön Ödeme Yapar Otel Rezervasyonu Yapar Uçak Rezervasyonu Yapar Proforma Hazırlar Resmi Evrak Hazırlar

Medicaltourism.com.tr kurumunuz için bu işlemleri 12 Ayrı Dil ve 89 farklı para biriminde yapar

Ara kapak nasıl üye olunur?

medicaltourism.com.tr’ye Ücretsiz Kaydolun ve Bilgilerinizi Yükleyin

Önce Çıkarmak İstediğiniz Uzmanlık ve Tedavileri Seçin Sağlık Turizminde Önce Çıkarmak İstediğiniz Uzmanlık ve Tedavileri Seçin

Sigorta Anlaşmalarınızı ve Kalite Sertifikasyonlarınızı İşaretleyin.

Medicaltourism.com.tr ile İnternetten Randevu ve Talep Almaya Başlayın

YÜKSEK TEKNOLOJİ Medicaltourism.com.tr, Travelaps’in ödüllü yüksek teknolojisini kullanır. Sistem Amazon'un bulut server sisteminde yer aldığından yazılım yükleme veya ek donanım satın almaya gerek yoktur

MOBİL UYUMLULUK Medicaltourism.com.tr mobil uyumludur. Personelinizin herhangi bir zamanda hizmetlere erişimi, Onların her cihazdan rezervasyon motoruna erişimi ve kullanımı, Cihazlara göre uyarlanmış web sitesi şekli ve görüntüleri, Ödeme süreçleri, seyahat acenteleri için rezervasyon yönetimi ve güncellemeleri rahatlıkla gerçekleştirilebilir.