Intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Alptekin GÖKÇEYREK | Teknik Satış Danışmanı
Advertisements

AKILLI FAKS.
• 2001 yılında kuruldu. • E-Ticaret ve E-Tahsilat alanlarında yazılımlar ve çözümler geliştirmekte. • 4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgesi yasasına.
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
SharePoint Genel Bakış
Sanallaştırma örnekler, kısa özetler
Windows Intune ile Modern Cihaz Yönetimi
/ Tel: (216) Ayrıntılı bilgi için lütfen bize ulaşınız. / Tel: (216)
“IT Manager” Ünvanına Sahip Olun örnekler, kısa tanıtımlar
Mobilite ile Gelen Rekabet Avantajı Sunum Öyküm Dizdar.
Dinamik Çözüm Şubat 2009.
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
Selda Aydın Seyhan Kamçı
HİZMETLERİMİZ İthalat, İhracat, Transit Gümrük İşlemleri,
ELEKTRONİK TİCARET VE LOJİSTİK HİZMETLERİ
20. Yaşını kutlayan İnterpro 18.yılını kutlayan BThaber 7. yılındaki BThaber Platform etkinlikleri 3. kez Kamuda BT Yönetimi Platformu. Rakamlarla İnterpro.
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ
Türkiye KAMU Çağrı Merkezleri
Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için
- 1 - Gelecek internette, çözüm EVET’te SoftwareConsultancy Marketing Aid.
SÜLEYMAN ŞAH ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ
METROPOL HABERLEŞME LTD ŞTİ
1 MarmarisCard Marmaris Turizm Geliştirme Projesi.
BT Destek Hizmetleri (Akademik Sistemler) Eylül 2006.
DIGITAL SIGNAGE ÇÖZÜMLERİ
KALICI ÇÖZÜMLER Sorunlarınıza PROGEM YAZILIM Cover 1
Elektronik Değişim BAŞLADI !!! E-Çözümler
Finansal Yönetim Risk Yönetimi Etkin Borç Yönetimi Büyüme Hukuki Danışmanlık Modern Finans; sahip olduğu geniş müşteri portföyü ve güçlü referanslarıyla.
1 Corporate 1 KURUMSAL BANKACILIK Corporate. 2 2 KURUMSAL BANKACILIK Finansbank 90’ lı yılların ikinci yarısından başlamak üzere, giderek ihtiyaçları.
Şişecam S ayısal Yönetimle Verim VIII. "Türkiye'de İnternet" Konferansı 20 ARALIK 2002 Canan Özcan Türkiye Şişe ve Cam Fab. A.Ş.
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
Teknoloji ve İnovasyon için Gelişim ve İletişim Platformları Selen Kocabaş.
MECHSOFT MechSoft, orta ve büyük ölçekli yüzlerce firmaya yazılım alanında danışmanlık ve servis hizmeti veren bir IT firmasıdır. JAVA ve NET teknolojilerinde.
Anahtarlama Cihazları ile Laboratuvarların Internet Bağlantısının Etkin Kullanımı Fatih Ertam Akademik Bilişim 2013 Akdeniz Üniversitesi.
BULUT BİLİŞİM İKRAM DARA BİLEM
HAKKIMIZDA Firmamız Seray Uluslararası Taşımacılık şirketi 1998 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne balkan ülkelerine taşımacılık hizmeti sunmaktadır.
Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri Sistem & Veri tabanı Yönetimi Bilgi Güvenliği Uygulama Geliştirme Kurumsal Bilişim Hizmetleri Analiz IT Altyapı İş.
1 Bilişimde 15 Yıllık Deneyim. 2 Hizmetlerimiz  Yazılım (V-Era by Majör)  ERP Danışmanlığı  Donanım Hizmetleri  Proje Öncesi ve Sonrası Destek  Projenin.
Türk Hava Kurumu Üniversitesi
BULUTBİLİŞİM.
Pazarlama Kanalları ve Dağıtım Politikaları
İşletmelerde Bilişim Sistemleri
GENSER BÜRO MAK.TİC.LTD ŞTİ. DÖKÜMANTASYON ÇÖZÜM ÖNERİMİZ GENSER BÜRO MAKİNALARI VE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LTD ŞTİ… RENK BİZİM İŞİMİZ.
İnsan Kaynakları Bilgi Sistemleri
Kurumsal ve Gelişmiş Stratejik Planlama Çözümü.
2 SİSTEM 9 DÜNYADA SİSTEM ülkede, 6500’den fazla tamamlanmış proje.
Bilişim Ortağınız.
İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız intercomp.com.tr.
1 E-Ticaret ve Güvenli Ödeme Kısım I. E-Ticaret Kısım II. Güvenli Ödeme Umur YILMAZ Comtech Tic. Ltd
DİSASTER CENTER FELAKET MERKEZİ. Felaket Kurtarma (Disaster Recovery) Her kurum için, vermekte olduğu hizmeti herhangi bir nedenden dolayı veremez duruma.
Murat Erkan Genel Müdür BÜYÜK VERİ Bulut ve Veri Merkezi Yatırımları.
DİJİTAL DÖNÜŞÜM LİDERLERİNİN İŞLETMELERİN VERİMLİLİĞİNE ETKİLERİ BÜLENT KUTLU 1.
Modern Taşımacılık Yönetimi Yaklaşımları 3PL 4PL ŞEVVAL OLGAÇ.
Turkcell Kurumsal Satış Direktörü
SANALLAŞTIRMA ÇEŞİTLERİ VE YAZILIMLARI
KURUMSAL SUNUM.
DATA CENTER.
HAZIRLAYAN ve SUNAN Muhammed Dündar
Kurumsal Varlık Yönetimi Sistemi
SAP SE, merkezi Walldorf, Almanya'da bulunan, Avrupa'nın en büyük yazılım şirketidir.
DİSASTER CENTER FELAKET MERKEZİ Fatma tekin no:
Satış Grubu Yöneticisi
Kurumsal Bilişim Bilgisayarların Keşfi 2010 Bölüm 14
SECURITY HAS NEVER BEEN SIMPLER! Irmak PAKDEMİR / CEO
Sanallaştırma Çeşitleri ve Yazılımları
ERP Projesinin Aşamaları İzmir. ERP Projesinin Aşamaları SatışSatış - Başlangıç – Kurulum – Analiz – Plan – Uyarlama – Eğitim – Geliştirme.
EN KOLAY ONLINE ÖN MUHASEBE PROGRAMI YONCAERP
ISO BİLGİ GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ
İçerik Tarihçe Hizmetlerimiz ve Çözümlerimiz Organizasyon Yapısı
Kütüphan-e Türkiye Projesi BİT Yol Haritası
Sunum transkripti:

intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız

En doğru Teknoloji Yatırımı için Intercomp'u tercih edin !

biz kimiz? intercomp.com.tr Kuruluş, 1993, Bilişim 500 sıralamasında bilişim hizmetleri sıralamasında ilk 30’da, Sistem Entegratörü, 45 kişiden oluşan seritifikalı teknik bir kadro, ISO 9001:2008 sertifikaları, TSE Sertifikası, Müşteri memnuniyetini ön planda tutan çözüm odaklı Butik hizmet, IBM Garanti Hizmetleri Çözüm Ortağı, Lenovo Garanti Hizmetleri Çözüm Ortağı, Vmware ve Veeam uzmanlığı, Microsoft Uzmanlığı ve SAM Yetkinliği, Turkcell Superonline Çözüm Ortağı, EMC Proje Merkezi, Yaklaşık 150 kuruma bakım anlaşması ve outsource hizmet desteği. İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız intercomp.com.tr

kilometre taşları 2013 yılında yeni yerimize taşındık . Hızlı ve kontrollu büyüyen şirketimiz global digital içerik sağlayıcısı olan Eğlence Fabrikası şirketimizin temellerini de bu yıllarda attık. Hollanda da Hollanda ortaklığı olan CFMEF şirketi ile içerik dağıtım işinde global oyunculardan olma yolunda hızla ilerliyoruz. 2006 Yılında yeni yerine taşınan Intercomp yatırımlarına çoktan başlamıştı. Kanyon ve İstinye Park alış veriş merkezlerinde Teknoloji Destek Merkezi adı altında servis noktalarını açtı . Her geçen gün bilgi birikimimizi arttırarak yetkinliklerimizi hızla arttırmaya başladık. TRN Teknoloji Katma Değerli Teknoloji Distributoru firmamızın bu yıllarda temellerini attık. 2002 Yılında Perpa ya taşınarak ekibini büyütmeye başlayan Intercomp . IBM ve Lenovo Garanti Çözüm ortağı yetkinliklerini bu senelerde aldı. 1993 Bakırköy Zuhuratbaba da İbrahim TURAN tarafından şirketimiz kuruldu. İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız intercomp.com.tr

Intercomp Proje Takımı siz değerli İş Ortaklarımızın işletmeleri için, ihtiyaç tespitini titizlikle yapar. Bilişim Yatırımlarınızı uzun vadede en efektif olarak kullanmanızı sağlar.

Yönetilebilir Hizmetler (ITAAS) neler yapıyoruz? Çözümler Hizmetler Ürünler Yönetilebilir Hizmetler (ITAAS) İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız intercomp.com.tr

çözümler intercomp.com.tr Yedekleme Bulut Çözümleri Güvenlik Çözümleri Altyapı ve Kablolama IT Konsolidasyon ve Sanallaştırma Kiralama Çözümleri Datacenter Çözümleri Kullanıcı Sanallaştırma İş Sürekliliği ve Felaket Senaryoları Sunucu ve Depolama Network (LAN) Çözümleri Ses Data Danışmanlık ve Konsolidasyonu Yazlım Envanter Yönetimi Turkcell Superonline Kamera Çözümleri Hotspot Çözümleri Santral Çözümleri Haberleşme Çözümleri Web Tasarım Web Hosting İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız intercomp.com.tr

Strateji Planlama Projelendirme

hizmetler Danışmanlık Hizmetleri intercomp.com.tr Donanım Satış Hizmetleri Outsource Dışkaynak Danışmanlık Hizmetleri Eğitim Hizmetleri Bakım Destek Hizmetleri Taşınma Hizmetleri Proje Yönetimi Garanti Hizmetleri İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız intercomp.com.tr

Kablolama ve Ekipmanlar ürünler Sunucular Bilgisayarlar Storage Baskı Ürünleri Yedek Parça Network Ürünleri Güvenlik Firewall Sunum Cihazları Telefonlar Yazılım Tabletler Kablolama ve Ekipmanlar Sarf Malzemeleri El Terminali Aksesuarlar İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız intercomp.com.tr

yönetilebilir bt (ITAAS) Akıllı Bulut Yedekle Akıllı Felaket Kurtarma Akıllı Sanal Sunucu Akıllı Hosting Servisi Akıllı Tasarım Servisi Akıllı Hotspot Servisi Akıllı Sanal Santral Akıllı Bulut Depo Akıllı Mesajlaşma Servisi Akıllı Network Servisi Akıllı Güvenlik Servisi Akıllı Kamera Sistemleri İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız intercomp.com.tr

e-Ticaret portalı intercomp.com.tr E-Ticaret Sistemi Müşteri Portföyü - Kurumsal Firmalar Satınalma Departmanları - Kurumsal Firmalar Saha Satış Ekipleri - Bayiler - Son Kullanıcılar 10.000 Ürün 22 Ana Kategori 130 Alt Kategori Güncel Kampanya Sistemleri Marketing Modülü Kredi Kartı / Vadeli Ödeme Seçenekleri 3D Secure Ödeme Sistemi Müşteri Temsilcisi Atama Müşteri Temsilcisine Göre Analiz Raporları Müşteri / Ürün Bazlı Raporlama Tedarikçi Sistemlerle Online Entegrasyon İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız intercomp.com.tr

bilisimgurusu.com

en büyük ödül Müşterilerimizin eleştirileridir; Exchange 365 geçişini bu kadar sorunsuz ve doğru bir şekilde tamamladığınız için çok teşekkür ederim. Ellerine sağlık. Şu an için herhangi bir problemimiz yok ve herşey süper oldu. Emeğine sağlık.... Özgür Dener / Nebim Yazılım / QA Manager

uzmanlıklar intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız intercomp.com.tr

referanslar intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız intercomp.com.tr

referanslar intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız intercomp.com.tr

referanslar intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız intercomp.com.tr

grup şirketleri EğlenceFabrikası CTM·EntertainmentFactory İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız intercomp.com.tr

iletişim intercomp.com.tr intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız intercomp.com.tr