ÜSKÜDAR ÇAMLICA KIZ ANADOLU LİSESİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
EĞİTİMDE FATİH PROJESİ
Advertisements

Yaşa – Hisset – Öğret Projesi; Kocaeli Disleksi Derneği’nin 2013 yılı teklif çağrısı döneminde Gençlik Programı çerçevesi altında başvurusunu yaptığı ve.
OKULUMA GÜVENLİ GİDİYORUM PROJESİ
ÜNİTE PLANI ÖZETİ Öğrencilerin, Denizli ve çevresindeki tarihi yerleri, coğrafi özelliklerini ve bugünkü durumlarını öğrenerek; tarihi ve doğal çevrelere.
REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA SERVİSİ ETKİNLİKLERİ
Bütünleşik Müfredat ve “Bilgisayar” Dersi
E-Twinning Avrupa Okul Ortaklıkları Eşleştirme Projesi
ORYANTASYON Doç. Dr. Hanifi BİNİCİ
HAKKIMIZDA Tam zamanlı İngilizce eğitimi English Kids Academy ile artık çok kolay Kurumumuz 1981 yılından beri yayıncılık alanında edindiği tecrübeyi.
İmece usulü ders 44. Kütüphaneler Haftası Irmak Okulları / 1 Nisan 2008.
HAZIRLAYAN EMEL DOKUR MERMERDAŞ
İlköğretim Fen Bilimleri Dersi Öğretim Programı
HALİL DEMİRSOY SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENLİĞİ
TOPLUMA HİZMET UYGULAMALARI DERSİ PROJELERİ
“ YAZARLAR OKULLARDA’’ PROJESİ 20 ŞUBAT 2014 FATMA BARBAROSOĞLU.
WILL FUTURE TENSE ÜNİTE ÜRÜN DOSYASI ZEYNEP BEKTAŞ.
Görele Çok Programlı Lisesi LEONARDO DA VINCI (LdV) Ortaklık Projesi ( ) ÇPL İngilizce Öğretmeni-Proje Koordinatörü: Abdullah KORKMAZ.
Polonya(Kurucu)-Türkiye(Kurucu)-Makedonya(Üye)
Bilgisayar Destekli Eğitim
DOĞAL AFET BTÖ–302 Internet Ortamında Yazarlık Dilleri ve Uygulamaları
ÜNİTE ÖZETİ Öğrenciler çevrelerinde gördükleri teknolojik araçlar hakkında bilgi edinecekler. Yeni teknolojik araçlar tanıyacaklar. Tanıdıkları araçların.
İSTASYON YÖNTEMİ.
EĞİTİMDE FATİH PROJESİ
TOPLUM HİZMETLERİ PROGRAMI
CANSU ALTIN TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ 2. SINIF 1. ÖĞRETİM
BİLİŞİMCİ MARTILAR PROJESİ
ÖDEV-BAŞARI Sevgili Öğrenciler;Ödevin eğitim hayatınızda çok önemlidir. Ödevin amaçları şunlardır Derse hazırlıklı gelmek Derste öğrenilen konuları pekiştirmek.
DÜN BUGÜN YARIN Ünite Portfolyo Sunumu Fatma KIYMAZ Asuman İŞLER.
DAHA ETKİN BİR ÖĞRETME-ÖĞRENME VE DAHA GÜZEL DAVRANIŞ KAZANIMI
KONUTKENT İLKOKULU. Comenius, Avrupa Birliği Bakanlığı bünyesindeki Türkiye Ulusal Ajansı tarafından yürütülen ve finanse edilen bir programdır. Uluslararası.
CEBELER ANADOLU LİSESİ
YILDIZ TINAS İZMİROĞLU ANADOLU LİSESİ
ORTAK SINAVLAR ÖĞRENCİ ANKETİ DEĞERLENDİRME RAPORU SINAV YÖNETİMİ, MORAL MOTİVASYON VE REHBERLİK DAİRE BAŞKANLIĞI OCAK 2015.
KİTLE İLETİŞİM ARAÇLARI VE MESLEKİ AMAÇLAR
Hoş Geldiniz! Kenan ÇETİN © EĞİTİMCİLERİN EĞİTİMİ K O N F E R A N S L A R I Akhisar; Haziran 2002 AMACIMIZ Eğitimcilerin bilimsel yaklaşımlarla,
ELMADAĞ MESLEKİ TANITIM VE YÖNELTME KOMİSYONU ETKİNLİKLERİ HAZIRLAYANLAR AYFER YILDIZ NAGİHAN KARACA TÜLAY REÇBER.
* Okulun amacı; öğrencilerin ilgi, yetenek ve başarılarına göre yüksek öğretim programlarına hazırlanmalarını, yabancı dili, dünyadaki bilimsel ve teknolojik.
TRH2.IQVETII/P-03/246 AĞRI MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ (Gülen Yüzlerimiz Sağlığınız İçin Hep Sizinle) AÇILIŞ TOPLANTISINA HOŞ GELDİNİZ 25 Aralık 2014-Ağrı.
2014 – 2015 ÖĞRETİM YILI TANITIM VE YÖNELTME KOMİSYONU TOPLANTISI
KAHTA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Misyon :Akkuş İlçesinde Eğitim- Öğretim hizmetinden yararlananlara nitelikli, kaliteli eğitim hizmeti sunmak. -Akkuş İlçesindeki tüm okulları tam donanımlı.
E Ğİ T İ M KAL İ TES İ N İ YÜKSELTMEYE YÖNEL İ K EYLEM PLANI.
PERŞEMBE MESLEKİ TEKNİK ANADOLU LİSESİ
Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı Dersi
Mehmet ŞAHİN Toprak Sanayi İ.Ö.O./ÇORUM
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü
GÜNEŞİN ÇOCUKLARI AB’DE MESLEKİ EĞİTİM E HAYALLERİNE KAVUŞUYOR
KARŞIYAKA ANADOLU MESLEK LİSESİ, KARŞIYAKA ANADOLU MESLEK LİSESİ, TEKNİK LİSE, ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ TEKNİK LİSE, ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ COMENİUS OKUL.
Okula neden devam ediyorsunuz? “Eğitim görmek için.”… Okul bizi hayata hazırlamada laboratuvar görevi görür. Sorunlara uygun çözüm yolları geliştirmemize.
PROJESİ AÇILIŞ TOPLANTISINA HOŞ GELDİNİZ Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Finanse Edilmektedir. Üçkuyu Mesleki ve Teknik Anadolu.
Edebiyat ve sosyal bilimler alanlarındaki ilgi ve yetenekleri üst düzeyde olan öğrencileri bu alanlarda yüksek öğretime hazırlar. Ayrıca öğrencilerin.
 KİLİS MÜBECCEL – SUPHİ YAVAŞÇA SOSYAL BİLİMLER LİSESİ.
Emre Özgen Bilkent Üniversitesi Psikoloji Bölüm Başkanı
Zekâ Oyunları.
Bilimsel İçerik Bilimsel içerik, bilimsel bilgiyi oluşturmaktadır. Erken çocukluk döneminde fen eğitimi de, çocukların yaşadığı çevre hakkında gerekli.
Ali SANCI-Çorum Anadolu Lisesi
Galatasaray Üniversitesi Galatasaray Lisesi
Cemal Artüz İmam Hatip Ortaokulu
Kitap Okuma Projesi “KİTAP OKU[YORUM]”
SİMAV İBNİ SİNA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ
DEĞİRMENDERE HACI HALİT ERKUT ANADOLU LİSESİ
ORTAÖĞRETİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ORTAÖĞRETİM ALMANCA DERSİ ÖĞRETİM PROGRAMI TANITIM SEMİNERİ
Zekâ Oyunları. Zekâ oyunları, boş zamanlarını değerlendirmek için aktivite arayanların, günlük yaşamın stresinden kurtulmak için biraz olsun soluk almak.
Yabancı Dil I Dersi.
Sunum transkripti:

2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÜSKÜDAR ÇAMLICA KIZ ANADOLU LİSESİ E-TWİNNİNG PROJESİ Gök Cisimleri

ÜSKÜDAR ÇAMLICA KIZ ANADOLU LİSESİ Proje : ‘ E-Twinning ‘ Proje Tanıtımı : Proje gök cisimleri hakkındadır. Projede görev alan öğrenciler uygulama aşamalarında kendilerini, ilçelerini, okullarını tanıtmak, ortak ülkelerden yeni arkadaşlar edineceklerdir. Yer yüzü ile ay, yer yüzü ile güneş arasında birçok kez ve aynı tarih ve saatte proje ortağı olan ülkelerde ölçümler yapılacak farklı ülkelerdeki farklı ölçümler karşılaştırılacak, elde edilen bulgular ışığında dünyanın kavisli olduğu görülecektir.

HEDEFLER Öğrencilerimizin İngilizce dil becerilerini geliştirmek Gök cisimleri hakkında bilgi edindirmek Fizik, astronomi ve pratikte İngilizce bilgisini kullandırmak Hayatta bilimin önemini hissettirmek BT kullanma becerilerini geliştirmek Öğrencilerimizin ufkunu genişletmek Yurt dışından yeni arkadaşlar edindirmek Daha fazla tolerans kazandırmak Okurken mutluluk duymalarını sağlamak

ÇALIŞMA SÜRECİ Planlanan faaliyetler: Öğrencilerin kendilerini tanıtan sunumlarını hazırlamaları (video) Öğrencilerin yaşadıkları yerin tanıtımını içeren bir video hazırlamaları (video) Okulun tanıtım videosunun hazırlanması (video) Yer yüzü ile ay arasındaki, yer yüzü ile güneş arasındaki açıların ölçülmesi Elde edilen sonuçlardan çizelgeler, diyagramlar, fotoğraf albümleri ve videoların hazırlanması

BEKLENEN SONUÇLAR Bu proje üzerinde çalışmak, öğrencilerimizin dil becerilerini, BT becerilerini geliştirecek, bilimsel bilgiyi artıracak, çalışma ve öğrenme motivasyonunu artıracak, olumlu duygular geliştirecek ve onlara daha fazla güven sağlayacaktır. Öğrencilerimize dünya insanı olma vizyonu kazandıracaktır.