Kayıtta kullandığınız mail adresine gelen bilgileri giriniz E-Posta:

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Öğrenci Kayit Yenileme •Normal Öğrenci Kayıt – bu öğrenciler finans sözleşmesini ödemeleri gereken miktarı ödediklerinde onaylayabileceklerdir. Sözleşmesini.
Advertisements

WEB SİTESİ ÜYELİK GİRİŞİNİZ İÇİN ANA HABER EKRANI ÜZERİNDE YER ALAN E- POSTA ADRESİNİZ VE ŞİFRENİZİ MAİL ADRESİNİZE GÖNDERİLEN ÜYELİK BİLGİLERİ İLE YAPINIZ.
T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ Yüksek Lisans ve Doktora Öğrencileri İçin Akış Şeması Tuşları Kullanarak akışı takip.
TIBBİ CİHAZ ULUSAL BİLGİ BANKASI
BİLİM LABORATUVARLARI’ndan Yeni bir hizmet ONLINE ÖDEME SİSTEMİ www
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Yaz Dönemi Misafir Öğrenci Kayıt Kılavuzu.
AKM WEB SAYFASI ONLINE KİŞİ İŞLEMLERİ YARDIM MENÜSÜ
MYENGLISHLAB ONLINE Kayıt Kılavuzu.
TÜRKİYE VE ORTA DOĞU AMME İDARESİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI ADAY BAŞVURU BELGESİ akademik yılı Yüksek Lisans Programı giriş sınavına katılmak.
TÜRKİYE VE ORTA DOĞU AMME İDARESİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ GÖREVLİ İŞLEM SİSTEMİ.
ERASMUS+ STAJ HAREKETLİLİĞİ BAŞVURU KILAVUZU. 1. Adım: KAYIT.
YÖS Başvuru Sayfası Bilgilendirme Sunusu
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Erasmus Online Başvuru Kılavuzu - Öğrenim Hareketliliği Başvuru Esnasında Yaşadığınız Teknik Sorunlar için lütfen adresine .
KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
TÜBİTAK 2209-A ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ YURT İÇİ ARAŞTIRMA PROJELERİ DESTEKLEME PROGRAMI İbrahim YILDIRIM.
OKUL SPORLARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ
WordPress ile iTEC Öğretmen Bloğu
1 VERİLEN BİR EĞİTİMİN SİSTEME KAYDEDİLMESİ SİSTEME YENİ EĞİTİM KAYDI EKLENMESİ.
Başkent Üniversitesi Öğrenme ve İçerik Yönetim Sistemi
 TC Vatandaşı olmak.  Başvurulacak alanda en az lisans derecesine sahip olmak.  2007 Sonbahar veya sonraki dönemlerde ALES’in ilgili puan türünden.
hem.meb.gov.tr Kullanım Klavuzu
BAŞVURU SAHİBİ BİLGİLERİNİN KAYS’A GİRİLMESİ
SODES BİS SİSTEMİ.
Uzaktan Öğretim Online Ön Kayıt Sistemi Kullanım Kılavuzu
2015 TEOG TERCİH KILAVUZUBİLGİLENDİRME SEMİNERİ
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü
1. D.G.S. nedir? Meslek Yüksekokullarından mezun olanların, lisans eğitimine devam edebilmeleri için, yılda bir defa ÖSYM tarafından tek oturumda yapılan.
MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ
Sisteme ilk kez kayıt yaptıracak öğrenciler bu alandan önce kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Kayıtta kullandığınız mail adresine gelen bilgileri giriniz.
Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi
MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI. Mevlana Değişim Programı, Türkiye’de yurt içinde eğitim veren yükseköğretim kurumları ile yurt dışında eğitim veren yükseköğretim.
adresinden öğrenci numaranızın başında sıfır olmadan küçük harfle o ekleyiniz ve şifrenizi giriniz.
BAŞVURU NASIL YAPILACAK 2016-ÖSYS başvuruları 2 aşamadan oluşmaktadır: 1) Aday bilgilerinin ÖSYM Aday İşlemleri Sistemine işlenmesi ve onay kodunun sisteme.
SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015/2016 BAHAR DÖNEMİ PROGRAMLARI.
Sisteme ilk kez kayıt yaptıracak öğrenciler bu alandan önce kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Kayıtta kullandığınız mail adresine gelen bilgileri giriniz.
FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI FARABİ GİDEN - GELEN ÖĞRENCİ VE ANLAŞMA SORUMLUSU BİL. İŞL. GÖKHAN ÖZDEMİR.
Erasmus Online Başvuru Kılavuzu - Staj Hareketliliği Başvuru Esnasında Yaşadığınız Teknik Sorunlar için lütfen
TÜRKİYE İŞ KURUMU DENİZLİ İL MÜDÜRLÜĞÜ E-İSTİHDAM TANITIM PROGRAMI-2008.
BAP OTOMASYON SİSTEMİNDE PROJE BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?
Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2016
ŞANLIURFA HALK SAĞLIĞI İL MÜDÜRLÜĞÜ İZİN FORMU DOLDURMA.
KOSGEB KOBİ GİRİŞ SAYFASI
Erasmus+ ÖĞRENCİ HAREKETLİLİĞİ
Staj Bilgilendirme 2017 Makina Mühendisliği Bölümü Staj Komisyonu
Erasmus+ ÖĞRENCİ HAREKETLİLİĞİ
TFF HAKEM İŞLERİ FYS KULLANIM KLAVUZU
MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ
Erasmus Online Başvuru Kılavuzu - Öğrenim Hareketliliği
EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
Kayıt Yöneticisi (Records Manager)
Kayıtta kullandığınız mail adresine gelen bilgileri giriniz E-Posta:
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ FARABİ KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ
Erasmus Online Başvuru Kılavuzu - Staj Hareketliliği
Erasmus Online Başvuru Kılavuzu - Staj Hareketliliği
BÜTÇE TEKLİFİ MODÜLÜ KULLANIM KLAVUZU
YÜKSEK LİSANS DERS SEÇME İŞLEMLERİ
Gis.gazi.edu.tr.
Kayıtta kullandığınız mail adresine gelen bilgileri giriniz E-Posta:
Staj Bilgilendirme 2018 Makina Mühendisliği Bölümü Staj Komisyonu
e-Trakya Uzaktan Eğitim Sistemi
TFF HAKEM İŞLERİ FYS KULLANIM KLAVUZU.
LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARIMIZA BAŞVURU KLAVUZU
Kayıtta kullandığınız mail adresine gelen bilgileri giriniz.
TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI DERS
Kayıtta kullandığınız mail adresine gelen bilgileri giriniz.
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİNE YURT DIŞINDAN BAŞVURU YAPACAK ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER İÇİN BAŞVURU İŞLEMLERİ.
Sunum transkripti:

Kayıtta kullandığınız mail adresine gelen bilgileri giriniz E-Posta: DEĞERLİ ADAY, LÜTFEN İSTENİLEN BİLGİ VE BELGELERİ EKSİKSİZ GİRİNİZ Sisteme ilk kez kayıt yaptıracak öğrenciler bu alandan önce kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Kayıtta kullandığınız mail adresine gelen bilgileri giriniz E-Posta: Şifre:

BU ALANDAN KARŞINIZA ÇIKACAK AKTİF BAŞVURULARDAN HANGİ PROGRAMA BAŞVURUDA BULUNACAKSANIZ KARŞISINDA YENİ BAŞVURU YAP BUTONUNA TIKLAMANIZ GEREKMEKTEDİR. (SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TEZLİ, TEZSİZ VEYA DOKTORA PROGRAMLARINI SEÇİNİZ.) BU İŞLEMİ YAPTIKTAN SONRA KARŞINIZA BAŞVUR BİLGİLERİ GELECEKTİR. BAŞVURU BİLGİLERİNİ LÜTFEN İNCELEYİNİZ VE ARKASINDAN BAŞVURU İŞLEMİNE GEÇİNİZ. EKSİK VEYA YANLIŞ YAPILAN İŞLEMİ PROGRAM KABUL ETMEMEKTEDİR.

BAŞVURU BİLGİLERİ ALANI 4-15 Ocak 2018 tarihleri arası Osmaniye Korkutata üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü(D Blok) Karacaoğlan Yerleşkesi Osmaniye/Merkez BAŞVURU BİLGİLERİ ALANINI İNCELEMEDEN BAŞVURU İŞLEMİNE GEÇMEYİNİZ. Yüksek Lisans Doktora 19 Ocak 2018 SAAT: 10:00

KİMLİK BİLGİLERİ ALANI FOTOGRAFINIZ SON 6 AY İÇERİSİNDE ÇEKİLMİŞ VESİKALIK OLACAK ŞEKİLDE YÜKLENMELİDİR. ASKERLİK BELGESİ BU ALANA YÜKLENECEKTİR. BU ALAN NUFÜS CÜZDANI BİLGİLERİNE GÖRE DOLDURULMALIDIR. ARKASINDAN SONRAKİ SAYFA/NEXT PAGE BUTONUNA BASINIZ

İLETİŞİM BİLGİLERİ ALANI BU ALANDA ADRES BİLGİLERİNİZİ EKSİKSİZ GİRİNİZ. ARKASINDAN SONRAKİ SAYFA/NEXT PAGE BUTONUNA BASINIZ

MEZUNİYET BİLGİLERİ ALANI DEĞERLİ ADAY MEZUNİYET BİLGİLERİNİZİ NOT DÖKÜM BELGENİZDEKİ PUANINIZI DİKKATLİ GİRİNİZ. YÖK NOT DÖNÜŞÜM TALOSU AŞAĞIDA BULUNMAKTADIR MEZUNİYET BELGELERİNİZİ VE NOT DURUM BELGENİZİ (TRANSKRİPT)«PDF» FORMATINDA EKSİKSİZ YÜKLEYİNİZ. BİRDEN FAZLA SAYFASI OLAN TRANSKRİPT VARSA LÜTFEN TÜM SAYFALARI TEK BİR PDF DOSYASINDA TOPLAYINIZ. BU ALANDA EKSİKSİZ GİRİNİZ. ARKASINDAN SONRAKİ SAYFA/NEXT PAGE BUTONUNA BASINIZ

ÇALIŞMA BİLGİLERİ ALANI BU ALANDAKİ BİLGİLERİNİZİ HERHANGİ BİR YERDE ÇALIŞIYOR İSENİZ , BİLGİLERİ GİRİNİZ. ARKASINDAN SONRAKİ SAYFA/NEXT PAGE BUTONUNA BASINIZ

SINAV SONUÇLARI BİLGİLERİ ALANI BELGELERİ YÜKLEDİKTEN SONRA SAYISAL BİR DEĞER YAZINIZ. ÖRN:1 BU ALANDA ÖNCELİKLİ OLARAK DOSYALARINIZI YÜKLEYİNİZ. DAHA SONRA İLGİLİ ALANLARI EKSİKSİZ DOLDURUNUZ DOSYA YÜKLEMEDEN İŞLEM YAPARSANIZ SİSTEM OTOMATİK SİLECEKTİR.

BAŞVURU BİLGİLERİ ALANI BAŞVURDUĞUNUZ PROGRAMI SEÇTİKTEN SONRA «TAAHHÜTNAME»Yİ ONAYLADIKTAN SONRA KAYDET İŞLEMİ YAPILIR «BAŞVURUNUZ BAŞARIYLA YAPILMIŞTIR» UYARISINDAN SONRA ENSTİTÜ SİSTEMİNE KAYDINIZ DÜŞMEKTEDİR. BAŞVURUNUZ ENSTİTÜ TARAFINDAN İNCELENECEKTİR. HERHANGİ BİR YANLIŞLIK YAPILMAMIŞ İSE E-MAİL ADRESİNİZE 24 SAAT İÇİNDE DEĞERLENDİRMEYE ALINMIŞTIR ŞEKLİNDE BİLGİ GÖNDERİLECEKTİR. ONLİNE BAŞVURU İŞLEMİNDEN SONRA ADAYLAR KENDİ KAYITLARINI TAKİP ETMEK ZORUNDADIR. ÖN BAŞVURUNUZ KESİN KAYIT HAKKI KAZANDIĞINIZ ANLAMINA GELMEMEKTEDİR.