Ets tur.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
PAZAR RAPORLARI_2013.
Advertisements

PAZAR RAPORLARI_2013.
Şubat Ayı İhracat Verileri Basın Toplantısı Erzurum - 1 Mart 2015.
Kooperatifimiz, 2006 yılından itibaren sütün tamamını soğuk zincir altına almıştır. SÜT KALİTESİNİ ARTTIRMAYA YÖNELİK HİZMETLER.
Bölgelerin özelliği. EGE BÖLGESİ Türkiye'de; · En fazla tütün üretimi, en fazla zeytin üretimi, en fazla üzüm üretimi. · En fazla incir üretimi, en fazla.
MEYBEM Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri
ÖNCÜ SALÇA yılında Gaziantep'in yerli halkından rahmetli İbrahim Halil Kozlu ve 5 oğlunun (Fahrettin, Hasan, Mustafa, M. Hanifi ve Bilal Kozlu)
TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ. TOBB nedir ? Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (kısa TOBB) Ticaret Odaları, Sanayi Odaları, Ticaret ve Sanayi Odaları,
Antalya/Muratpaşa SABİHA GÖKÇEN ANAOKULU EFQM KAZANANLAR KONFERANSI ASLI KANBİR OKUL MÜDÜRÜ 24 Şubat 2016 İstanbul Deniz Müzesi.
BALSA MOBİLYA. DOĞTAŞ  Hacı Ali Doğanın 1972 de ‘Doğan Mobilya’yı kurması ile başlıyor.  Hızlı gelişimi sayesinde 1993’te Arnavutluk’a ihracatını yaptı.
© 2011 Deloitte Türkiye TTKMETRE Yeni Türk Ticaret Kanunu’na ne kadar hazırım? M. Sait Gözüm Deloitte Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi ve Ortak Şubat 2012.
TÜRK KÜLTÜRÜNÜ OLUŞTURAN UNSURLAR VE TÜRK KÜLTÜRÜ
COĞRAFİ KONUM COĞ®AFYA NOTLA®I COĞRAFYA FİZİKİ coğrafya -Doğa olaylarını konu alır. -Klimatoloji-Jeomorfoloji-Biocoğrafya -Matematik coğr. GENEL COĞRAFYA.
 Ülkemizdeki nüfusun sayısı ve nüfusla ilgili veriler yapılan nüfus sayımları ile elde edilir. Bu sayımlar sonucunda, toplam nüfus, nüfusun yaş gruplarına.
Türkiye'de Nüfusun Dağılışı Türkiye'de, 1997 nüfus sayımına göre, km2 ye düşen ortalama nüfus yoğunluğu 81 kişidir. Ancak, ülkemizdeki coğrafi bölgeler,
Turizm Herhangi bir amaç izlemek üzere insanların kendi konaklama yerleri dışında seyahat ve konaklamalarından meydana gelen olaylar,ilişkiler bütünüdür.
Aldatıcı hareket veya dürüstlük kurallarına aykırı ekonomik rekabetin kötüye kullanılmasıdır.  Başka bir işletmeye ait ürünlerin, markaların taklit edilmesi,
K O N G R E L E R D Ö N E M İ Dersin adı :İnkılap Tarihi HAZIRLAYAN Mert ULUS Sınıfı :8/B No:8.
ÇERKEZKÖY TİCARET VE SANAYİ ODASI MESSE 2016 FUAR ve İŞ GEZİSİ ORGANİZASYONU NİSAN 2016.
SAĞLIK TURİZMİNDE ÖNEMLİ TIBBİ DESTİNASYONLAR 1. Sağlık Turizminde Öne Çıkan Destinasyonlar Global ölçekte değerlendirildiğinde son yılda bazı ülkelerin.
SAĞLIK TURİZMİ VE HEMŞİRELİK
Ahmet Kutsi Tecer 1901 yılında Kudüs'te doğdu. İlköğrenimine Kudüs'te başladı ve Kırklareli'nde devam etti. Lise öğrenimini Kadıköy Sultanisi'nde tamamladıktan.
Damla Taşkın Yetkinlik Programları 27 Nisan 2017
İHRACAT DESTEK PROGRAMLARI
DÜNYA VE TÜRKİYE TURİZMİ 2017
SUMMER Work and Travel Program 2012.
Sanayi ve ticaret limiteD şirketi
1868 yılında Jamsetji Tata tarafından kuruldu.
SAHİBİNDEN.COM ve HEPSİBURADA.COM
Turizmde Kriz Yönetimi & Çözümler
ÇEVRE KANUNUNDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUN Resmi Gazete;13. 05
deniz seyahat Bir sonraki kış tatilinizi Deniz planlasın!
TOPLU BESLENME (TB) Çeşitli nedenlerle ev dışında çok sayıda kişinin bir yemekhane, restoran veya ayaküstü sunumla, belli işlemler yerine getirildikten.
Milli UYANIŞ: Yurdumuzun İşgaline Tepkiler
SOSYAL BİLGİLER 6.SINIF YERYÜZÜNDE YAŞAM ETKİNLİĞİ
MAKRO İKTİSAT EKONOMİNİN ÖLÇÜLMESİ 2: Faiz Haddi ve Ödemeler Dengesi
BOSNA HERSEK’TE YATIRIM FIRSATI
Ağahan Köse
Ticari ve Nakit Çözümler Direktörü
WIR LERNEN DEUTSCH .
KONGRE TURİZMİNİN SOSYOKÜLTÜREL ETKİLERİ
TURİZM PAZARLAMASI Emir Hilmi Üner.
Seyahat İşletmeleri Yönetimi ve Ulaştırma Sistemleri
Türkiye’nin Alternatif Turizm SWOT Analizi -Tartışma-
Yayla Turizmi.
SON VERİLERLE TÜRKİYE ve ESKİŞEHİR
Rewe Gruop 1927 yılı 1 Ocak kooperatif Köln olarak kurmuştur
TANTUR.
Haber verme: Acenta sahipleri ya da yöneticiler işletme belgelerinde yaptıkları değişiklikleri 30 gün içerisinde Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bildirmek.
PEGAS.
SETUR Setur, 1965 yılında, gümrükten muaf mağazaların ülkemizde faaliyet göstermesine olanak tanıyan kararın çıkarılması üzerine Koç Holding tarafından.
DIANA.
TURİZMDE REHBERLİK.
TUİ TUR OPERATÖRÜ.
Prof Dr. Hakan Kahyaoğlu
. DERS.
Cube Organization Presents.
Denetimden geçmiş mali tabloların bankacılık sistemindeki önemi
T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU
Ticari ve Nakit Çözümler Direktörü
2017 YILI SWISSÔTEL RESORT BODRUM BEACH MAVİ BAYRAK ÇEVRE EĞİTİM ve BİLİNÇLENDİRME ETKİNLİKLERİ DOSYASI Hazırlayan: Pınar Doker- Kalite Müdürü.
Türkiye HBÖ Eylem Planı ( )
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ turizm mevzuatı
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ TURİZM COĞRAFYASI
ÜGD TEBLİĞLERİ ve TAREKS
FRANSA’DA YATIRIM IMKANLARI _____ Cécile LAVIGNE TAYSAD.
Sayılarla Türkiye’de Atık Yönetimi
Sunum transkripti:

ets tur

*Ets tur, 1991 yılında Mehmet Ersoy ve Murat Ersoy tarafından paket tur ve otel konaklama hizmetleri vermek üzere kuruldu. *Ets Ersoy Turistik Servisleri AŞ markası olan Etstur, İstanbul, Kadıköy merkezli bir sehayat tatil acentesi ve tur operatörüdür

ÖDÜLLER 2015 Türkiye'nin En Beğenilen Turizm Şirketi - Capital Dergisi 2015 İnsana Saygı Ödülü - Kariyer.net 2014 En İyi Yönetilen İç Pazar Tur Operatörü 2014 Türkiye'nin En Beğenilen Turizm Şirketi - Capital Dergisi 2013 Yılın En İyi Rehberlik Hizmetleri - Voyager Dergisi 2013 S Kalite Ödülü 2012 Yılın En İyi Rehberlik Hizmetleri - Voyager Dergisi 2011 S Kalite Ödülü 2010 Tourism Star Ödülü - Antalya Belediyesi 2010 S Kalite Ödülü 2010 Türkiye'nin En Beğenilen Turizm Şirketi - Capital Dergisi 2010 Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma Ödülü - Sanayi ve Ticaret Bakanlığı

TÜRKİYE’DE TURİZME KATKILARI; 2006: Bağımsız denetim firması ile otel denetimi yapan ilk turizm şirketi 2004: Gölge Misafir uygulaması ile otel denetimleri yapan ilk turizm şirketi 2003: Müşteri Memnuniyet ölçümlemesi yapan ilk turizm şirketi 2003: İlk online otel rezervasyonu uygulaması 2002: Erken Rezervasyon'u ilk uygulayan turizm şirketi

Ets tur’un düzenlediği kültür turları; Günübirlik Turlar Safranbolu Turları Şeb i Arus Konya Turları Kapadokya Turları Eskişehir - Kütahya Turları

Ets tur’un düzenlediği yurt dışı turları; İspanya ve Portekiz Turları Orta Avrupa ve Almanya Turları İtalya Turları Balkan ve Yunanistan Turları Benelüks, Paris ve Amsterdam Turları

Ets tur’un düzenlediği kişiye özel turlar; Londra Turları Paris Turları Amsterdam Turları Roma Turları Atina Turları

Ets tur’un önerdiği yurt içi oteller; Uludağ Otelleri Kapadokya Otelleri Safranbolu Otelleri Sapanca Otelleri Afyon Otelleri Abant Otelleri Erzurum Otelleri Ürgüp Otelleri İstanbul Otelleri Ağva Otelleri Bursa Otelleri Bolu Otelleri Antalya Otelleri İzmir Otelleri Bodrum Otelleri

Ets tur’un önerdiği yurt dışı oteller; Paris Otelleri Barcelona Otelleri Roma Otelleri Dubai Otelleri Prag Otelleri

Ets tur gemisinin turları Mikonos Turları Santorini Turları Rodos Turları Pire Turları Siros Turları

ets tur; *2014 yılında toplam da 625 bin kişiye hizmet vermişlerdir.  *2014’te Ets tur gemileriyle vizesiz Yunan Adaları’nda 30 Bin’e yakın misafire hizmet vermiştir.  *2013’ten 2014’e geçişte ise yüzde 19’luk büyüme yakalamışlardır. *2014 yılında toplam da 625 bin kişiye hizmet vermişlerdir. *2014 yılında yaşanan soma faciası, seçimlerden dolayı yurt dışı talebi olmamıştır ve bu yüzden ETS tur türk tatilcileri değerlendirmişir.