BAHAR DÖNEMİ ÖĞRENCİ GÖRÜŞMELERİ ANALİZİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ
Advertisements

Nevşehİr Ünİversİtesİ
İDARİ BİRİM YÜKÜMLÜLÜKLERİ Barınma ve burs imkânlarını cazip hale getirerek başarılı öğrencileri üniversiteye kazandırmak Kampus içerisinde.
DERSLERDE ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİNİN KULLANIMI İLE İLGİLİ ÖĞRENCİ BEKLENTİLERİ: ODTÜ ÖRNEKLEMİ Nergis A. Gürel Köybaşı, Öğretim Teknolojileri Destek Ofisi,
“IP Universities” Istanbul, May 16 to 18, 2012 Albert Long Hall, BOGAZICI UNIVERSITY Institutional logo FM Ofisi – Üniversite İlişkisi Salih.
Siirt Valiliği Siirt Üniversitesi Siirt Sanayi ve Ticaret Odası Siirt İl Özel İdaresi Dicle Kalkınma Ajansı Siirt Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği.

LİSANSÜSTÜ EĞİTİME İLİŞKİN SORUN VE ÖNERİLER
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ DENEYİMİ
ÜNİVERSİTELERDE İŞ MÜKEMMELLİĞİ MODELİ 2 MART 2003.
ÖĞRETİM DÖNEMİ PLANLAMALAR VE HAZIRLIKLAR.
SAÜ' de KYS Çalışmaları
Üniversitemize yeni kayıt yaptıran öğrencilere yönelik olarak Kütüphanemizce düzenlenen oryantasyon programına; Tıp Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Diş.
MERSİN ÜNİVERSİTESİ. Yaz Dönemi Öğretiminin Tanımı ve Amacı MADDE 5-(1) Yaz Dönemi Öğretimi, bir eğitim öğretim yılının güz ve bahar yarıyıllarının dışında,
Mayıs 2013 GAZİ ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ (TTO)
Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu 29 Aralık Şubat 2012 Prof. Dr. A. Haydar Demirel.
H.Ü. Meslek Yüksek Okulu tarihinde H.Ü. Meslek Yüksek Okulu’nda görevime başladım. Bu tarihten itibaren listelenen işler sırasıyla yapılmıştır.
ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI 15 Şubat 2011 Çankırı.
STRATEJİK PLAN SUNUMU ME. Ü. SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU SAĞLIK PROGRAMLARI BÖLÜMÜ ANESTEZİ PROGRAMI STRATEJİK PLAN SUNUMU.
REHBER ÖĞRETMEN/PSİKOLOJİK DANIŞMANLARIN EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BOYUNCA OKULLARDA YAPMASI GEREKEN ÇALIŞMALAR
ANKOS 3. ULUSLARARASI TOPLANTISI 6-7 HAZIRAN 2003 ANKARA.
Tıp Fakültesi Prof. Dr. Elif N. Özmert. Dekanlık Seçimi ( ) Dört Aday Fakülte Akademik Kurulu ( ) Öğretim elemanları, tüm asistanlar.
EĞİTİM SÜRECİ Yönetim ve Denetim PDR ve diğer öğrenci kişilik hizmetleri Akademik:Öğretim ve araştırma.
Hacettepe Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi (PDRMER) Hacettepe Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik.
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezuniyet Öncesi Tıp Eğitimi Özdeğerlendirme Kurulu Raporu 30 Haziran 2010 Ankara.
TÜBESS (TÜRKİYE BELGE SAĞLAMA SİSTEMİ); Ulusal Belge Sağlamada Yeni Bir Boyut 25 Mayıs 2011 Antalya Mehmet BOZ
İstanbul Üniversitesi Mezun Takip Sistemi EYOKA
YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU ARASI ÇALIŞMA RAPORU.
STRATEJİK PLAN SUNUMU ME. Ü. SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU SAĞLIK PROGRAMLARI AMBULANS ACİL BAKIM TEKNİKERLİĞİ PROGRAMI STRATEJİK.
MERSİN ÜNİVERSİTESİ. Yaz Dönemi Öğretiminin Tanımı ve Amacı MADDE 5-(1) Yaz Dönemi Öğretimi, bir eğitim öğretim yılının güz ve bahar yarıyıllarının dışında,
KOÜ TIP FAKÜLTESİ ÇOCUK CERRAHİSİ ANABİLİM DALI STRATEJİK PLAN TASLAĞI
Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Farmakoloji Anabilim Dalı Stratejik Planı Misyon
MERSİN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ANATOMİ ANABİLİM DALI
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
ADEK Bişkek TEMEL GÖREVLER  Kalite Yönetim Sistemi standartlarına göre kalite sistemini kurmak, uygulamak ve devamını sağlamak için tüm faaliyetleri.
PERFORMANS DEĞERLENDİRMESİ
İÇERİK Akademik Birimler Bazında Stratejik Plan’da Yer Alan Amaçlara Yönelik Eylemler Devlet Konservatuvarı Fakülteler Meslek Yüksekokulları Enstitüler.
6331 sayılı İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KANUNU BİLGİLENDİRME SUNUSU
EŞİT BİR EĞİTİM İÇİN ENGELSİZ KAMPÜS
Girişimcilik ve Proje Yönetimi
KOP BÖLGESİNDE EĞİTİM-YAYIM İHTİYAÇ ANALİZİ ARAŞTIRMASI PROJESİ.
Atılım’da Bir Kitap - Bir Konu Programı Etkinliği 28 Mayıs 2013 Hasan U. Akay Provost.
OTMG KAPSAMINDA YAPTIĞIMIZ ETKİNLİKLER GELİŞİM ALANLARI EYLÜLEKİMKASIMARALIKOCAKŞUBATMARTNİSAN MESLEKİ GELİŞİM KİŞİSEL VE MESLEKİ GELİŞM Öğrencilerin.
SABİS 2016 YILI HEDEFLERİ.
Özürlü Öğrenci Birimleri Engelsiz Üniversite Birimleri 17.MAYIS.2010 Prof. Dr. Bülbin Sucuoğlu
ÜNİVERSİTELERDE YAPILMASI GEREKEN TEMEL UYARLAMALAR FUNDA ACARLAR Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Özel Eğitim Bölümü.
AVRUPA ÜNİVERSİTELER BİRLİĞİ KURUMSAL DEĞERLENDİRME PROGRAMI DENEYİMLER-KAZANIMLAR Prof. Dr. Selda Önderoğlu Hacettepe Üniversitesi HÜADEKK Üyesi Özdeğerlendirme.
1 Proje Yönetimi / 1.Hafta “Her proje kendine has detay ve özellikler içerebilir”
1 Yazılım Mühendisliği / 10.Hafta. 2Yazılım Mühendisliği / 11.Hafta.
KURUMSAL DIŞ DEĞERLENDİRME SORULARI
KIRGIZİSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI
BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Güzel Sanatlar Fakültesi
AKTS Hesaplaması.
KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ
SAYILI KANUNUN 40/B MADDESİ KAPSAMINDA GÖREVLENDİRME
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ
BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Güzel Sanatlar Fakültesi
MİSYON Histoloji ve Embriyoloji alanında mezuniyet öncesi ve mezuniyet sonrası düzeyinde eğitim ve öğretim kapsamında bilimsel düzeyde eğitim vermek, Araştırma.
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ
Yükseköğretimde Web Tabanlı Eğitim ve Ortak Çalışma Aracı İKÜ-CATS
(Öğrenci Transkript) Akademik Bilgi Ve Kayıt Sistemi Student
Yükseköğretim Kalite Kurulu DIŞ DEĞERLENDİRME SÜRECİ
İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ KALİTE ÇALIŞMA SÜREÇLERİ
KALİTE KOORDİNATÖRLÜĞÜ KALİTE KOMİSYONU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
Nokta Üniversite Otomasyon Sistemi
TC ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü
İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ KALİTE ÇALIŞMA SÜREÇLERİ
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi
Sunum transkripti:

2015-2016 BAHAR DÖNEMİ ÖĞRENCİ GÖRÜŞMELERİ ANALİZİ www.sakarya.edu.tr

2015-2016 BAHAR DÖNEMİ ÖĞRENCİ GÖRÜŞMELERİ ANALİZİ Güçlü Yönler: Hem coğrafi konum olarak hem de şehirdeki konumu açısından kampüsün avantajları ve güzelliği Kütüphane erişimi, kaynakların zenginliği Genç, dinamik ve üniversitenin gelişmesi için çalışmaya gönüllü akademik kadro yapısı Ders materyallerinin paylaşımının artması www.sakarya.edu.tr

2015-2016 BAHAR DÖNEMİ ÖĞRENCİ GÖRÜŞMELERİ ANALİZİ Güçlü Yönler: Öğrencilerini ve öğretim elemanlarını dinleyen, anlamaya çalışan, “engellerin olmadığı” idari ve akademik yapı Bilimsel çalışmalar ve öğretime ilişkin gerçekleştirilecek faaliyetlerin değerlendirilerek destekleniyor olması Öğrenci değişim programlarının etkin olarak uygulanması Öğrenci Dekanlığı ve Öğrenci Senatosu’nun kurulmuş ve işliyor olması. www.sakarya.edu.tr

2015-2016 BAHAR DÖNEMİ ÖĞRENCİ GÖRÜŞMELERİ ANALİZİ İyileştirmeye Açık Yönler: Laboratuvar/Atölye/Klinik vb. çalışmaların yapıldığı birimlerde, fiziksel ortamların iyileştirilmesi, gerekli teknik, teknolojik malzeme, araç vb.’nin tedarik edilmesi Birimlerimizde /Bölümlerimizde/Programlarımızda; “Danışmanlık” ve “Oryantasyon” çalışmalarının daha etkin bir şekilde yapılması www.sakarya.edu.tr

Ders notlarının güncellenmesi 2015-2016 BAHAR DÖNEMİ ÖĞRENCİ GÖRÜŞMELERİ ANALİZİ İyileştirmeye Açık Yönler: Ders notlarının güncellenmesi Özellikle Yıl içi sınav ve diğer değerlendirmelerin öğrenciye duyurulması Sınıf içi etkinliklerin daha verimli geçmesini sağlayabilmek için hem öğrenciler hem de öğretim üyeleri için bilgilendirme amaçlı daha fazla sayıda çalıştay, seminer, vb. çalışmaların organize edilmesi www.sakarya.edu.tr

2015-2016 BAHAR DÖNEMİ ÖĞRENCİ GÖRÜŞMELERİ ANALİZİ İyileştirmeye Açık Yönler: Sosyal etkinliklerin arttırılması ve bu tür etkinliklerin üniversitenin genelinin ulaşabileceği şekilde organize edilmesi Fiziksel ortamın düzenlenmesi ve iyileştirilmesi konusunda öğrencilerin de görüşlerinin de alınması (Sınıfların içlerinin koyu tonda boyalarla boyanmaması isteği gibi) Öğrencilerin kırtasiye, yeme-içme, alışveriş, eczane gibi ihtiyaçlarını karşılamalarının yanında, sergi vb. faaliyetlerin yapılabileceği özgün bir “Çarşı”nın kurulması. www.sakarya.edu.tr

2015-2016 BAHAR DÖNEMİ ÖĞRENCİ GÖRÜŞMELERİ ANALİZİ Paylaşım : Öğrenci Görüşmelerine ilişkin Değerlendirme ekiplerinin raporlarına SABİS üzerinden ulaşılabilir : “http://prgdeg.sabis.sakarya.edu.tr/OgrenciGorusmeleri” Raporların genel değerlendirmesi ve tüm arşiv dosyalarına Eğitim Destek Sisteminden erişilebilir : “http://www.eds.sakarya.edu.tr/tr/icerik/10766/40857/arsiv” www.sakarya.edu.tr