Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

H.Ü. Meslek Yüksek Okulu 25.02.2012 tarihinde H.Ü. Meslek Yüksek Okulu’nda görevime başladım. Bu tarihten itibaren listelenen işler sırasıyla yapılmıştır.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "H.Ü. Meslek Yüksek Okulu 25.02.2012 tarihinde H.Ü. Meslek Yüksek Okulu’nda görevime başladım. Bu tarihten itibaren listelenen işler sırasıyla yapılmıştır."— Sunum transkripti:

1 H.Ü. Meslek Yüksek Okulu 25.02.2012 tarihinde H.Ü. Meslek Yüksek Okulu’nda görevime başladım. Bu tarihten itibaren listelenen işler sırasıyla yapılmıştır. 1)Yönetim Kurulu ve Yüksek Okul Kurulu oluşturuldu. Program Koordinatörleri belirlendi. 2) 6 kişilik Sayım komisyonu oluşturuldu. Yüksek okulda (depolar, odalar ve Batıkent Endüstri Meslek Lisesi’ndeki Laboratuvarlarda) olan taşınır demirbaşların sayımı yapıldı.

2 3) Yüksek Okul kadrosunda bulunan mevcut Öğretim Elemanları, Program Koordinatörleri, Yüksekokul Sekreteri ile tek tek görüşerek mevcut problemler tespit edildi. MYO’da herkesin mevcut durumu iyileştirebilmek için neler yapabileceğini anlamaya çalıştım. 4) Bahar Dönemi’nin ders Programı yapıldı. Batıkent Endüstri Meslek Lisesi, Yüksek Okul ve Üniversitemizin diğer Bölümlerinden derslere girecek olan Öğretim Üyeleri tespit edildi.

3 5) Batıkent Endüstri Meslek Lisesi’ne koordinatörümüz ile birlikte ziyarette bulunulup, Müdür ve Müdür Yardımcısı ile görüşüp okul gezildi. Mevcut öğrencilerin eğitimlerinin iyileştirilmesi için fikir alışverişinde bulunuldu. 6) Strateji Özgelirlerden elde edilen Yüksek Okulun Mevcut Bütçesi incelendi.

4 7) İlk Yönetim Kurulu 07.02.2012 tarihinde yapıldı. 8) Bilindiği gibi H.Ü. Meslek Yüksek Okulu’na 2009’dan itibaren öğrenci alınmamaktadır. Öğrenci alımının durdurulması ile ilgili gerekçeli yazı Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’ından istenerek, bu konuda neler yapılabileceği, mevcut öğrencilerin mezuniyet sonrası çalıştığı yerler ve iş bulma imkanları ile ilgili ne gibi çalışmalar yapılabileceği araştırıldı.

5 Neler Yapılabilir? 1)İlk başta belirlenen mevcut üç-dört programa yeniden öğrenci alınabilir. 2) Rektörlüğün onayıyla bölgedeki sanayicilere ziyarette bulunup, mevcut öğrencilere burs ve iş imkanları yaratılabilir. Teşekkür Ederim!


"H.Ü. Meslek Yüksek Okulu 25.02.2012 tarihinde H.Ü. Meslek Yüksek Okulu’nda görevime başladım. Bu tarihten itibaren listelenen işler sırasıyla yapılmıştır." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları