KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ Öğr. Gör. Dr. Dİdar sarI çallI
Önbüro (Front Office)
Concierge (Üniformalı Hizmetler) DOORMAN
Concierge (Üniformalı Hizmetler) PORTER/BELLBOY
KAT HİZMETLERİ (HOUSEKEEPING)
YİYECEK İÇECEK BÖLÜMÜ (FOOD&BEVERAGE DEPARTMENT) (F&B)
Servis Departmanı İş Tanımları Yiyecek ve İçecek Müdürü Restoran Müdürü Kaptan Garson Komi Stajyer Diğer Servis Personeli (Tranşör, Someliye, Kahveci Güzeli)
Bar Departmanı İş Tanımları Bar Müdürü Şef Barmen Barmen Bar Komisi
Mutfak Departmanı İş Tanımları Executive Chef (Şef Aşçı) Sous Chef (Şef Aşçı Yrd.) Chefs De Partie (Kısım Şefleri) Chef Socier (Sos+Et Şefi) Chef Poissonier (Balık Şefi) Chef Rotisseur/Chef Grillandin (Izgara Şefi) Chef Entremettier (Sebze Şefi) Chef Potager (Çorba Şefi) Chef Garde-Magner/Larder Chef (Kasap+Soğuklar) Chef Patissier (Pasta Şefi)
Teknik Hizmetler Bölümü
Muhasebe (Accounting)