AĞAÇLAR Cem Yurtsev cyurtsev@yahoo.com http://clix.to/cyurtsev Müzik: Elvis Presley - Can’t help falling in love with you Cem Yurtsev cyurtsev@yahoo.com.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
AĞAÇLAR Cem Yurtsev Müzik: Elvis Presley - Can’t help falling in love with you Cem Yurtsev
Advertisements

Kur'an Aklımızı Kullanmamızı İster. Konuyla ilgili ayetler: 1- "Acaba onlar herhangi bir yaratıcı olmadan mı yaratıldılar? Yoksa kendileri mi yaratıcıdırlar?
Hoş Geldiniz FEYAZ BİLGİ COĞRAFYA ÖĞRETMENİ SULTANBEYLİ KIZ ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ.
AĞAÇ SEVGİSİ  Atatürk'ün doğayı, ağacı sevmesinin en belirgin örneklerinden birisi de kuşkusuz Atatürk Orman Çiftliği'dir Atatürk,
2-A SINIFI BİLGİ YARIŞMASINA HOŞ GELDİNİZ Yarışmada; Hayat Bilgisi 5 soru Türkçe 6 soru Matematik 5 soru ve Genel kültür 4 soru olmak üzere Toplam 20 soru.
Mısır danatında resim ve heykel
E R G E N L İ K ERGENLİK DÖNEMİ FİZİKSEL GELİŞİM
Teknolojiden Yararlanmak İçin…. Keloğlan’ın düşünde, Kaf Dağı’nın ötesinde, korkunç devler ülkesinde gezinmeyen biri mi var? Saklambaç, köşe kapmaca,
BİLGİ YARIŞMASI 5. SINIF Hazırlayan: Mustafa AKKAŞ 5-A Sınıf Öğretmeni Hazırlayan: Mustafa AKKAŞ 5-A Sınıf Öğretmeni Başarılar dilerim.
MÜZEDE ÇOCUKLARLA SANAT ÇALIŞMASI Münih 1-6 şubat Kıtalar Müzesi.
Varoluşçuluk (Egzistansiyalizm) Nedir, Ne Demektir?
5-SORUMLULUK GÖREVİNİ TAM YERİNE GETİRMEMİŞ OLANIN VİCDAN YARASINA , NE MAZERETİN ÇARESİ,NE İLACIN ŞİFASI ÇARE GETİRMEZ. MEVLANA.
 Bir Uygur destanıdır. Büyük Türk İmparatorluğunu Göktürkler' den devralan Uygur Türkler' i, Türeyiş Destanı ile soylarının vücut buluşunu anlatırken.
KÖK  Kök bitkinin toprağın altında kalan kısmıdır.Aynı zamanda bitkinin toprağa bağlanmasını ve toprakta ki su ve mineralleri alarak bitkinin yaşamasını.
Tanıtım Sunum. PROJENİN ADI TR83 Bölgesinde Endüstriyel Tasarım Alanında Genç İstihdamının Artırılması Projesi PROJENİN KAPSADIĞI BÖLGE TR83 Bölgesi (Samsun,
Paragraf Nedir? & Herhangi bir yazının bir satırbaşından öteki satırbaşına kadar olan bölümüdür. & Duygu, düşünce, istekleri anlatım tekniklerinden yararlanarak.
Osmanlı Padişahlarının yedincisi. İstanbul’un fatihi, II.Murad Han’ın oğlu. 30 Mart 1431 Pazar günü Edirne’de dünyaya geldi. Babası II.Murat, annesi Hümâ.
KONUŞMA VE BİZ Emin ÖZDEMİR. Bizi biz kılan konuşma gücümüzdür.Bu gücü yitirdiğimizde, dilsizleştiğimizi düşünelim. Suskunun dayanılmaz köleliğine düşeriz.Dış.
Bedenim ve Ben (Bedenim Değerlidir)
ATATÜRK’ÜN SPORA VE SPORCUYA VERDİĞİ ÖNEMİ ÖĞRENELİM
Bayramlarımız Hikmet SIRMA.
Hikmet SIRMA.
Hazırlayan İSMAİL ŞAHİNER. SORU ÇÖZERKEN!!! Önce soru okunur. Daha sonra parça (metin) okunur. Önce soru okunur. Daha sonra parça (metin) okunur.
bizden asaf’dan sesi açınız tıklayarak geçiniz gerekince kaptanlar limanlara askerler siperlere sığınırlar aydınlar şiirlere sen bana sen desende demesende.
Mustafa Kemal, bir gezisinde öyle bir kişi görürki, dayanamayıp yanındaki valinin kulağına eğilerek sorar: Kimdir bu?" "Efendim, kendisi Şıh'tır, yörede.
Allaha İman İfagat Kazanck 10-D Allahın varlığına ve birliğine inanmak inanç esaslarının biridir. Bu «tevhid inancı» olarakta isimlendirilir. Kelime.
YA Ş ADI Ğ IMIZ YÖREN İ N DO Ğ A İ LE İ LG İ L İ KÜLTÜREL ÖZELL İ KLER İ ADI,SOYADI:MEL İ N K İ RM İ T SINIF,NO:7/B 128 Ö Ğ RETMEN: EL İ F AKIN.
SOKRATES VE İNSAN ANLAYIŞI. M.Ö yillari arasinda yasamis olan ünlü Yunanli düsünürdür Sokrates, M.Ö 470 – 399 yılları arasında yaşamış ünlü yunanlı.
Toplu Taşıma Araçlarına Biniş ve Araçlardan İnişler
AYAKKABICI Ayakkabıcı, yeni getirdigi malları vitrine yerleştirirken, sokaktaki bir çocuk onu izlemekteydi.
B E D İ A C E Y L A N G Ü Z E L C E "Devrim, kadınların gözlerinde başlar. Bir kadın gözlerini deviriyorsa, bir şeyler değişecektir.’’
4 oğul 4 mevsim... SLAYTCAFE.COM
KADIN Tanrı 6.günün geç saatlerine kadar kadını yaratmakla meşguldü
MESLEĞE YÖNELTME SEMİNERİ
yapIlarIna göre fİİller
SEVİYE: 11. SINIF 1. ÜNİTE KAZANIMLAR: Mantık ve Doğru Düşünme arasındaki ilişkiyi değerlendirir. Akıl ilkelerinin önemini değerlendirir. ÖĞRENME – ÖĞRETME.
Hayata Yön Veren Özlü Sözler
ÖRGÜTSEL DAVRANIŞ VE ÖRGÜT KÜLTÜRÜ Yrd. Doç. Dr. Muzaffer Şahin
Ben Sana Geldim Mevlânâ Translated By; Nilüfer Dursun
Slaytı kendi akışında ve sesli izleyiniz.
Konu: Purāṇalar ve Genel Özellikleri II
Hayvan refahına uygun koşulların belirlenmesi
ATATÜRK VE ÇAĞDAŞ TÜRK KADINI.
AY.
Slaytı kendi akışına bırakınız Hazırlayan
Ankara Üniversitesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, İktisat Bölümü
Yaşlanmanın ayrıcalıkları …
Yaşlı Bilge Adam Başlamak için tıklayın..
CÜMLE TÜRLERİ YÜKLEMİNİN TÜRÜNE GÖRE Fiil Cümlesi
EDEBİYAT PERFORMANS ÖDEVİ
ŞİİR : Ali Uluraspa  SESLENDİREN : Bedirhan Gökçe.
İş Ortamındaki İnsanlar.
KELİME-SÖZCÜK NEDİR? Cümlenin anlamlı en küçük birimlerine ya da tek başına anlamı olmadığı hâlde cümle içinde anlam kazanan anlatım birimlerine kelime.
Yaşlılar için felsefe George Carlin 102 yaşında (Sevimli bir ihtiyarcık) TÜRKÇEYE ÇEVİREN : ONUR AYANGİL SONUNA KADAR OKUMAZSANIZ, YAŞAMINIZDAN BİR GÜN.
Hayat.
Emin misin? Yağmurun bir gün kesilmeyeceğinden,
Haklarımı Öğreniyorum Adım Adım Türkiye Bölgemizi Tanıyalım
Din Dersi Paylaşım Portalı
ÇOCUKLARDA MAHREMİYET EĞİTİMİ 1. Duyguları İfade etme 2
ÇAĞRI KİTAPLARI (TOMARLARI)
İnsanların dünyada olmasıyla birlikte müzik vardır ;
BİR KADINI AĞLATMAK AZİZ NESİN.
EDEBİYATIN BİLİMLERLE İLİŞKİSİ
6. Sınıf 2. Ünite: Namaz ÜNİTE KONULARI Namaz İbadeti ve Önemi
KÜÇÜK BİR TEST ! Cem Yurtsev
Aşk: Ölüm kadar masum değil !!!
GÜNEŞ VE AY TUTULMASI.
Hayatta,birinin eksikliğini hissettiğimiz
OKÇULUK RUMEYSA ÇETİN.
Annesini Arayan Kardan Adam
Sunum transkripti:

AĞAÇLAR Cem Yurtsev cyurtsev@yahoo.com http://clix.to/cyurtsev Müzik: Elvis Presley - Can’t help falling in love with you Cem Yurtsev cyurtsev@yahoo.com http://clix.to/cyurtsev

Ünlülerden sözlerle izleyelim slaytları isterseniz...

Kavak ağacını beğenen ve seven pek az kişi gördüm, çünkü dosdoğrudur. Cenap Şehabettin

İyi bir ağaca sarılan, gölgesiz kalmaz. Cervantes

İyi ağaçtan talihli dal çıkar. Mevlana

Geç yetişen ağaçlar en iyi yemiş verenlerdir. Moliere

Meyvasız ağaca kimse taş atmaz. Sadi

Ağaçların, çiçekler gözü, kuşlar dilidir. Cenap Şehabettin

Ağaç, meyvasından bilinir, yaprağından değil John Ray

Kişioğlu da ağaca benzer, ne denli yükseğe ve ışığa çıkmak isterse, o denli kök salar yere, aşağılara, karanlığa, deliliğe, kötülüğe. Nietzsche

Büyük ağaçlar gölge vermekten başka işe yaramazlar. George Herbert

İyi ağaç kolay yetişmez; rüzgar ne kadar kuvvetli eserse, ağaçlar da o kadar sağlam olur. J. Willard Marriot

Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur. Necip Fazıl Kısakürek

Ağaç, geçmişi geleceğe bağlar. Size sabrı öğretir Ağaç, geçmişi geleceğe bağlar. Size sabrı öğretir. Beraber yaşamanın, faydalı olmanın zevkini verir Marcel Prevast

Bir milletin medeniyet seviyesi, üzerinde yaşadığı toprakları ağaçlandırmasıyla ölçülür. Franklin Roosevelt

Karakter bir ağaç gibidir ve şöhret de onun gölgesi Karakter bir ağaç gibidir ve şöhret de onun gölgesi. Gölge, olduğunu düşündüğümüzdür; ağaç ise gerçeğin kendisi. Abraham Lincoln

Bazılarına sevinç gözyaşı döktüren ağaç, diğerlerinin gözünde sadece yolda duran yeşil bir şeydir. Bazıları Doğayı tamamen gülünç ve çirkin bulur, ve bazıları nadiren Doğayı görür. Ama yaratıcı insanın gözünde doğa, yaratıcılığın kendisidir. William Blake

Hayatımda hiç bir zaman bir ağaç kadar güzel bir şiir görmedim Hayatımda hiç bir zaman bir ağaç kadar güzel bir şiir görmedim. Şiirleri yazan benim gibi çılgınlardır. Fakat ağaçları yapan Tanrı'dır. W. Longfellow

Tabiata saygı aklın vicdanıdır. M.Kemal Atatürk

Bir Çin Atasözü der ki: bir kuşağın diktiği ağacın gölgesinde, gelecek kuşaklar serinler. Ben bu sene 5 ağaç diktim ya siz ? Cem Yurtsev cyurtsev@yahoo.com http://clix.to/cyurtsev