Tablet Menü.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
PERSONEL DEVAM YÖNETİM, KONTROL PROGRAMI
Advertisements

Toplu SMS Toplu MMS Hedefli Mesaj Sesli Mesaj / IVR Akıllı Yetenekler
MERKEZİ SİCİL KAYIT SİSTEMİ (MERSİS)
ETG Danışmanlık Yardım Masası
Restaurant Yönetim Sistemi
2012
Oktay ERBEY CRM & B2B Ürün Satış Hizmet Yöneticisi
Çağrı Kayıt ve Analiz Programı
Neden e-ticaret’e ihtiyaç duyuluyor? Bugün; •Sürekli (24 saat boyunca 365 gün kesintisiz) reklam ve ticaret olanağı sunan, •İletişimi çok hızlı ve interaktif.
PDKS SİSTEMİ
İZİN YÖNETİMİ
/ Tel: (216) Ayrıntılı bilgi için lütfen bize ulaşınız. / Tel: (216)
DEPOCU Depolarda çalışan arkadaşlara işlerinde yardımcı olalım istedik, DEPOCU yu hazırladık Depoların tüm giriş ve çıkışlarında barkod okuyuculu el terminallerinin.
Elektra Konaklama ve Ağırlama Sektöründe En İleri Teknoloji.
MILLENIUM MOBILE SUNUMU
MultiCELL SMS Client 3.2.
Focus Kantar Otomasyon Sistemi, Firmalardaki Tartım süreçlerini daha güvenilir ve oluşabilecek usulsüzlükleri önleyecek şekilde tasarlanmıştır.
Prokart Promosyon Sistemi Version: Temel Özellikler  Kullanıcı dostu kolay kullanım.  Alışveriş Merkezi ortamında dahi kolayca çalışabilme.
Tanışma ABYSIS Sistemleri
KAMU ÇAĞRI MERKEZLERİNDE PROAKTİF YAKLAŞIM 24 Eylül 2012.
Google Analytics Nedir?
CWIZ CALL CENTER.
Kazanmak isteyenlere Crm9 0
Sipariş Takip Programı
Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım
Tur Tartı Tanımlama. Tur kartı açmak için Tanımlar menüsünün altındaki Paket Tur Listesi seçeneğine tıklanır.
AKM WEB SAYFASI ONLINE KİŞİ İŞLEMLERİ YARDIM MENÜSÜ
YENİ MOBİL YAZICILAR. Mobil Yaşam Gittikçe Büyüyor • çeyrekte toplam akıllı telefon kullanımı 1 milyar cihaza ulaştı. • 2015 yılında bu rakamın.
Restaurant Yönetim Sistemi
ERP PROGRAM TANITIM Öncelikle ERP nedir?
Restaurant Yönetim Sistemi
Aynı Anda 3 ayrı satış fişi. Bir Müşteri işlemini yarım bırakıp başka bir müşteriye satış yapabilme 40 Ayrı Masa Hesabı -Tüm ürünleri masalara 2. satış.
EXPORTAY’11.
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ
CWIZ Dialer Operasyon Verimliliğinde Akıllı Seçim.
DIŞ İLİŞKİLER BİLGİ SİSTEMİ Alper BİLGİN. BAŞVURU MODÜLÜ DAVETLER ve RANDEVULAR GÖREV ve OLURLAR DIŞ İLİŞKİLER BİLGİ SİSTEMİNİN BİLEŞENLERİ RAPORLAR.
KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ BABAESKİ MESLEK YÜKSEKOKULU DERS:E-TİCARET KONU:ELEKTRONİK TİCARETİN GELİŞİMİ VE GELENEKSEL TİCARET İLE KARŞILAŞTIRILMASI HAZIRLAYAN:DİLEK.
Bankacılık ‘ta Yeni CRM Yaklaşımları M
HR-WEB Web Tabanlı İnsan Kaynakları Uygulamaları
Biz Kimiz? DELFİN, her türlü doküman tabanlı teknolojileri araştırmak, geliştirmek, kurum ve şirketlere fiziksel arşiv ve elektronik arşivleme hizmetlerinde.
EDM Araç Kiralama Paketi. EDM Web Paketi EDM Web Paketini satın alan müşterilerimiz kendi web sitelerini hem de en gelişmiş dizayn özellikleri ve en zengin.
Merhaba ben Abdullah Alp ASLAN Globax Firması Yöneticisiyim
Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmalar arasında lider, önce ve yenilikçi olmayı kendisine vizyon edinmiş olan AIBIS; Türkiye, Almanya ve Suudi Arabistan’da.
Elektronik Değişim BAŞLADI !!! E-Çözümler
Şişecam S ayısal Yönetimle Verim VIII. "Türkiye'de İnternet" Konferansı 20 ARALIK 2002 Canan Özcan Türkiye Şişe ve Cam Fab. A.Ş.
 Otopark görevlisi veya kontrolör yetkilendirme  PERSONEL.
İKS OKUL RAPORLARI NASIL ALINIR?
LOGO CRM ve SİPARİŞ OTOMASYONU
Pi Magic — İş Uygulamaları Yatay Çözümler Endüstri Çözümleri Yönetim.
Kurumsal ve Gelişmiş Stratejik Planlama Çözümü.
Müşteri Odaklı Mobil Pazarlama ve Mobil Reklam
E-Fatura.
Görsellerde bilgi güvenliği kapsamında öğrenci bilgileri silinmiştir.
Elektron-Senkron Yazılım Ltd.Şti.
Arkman Vize Paketi. Arkman sistem işleyişi Sistemdeki çalışma prensipleri: ▫ Acente ofisinde alınan VİZE işlerinin (satış öncesi ya da sonrası, randevu.
VBT Bilgi Teknolojileri
GPS 301 A Akıllı Çocuk Telefonu Hızlı Kurulum
Tablet Menü.
Akıl Defteri.
Restoran Otomasyon Sistemi
ŞEF’İM WEB REPORTS ŞEF’İM GELİŞMİŞ RAPORLAMA SİSTEMİ.
Ziyafet ve İkram Hizmetleri
GOOGLE ADWORDS BÜŞRA AKAR – CANSU GÜLTEN. GOOGLE ADWORDS REKLAM NEDİR? Reklam firmaların ya da bireylerin sattıkları, ürettikleri ya da tanıttıkları bir.
EN KOLAY ONLINE ÖN MUHASEBE PROGRAMI YONCAERP
SOSYAL MEDYA DANIŞMANLIĞI. Sosyal Medya Danışmanlığı; Markanızın Sosyal medya ortamındaki hedef kitlelerini analiz edip hazırlayan, Hedef kitlelerinizin.
Rezervasyon ve Masa Yönetimi Yazılımı Tablizt
Stratejik Gıda Hizmetleri Danışmanlığı/Tasarımı Amacımız; Hizmet Standardını sağlamak; Zincir mağaza olarak tüketicilerin gideceği diğer AUM mağazalarında.
Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetim Sistemi Teknik Sunum 2019
Sunum transkripti:

Tablet Menü

Tablet Menü Kullanımı ve Özellikleri

Masa Seçimi ve Sipariş Girişi Garson tarafından masa seçilerek Tablet Menü müşteriye verilir ve ürünlerin seçilmesi sağlanır.

Kullanımı Kolay ve Hızlı Herkesin kullanabileceği kullanıcı dostu ekran tasarımı ile müşterilerimiz zorluk yaşamadan siparişlerini oluşturabilecekler.

Menü ve Ürünler Arasında Hızlı Geçiş Ürün seçimi yapılırken menüler ve ürünler arasında dolaşım hızlı olması için tasarlanmış ve uygulanmıştır.

Seçilen Ürün ile ilgili detaylı bilgiler sunulabilir. Geniş Ürün Detayları Seçilen Ürün ile ilgili detaylı bilgiler sunulabilir. Ürün açıklaması, Servis Süresi, Kalori bilgisi, vb. Bilgileri görüntülenebilir.

Seçilen Ürünler için Not Girişi Müşterinin istediği ürün ile ilgili özel isteklerinin girileceği ekran Örneğin; Pizza için “Mantarsız”, Yemeğin “Bol soslu” olması gibi.

Ürünlerin Alt Seviyeleri Seçilen ürünün alt seçeneklerini seçebilme ve görsel olarak görüntüleyebilme imkanı

Ürün Tavsiyesi Sunabilme İmkanı Müşteriye ürün tavsiyesi, kampanya duyurularını görsel olarak sunabilme imkanı sağlanmakta ve bu tavsiyeler kolaylıkla değiştirilip güncellenebilinmektedir.

Müşteriye Seçim İmkanı Müşteriye seçenekler yardımıyla kendi beğenisine göre, kişiye özel yemeğinde olmasını istediklerini seçebilme özgürlüğü…

Sipariş Detay & Onaylama Seçilen ürünlerin toplu listesi listelenip garson tarafından onaylanarak ilgili masanın açılması ve yazıcılara çıktı gönderilmesi sağlanabilir.. Miktarlar değiştirilebilir, Ürün çıkartılabilir, eklenebilir.

Şefim İle Tam Entegrasyon Tablet Menü

Entegre Garson Çağırma Garson çağırma işlemi tablet üzerinden yapılabilir.Garsonlarda bulunan kol saatlerine titreşim ve sesli uyarı göndererek ilgili garsonun müşteriye hızlı ulaşması sağlanabilir. Hızlı servis ile müşteri memnuniyeti sağlanır.

Vale Çağırma Entegrasyonu Müşteri hesap isteğinde bulunduğunda,Tablet menü üzerinde bulunan Vale çağırma butonu kullanılarak müşterimizin aracının plakası girilir ve Valemizin kolunda bulunan SYSCALL saati üzerine aracın plaka bilgileri düşer bu sayede Vale aracı kapıda hazır hale getirebilecektir.

Tek Başına Çalışabilme Bilgisayar gereksinimi olmadan tablet menü kendi üzerinde çalışabilir, sipariş alabilir ve yazıcılardan çıktı alabilir.

Müşteri Memnuniyet Anketi Müşteri memnuniyet anketi ile firmanızın durumunu takip edip raporlayabilirsiniz.

Çoklu Dil Desteği (Multilanguage ) Farklı diller arasında hızlı ve kolay geçiş

İşletmeye Ait Reklam Gösterimi İşletmenin müşteriyi yönlendirici reklamlar yayınlamasına imkan sunar.

Sosyal Medya Entegrasyonu Sosyal medyada ürünler ve işletmeye ait yorum, check-in ve paylaşımlar yapabilme

TABLET MENÜ ÜZERİNDE ADİSYON GÖRÜNTÜSÜ ALINIR İSTENİRSE PRİNT EDİLEBİLİR

Kullanıcı Yetkilendirme Tek tableti birden çok garson şifresi ile kullanabilme

Gelişmiş Raporlama Çözümü Müşterinin tablet üzerindeki dolaşımı raporlanır Sipariş edilen ürünler,müşteri alışkanlıkları,garson hareketleri,ürün hareketleri, masa taşıma işlemlerine kadar her şey raporlanır ve Grafiksel olarak analiz yapma imkanı sunar.

GARSON ÇAĞRI SİSTEMLERİNİN RAPORLANMASI Garson çağrı sistemlerinden alınan raporlama ile müşteriye garsonumuzun ne kadar süre içerisinde ulaştığını ve performansını takip edebilme imkanı sunmaktadır.

Verimliliğinizi Yükseltir İşletmenizin verimliliğinizi artırarak hem hız, hem de zaman kazandırır. Kağıt menü masrafından kurtarır Ürünlerin dijital ortamda yüksek kalitede sergilemenizi sağlar Şefim Menüyü El Terminali gibi kullanabileceğinizden yüksek maliyetlerden işletmenizi korur İstatistik raporları sayenizde doğru menü tercihleri yapabilirsiniz.

Teşekkürler