1-31 AĞUSTOS 2017 ETKİNLİK RAPORU

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
FETHİYE İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ
Advertisements

Geçmişten günümüze “BİRLİK GRUBU”. Cemiyetten Birlik Grubu’na Ülkemizde bilimsel diş hekimliğinin, ilk fakültemizin kuruluşuyla (1908) başlamasından kısa.
E-TÜRKİYE : NASIL BİR EYLEM PLANI Mustafa AKGÜL
Stratejik yönetim işletmenin dış çevresini (rakipler, pazar-piyasa, ürünler, müşteriler, aracılar, tedarikçiler) analiz eder. İşletmenin geleceği ile.
ÖZEL SAĞLIK KURUMLARINDA ACİL HASTA NAKİLLERİ
EVDE SAĞLIK HİZMETİNDEN FAYDALANMAK İÇİN KİM NEREYE BAŞVURUR?
SAĞLIK BAKANLIĞI EVDE SAĞLIK HİZMETLERİ
ÇORLU DEVLET HASTANESİ SOSYAL FAALİYETLER
Tıpta Uzmanlık Eğitimi Yönetmeliği Taslağı Dr.İskender Sayek TTB Merkez Konseyi Üyesi TUEK 2008 Ankara.
BUGÜN HAYAT ÇOK GÜZEL!.
İNSAN KAYNAKLARI PLANLAMA VE İSTİHDAM GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI
TAM GÜN DEĞİL; ESNEK ÇALIŞMA DÜZENİ
1 Aydınlığın yolu karanlık görünür,ilerlemenin yolu geri çekilmek gibidir. En büyük meydanın köşeleri yoktur;En büyük kap en yavaş dolar. En büyük hayal.
BAŞLAMA MESAJI SEVGİLİ AFYONKARAHİSARLI HEMŞERİLERİM, KIYMETLİ BASIN MENSUPLARI, Bakanlar Kurulu’nun 23/5/2014tarih ve 2014/6366 karar sayısı uyarınca.
TAM GÜN YASASI VE ASİSTAN HEKİMLER DR.AYSUN ERBAHÇECİ.
KÜTAHYA HALK SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ
Msc. Melahat BAYRAM Uzman
ÜNİVERSİTE HASTANE İŞLETMECİLİĞİ - MARMARA ÜNİVERSİTESİ DENEYİMİ
SEVK BİLGİ DÖNÜŞ FORMU VE
T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Büro Yönetimi Öğretmeni Fatma GEZ BALIKESİR / BANDIRMA – İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Büro Yönetimi ve Resmi Yazışma Kuralları.
Türk Tabipleri Birliği Nedir? Ne Yapar?. Türk Tabipleri Birliği (TTB) Türkiye’deki hekimlerin örgütlü sesidir. Anayasal güvence altında, 6023 sayılı yasa.
.. HASTANEMİZE HOŞ GELDİNİZ. .. EGE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİNİN TARİHÇESİ 20 Mayıs 1955 günü Türkiye Büyük Millet Meclisinde kabul edilen.
HALK SAĞLIĞINA GİRİŞ Dr. Ferit Koçoğlu.
Bilindiği gibi üniversite ve Sağlık Bakanlığına bağlı Eğitim ve Araştırma Hastanelerinde uzmanlık eğitimi alan asistan hekimler, bu hastanelerdeki hizmet.
Kurban Bayramınızı kutluyor, bir gün bu güzelliği (Kanada tarafını özellikle) görmenizi tavsiye ediyorum. Bu hikayeyi de size hediye gönderiyorum. Sevgi.
Çoklu ortam mesajları hazırlanırken “zihin nasıl çalışır?” kavramı neden önemlidir ?
TÜRK TABİPLERİ BİRLİĞİ KADIN HEKİMLİK ve KADIN SAĞLIĞI KOLU II. KADIN SAĞLIĞI KONGRESİ 2010.
Hekimlik Sanatı Prof.Dr.Feyza Erkan.
ENGELLİLERİN HAKLARI BUNLARI BİLİYOR MUSUNUZ?
Meslek Odaları ve örgütlerine AB Platform, Meslek Odaları ve örgütlerine alternatif olarak kurulmamıştır alternatif olarak kurulmamıştır. Aksine.
 Cazibe Merkezi Okullar  Hacı Rafet Gümüş Lisesinin Dönüşümü  Arzulu İlk Öğretim Okulunun Durumu.
KÜTAHYA HALK SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ
Halk Sağlığı Anabilim Dalı
ŞEHİT TEĞMEN AHMET ÇITAK İLKOKULU FAALİYET RAPORU.
Hastane Odası Tefrişi
2019 DEVRESİ İNTİBAK EĞİTİMİ
TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU
ULUSAL VE ULUSLARARASI KURULUŞLAR
Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Görevlileri Akademik Kurulu 9 Aralık 2015.
Sultan 2.Bayezid Külliyesi (Cami-Tıp Medresesi-Darüşşifa-
HİZMET İÇİ EĞİTİM VE YÜKSEK YÖNETİCİLERİN YETİŞTİRİLMESİ.
1 T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI ESNAF VE SANATKÂRLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 14 Ocak 2016.
MHRS nedir? Merkezi Hastane Randevu Sistemi (MHRS);
Aşı İle Önlenebilir Hastalıklar Daire Başkanlığı
SOSYAL BİLGİLER.
Kurtarma Koordinasyon Alt Birimlerinin / KKAB Görev ve Sorumlulukları.
ÜNİVERSİTE HASTANELERİNDE EK ÖDEME Prof. Dr. Başar SIRMAGÜL Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi Başhekimi 26 Şubat 2016.
Türkiye’de Sağlık Eğitimi ve Sağlık İnsan Gücü Durumu Adem ÖZER Şube Müdürü.
T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü
TÜRKİYE SAĞLIK SİSTEMİ
Ölüm Belgesinin Veri akışı. Hastane HekimiBelediye TabibiSağlık Ocağı Hekimi Aile HekimiAdli Hekim Hastane Referans Hekimi Belediye Tabipliği Referans.
EVDE SAĞLIK HİZMETLERİNDE KOORDİNASYON VE KURUMLARARASI İŞBİRLİĞİ.
MAYIS 2016 FAAL İ YET RAPORU 48.BÖLGE OSMAN İ YE ECZACI ODASI 1.
T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Diyarbakır Çocuk Hastanesi
Mevcut sistem hastalık üretiyor, Hastalıklarımızı ve emeğimizi istismar EDİYOR! Türk Tabipleri Birliği – İstanbul Tabip Odası ‘Sağlığımıza Yatırım Yapmayanlar.
EDİRNE’NİN KÜLTÜR VE TURİZM POTANSİYELİ Balkan Yarımadası'nın güneydoğu kesimindeki Trakya Bölgesinde yer alan Edirne, Doğu-Batı ulaşım yolları üzerindeki.
İSVEÇ KRALLIĞI (2017 YILI SUNUMU)
FUAR PAZARLAMA & TANITIM SÜREÇLERİ HAKKINDA GENEL BİLGİLER
KURUMSAL DIŞ DEĞERLENDİRME SORULARI
OKULUN TOPLUMLA İŞBİRLİĞİ SÜRECİ
İSTANBUL TABİP ODASI 21 Ocak 2017 SAVAŞ …
Özel Gereksinimli Bireyler için Haklar ve Hizmetler
Kamu Okulları ve Özel Okullar:
ADNAN BALİ Türkiye İş Bankası A.Ş. Genel Müdürü
ÜLKEMİZDE NÜFUS / Nüfusumuzun Özellikleri
Basın-İletişim Sorumlusu
Aşağıdaki cümlelerin hangisinde anlatım bozukluğu vardır?
Deneyim Paylaşımı: Temiz Hava Hakkı Platformu
Dr.Hakkı TURAN Muğla Tabip Odası Başkanı
1 / 491 / / 21 3 / 21 4 / 21 5 / 21 6 / 21.
Sunum transkripti:

1-31 AĞUSTOS 2017 ETKİNLİK RAPORU

TFSF - Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu ve T. C TFSF - Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu ve T.C. Stockholm Büyükelçiliğinin Organize ettiği, İsveç' in başkenti Stockholm' ün merkezinde bulunan Raoul Wallenberg meydanında özel panolarda sergilenecek olan açık hava fotoğraf sergisi için, BASAF üyesi de olan meslektaşımız Dr. Zafer ÇANKIRI’nın fotoğrafı seçilmiştir.Serginin konusu "GÜN DOĞU'DAN BAŞLAR" olarak belirlenmiş ve gün doğumunda veya batımında,Türkiye'nin güzelliklerini gösteren karelerden oluşmaktadır.Meslektaşımızı kutluyoruz.

Düzenleme Kurulunda yer aldığımız ve Balıkesir Tabip Odamızın katkılarıyla....

Basına ve Kamuoyuna İlimizde son dönemlerde sağlık alanındaki planlama ve koordinasyon sorunları meslektaşlarımız ve halkımız tarafından kaygıyla izlenmektedir. Bir süre öncesine kadar Balıkesir Devlet Hastanesi, Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi ve Balıkesir Askeri Hastaneden kamu hizmeti alan vatandaşlarımız Şehir hastanesinin açılmasından sonra birçok branşta sadece Şehir hastanesinden hizmet almak zorunda bırakılmışlardır. Yıllardır, şiarı ‘eşit, ulaşılabilir, ücretsiz” sağlık hizmeti olan melek örgütümüz ve tabip odamız adına bildirmek isteriz ki; başta Devlet Hastanesi kadrolarının Şehir hastanesine kaydırılması vatandaşlarımız açısından hizmete ulaşımı son derece güç hale getirmektedir. Yıllardır bu şehrin adeta ruhu haline gelen Balıkesir Devlet Hastanesi’nin küçültülüp kadrolarının Şehir hastanesine devredilmesi ne vatandaşlarımız ne de Devlet Hastanesinde çalışan meslektaşlarımızca hiçbir şekilde hoş karşılanmamıştır. Meslektaşlarımızın çalışma motivasyonlarında belirgin azalma olmuş, daha da kötüsü meslektaşlarımız arasındaki çalışma barışı bozulmaya başlamıştır. Ayrıca tüm kamu hastanelerinde çalışan meslektaşlarımız yarınlarına dair ciddi belirsizlikler yaşamakta, her gün değişen çalışma koşulları ve geleceğe dair belirsizlikler nedeniyle tükenmişlik yaşamaktadırlar. 

Balıkesir Tabip Odası Yönetim Kurulu Devlet Hastanesi ilimizde sağlık yükünün önemli bir bölümünü sırtında taşır ve meslektaşlarımız büyük bir özveri ile mesleklerini icra etmeye çalışırken, bugün, o emekler yok sayılıp hastane iyice küçültülmekte yatak sayısı da 250’lere düşürülen adeta bir butik hastaneye dönüştürülmek istenmektedir. Oysa şehrin tam merkezinde yer alması, hizmete ulaşımının kolay olması, yıllardır aynı hastanede ve birlikte çalışan hekimlerin varlığı bu hastanemizin tasfiyesini değil daha da güçlendirilerek vatandaşın hizmetinde kalmasını gerektirmektedir. Tüm yetkililere çağrımızdır: Lütfen vatandaşın ve hekimlerin talebine kulak verin. Kampanyalarla daha da yüksek sesle dile gelen çağrıları kulak ardı etmeyin ve Balıkesir’in Devlet Hastanesini vatandaşlara, hekimlere geri verin. 24.08.2017 Balıkesir Tabip Odası  Yönetim Kurulu

ÖNCELİĞİMİZ MESLEKİ HAKLARIMIZ