Www.titck.gov.tr TİTUBB - ÜTS GEÇİŞİ.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
This project is produce with the financial assistance of EU
Advertisements

TIBBİ CİHAZLAR UYARI TAKİP SİSTEMİ
TIBBİ CİHAZ ULUSAL BİLGİ BANKASI
DEPOCU Depolarda çalışan arkadaşlara işlerinde yardımcı olalım istedik, DEPOCU yu hazırladık Depoların tüm giriş ve çıkışlarında barkod okuyuculu el terminallerinin.
MILLENIUM MOBILE SUNUMU
YIL SONU YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER ve HATIRLATMALAR
Yaşlılık Aylığının Bağlanması İçin Nereye ve Nasıl Başvurulur?
Uygulama sözleşmesi hazırlanırken dikkat edilmesi gereken hususlar
SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU SİNOP İLİ KAMU
2. AŞAMA BELGE KAYDI.
1 TÜRKİYE YÜKSEK İHTİSAS EĞİTİM VE ARAŞTIRMA SAĞLIK İŞLETMESİ.
Sanayi Genel Müdürlüğü Ana Metal Sanayi Şubesi
T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI SOSYAL SİGORTALAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Sigortalı Tescil Ve Hizmet Daire Başkanlığı DEVLET MEMURLARININ GENEL SAĞLIK SİGORTASI.
TIBBİ CİHAZLAR UYARI TAKİP SİSTEMİ
DIŞ TİCARET VERİ SİSTEMİ
AYDIN TORNA SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ.
EDREMİT TİCARET ODASI EDREMİT TİCARET SİCİLİ MÜDÜRLÜĞÜ
ÜRETİM KONTROLLÜ DEPO OTOMASYON SİSTEMİ
HESAPLARIN SAYIŞTAYA VERİLMESİ
(KARAR DESTEK SİSTEMİ) KULLANIMI
GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü
TESK ESNAF TARİFESİ. Tesk Esnaf Tarifesi Amaç 24 Kasım 2010’dan itibaren abone alımına açılan TESK Esnaf Tarifesi ile; Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu.
GIDA TARIM ve HAYVANCILIK İL MÜDÜRLÜĞÜ HAYVAN SAĞLIĞI YETİŞTİRİCİLİĞİ VE SU ÜRÜNLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ.
TAŞINIR GİRİŞ VE ÇIKIŞ İŞLEMLERİNİN
NUMARALANDIRMA VE KOD SİSTEMİ.
ÖĞRENCİ İŞLERİ ÖĞRENCİ OTOMASYON SİSTEMİ BİLGİ SUNUMU
İlhan AYDIN Kocaeli İl Müdürü.
AÇIK İHALE USULÜ İhale Ön Oluru Komisyon Teşekkülü İdari Şartname Sözleşme Taslağı Standart Formları Hazırlama Komisyonu Yaklaşık Maliyet Tespit Komisyonu.
Vodafone TÜRSAB’a Özel Bireysel Tarifeler
Yıllı SODES Uygulama Süreci
CTS (TTNET - Cihaz Takip Sistemi)
LUCA Bilgisayarlı muhasebe programı
Nuri BİNİCİ Proje DİJİTAL ARŞİV Nuri BİNİCİ Proje
SHU. Seyit ULUPINAR Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi
International Quality Assurance, Technical Control & Certification
OPODER TİTUBB SİSTEMİNE (TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ ULUSAL BİLGİ BANKASI) ISMARLAMA ORTOPEDİK PROTEZ ORTEZ KAYIT İŞLEMİ Aralık 2015.
İLK İNCELEME Açıklamaya ONAY verilmezse işleme devam edilemez!!!
TİCARİ İŞLEMLER MÜDÜRLÜĞÜ. KAPASİTE, EKSPERTİZ RAPORLARI SİGORTA ACENTELERİ LEVHAYA KAYIT İŞLEMLERİ İŞ MAKİNESİ TESCİL İŞLEMLERİ SAYISAL TAKOGRAF KARTLARI.
E-Fatura.
ocak AŞAMALAR Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü 2010 Mükemmellikte Süreklilik Ödülü 2013 ISO Belgesi.
Liquor Store Database Design Kafkas DUMAN. İş Kuralları  Tekel bayiinde yanlızca sigara çeşitleri, içecek satışı yapılmaktadır.  Bayiideki ürünler kayıtlı.
KATILIMCI FİRMANIN ÜNVANI:…………………………………..………………….………….…………… POSTA ADRESİ:…………………………………………………….………….…………….. TELEFON NUMARASI:……..…………………………………………….………….………………
ŞİFRE ALIMI BAYİLİK FORMU ALIMI ÜRÜN FORMU ALIMI.
TS İ M Hata Geri Bildirimi. Algoritma Süreç Örnekler İ statistikler.
T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ MEHMET BAYRAK MESLEK YÜKSEKOKULU BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI İLİŞKİSEL VERİ MODELİ GÖSTERİMİ İsa DURDU VERİTABANI YÖNETİMİ (İlişkisel.
WEB’DEN KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ KART DOLUMU KILAVUZU. WEB’DEN DOLUM AŞAMALARI Webden dolum için öncelikle internet tarayıcımızın adres Kısmına
İŞ KURALLARI  Çalışanların sisteme kayıtlı olması gerekmektedir.  Her bir çalışan sisteme kullanıcı adi ve şifresi ile login olarak girmelidir.  Satışı.
Bilgi Teknolojilerindeki Gelişmelerin Muhasebe ve Denetime Etkileri
Giriş Yapıldıktan sonra gelen EBA Ana sayfasından kullanıcı ismine tıklanıldığında açılan menüden öğrenci şifre seçilir Tablet aktivasyon İşlemleri Öğretmenlerin.
KİMLİĞİM NÜFUS CÜZDANI BİLGİLERİ SUNUMU
E-DEVLET ŞİFRESİ İLE EK ÖDEME BORDRO SORGULAMA YHGM EK ÖDEME BİLGİ SİSTEMİ.
Dönem sonlandırma ve fatura kesme işlemleri için ise Eczacı odasından alınan şifrenin kullanılması gerekmektedir. Sistemsel sorunlar için ilgili sorunla.
TEKLİF KABULÜ SIRA NO: 437/2015
ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ
TİTUBB - ÜTS GEÇİŞİ.
“e-fatura”
ÜGD MEVZUATI ve TAREKS - II
Dönem sonlandırma ve fatura kesme işlemleri için ise Eczacı odasından alınan şifrenin kullanılması gerekmektedir. Sistemsel sorunlar için ilgili sorunla.
REHBERLİK YÖNETMELİK-3
sgk. gov. tr/sahis/pages/login
Bir Tıbbi Cihaz Geliştirdim Ne Yapmalıyım? Bir Tıbbi Cihaz Tasarladım
DEVLET ARŞİVLERİ T.C. BAŞBAKANLIK Hülya ŞEN GÖNÜL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Sadece ihale usulü ile yapılan alımlarda SGK borcu sorgulanır.
KAYIT ORGANİZASYONU ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI
WEB İhbarı adresindeki Online İşlemler menüsüne tıklayarak hasar ihbarı sistemine giriş yapılır.
Öğretim Yılı Oryantasyon Programı
ÇEK RAPORU • RİSK RAPORU
ÜRÜN TAKİP SİSTEMİ’NE (ÜTS)
WORK AND TRAVEL.
Sunum transkripti:

www.titck.gov.tr TİTUBB - ÜTS GEÇİŞİ

AKTARIM SÜRECİ 18 Aralık 2016 tarihi itibari ile kayıtlı veriler aktarıldı. 01 Ocak 2017 tarihi itibari ile ÜTS aktarım sayfası açıldı. TİTUBB Firma No, MERSİS No ve ÇKYS No ile firma aktivasyonu yapılması Aktivasyon yapan firmaların aktarılan belge ve ürünlerini kontrol etmesi

Aktarılan Kayıtlar Ürün Sayısı: 4.473.858 Firma Sayısı: 5.113 Belge Sayısı: 140.885

Firma Aktarılma Koşulları TİTUBB’da faaliyet türü "Tıbbi Cihaz İmalatı/İthalatı/Bayii" ve kayıtlı bir firma olması Vergi numara alanı dolu ve uzunluğu 10 veya 11 hane olması Onaylı, silindi, red durumlarında birden fazla firma detayı olmaması Firmanın kayıtlı durumda ve iş kurallarına uyan kayıtlı durumda en az bir belgesinin olması Firmalar arasında en az bir aktif bayiliği olan firmalar aktarılır. Firmalar arasındaki bayilik bağlantıları aktarılmamıştır.

Belge Aktarılma Koşulları Kayıtlı konumda olmayan belgeler aktarılmaz. Belge numarası olmayan belgeler aktarılmaz. Uygunluk Beyanı, EC Sertifikası, Kalite Belgesi (ISO 13485), Yetki Belgesi, Kullanım Kılavuzu, Katalog, Yerli Malı Belgesi aktarılmış olup; Allogreft ürün belgeleri aktarılmaz. Pdf dosyası olmayan belgeler aktarılmaz. Aynı belge numarası için kayıtlı, red, silindi durumlarında birden fazla kaydı olan belge aktarılmaz. Bilgileri eksik ve hatalı olan belge kayıtları aktarılmaz.

Ürün Aktarılma Koşulları Belgesi olmayan kayıtlı ürünler aktarılmaz. Kayıtlı durumdaki ürünler taslak olarak aktarılır. Kayıtlı olmayan ürünler aktarılmaz. Geçici barkodu olan ürünler aktarılmaz. Barkod algoritmasına uymayan ürünler aktarılmaz. Birden fazla kayıtlı ürün detayı olan ürünler aktarılmaz. Allogreft ürünler aktarılmaz.

Başında «0» Olan Mükerrer Barkodlar TİTUBB’dan örnek olarak alınan GS1 standartında aynı firmanın 3 adet farklı barkodu bulunmaktadır. Ürün detaylarına bakıldığında etikette yazan barkodun “0884521015671” olduğu görülmüştür. Bu durum 32.224 ürün için görülmüştür. 32.223 tanesinin başına 0 konarak üretilmiş 2. barkodu, 1 tanesinin ise başına 0 ve 00 konarak üretilmiş 2. ve 3. barkodları bulunmaktadır.

MERSİS Numarası İle İlgili Sorunlar Mersis Numarası, TC Numarasından üretilen firmaların firma aktivasyonunu yapamaması Esnaf Sanatkarlar Odasına kayıtlı firmaların Mersis numarasının olmaması

Arz Ederim.