Access Eğitimi Eğitim İçerikleri Bilgegüç Bilişim Danışmanlık.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Microsoft Access Bu program Microsoft program paketinin içerisinde yer alan; çok büyük miktarlardaki verilerin depolanabileceği veritabanı oluşturmamıza.
Advertisements

MS OFFICE Access 2013.
GRAFİK VE HARİTA YARATMA
Not Sosyal Bilgiler Öğretmenliği
EXCEL ŞAHİN AKDAĞ 1.
1.Genel bakış Genel bakış 2.Veritabanınızın yapısını keşfedin,Veritabanınızın yapısını keşfedin 3.Her şeyden önce veritabanınızı yedekleyin Her şeyden.
VERİ TABANI TEMEL KAVRAMLAR.
Power Point’a Resim Nesneleri Ekleme ve Kullanma
WORD ÖZET WORD’ü başlatmak için; Görev Çubuğu’ndan Başlat + Programlar + Word Yeni paragrafa başlarken ENTER tuşu kullanılır.
Ofis Yazılımları- Hesap Tablosu Programları
Örnek Veritabanı Yazılımı: Microsoft Access
Bilgisayarım Simgesinin Kullanımı Dosyaların Yönetimi
Bilgisayar Öğr. Gör. Feyza Tekinbaş.
Microsoft Office Word 2010 Bireysel Öğretim Sunumu
Grup ilkesinin yerel düzenleyicisi Microsoft Windows XP' de, kullanıcı ve bilgisayar grupları için kullanıcı ve bilgisayar yapılandırmaları tanımlamak.
Görsel Okur-Yazarlık *
EXCEL 2003 Ders 1.
Veri Tabanı Yönetim Sistemleri
VERİ TABANI VE YÖNETİM SİSTEMLERİ
VERİ TABANI VE YÖNETİM SİSTEMLERİ
Formül Hazırlama ve Kullanma
İleri Outlook Eğitimi Eğitim İçerikleri Bilgegüç Bilişim Danışmanlık.
Microsoft Power Point Dersi
EXCEL DE VERİ TABANI (DATABASE) İŞLEMLERİ
Temel Bilgi Teknolojileri 2
Microsoft EXCEL (2) Kapsam Kopyalama, Yapıştırma Açıklama Ekleme Satır ve Sütunların Boyutlandırılması Bitişik Hücrelere Dayanarak Otomatik Veri Girme.
Microsoft Office Access Yrd. Doç. Dr. Doğan AYDOĞAN.
Bilgisayar Büro Programları Bilgisayar Uygulamaları I
BARTIN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ FEN BİLGİSİ ÖĞRETMENLİĞİ
Microsoft Office Access
POWER POİNT SUNU HAZIRLAMAK
HESAP TABLOSU PROGRAMLARI
YONT171 Bilgi Teknolojilerine Giriş I
BİÇİMLENDİRME İŞLEMLERİ
Temel Bilgi Teknolojileri
Bilgisayar II
Microsoft EXCEL (1).
5.1. Tablo Ekleme Kelime işlemci programında tablo eklemek için Ekle sekmesindeki Tablolar grubundan Tablo düğmesine tıklanır. A:Tablo; Bu kısmın üzerine.
4. LİSTE OLUŞTURMA VE BİÇİMLENDİRME
Microsoft Office Access
BTEP105 Ünite 2: Excel 2010.
Hafta Rapor Hazırlamak Form aracılığı ile tablolara veri girişi yapıldıktan sonra, ekran çıktısı veya yazıcı çıktısı almak amacı ile rapor hazırlanmaktadır.
Microsoft Office Access
Microsoft Office Access
EXCEL.
Az kullanılan ögeler menüden kaldırılabilir. Kısayollar yaratılabilir.
Microsoft EXCEL (1).
Mühendislikte Bilgisayar Uygulamaları Mustafa Öztürk.
BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ ENFORMATİK BÖLÜMÜ TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ DERSİ.
© TEMEL BİLGİSAYAR BİLİMLERİ – VERİ SUNUMU - I 1 / 32 Ünite 5 Veri Sunumu – I (Microsoft Powerpoint) Konya, 2012 Temel Bilgisayar Bilimleri Dersi.
1 / 35 © TEMEL BİLGİSAYAR BİLİMLERİ – KELİME İŞLEMCİ- III Ünite 3 Kelime İşlemci – III (Microsoft Word) Konya, 2012 Temel Bilgisayar Bilimleri Dersi.
Temel Bilgisayar Bilimleri Dersi
İnsan Kaynakları Bilgi Sistemleri
Dersin Amacı Bu dersin amacı, o İşlem tabloları, o Başlıca işlem tabloları, o Microsoft Excel 2010’da dosya işlemleri, o Microsoft Excel 2010’da bilgi.
ELEKTRONİK TABLOLAMA PROGRAMI: EXCEL
Hesaplama Tabloları (MS For Mac Excel -1) Öğr.Gör. Mehmet Akif Barış.
İleri Word Eğitimi Eğitim İçerikleri Bilgegüç Bilişim Danışmanlık.
ACCESS 2010.
Veri Tabanı Yönetimi Dersi 1. Laboratuvarı
WORD KULLANIMI Sayfaya sütun ve satırların oluşturduğu hücrelerden oluşan bir tablo eklememizi sağlar. TABLO EKLEMEK.
Temel Excel Eğitim İçerikleri
Koleksiyon Yönetimi Başlık Sayıları ve Listelerin İndirilmesi
İŞLEM TABLOLARI (Bölüm 1)
TOPLU POSTALAMA İŞLEMİ İÇİN ETİKET OLUŞTURMA VE YAZDIRMA
İleri Outlook Eğitimi Eğitim İçerikleri Bilgegüç Bilişim Danışmanlık.
Veri Tabanı Temel Kavramlar.
Excel (Hesap Çizelgesi) Programı
form nedir ? öğrenmenin en kolay yolu bu slaytta... M İ CROSOFT OFF İ CE ACCES FORM nedir ve nas ı l kullan ı l ı r…
1 EXCEL DE VERİ TABANI (DATABASE) İŞLEMLERİ Excel de bir veritabanı oluşturulabilir veya başka programlarda (Access gibi) oluşturulmuş olan Veri Tabanları.
Sunum transkripti:

Access Eğitimi Eğitim İçerikleri Bilgegüç Bilişim Danışmanlık

İleri Access Eğitimi (12 Saat) Bu eğitimde katılımcıların Access’in araçlarını kullanarak veri tabanlarını etkin bir şekilde yönetebilmeleri, diğer programları ile bağlantı kurup veri alabilmeleri, ileri sorgulama tekniklerini kullanabilmeleri ve gelişmiş veri tabanı özelliklerini öğrenip bunları günlük iş gereksinimlerine uygun bir şekilde hayata geçirebilmeleri hedeflenmektedir.

İleri Access Eğitimi (12 Saat) MODÜL 1: İleri Tablo Özellikleri MODÜL 2: Veri Alma İşlemleri Alan Özellikleri Giriş Maskesini Kullanmak Veri Sayfasında Toplam Satırını Kullanmak Not Veri Türünde Zengin Metin Biçimini Kullanmak Tabloları Bağlamak Bağlı Tablo Yöneticisini Kullanmak Diğer Office Programları ile Veri Paylaşmak Tablo Almak XML Verisini Access’e Almak SharePoint Listesinden Veri Almak Excel’den Veri Almak Metin Dosyasından Veri Almak

İleri Access Eğitimi (12 Saat) MODÜL 3: İleri Sorgulamayı Kullanma MODÜL 4: İleri Form Seçenekleri Hesaplanmış Alan Oluşturmak Tekrarlanan Kayıtları Bulmak Çapraz Sorgu Oluşturmak Eylem Sorguları Güncelleştirme Sorgusu Ekleme Sorgusu Tablo Yapma Sorgusu Silme Sorgusu Alan Listesi Görev Bölmesini Kullanmak Form Kontrollerini Kullanmak Etiketleri Eklemek Ve Biçimlendirmek Grafik Eklemek Komut Düğmesi Eklemek Etiket Sihirbazını Kullanmak Açılan Kutu Alanı Eklemek Forma Hesaplanmış Kontroller Eklemek

İleri Access Eğitimi (12 Saat) MODÜL 5: İleri Rapor Seçenekleri MODÜL 6: İleri Veritabanı Özellikleri Rapor Kontrollerini Kullanmak Sayfa Ve Rapor Genişlikleri İle Çalışmak Bölüm Özelliklerini Ayarlamak Grafik Eklemek Rapor Verilerini İki Sütunda Ayarlamak Veri tabanının Dokümantasyonunu Sağlamak Veri tabanının Performansını Analiz Etmek Veri tabanının Versiyonunu Değiştirmek Veri tabanını Sıkıştırmak Ve Onarmak Veri tabanının Yedeğini Almak Veri tabanını Bölmek Access Veri tabanını MDE Dosyasına Dönüştürmek Veri tabanı Geçiş Panosu Yaratmak Geçiş Panosunu Düzenlemek Başlangıç Seçeneklerini Ayarlamak Veri tabanı Parolası Ayarlamak

İleri Access Eğitimi (12 Saat) MODÜL 7: Makrolar Makro Oluşturmak Makro Çalıştırmak Grup Makrosu Oluşturmak Ve Çalıştırmak Koşullu Makro Oluşturmak Makroları Komut Butonlarına Atamak Menü Seçeneklerinde Makroları Kullanmak

TEŞEKKÜRLER Rasimpaşa Mahallesi Söğütlüçeşme Caddesi Demircioğlu İş Merkezi No:101 K:5 D:11 Altıyol Kadıköy İstanbul 0 216 414 0505 www.bilgeguc.com info@bilgeguc.com