Ceyhun yılmaz Mali hizmetler uzmanı.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
KONTENJANLAR Toplam Atama Sayısı Sınırları Merkezi Yönetim Bütçe Kanununda belirlenir.
Advertisements

DIŞ TİCARETTE RİSK ESASLI KONTROL SİSTEMİ TEBLİĞİ (ÜGD:2011/53) DIŞ TİCARETTE RİSK ESASLI KONTROL SİSTEMİ TEBLİĞİ (ÜGD:2011/53) (Yürürlüğe Giriş Tarihi.
SİGORTACILIK EĞİTİM MERKEZİ
2547 SAYILI YÜKSEKÖĞRETİM MEVZUATI VE 657 SAYILI DEVLET MEMURLARI KANUNLARINDA AYRILMA İŞLEMLERİ.
KESİN HESAP KANUNU VE ÖZELLİKLERİ
KARADENİZ HAVZASINDA SINIR ÖTESİ İŞBİRLİĞİ PROGRAMI Proje Bütçesinin Hazırlanması - -- Proje Bütçesinin Hazırlanması -
Serbest muhasebeci mali müşavir sigortası. Serbest muhasebeci mali müşavir sorumluluk sigortası Bu sigorta ile Sigortacı, Sigortalının vermekte olduğu.
İL YAPI DENETİM KOMİSYONU GÖREVLERİ VE UYGULAMALARI
T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü
İSKUR PORTAL ÜZERİNDEN İŞTEN AYRILMA BİLDİRGESİ GİRME İÇİN İNTERNET ADRESİNE GİRİLİR. İŞVEREN GİRİŞİ TIKLANIR.
İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ). İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ) Belediye meclisimizin muhtelif oturumlarında gündeme alınarak komisyonumuza havale.
Bağımsız Denetim ile Vergi Denetimi Arasındaki Geçişler
E-İMZA BURAK GÖDEK BİLGİ İŞLEM ORGANİZASYONU ÖZLEM UÇAR 1.
1 KAMU İHALE KANUNU KİK YAVUZ ATEŞ MALİ HİZMETLER UZMANI.
PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI Görev ve Sorumluluklar Ö Ğ RET İ M ÜYES İ DI Ş INDAK İ Ö Ğ RET İ M ELEMANI KADROLARINA YAPILACAK ATAMALARDA UYGULANACAK.
2. ADIM Sigortalı Çalıştır. SİGORTALI ÇALIŞTIR İş sözleşmesi ile bir veya birden fazla işveren tarafından çalıştırılan herkes 5510 sayılı Kanunun 4/1/(A)
KESİN HESAP KANUN TASARISI
BAHADIR İSMAİL SÜMER MATEMATİK ÖĞRETMENİ. SINIFLARA GÖRE 2010 SBS TAKVİMİ.
Vergilendirme İşlemleri
1. 2 ULUSLAR ARASI TAAHHÜTLER ÇERÇEVESİNDE TÜRK CEZA KANUNUNDA YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER Danışman Hazırlayan Danışman Hazırlayan R.Bülent TARHAN Murat Selim.
A. Buğra DAĞLI-İSG Uzman Yardımcısı
9. Hafta KAMU HİZMETİ. HEDEFLER Kamu hizmeti kavramını tanımlayacak Kamu hizmeti türlerini öğrenecek Kamu hizmetine hakim olan ilkeleri öğrenecek Kamu.
#Geçici Koruma GEÇİCİ KORUMA SAĞLANAN YABANCILARIN ÇALIŞMA İZİNLERİNE DAİR YÖNETMELİK ve UYGULANMASI.
AYAKTA TEŞHİS VE TEDAVİ YAPILAN ÖZEL SAĞLIK KURULUŞLARI HAKKINDA YÖNETMELİK Tıp merkezi, poliklinik, laboratuvar, müessese ve muayenehanelerin: Açılmaları,
SOSYAL GÜVENLİK KURUMU
4734 SAYILI KANUN Musa GÜNDEN İDB Uzmanı.
DOĞRUDAN TEMİN.
Mali Hizmetler Müdürlüğü ARSA RAYİÇ ÇALIŞMALARI
DÖNEMİ 1 OCAK 2016’ DA BAŞLIYOR
Nakit Yönetimi Projesi
ÇEVRE KANUNUNDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUN Resmi Gazete;13. 05
İNSAN KAYNAKLARI SAĞLAMA VE SEÇME
ELLE TAŞIMA İŞLERİ YÖNETMELİĞİ
10. Sınıf Seçmeli Ders Bilgilendirme Sunumu
Aydıncık İmam Hatip Ortaokulu KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU
PLEVNE ORTAOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU
Belediye Bütçesi Süreç , 5393 sayılı kanun temelinde
İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ).
REHBERLİK YÖNETMELİK-5
REHBERLİK YÖNET.-6.
ANKARA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ – KIYMETLİ EVRAK HUKUKU DERS NOTLARI Bu notlar her hafta işlenecek ders planını detaylı olarak göstermesi için hazırlanmış.
Ersin GÖKGÜN / Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Oda Sekreteri
İDARİ YARGIDA DAVA TÜRLERİ
TEBLİGATIN İŞLEVİ Tebligatın adil yargılama hakkının sağlanması ve adaletin gerçekleştirilmesi açılarından ÖNEMLİDİR.
JALE NECDET ÖZBELGE İLKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU
Tebliğ edilecek evrak farklı türlerde olabilir.
BANKALARIN ORGANLARI GENEL KURUL
Kamu alımlarını düzenleyen 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu, Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu ile birlikte kamu harcama sisteminin en önemli parçasıdır.
SOSYAL GÜVENLİK KURUMU
Toplu Görüşmeye Çağrı ve Toplu Görüşme
T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU
Görev ve Sorumluluklar
VERGİ HUKUKUNUN KAYNAKLARI
DÖNEMİ 1 OCAK 2016’ DA BAŞLIYOR
HARÇLAR KANUNU .
Yazarkasa Ökc Günlük Mali Bilgilerin GİB’e Gönderilmesi Sorumluluğu
ÖĞR.GÖR.İDİL YILDIRIM ARI
VERİ MERKEZLERİ VE BİLGİ GÜVENLİĞİ
İDARİ DAVALARDA TEBLİGAT
TÜRKİYE NOTERLER BİRLİĞİ
Defter Beyan Sistemi Başvurusu
TARIMDA ÖRGÜTLENME VE KOOPERATİFÇİLİK DERS NOTLARI
İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ).
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
T.C. TİCARET BAKANLIĞI KOOPERATİFÇİLİK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ YENİLENEBİLİR ENERJİ ÜRETİM KOOPERATİFLERİ Turna TURNA KARABÜK, KASIM 2018.
Müracaat ve Şikayetler
KİMLİK YÖNETİM SİSTEMİ
TÜRKKEP KEP İK.
TİCARET HUKUKU BİLGİSİ
TKGM KADASTRO DAİRESİ BAŞKANLIĞI “GAYRİMENKUL DEĞERLEME ÇALIŞTAYI”
Sunum transkripti:

Ceyhun yılmaz Mali hizmetler uzmanı

4 Mart 2017 Tarihli ve 29997 Sayılı Resmî Gazete 4 Mart 2017 Tarihli değişiklikler —  İhalelere Yönelik Başvurular Hakkında Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ —  Kamu İhale Genel Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ —  Elektronik İhale Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

Kamu İhale Genel Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ 10 uncu maddesinden sonra gelmek üzere aşağıdaki 10/A maddesi eklenmiştir. mevzuatta geçen “tüzel kişi ortakları” ifadesinden, bu ortakların ilgisine göre ad, soyad/ticaret unvanı, T.C. kimlik numarası/vergi kimlik numarası ile ortaklık oranları (halka arz edilen hisseler hariç); “tüzel kişilerin yönetimindeki görevliler” ifadesinden ise, teklif veya başvuru mektubu ya da sözleşmeyi imzalayanlar da dahil olmak üzere tüzel kişilikteki yönetim, temsil ve ilzama yetkili kişiler anlaşılır.”

Tebliğin 31. 2 nci maddesinden sonra gelmek üzere aşağıdaki 31 Tebliğin 31.2 nci maddesinden sonra gelmek üzere aşağıdaki 31.3 maddesi eklenmiştir EKAP’a kayıtlı gerçek veya tüzel kişiler tarafından anılan maddenin (Elektronik İhale Uygulama Yönetmeliğinin 7 nci maddesi )beşinci fıkrasında belirtilen bilgilerde değişiklik yapılmasının gerektiği hallerde bu değişikliklerin, en geç değişiklik tarihini izleyen 7 (yedi) gün içinde ancak her durumda son başvuru veya ihale tarihinden önce, son başvuru veya ihale tarihinden sonra gerçekleşen değişikliklerin sözleşme imzalanmadan önce güncellenerek EKAP’a kaydedilmesi zorunludur.”

7. Maddenin 5. bendi (5) (Ek fıkra: 04/03/2017-29997 R.G./2. md., Yürürlük: 09/03/2017) EKAP’a kayıtlı olan; gerçek kişilerin kendileri ile vekil veya temsilcileri; tüzel kişilerin kendileri, ortakları ve ortaklık oranları (halka arz edilen hisseler hariç), yönetimindeki görevliler ile vekil veya temsilcileri için aşağıda yer alan bilgileri güncelleyip son başvuru veya ihale tarihinden ve sözleşme imzalamadan önce EKAP’a kaydetmeleri zorunludur. Bu kişilerin, a) Gerçek kişi olması halinde adı, soyadı ve T.C. kimlik numarası ile varsa işletme adı ve ticaret unvanı, b) Tüzel kişi olması halinde ticaret unvanı, vergi kimlik numarası ile varsa işletme adı.

97. 1. 7 nci maddesinden sonra gelmek üzere aşağıdaki 97. 1 97.1.7 nci maddesinden sonra gelmek üzere aşağıdaki 97.1.8 maddesi eklenmiştir İhaleye katılım ve yeterlik kriteri olarak sunulması istenilen belgelerin ilgili mevzuatında; adlarının, bu belgeleri düzenleyen kurum ya da kuruluşun veya bu belgelerin kayıt sisteminin adının değişmesi durumunda, idare bu değişiklik çerçevesinde ihale dokümanında gerekli düzenlemeleri yapar. Değişiklikten önce düzenlenmiş ve ilgili mevzuatı uyarınca kullanılabilmesi mümkün olan belgelerin aday ve istekliler tarafından sunulması durumunda bu belgeler ihale komisyonunca kabul edilir

“İdareye verilen şikayet dilekçesi taranarak EKAP’a da kaydedilir.” İHALELERE YÖNELİK BAŞVURULAR HAKKINDA TEBLİĞDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR TEBLİĞ “İdareye verilen şikayet dilekçesi taranarak EKAP’a da kaydedilir.”

Kamu İhale Kurumundan: ELEKTRONİK İHALE UYGULAMA YÖNETMELİĞİNDE ELEKTRONİK İHALE UYGULAMA YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK 4 Mart 2017 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 29997 YÖNETMELİK Kamu İhale Kurumundan: ELEKTRONİK İHALE UYGULAMA YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK