AKADEMİK KADRO VE YAZIŞMAŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ YETKİ VE GÖREVLERİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
T.C. AFYONKARAHİSAR VALİLİĞİ. Her ilde Valilik bünyesinde “İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlükleri”, 04/03/2010 tarihli ve sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak.
Advertisements

YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI
ÖĞRETİM ÜYESİ DIŞINDAKİ ÖĞRETİM ELEMANI KADROLARINA NAKLEN VEYA AÇIKTAN YAPILACAK ATAMALARDA UYGULANACAK MERKEZİ SINAV İLE GİRİŞ SINAVLARINA İLİŞKİN USUL.
Yrd. Doç. Dr. İsmail SEZER ÖYP KURUM KOORDİNATÖRÜ
Nevşehİr Ünİversİtesİ
2914 SAYILI YÜKSEK ÖĞRETİM PERSONEL KANUNU
KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
BALIKESİR ÜNİ VERSİTESİ
GENEL OLARAK ÜNİVERSİTE TEŞKİLATI
ÖYP SÜREÇ. AMAÇ Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı kapsamında, lisansüstü eğitim verme imkânına sahip olan yükseköğretim kurumlarında, öğretim üyesi ihtiyacı.
HARCAMA YETKİLİSİ-GERÇEKLEŞTİRME GÖREVLİLERİ
MMO ÖRGÜT KURULUŞ GÖREV VE YETKİ YÖNETMELİĞİ ŞUBE ÖRGÜTÜ Şube Genel Kurulu, Şube Yönetim Kurulu, Şube Danışma Kurulu, İl/ilçe Temsilcilikleri, Mesleki.
OPERASYONEL SÜREÇLER YÖNETİM ve DESTEK SÜREÇLER
İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe E.A.H
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL BARIŞ ÇALIŞMALARI ve UYGULAMALI ETİK ENSTİTÜSÜ KURULUŞ ÖNERİSİ Doç. Dr. Havva Kök Arslan.
Ankara, 25 Mart 2011 Mehmet KAYA Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Genel Sekreteri HSYK’ nın Anayasal Değişiklik Doğrultusunda Yeniden Yapılandırılması.
MUVAFAKAT İŞLEMLERİ BİRİMİ
ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME PROGRAMI (ÖYP)
YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
(Yasal mevzuat incelenerek hazırlanmıştır.)
T. C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Personel Genel Müdürlüğü SAYI :B. 08. PGM
(Yasal mevzuat incelenerek hazırlanmıştır.)
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONELİ İZİN YÖNERGESİ
Personel Dairesi BaŞkanlIĞI SİCİL İŞLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ Derece terfi işlemleri Oktay DEMİRCİOĞLU.
ÜNİVERSİTEMİZDEKİ YÜKSEKOKULLAR Yıldız Meslek Yüksekokulu
PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Ege Üniversitesi Yeni Bilgi Sistemi
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ Eğitim Enformatik Bölümü Ar-Ge Bilgisayar Bilimleri Araştırma ve Uygulama Merkezi Alt Yapı & Uygulama Bilgi İşlem Daire Başkanlığı.
EĞİTİM KURUMLARI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
KURUM YAZIŞMALARI 1 Öğr. Gör. Hakan YILDIZ.
METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRÜLÜĞÜ
PERSONEL KANUNLARINA GÖRE 4/1-c SİGORTALILARININ ÖĞRENİM DURUMLARI İTİBARİYLE GÖREVE GİRİŞ DERECE VE KADEMELERİ.
“KAMU PERSONELİ” Kimdir?
657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu
Kamu Hizmetine Giriş. Bu hafta neler var...  Kamu Hizmetine Girişte Anayasal İlkeler  Hizmete Girişte Aranan Genel ve Özel Şartlar  Hizmete Alma Politikası.
METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DİSİPLİN KURULLARI VE DİSİPLİN AMİRLERİ
YÖNETİM HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ÖZLÜK İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI SİCİL İŞLEMLERİ BİRİMİ.
OKULLARDA İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ İŞ VE İŞLEM BASAMAKLARI
A-MEB’NA BAĞLI KURULUŞLAR 1.MİLLİ EĞİTİM AKADEMİSİ 2.YÜKSEKÖĞRENİM KREDİ VE YURTLAR KURUMU 3.FİLM,RADYO,TELEVİZYONLA EĞİTİM MERKEZİ.
Ö ğ retim Üyesi Dı ş ındaki Ö ğ retim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalar GÜMÜ Ş HANE ÜN İ VERS İ TES İ REKTÖRLÜ Ğ Ü PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI.
AKADEMİK KADRO ATAMA İŞLEMLERİ
Görev ve Sorumluluklar PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI 1-Üniversitelere Akademik Kadro Tahsis Edilmesi YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI.
Görev ve Sorumluluklar PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI sayılı Kanunun 35 inci Maddesi Uyarınca Geçici Kadro Tahsisi ile Mecburi Hizmet Yükümlülü.
SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEK OKULU
2547 sayılı kanunun 33. madde a bendine göre: “ Araştırma görevlileri, yükseköğretim kurumlarında yapılan araştırma, inceleme ve deneylerde yardımcı.
Görev ve Sorumluluklar PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI 3- Ö ğ retim Üyeli ğ ine Yükseltilme ve Atanma YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI.
Ö ğ retim Üyesi Dı ş ındaki Ö ğ retim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalar GÜMÜ Ş HANE ÜN İ VERS İ TES İ REKTÖRLÜ Ğ Ü PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI.
CUMHURİYET MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ Tuba DEL İ KAYA Adalet Öğretmeni.
EVRAK KAYIT SERVİSİ RESMÎ YAZIŞMALARDA UYGULANACAK ESAS VE USULLER HAKKINDA YÖNETMELİK Bakanlar Kurulu Kararı :18/10/ /8125 Resmi gazete.
ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ GÖLBAŞI MESLEK YÜKSEKOKULU
Erasmus+ ÖĞRENCİ HAREKETLİLİĞİ
İTÜ Personel Daire Başkanlığı
2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Harcırah Uygulaması
Erasmus+ ÖĞRENCİ HAREKETLİLİĞİ
ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ
T.C. BAŞBAKANLIK DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞI
PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI
“KAMU PERSONELİ” Kimdir?
SAYILI KANUNUN 40/B MADDESİ KAPSAMINDA GÖREVLENDİRME
YÜKSEKÖĞRETİM ÜST KURULUŞLARI İLE YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI PERSONELİ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ YÖNETMELİĞİ ODTÜ – PDB
SAĞLIK, KÜLTÜR ve SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI DESTEK HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EYLÜL HAZİRAN 2018 DÖNEM BRİFİNGİ
Görev ve Sorumluluklar
PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI
TOKAT SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ KADROLARINA ATAMALARDA %20 KOTASI
PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI
2547 SAYILI KANUNUN EK 38. MADDESİ
2547 SAYILI KANUNUN EK 38. MADDESİ
ÜNİVERSİTE ORGANLARI Öğr. Gör
Sunum transkripti:

AKADEMİK KADRO VE YAZIŞMAŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ YETKİ VE GÖREVLERİ Muazzez PEKOL Şube Müdürü Rabia ÇAKAR Bilgisayar işletmeni Ümit AKSAN Memur Zeynep Betül KAPUKAYA Samet UÇAR Bilgisayar İşletmeni Ayşe HORD Seliha ÖZEL Esra GÜLSEREN Büro Personeli Deha TAYLAN Kemal KAHRAMAN Şef AKADEMİK KADRO VE YAZIŞMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ AKADEMİK KADRO VE YAZIŞMAŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ YETKİ VE GÖREVLERİ KADRO VE ATAMA İŞLEMLERİ •2547 sayılı Kanuna göre alınacak personelin ilanlarını hazırlamak, kadro işlemlerinin yürütülmesini sağlamak •Akademik personelin atama,ayrılma,istifa ve süre yenileme işlemlerinin yürütülmesini sağlamak •Akademik personelin kademe ve derece terfileri işlemlerinin yürütülmesini sağlamak. • 2547 sayılı Kanuna tabi dolu-boş kadrolarda yapılacak Tenkis-Tahsis ve İptal-İhdas işlemlerinin yürütülmesini sağlamak •2547 sayılı Kanunun 35.maddesi uyarınca diğer Üniversitelerden gelen Araştırma Görevlilerinin atamaları hakkındaki yazışmaları yürütmek •1416 sayılı Kanun uyarınca Milli Eğitim Bakanlığı hesabına Üniversitemiz adına yurtdışı lisansüstü öğrenim görenlerin işlemlerini yürütmek •2547 sayılı Kanunun 50/d maddesinden 33/a maddesine geçiş işlemlerinin yürütülmesini sağlamak •Tıpta ve Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Yönetmeliği uyarınca Üniversitemize atanacak olan Tıpta Uzmanlık Öğrencilerinin atama işlemlerinin yürütülmesini sağlamak 2547 sayılı Kanuna göre atanacak personellerin güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması işlemlerinin yürütülmesini sağlamak •2547 sayılı Kanunun 35. maddesi 3. fıkrası uyarınca müstafi sayılıp görev verilmeyecek akademik personelin birimlere duyurulması ile ilgili yazışmaları yürütmek •Üniversitelerden gelen ilanların duyurulması ile ilgili işlemleri yürütmek •Yüksek Lisans ve Doktora eğitimini tamamlayan akademik personellerin intibak işlemlerini yürütmek •Üniversitemize nakil ve açıktan atanan akademik personele ait özlük dosyaların teslim alınması için gereken işlemleri yürütmek •Akademik personelin askerlik hizmetlerinin değerlendirilmesi ve sevk tehir işlemlerinin yürütülmesini sağlamak •Her ayın ilk haftası Üniversitemizden ayrılan ve Üniversitemize atanan personelin listesi ile mevcut durumu gösteren listelerin hazırlanarak Yükseköğretim Kuruluna gönderilmesi işlemlerini yürütmek •Rektör ve Rektör Yardımcılarının atama işlemlerin yürütülmesini sağlamak •Yükseköğretim Kurulu üyeliğine atama,üniversitelerarası kurul temsilci üyesi seçimi,üniversite yönetim kurulu üyesi seçimi,senato üyesi seçimi yazışmaları yürütmek • Fakülte/Yüksekokul/Enstitü/Merkez ve bağlı birimlerin kuruluşları ile ilgili yazışmaları yürütmek •Dekan/Müdür atama yazışmalarını yürütmek •Akademik personele ait istatistik verilerinin yönetilmesi ve ilgili yazışmaların yürütülmesini sağlamak