Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

2547 sayılı kanunun 33. madde a bendine göre: “ Araştırma görevlileri, yükseköğretim kurumlarında yapılan araştırma, inceleme ve deneylerde yardımcı.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "2547 sayılı kanunun 33. madde a bendine göre: “ Araştırma görevlileri, yükseköğretim kurumlarında yapılan araştırma, inceleme ve deneylerde yardımcı."— Sunum transkripti:

1

2

3 2547 sayılı kanunun 33. madde a bendine göre: “ Araştırma görevlileri, yükseköğretim kurumlarında yapılan araştırma, inceleme ve deneylerde yardımcı olan ve yetkili organlarca verilen ilgili diğer görevleri yapan öğretim yardımcılarıdır.”

4

5 33/A MADDESİ İLE ATANANLAR * En çok üç yıl süre ile atanırlar * Atanma süreleri sonunda görevleri kendiliğinden sona erer. * Herhangi bir yüz kızartıcı suç işlemedikçe kadro süreleri uzatılır. 33/A MADDESİ İLE ATANANLAR * En çok üç yıl süre ile atanırlar * Atanma süreleri sonunda görevleri kendiliğinden sona erer. * Herhangi bir yüz kızartıcı suç işlemedikçe kadro süreleri uzatılır.

6 50/D MADDESİ İLE ATANANLAR * Görev süreleri lisansüstü eğitim sonuna kadardır. * 33/a maddesi ile atananlar ile aynı özlük haklarına sahiptirler. 50/D MADDESİ İLE ATANANLAR * Görev süreleri lisansüstü eğitim sonuna kadardır. * 33/a maddesi ile atananlar ile aynı özlük haklarına sahiptirler.

7 Lisans mezuniyet ortalaması

8

9

10 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/ sayfasından kadro ilanları takip edilir https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/

11

12

13 İKİNCİ TUR ALES:%30 LİSANS ORTALAMA:%30 BİLİM SINAVI: %30 YABANCI DİL:%10 İKİNCİ TUR ALES:%30 LİSANS ORTALAMA:%30 BİLİM SINAVI: %30 YABANCI DİL:%10

14 Öğretim görevlisi, doktora derecesine sahip olma zorunluluğu olmayan ve özel uzmanlık gerektiren konularda yükseköğretim kurumlarında ders vermek üzere geçici veya daimi olarak görevlendirilen kimsedir.

15 BİRİNCİ TUR ALES: %70 LİSANS ORTALAMA:%30 İLK ON SINAVA GİREBİLİR

16 İKİNCİ TUR ALES:%35 LİSANS ORTALAMA:%30 BİLİM SINAVI: %35 İKİNCİ TUR ALES:%35 LİSANS ORTALAMA:%30 BİLİM SINAVI: %35

17 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/ sayfasından kadro ilanları takip edilir

18 D İ NLED İĞİ N İ Z İ Ç İ N TE Ş ÜKKÜR EDER İ M.


"2547 sayılı kanunun 33. madde a bendine göre: “ Araştırma görevlileri, yükseköğretim kurumlarında yapılan araştırma, inceleme ve deneylerde yardımcı." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları