DATA CENTER.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
SİSTEM YÖNETİMİ KOORDİNATÖRÜ
Advertisements

METRO ETHERNET INTERNET Metro Ethernet ile alınabilecek servisler
İnternet Siteleri Yönetimi
Web Tasarım Maliyeti Bir web sitesine sahip olmak için üç tür ödeme yapılır. 1. Web sitesinin ismi (domain name) için yapılan ödeme. 2. Web sitesinin barındırılması.
Web Host Manager (WHM) Nedir Ne İşe Yarar ?
MOBİL ÖĞRENME VE MOBİL UYGULAMALAR
Hostİng (bulundurma-yer sağlama) HİZMETİ
Proje yönetiminde başarının yeni formülü. Daha başarılı projeler Daha ekonomik çözümler Daha özelleşmiş hizmetler için… Neden ?
METROPOL HABERLEŞME LTD ŞTİ
AĞ PROTOKOLÜ.
BTP 108 BİLGİSAYAR AĞ SİSTEMLERİ AĞ KAVRAMI Birden çok bilgisayarın birbirine bağlı olarak kullanılmasıyla oluşturulan çalışma biçimine bilgisayar ağı.
İnternet Teknoloji Terimleri
(İNTERNET SAYFALARI YÖNETİMİ)
EDM Araç Kiralama Paketi. EDM Web Paketi EDM Web Paketini satın alan müşterilerimiz kendi web sitelerini hem de en gelişmiş dizayn özellikleri ve en zengin.
Bulut Bilişim M. Hakan CAN.
Windows Server 2008’e Genel Bakış Microsoft Windows Server 2008, bilgi teknolojileri (BT) uzmanlarının altyapıları üzerindeki kontrollerini maksimum seviyeye.
İnternet Teknolojisi Temel Kavramlar
WEB TASARIMINDA TEMEL KAVRAMLAR
Şişecam S ayısal Yönetimle Verim VIII. "Türkiye'de İnternet" Konferansı 20 ARALIK 2002 Canan Özcan Türkiye Şişe ve Cam Fab. A.Ş.
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ
GAZİ ÜNİVERSİTESİ ÖZEL ÖĞRETİM YÖNTEMLERİ DERSİ Dilan BOZFIRAT
KOBİ – ŞİRKET PORTALI BİTİRME PROJESİ EMRE UYUMAZ & ANIL GÜR.
E-posta hİzmetİ.
MECHSOFT MechSoft, orta ve büyük ölçekli yüzlerce firmaya yazılım alanında danışmanlık ve servis hizmeti veren bir IT firmasıdır. JAVA ve NET teknolojilerinde.
Ağ Nedir IP Adresi DNS Sunucu
İnternet Teknolojisi Temel Kavramlar
Ağlar ve Veri İletişimi
BULUTBİLİŞİM.
Web Tasarım Nedir? Web tasarımı, bir ürünü ya da hizmeti veya bir bireyin reklam ve tanıtımını yapmak üzere veyahutsa toplumu eğitici ve öğretici çalışmalarla.
NetKafem Kullanımı Basit, Maliyeti Düşük, İşlevleri Güçlü
E-Defter & e-Fatura Başvuruları tarihinde e-Defter ve e-Fatura Uygulamasına geçecek firmaların yapacakları başvurular e-Defter için ayrı e-Fatura.
KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Bilişim Ortağınız.
İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız intercomp.com.tr.
Bilişim Teknolojileri Alanı Bilişim sektörünün ihtiyaç duyduğu nitelikli meslek elemanlarına, gerekli olan mesleki yeterlikleri bilimsel ve teknolojik.
Office ile ilgili diğer bilgiler Yrd. Doç. Dr. Altan MESUT.
1 E-Ticaret ve Güvenli Ödeme Kısım I. E-Ticaret Kısım II. Güvenli Ödeme Umur YILMAZ Comtech Tic. Ltd
Murat Erkan Genel Müdür BÜYÜK VERİ Bulut ve Veri Merkezi Yatırımları.
Web Teknolojileri Hafta İçerik  Hosting (Barındırma)  Domain (Alan Adı)  Ücretli Hosting ve Domain Siteleri  Ücretsiz Hosting ve Domain Siteleri.
Web Teknolojileri Hafta İçerik  Hosting (Barındırma)  Domain (Alan Adı)  Ücretli Hosting ve Domain Siteleri  Ücretsiz Hosting ve Domain Siteleri.
SUNUM KONU BAŞLIKLARI->
E-YEDEKLEMELİ SAKLAMA. E-Yedeklemeli Saklama E-Faturalarınız ve e-arşiv faturalarınız EDM e-fatura sistemine kaydolmanız ile beraber sistem üzerinden.
Bilgi İşlem Organizasyonu Güz Dönemi Server Çeşitleri ve Aralarındaki Farklar – Burak Eray KAYIŞ.
GÖZDEHAN ÖZTÜRK  Sunucu (Server), herhangi bir ağ üzerinde bir programı veya bir bilgiyi farklı kullanıcılara/sistemlere paylaştıran/dağıtan.
WEB TABANLI DESTEK.
Excel Örnekleri TOPLA Fonksiyonu.
KURUMSAL SUNUM.
One Touch Video Kurumlar, İşletmeler ve Çağrı Merkezleri için internet tabanlı ve mobil etkileşimli video çözümü 2010 Avaya Inc. All rights reserved.
EDM Web Paketi EDM Web Paketini satın alan müşterilerimiz kendi web sitelerini hem de en gelişmiş dizayn özellikleri ve en zengin içerikle hazırlayabilirler.
haZIRLAYAN: ELİF KARAOĞLU
MUHASEBE YEDEKLEME.
SERVER ÇEŞİTLERİ VE ARASINDAKİ FARKLAR
Server Yönetim Programları
DOMAIN SERVER DOMAIN NEDIR ?
HAZIRLAYAN SEDA KALKANDELEN
ELEKTRONİK TİCARET E TİCARET NEDİR ? E-Ticaret ‘ te dikkat edilmesi gereken kurallar 1.
Bölüm 2 ÖRGÜTLERDE BİLGİ YÖNETİMİ, KARAR VERME VE BİLİŞİM SİSTEMLERİNDEKİ HİYERARŞİK YAPININ MİMARİSİ Kısım 2.
Sunucu Çeşitleri Mehmet Ali Uluekmekçi.
Felaket Merkezi Berk Aydoğdu
E - MIY. E - MIY Ülkemizden Veriler… ….. internete erişimi olan insan …..facebook kullanıcısı Haftalık 21,5 saat……internette geçirilen.
Ağ Nedir IP Adresi DNS Sunucu
Excel Örnekleri TOPLA Fonksiyonu.
EN KOLAY ONLINE ÖN MUHASEBE PROGRAMI YONCAERP
Küçük ve Orta Ölçekli işletmeler için Online Ön Muhasebe Programı YoncaERP ile Stok, Cari, Fatura, Sipariş, Kasa, Banka, Çek Senet takibini yapın
Intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız.
Medicaltourism.com.tr Nedir ?
E-iskonto.
Amazon Web Servisleri ve Javascript Dilinin Birlikte Kullanımı
Bora UZUN Bilgi Teknolojisi
Web Teknolojileri Hafta 12.
Sunum transkripti:

DATA CENTER

Datacenter Nedir? Datacenter (Veri Merkezi), sunucuların ihtiyaç duyduğu internet, enerji ve iklimlendirme alt yapılarını sağlayan ve bünyesinde sunucu barındırma ve kiralama hizmetleri sunan işletmelerdir.

Hizmetlerimiz Alan Adı / Domain Tescil Web Hosting Hizmetimiz Bayi Hosting Hizmetimiz Sunucu Barındırma Hizmetimiz Sunucu Kiralama Hizmetimiz Bulut / Cloud Hizmetimiz

Alan Adı / Domain Tescil Alan adı/Domain, IP Adreslerinin alfabetik kısa yollarıdır. Web siteleri, e-posta, v.b. Uygulamalar için en çok tercih edilen yöntemdir. Domain tescil hizmetlerimiz ile müşterilerimizin ihtiyaç duydukları alan adlarını tescil ediyor ve domain hizmeti veriyoruz.

Web Hosting Hizmetimiz Web Sitelerinin alt yapılarını sağlayarak, veritabanı, e-mail, dosya sunucusu gibi hizmetleri de bünyesinde barındırarak tam bir çözüm sunuyoruz. Küçük ve orta ölçekli firmalar için ekonomik ve hızlıca devreye alınabilecek bir hizmet seçeneğidir.

Bayi Hosting Hizmetimiz Bayi Hosting, Web Hosting’in bir üst segment hizmetidir. Birden çok web hosting hizmet kaydı tanımlanabilir. Birden çok alan adı (domain) tanımlaması yapılarak esnek ve düşük maliyetli bir çözüm olarak sunulur. Daha çok birden fazla alan adı (Domain) ile çalışan firmalar ve web tasarım firmalarının tercihidir.

Sunucu Barındırma Hizmetimiz Sunucu barındırma maliyetlerine katlanmadan mevcutta bulunan sunucunuzu ya da yeni alacağınız sunucularınızı özel olarak donatılmış oda ve kabinlerde standartlara uygun olarak barındırma hizmeti vermekteyiz. 7/24 destek hizmetiyle sunucularınızın kesintisiz hizmet vermesini sağlamaktayız.

Sunucu Kiralama Hizmetimiz Bu hizmetimizle, sunucu satın alma maliyetlerine katlanmak istemeyen müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda talep ettikleri özelliklerde sunucu sistemi kurularak barındırma hizmetimizle birlikte çözümler sunabilmekteyiz. Müşterilerimiz ihtiyaçları doğrultusunda sunucuların donanım ve yazılım güncellemeleri de yapılabilmektedir.

Bulut Sunucu Bulut Sunucu hizmeti donanım arıza risklerini azaltarak, daha düşük maliyetle ihtiyaca göre çözümler sunar.

EDM Datacenter Avantajları 3.Seviye Destek Hizmeti: Veri merkezleri genelde 1. Seviye (Donanım ve arıza desteği) veya 2. Seviye (Kurulum ve Tanımlama) desteği sunar. Biz bunların yanında müşterilerimize 3. Seviye (7/24 Hizmet Desteği) destek vermekteyiz. EDM-Datacenter, sunduğu ücretsiz danışmanlık hizmetleri ile sunucu müşterilerine hizmet sağlar. Remote Reboot Uygulaması: Sunucuların kilitlenmesi veya enerji kesintisi durumunda sunucuyu uzaktan tekrar başlatma imkanı sunar. IP Kvm Teknolojisi: Türkiye’de ilk kez uygulanan, sunuculara uzaktan klavye ve monitör bağlanmış gibi erişebilme olanağı sağlanır. Böylece sistem çökmeleri ve kurulum işlemleri uzaktan kolayca gerçekleştirilebilir.

SERTİFİKALARIMIZ

SERTİFİKALARIMIZ

SERTİFİKALARIMIZ

Teşekkürler www.edmbilisim.com.tr