17.30 Kokteyl (Öğrenci İşleri Girişi)

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ
Advertisements

Nevşehİr Ünİversİtesİ
MEZUNİYET TÖRENİ 6 TEMMUZ 2007 SAAT 20:00 TÖREN ALANI.
Celal Bayar Üniversitesi
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU
OKAN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI KURULUŞ VE ÇALIŞMA ESASLARI
Süleyman Demirel Üniversitesi 2010/2011 SANAL MEZUNİYET ORGANİZASYON PROVASI.
ÖNEMLİ Tüm Fakülteler’in öğrencileri saat 15:30’da Selimpaşa Kampüsü’nde hazır bulunacaklardır. Öğrencilerin hem öğrenci kimliklerini hem de bir adet resmi.
HEMŞİRELİK VE EBELİK LİSANS TAMAMLAMA PROGRAMI UYGULAMA ESASLARI
EUROPEAN UNIVERSITIES ASSOCIATION (EUA) AVRUPA ÜNİVERSİTELER BİRLİĞİ 10 Ekim 2007.
Süleyman Demirel Üniversitesi 2011/2012 SANAL MEZUNİYET ORGANİZASYON
EK DERS TAHAKKUK VE ÖDEMELERİNE İLİŞKİN BİLGİLENDİRME SUNUMU
YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
2010/2011 ERASMUS Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği DEÜ DIŞ İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ
ESPAÑA SİSTEMA DE EDUCACİÓN LA EDUCACİÓN SUPERİOR LA FORMACİÓN DE LOS DOCENTES AB Ülkelerinde Eğitim Prof. Dr. Mustafa ERGÜN Nurcan BUNAR.
Erzurum Teknik Üniversitesi Erzurum Teknik Üniversitesi’nin Misyonu Prof. Dr. Muammer YAYLALI Erzurum Teknik Üniversitei Rektörü.
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ 2014 MEZUNİYET PROGRAMI
2008 Yılı Analitik Bütçe Sınıflandırması T.C. MALİYE BAKANLIĞI BÜTÇE ÇALIŞMALARI ARALIK 2007.
Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Şubat, 2012
Hacettepe Üniversitesi Nüfus Etütleri Enstitüsü
Mart 2012 tarihinde Türkiye genelinde gerçekleştirilecek Fen Liseleri, Sosyal Bilimler Liseleri, Güzel Sanatlar ve Spor Liseleri İle Her Türdeki.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ’NDE AVRUPA BİRLİĞİ HAYAT BOYU ÖĞRENME VE GENÇLİK PROGRAMLARI Ocak 2009.
HAZIRLAYAN NURGÜL İZMİRLİ REHBER ÖĞRETMEN VE PSİKOLOJİK DANIŞMAN.
DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ ETKİNLİK VE ÇALIŞMALARI ( )
Özyeğin Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi. Kuruluş : 18 Mayıs 2007 Açılış : 15 Eylül 2008 Kampüs : Çekmeköy, Türkiye’nin ilk LEED Sertifikası alan.
Özyeğin Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi. Kuruluş : 18 Mayıs 2007 Açılış : 15 Eylül 2008 Kampüs : Çekmeköy, Türkiye’nin ilk LEED Sertifikası alan.

HOŞGELDİNİZ FUNDA KÖROĞLU REHBERLİK SERVİSİ.
TOKAT İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ROTA ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME BİRİMİ 11 KASIM 2015 TARİHLİ ORTAK KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAVI YÖNERGESİ.
Mezun Web Yönetimi Mezun Veri Tabanı Yönetimi Mezun Bilgi Güncelleme Mezun Analizleri oluşturulması ABD Mezunlar Buluşması Müzede Buluşma Mezunlar Algı.
VERGİ DENETİM KURULU BAŞKANLIĞI VERGİ MÜFETTİŞ YARDIMCISI OLUNUR ? NASIL.
MEZ İ TL İ KIZ ANADOLU İ MAM HAT İ P L İ SES İ Adres Yeni Mah. Bahar Cad. No 6 Mezitli / MERSİN Telefon Web
Recep KILIÇARSLAN PSİKOLOJİK DANIŞMAN
17.30 Kokteyl (Öğrenci İşleri Girişi)
OY VERME YERİ, BAŞLAMA VE BİTİŞ ZAMANI 1. Oy verme işlemleri 12 Temmuz 2016 Salı günü saat 09:00'da Üniversitemiz Kültür Merkezi'nde başlayacak olup, saat.
KIRGIZİSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ EGİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ.
ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ BİLGİ VE BELGE YÖNETİMİ BÖLÜMÜ
İÇ SINAVI.
FONKSİYONEL KODLARIN KULLANIM ALANLARI
2017-YGS Görevli Eğitimi ÖLÇME, SEÇME VE YERLEŞTİRME MERKEZİ BAŞKANLIĞI Sınav Görevlileri Yönetimi Daire Başkanlığı.
KIRGIZİSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI
Bazı Önemli Kural Değişiklikleri
Bazı Önemli Kural Değişiklikleri
ULUDERBNET SABANCI ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ REHBERLİK SERVİSİ 2016
ÇALIŞAN ve ÖĞRENCİ MEMNUNİYETİ ARAŞTIRMASI SONUÇLARI Ocak, 2009
MERKEZİ KAFETERYA Merkezi Kafeteryada günlük olarak Öğrenci, Personel ve Akademisyenlere dört çeşit yemek sunulmaktadır. Öğrenci Salonlarında birinci.
YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI
Ondokuz mayıs üniversitesi Havza meslek yüksek okulu
2017-ALES Sonbahar Dönemi Bina Sınav Sorumlusu Görevli Eğitimi
YÜKSEK ÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI(YKS)
REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YGS-LYS SINAV SİSTEMLERİ SUNUSU
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ
2017-YGS Görevli Eğitimi ÖLÇME, SEÇME VE YERLEŞTİRME MERKEZİ BAŞKANLIĞI Sınav Görevlileri Yönetimi Daire Başkanlığı.
Sait Gürsoy’un Özgeçmişi 1954 yılında doğan Sait Gürsoy, ilk ve orta öğrenimini Galatasaray Lisesi’nde tamamlamış, ardından da Galatasaray Yabancı Diller.
17.00 Kokteyl (Öğrenci İşleri Girişi)
Personel Alımı 2017 yılı içerisinde herhangi bir personel alımı yapılmamıştır.
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ Mayıs 2018 Mezuniyet Töreni
17.00 Kokteyl (Öğrenci İşleri Girişi)
Üniversite Yönetim Kurulu Rektörlüğe Bağlı Bölümler
Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı
MERKEZİ KAFETERYA Merkezi Kafeteryada günlük olarak Öğrenci, Personel ve Akademisyenlere dört çeşit yemek sunulmaktadır. Öğrenci Salonlarında birinci.
1 Nisan 2018 tarihinde uygulanacak olan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavına (2018-YDS İlkbahar Dönemi) Görevli Eğitimi ÖLÇME, SEÇME VE YERLEŞTİRME.
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ Mayıs 2018 Mezuniyet Töreni

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI
FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ
FAKÜLTELER TAM ÜCRETLİ %75 BURS %50 BURS&İNDİRİMLİ %25 BURS&İNDİRİMLİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ 24 Haziran 2019 Mezuniyet Töreni
2018 Yılı Performans Sunumu
Sunum transkripti:

17.30 Kokteyl (Öğrenci İşleri Girişi) ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 AKADEMİK YILI MEZUNİYET TÖRENİ PROGRAMI 5 TEMMUZ 2017 ÇARŞAMBA BALGAT KAMPÜSÜ   PROGRAM 17.30 Kokteyl (Öğrenci İşleri Girişi) 18.30 Mezunların Toplanması (Mimarlık Fakültesi Girişi) ve Tören Yürüyüşü 19.00 Açılış: Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı Açılış Konuşmaları Diplomaların Verilmesi Kep Atma DJ Performansı Eşliğinde Müzik Kapanış

MEZUN AİLELERİNİN KATILIMI Üniversitemizin öğrenci sayısındaki artışa paralel olarak mezun olup diploma törenine katılacak öğrencilerimizin sayısı da her geçen yıl artmaktadır. Bu durum mezuniyet töreninin organizasyonunda mekânsal ve lojistik anlamda bazı sıkıntılara yol açabilmektedir. Bu nedenle tören sırasında oluşabilecek sorunları önlemek için mezunlarımızın davet edeceği konuk sayısı konusunda organizasyona yardımcı olmalarını ve mezun başına 4 konuktan fazla kişi getirmemelerini rica ediyoruz.

CÜBBE-KEP DAĞITIMI   Mezuniyet Töreni’ne katılacak son sınıf öğrencileri ile Güz dönemi mezunlarının kep ve cübbeleri 08 Mayıs 2017 tarihinde Donatım Müdürlüğü tarafından bölüm/enstitü/yüksekokul sekreterliklerine öğrenci sayısı kadar teslim edilecektir. Öğrenciler, 08-28 Mayıs 2017 tarihleri arasında bölüm/enstitü/yüksekokul sekreterliklerinden 50 TL. depozito ücreti karşılığında kep ve cübbelerini teslim alabilecek, 10-21 Temmuz 2017 tarihleri arasında da aynı yere teslim ederek depozito ücretini geri alacaklardır. 28 Mayıs 2017 tarihinden sonra kep ve cübbe temin edilemeyeceğinden, yukarıda belirtilen tarihler arasında kep ve cübbesini almayan öğrenciler kesinlikle törene katılamayacaklardır.

FOTOĞRAF ÇEKİMİ   Gerek tören öncesi kokteyl sırasında gerekse de tören yürüyüşü için toplanıldığında mezunlarımızın aileleri ve öğretim üyeleriyle birlikte fotoğrafları üniversitemiz fotoğrafçıları tarafından çekilecektir. Bu aşamada mezunlarımız ve yakınları kendi olanaklarıyla da fotoğraf çekimi yapabilirler. Ancak tören yürüyüşü sonrası, tören alanına girip herkes yerine oturduktan sonra, özellikle diplomaların verilmesi sırasında alanda düzenin bozulmaması ve karışıklık çıkmaması açısından fotoğraf ve video çekimleri yalnızca üniversitenin görevlileri tarafından yapılacak, bu fotoğraf ve videolardan oluşturulan DVD’leri mezunlarımız 14 Ağustos 2017 tarihinden itibaren Merkez Kampüs, Tanıtım ve Kurumsal İlişkiler Müdürlüğünden alabileceklerdir.

ULAŞIM Tören günü Balgat Kampüsü içine personel, mezun ve konukların araçları park yeri sıkıntısı nedeniyle alınamayacaktır. Bu nedenle törene özel araçlarıyla gelenler üniversite çevresindeki genel park yerlerini kullanabilirler. Ayrıca, hem personel, hem de mezunlarla aileleri için tören günü saat 17.00’de Sıhhıye ve Tunus Caddesi’nden ücretsiz servis araçları kalkacak, bu araçlar güzergahları üzerindeki duraklardan da yolcu alarak Balgat Kampüsüne gelecektir. Tören bitiminde aynı güzergahlardan aynı duraklara servis araçları hizmet verecektir.

GÖREV DAĞILIMI   Mezunların toplanma alanında ve yürüyüşleri sırasında bölümlerce görevlendirilen akademik ve idari personel kendilerine eşlik edecek, özellikle diplomaların hatasız dağıtılabilmesi açısından kendilerinde bulunan listelerle gerekli yönlendirmeleri yapacaklardır. Ancak bu yıl diplomalar iki koldan, aynı anda paralel olarak verileceğinden mezunlarımızın fakülte, bölüm ve kendi isimleri okunurken anonsları mutlaka dikkatli bir biçimde takip etmeleri son derece büyük önem taşımaktadır. Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından alınacak, dereceye giren öğrencilerin irtibat numaralarının bulunduğu listeye göre, bu öğrencilere tören sırasında sahneye davet edileceklerinin bölüm sekreterlikleri tarafından haber verilmesi.

KONUKLAR   Üniversitemiz, törene katılacak mezunlarımız ve aileleriyle konuklarının töreni rahat ve sorunsuz bir biçimde izleyebilmeleri için her türlü çabayı göstermektedir. Yine de, böylesi kalabalık organizasyonlarda gerek güvenlik gerekse düzenli bir akış için tüm katılımcıların tam bir işbirliği içinde hareket ederek organizasyona yardımcı olmaları büyük önem taşımaktadır. Bu açıdan, tüm personelimizin, mezunlarımızın ve konuklarımızın tam bir sorumluluk duygusu içinde hareket edeceğine ve organizasyona katkıda bulunacağına içtenlikle inanıyoruz.

KOKTEYL   Tören öncesi kokteyl alanında tüm personel, mezunlar ve konuklarımıza müzik eşliğinde ücretsiz yiyecek-içecek ikramı olacaktır. Ayrıca, tören boyunca alandaki yiyecek-içecek standlarından konuklarımız ücreti karşılığında yararlanabileceklerdir.

TÖREN YÜRÜYÜŞÜ VE YERLEŞİM Tören alanında Protokol, Akademik-İdari Personel, Mezunlar ve Konuklar için belirli alanlar ayrılmıştır. Mezunlarımız bu yıl A ve B olmak üzere iki ana gruba bölünmüştür. A grubunda Sosyal Bilimler Enstitüsü, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Hukuk Fakültesi bölümleriyle birlikte yer alacaktır. B grubunda Fen Bilimleri Enstitüsü, Mimarlık ve Mühendislik Fakülteleri, Fen- Edebiyat Fakültesi, Adalet Meslek Yüksek Okulu ve Çankaya Meslek Yüksek Okulu bölümleriyle birlikte yer alacaktır.   Tören yürüyüşüne A ve B grupları birlikte başlayacak, krokide görülen kırmızı ve mavi hatları izleyerek kendileri için ayrılmış ve üzerlerinde adları yazılı olan sandalyelere oturacaklardır.

KONUK GİRİŞ KAPISI YİYECEK –İÇECEK

PROTOKOL AKADEMİK – İDARİ PERSONEL LED EKRAN PERDE A - 1 PERDE B - 1 ÖĞRENCİ İŞLERİ (A) ÖĞRENCİ İŞLERİ (B) PERDE B - 2 GRUP A DİPLOMA DÖNÜŞ GRUP B DİPLOMA DÖNÜŞ PERDE A - 2 A B FOTO KAMERA A ANONS FOTO KAMERA B PROTOKOL AKADEMİK – İDARİ PERSONEL MEZUN GURUBU A MEZUN GURUBU B KONUKLAR YİYECEK –İÇECEK KONUK GİRİŞ KAPISI

SAHNE A B ANONS LED EKRAN ÖĞRENCİ İŞLERİ (B) ÖĞRENCİ İŞLERİ (A) FOTO KAMERA A FOTO KAMERA B ANONS

AÇILIŞ KONUŞMALARI VE DİPLOMALARIN VERİLMESİ Açılış konuşmaları bittikten sonra diplomaların verilmesine başlanacaktır. Diplomaların verilmesi, gereksiz zaman kaybını önlemek, daha dinamik ve hızlı bir tören akışı elde etmek ve tören sonrası DJ performansı eşliğinde törenin daha eğlenceli bir biçimde sona ermesini sağlamak amacıyla iki koldan gerçekleştirilecektir. Diploma dağıtımı Enstitülerden başlayacak ve sağlı-sollu ilerleyerek A ve B grupları birbirine paralel olarak diplomalarını alacaklardır.   Bölüm Lisans diplomaları dağıtılırken soyadı sıralamasına bakılmaksızın önce bölüm birincileri diploma ve ödüllerini alacak, ardından diğer mezunlar alfabetik sırayla diplomalarını alıp krokide belirtilen hattı izleyerek yerlerine dönecektir.

PROTOKOL - AKADEMİK – İDARİ PERSONEL LED EKRAN PERDE A - 1 PERDE B - 1 ÖĞRENCİ İŞLERİ (A) ÖĞRENCİ İŞLERİ (B) PERDE B - 2 GRUP A DİPLOMA DÖNÜŞ GRUP B DİPLOMA DÖNÜŞ GRUP B DİPLOMA GİDİŞ GRUP A DİPLOMA GİDİŞ PERDE A - 2 A B FOTO KAMERA A ANONS FOTO KAMERA B PROTOKOL - AKADEMİK – İDARİ PERSONEL KONUKLAR KONUK GİRİŞ KAPISI YİYECEK –İÇECEK

KEP ATMA   Diplomaların verilmesinin ardından görevli sunucuların yönlendirmesiyle ve müzik eşliğinde, önceden hazırlanarak her öğrencinin sandalyesinin altına konulmuş olan maytaplar yakılacak ve kep atılacaktır. Kep atılmasını takiben DJ performansı başlayacak ve tören bitimine kadar sürecektir.

TÜM MEZUN ADAYLARINI KUTLAR MEZUNİYET TÖRENİNDE GÖRÜŞMEK ÜZERE BAŞARILAR DİLERİZ MEZUNİYET TÖRENİNDE GÖRÜŞMEK ÜZERE