Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ÖNEMLİ Tüm Fakülteler’in öğrencileri saat 15:30’da Selimpaşa Kampüsü’nde hazır bulunacaklardır. Öğrencilerin hem öğrenci kimliklerini hem de bir adet resmi.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ÖNEMLİ Tüm Fakülteler’in öğrencileri saat 15:30’da Selimpaşa Kampüsü’nde hazır bulunacaklardır. Öğrencilerin hem öğrenci kimliklerini hem de bir adet resmi."— Sunum transkripti:

1 ÖNEMLİ Tüm Fakülteler’in öğrencileri saat 15:30’da Selimpaşa Kampüsü’nde hazır bulunacaklardır. Öğrencilerin hem öğrenci kimliklerini hem de bir adet resmi kimlik belgesini (nüfus cüzdanı, ehliyet vb.) yanlarında bulundurmaları zorunludur. Öğrenci öncelikle kendi Fakültesi için ayrılan ve giriş katında panolarda duyurulacak olan sınıfa giderek iki adet kimliğini (öğrenci kimliği ve resmi kimlik belgesi) Öğrenci İşleri Görevlileri’ne verecek ve kep ile cübbesini teslim alacaktır. Kep ile cübbesini alan öğrenci binanın arka kısmında bulunan çimenlik alana giderek kendi Fakültesi için ayrılan kısımda bulunan Araştırma Görevlileri’ne geldiğini bildirecek, Araştırma Görevlileri’nin elindeki listede adını kontrol ettirerek işaretletecek ve adının yazılı olduğu etiketi alarak, cübbesinin sol üst tarafına yaka altına gelecek şekilde yapıştıracaktır. Adını ilgili Araştırma Görevlisi’ne işaretleten ve etiketini alan öğrenci bulunduğu çimenlik alandan kesinlikle ayrılmayacaktır.

2 UYARI İsmini ilgili Araştırma Görevlisi’ne işaretletmeyen ve etiketini yapıştırmayan öğrenci gelmemiş var sayılacağı için sahnede adı okunmayacaktır. Bu nedenle tüm öğrencilerin saat en geç 15:30’de Selimpaşa Kampüsü’nde bulunmaları bir kez daha önemle hatırlatılır.

3 DÜZEN Her Bölüm kendi içinde alfabetik soyadı sırasına göre ve iki kişi yan yana olmak üzere arka arkaya sıralanacaklardır. Bu esnada sıralamanın yapılacağı alandan ayrılınmaması gereği bir kez daha önemle hatırlatılır. ( Araştırma Görevlisi Hocalarınızı dikkate alınız. ) Her Fakülte’nin alana girişi esnasında; en önde, elinde ilgili Fakülte’nin adını taşıyan bir pankart bulunan görevli asistan, onun arkasında ilgili Fakülte’nin Öğretim Elemanları ve en arkada da Bölümlerine göre ve alfabetik soyadı sıralamasına göre iki sıra halinde dizilmiş öğrenciler bulunacaktır.

4 UYARI Tören Alanı’na her iki merdivenden aynı anda müzik eşliğinde giriş yapan Öğretim Elemanları ve Bölümleri’ne göre ve alfabetik soyadı sırasına göre iki sıra halinde dizilen Öğrenciler önlerinde yürüyen görevli öğrencinin taşıdığı pankartı dikkate alarak ve onu takip ederek yürüyecek ve Tören Alanı’nda kendilerine ayrılan bloktaki sandalyelere oturacaklardır. İlk önce ilgili Fakülte’nin hocaları, arkalarına da aynı Fakülte’nin öğrencileri Bölümleri’ne göre ve soyadı alfabetik sırasına göre oturacaklardır.

5 KEP ATMA Sahneye çıkıp, belgesini alan her öğrenci sahne arkasında bulunan merdivenden inerek, yerine geçecektir. Tören bitimi ile kürsüden yemin okunacak ve verilen komut ile kepler tören alanında tüm mezunlarla birlikte atılacaktır. Not: Kep atma coşkusunu yaşayabilmeniz için sahneden inen herkesin tekrar yerine oturması önemle rica olunur.


"ÖNEMLİ Tüm Fakülteler’in öğrencileri saat 15:30’da Selimpaşa Kampüsü’nde hazır bulunacaklardır. Öğrencilerin hem öğrenci kimliklerini hem de bir adet resmi." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları