Şirketimiz, 2016 yılından beri insansız hava araçları ve gömülü sistem yazılım çözümleri ile sektörde yer almaktadır. Eskişehir merkezli start-up şirketimiz.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Dört Bölüm 1.Tanıtım ve Mevcut Durum 2.Hedefler 4.Demo 3.Yeni Sürüm Planlaması.
Advertisements

FIBER OPTIK Teknolojisi
Motion CL910 TABLET PC 1.
Yazıcı ve Çok Amaçlı Ofis Makineleri Yönetimi
Kurumsal ve Kamu Sektörü için WiNetwork Çözümleri
FIBER OPTIK Teknolojisi
Güvenlik & Savunma F/O Kablo Sistemleri.
Veri Haberleşmesi Sunumu Konu : ZigBee
Mustafa KARABAĞLI Genel Müdür.
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
ÖZEL ÖĞRETİM YÖNTEMLERİ DİĞER KONULAR
2 (c) 2011 ErikTronik. ErikTronik'in yazılı izni olmadan kullanılamaz. “ ” Sektöründe yaptığı işlerde, kaliteli ve sonuç odaklı çalışan firmamız aynı.
10 IP TERCİH ETMEK İÇİN NEDEN! NEDEN IP SİSTEMLER?
ELEKTRİK & ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
C.A.M. KESİM OPTİMİZASYONU
Icerik Onerilen Network Musteri Ihtiyaclarinin Belirlenmesi Network Tasarimi Uctan Uca Network Kurulum Uygulamasi Kablosuz Iletisim Mimarisi Network Ogeleri.
Proje yönetiminde başarının yeni formülü. Daha başarılı projeler Daha ekonomik çözümler Daha özelleşmiş hizmetler için… Neden ?
Bilgi Teknolojisinin Temel Kavramları
Tarihi, geçmişi ve amaçları Üretim süreçleri ve yöntemleri
TEKNOLOJİYİ KULLANMAK VE TEKNOGERÇEKÇİ OLABİLMEK
ENTEKNO, Endüstriyel Teknolojik ve Nano Malzemeler Ltd. Şti.
Biz Kimiz? DELFİN, her türlü doküman tabanlı teknolojileri araştırmak, geliştirmek, kurum ve şirketlere fiziksel arşiv ve elektronik arşivleme hizmetlerinde.
Terörle Mücadelede İnsansız Hava Araçlarının Kullanılması
Savunma Sanayiinde Gelinen Aşama Sav-Tek 2008 Kongresi ODTÜ, 26 Haziran 2008.
DELL Workstation İş İstasyonu Teklifi Paflima Bilişim Teknolojileri.
Mayıs 2012.
BTP102 VERİTABANI YÖNETİM SİSTEMLERİ 1
YAZILIM TABANLI RADYO UYGULAMALARI
ACİL YARDIM KURUMLARI PERSONELİ İÇİN TELSİZ KULLANIMI
MİSYON ?. MİSYON GİRİŞ DİKKAT EDİLECEK NOKTALAR DİKKAT EDİLECEK NOKTALAR TANIMLAR MİSYONUN ÖZELLİKLERİ ÖRNEKLER.
ULUSLARARASI SİVİL HAVACILIK KURULUŞLARI
İSTANBUL, DÜZCE, ESKIŞEHIR OCAK 2010 DR. MUSTAFA ATASOY, BAŞHEKIM YRD. DR. ŞAHIN ASLAN, BAŞHEKIM YRD. DR. ADEM DURSUN, BAŞ MÜDÜR ALI ÖZSOY, MÜDÜR.
MECHSOFT MechSoft, orta ve büyük ölçekli yüzlerce firmaya yazılım alanında danışmanlık ve servis hizmeti veren bir IT firmasıdır. JAVA ve NET teknolojilerinde.
2008 ETA ELEKTRONİK TASARIM SANAYİ ve TİCARET A.Ş. Kuruluş: 1984 Kuruluş: 1984 Ar-Ge Personeli Sayısı / Toplam Personel Sayısı: 13 / 25 Ar-Ge Personeli.
Google Glass Nedir? "Zenginleştirilmiş Gerçeklik Teknoloji" adı verilen teknolojinin uygulandığı Google Gözlüğü sanal aleme açılan üçüncü bir göz olarak.
DELL Workstation İş İstasyonu Teklifi Paflima Bilişim Teknolojileri.
Sosyal Medya Stratejisi Geliştirme ve Sosyal Medya İletişimi 9-10 Kasım 2013 AISEC - Adana Zeynep Atay STGM Proje Asistanı Özgür Mehmet Kütküt STGM İletişim.
Satış Odağı Şık ve Renkli Tasarım 12.1mm inceliğinde ve 3,14” ekran boyutuna sahip.
Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ Eğitim Enformatik Bölümü Ar-Ge Bilgisayar Bilimleri Araştırma ve Uygulama Merkezi Alt Yapı & Uygulama Bilgi İşlem Daire Başkanlığı.
Karar Bilimi 1. Bölüm.
Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri Sistem & Veri tabanı Yönetimi Bilgi Güvenliği Uygulama Geliştirme Kurumsal Bilişim Hizmetleri Analiz IT Altyapı İş.
İnsan Kaynakları Yönetim Sistemi
BULUTBUDUR UYGULAMA GELİŞTİRME PLATFORMU.
20 yılı aşkın süredir yazılım sektöründe teknoloji geliştiriyoruz…
Bilgi Teknolojisinin Temel Kavramları
BİZ KİMİZ ? Önce Uçuş Emniyeti ve Güvenlik bilinci ile Havadan Görüntüleme, Havadan Tanıtım ve Reklam vb. hizmetlerini.
Hakan Dalkılıç Dr. Mehmet Hilal Özcanhan
BBY 263 Bilgi Kaynaklarının Tanımlanması Arş. Gör. Tolga Çakmak KOHA – Lab Çalışması ve Ödev 1 Çalışma Dokümanı.
Bir telefon daha nasıl olabilir ? Samsung,Apple ile rekabetini devam ettirebilmek için yeni amiral gemisinin çalı ş malarına devam ediyor.Yeni ş ık tasarım.
UCK 474 UÇAK MOTOR TASARIMI Yrd.Doç.Dr. Onur Tunçer İstanbul Teknik Üniversitesi GÖREV ANALİZİ.
KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
Güçlü İşlemci & Performans 800MHz güçlü işlemcisi sizlere - Sorunsuz ve hızlı bir şekilde internette gezinme - Eşzamanlı uygulama kullanımı ile birden.
GÜRÜLTÜ KONTROLÜ Copyright © PechoM Tüm hakları saklıdır.
Sade ve Şık Tasarım Zarif görünüm ve dayanıklılık birarada
Teknopark İstanbul Teknopark İstanbul, Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM) ile İstanbul Ticaret Odası (İTO)’nın ana ortaklığında, yerli ve yabancı girişimcilerin.
SAP SE, merkezi Walldorf, Almanya'da bulunan, Avrupa'nın en büyük yazılım şirketidir.
Esra Söğüt O. Ayhan Erdem GAZİ ÜNİVERSİTESİ
HAYALET Hayalet genel iş gücünü düşürecek şekilde genel kontrolleri, düzeni ve araştırmaları havadan yapacak olan gelişmiş bir drone’dur.
ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ
Meteorolojik Veri Toplamada Kullanılan Yöntemler
ARAŞTIRMA GELİŞTİRME VE YAZILIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİNİN GÜNLÜK YAŞAMDAKİ ÖNEMİ
VARYATÖR KAVRAMSAL TASARIMI
Sunan: Gül TÜRKER Süleyman Demirel Üniversitesi
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Büyük veri ? (big data).
Tam ilişkilendirme ile entegre CAD ve CFD
TEK SERBESTLİK DERECELİ SİSTEMLERİN PERİYODİK ZORLAMALARA CEVABI.
GÜRÜLTÜ KONTROLÜ ENERJİ SEKTÖRÜ
Sunum transkripti:

Şirketimiz, 2016 yılından beri insansız hava araçları ve gömülü sistem yazılım çözümleri ile sektörde yer almaktadır. Eskişehir merkezli start-up şirketimiz sektörde teknolojik ihtiyaçları karşılamaya yönelik hızlı prototipleme ve danışmanlık hizmeti vermektedir.

Türkçe Yazılım Desteği Gerçek Zamanlı Veri Aktarımı ÜRÜNLERİMİZ HUMA kuşu, cennet kuşu olarak bilinen, görünmeyecek şekilde çok yükseklerde dinlenmeksizin sürekli uçan ve asla yere değmeyen bir kuş olarak bilinmektedir. Adını bu efsaneden alan şirketimiz ürettiği dronelarda kompozit materyaller, 3D yazıcı kullanılarak üretilmiş hafif ve özgün parçalar kullanmaktadır. Çok Amaçlı Kullanım Kritik ve tehlikeli görevler için özgün, modüler ve maliyet etkin İHA ve İHA sistemleri Türkçe Yazılım Desteği Anlaşılabilir ve şık arayüzü ile kullanım kolaylığı ve Türkçe döküman desteği Zorlu Hava Koşullarında Uçuş Acil durum ve rüzgarlı, yağmurlu, tozlu ve tüm zorlu arazi koşullarına karşı operasyonel çalışma Gerçek Zamanlı Veri Aktarımı Görüntü, batarya durumu, hız, irtifa ve çeşitli sensörlerden gelen bilgileri anlık olarak kullanıcıya aktarma

İHA Sistem Özellikleri Mini Quad Teknik Özellikler İrtifa Havada Kalış Max. İrtifa: 2000 m deniz seviyesinden Max. 40 dk tek bataryalı sistem (FPV uçuş) Menzil Max. 28 dk tek bataryalı sistem (1 kg faydalı yük ile) <1,2 km görüş hattında (baz sistem batarya) Faydalı Yükler Ağırlık 13MP Sony FCB, 12X Optic Zoom HD Kamera 1.1 kg Boş Ağırlık; 1,8 kg MTOW Multispektral Kamera 0.4 kg faydalı yük Maxwell Gas Measurement Pod (GMP) Performans Frekanslar Max. Tırmanma Hızı: 5 m/s (18,7 km/h) 2,4 GHz frekans atlamalı ana kontrolcü Max. Uçuş Hızı: 14 m/s (50,4 km/h) 5.8 GHz görüntü aktarımı, 2.4 GHz HD görüntü aktarımı Max Rüzgar Dayanımı: 6 m/s (21,6 km/h) Max. İtki: 4,2 kg (41,202 N) 900 MHz gaz sensörü (Maxwell GMP) ve telemetri Operasyonel Şartlar -20 C / 50 C (yağmur/toz (IP65) ve soğuk korumalı)

İHA Sistem Özellikleri Smart Quad Teknik Özellikler İrtifa Havada Kalış Max. İrtifa: 2000 m deniz seviyesinden Max. 35 dk çift bataryalı sistem (Li-Ion) Menzil Max. 25 dk tek bataryalı sistem (2,4 kg faydalı yük ile) <1,2 km görüş hattında (baz sistem batarya) Faydalı Yükler Ağırlık 13MP Sony FCB, 12X Optic Zoom HD Kamera 4 kg Boş Ağırlık; 10,2 kg MTOW ,Velodyne Puck Lidar, Multispektral Kamera 2,4 kg faydalı yük Maxwell Gas Measurement Pod (GMP) Performans Frekanslar Max. Tırmanma Hızı: 5 m/s (18,7 km/h) 2,4 GHz frekans atlamalı ana kontrolcü Max. Uçuş Hızı: 18 m/s (64,8 km/h) 5.8 GHz görüntü aktarımı, 2.4 GHz HD görüntü aktarımı Max Rüzgar Dayanımı: 9 m/s (32.4 km/h) sürekli 900 MHz gaz sensörü (Maxwell GMP) ve telemetri Max. İtki: 11,5 kg (112,8 N) Operasyonel Şartlar -20 C / 50 C (yağmur/toz (IP65) ve soğuk korumalı) TEKRAR DÜZENLENECEK

Hizmetlerimiz Havadan Görüntüleme Görüntü İşleme Proje Danışmanlık Organizasyon, toplantı ve etkinlikleriniz için havadan çekim imkanı Görüntü İşleme İnşaatlar ve şantiyelerde görüntü işleme teknikleri ile ilerleme durumu ve zamanlanmış kullanıcı bildirimleri oluşturma Alan emniyeti için miting ve toplantı katılımcı sayımı ve sınır güvenliği için göçmen sayı kontrolü takip sistemi Proje Danışmanlık Tez projeleriniz, araştırmalarınız ve hobileriniz için danışmanlık ve kullanıcı eğitimi Yazılım ve Elektronik Eğitimleri Arduino C ve C++ CATIA

İLETİŞİM +90 545 280 29 99 www.humatechnology.com Gökhan GÖL +90 545 280 29 99 www.humatechnology.com info@humatechnology.com Yeşiltepe Mh. İsmet İnonu Cd. No:2/8 Anadolu Üniversitesi Teknoloji Bahçesi Tepebaşı/Eskişehir. PK:26210 facebook.com/humatechnology