Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

GÜRÜLTÜ KONTROLÜ ENERJİ SEKTÖRÜ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "GÜRÜLTÜ KONTROLÜ ENERJİ SEKTÖRÜ"— Sunum transkripti:

1 GÜRÜLTÜ KONTROLÜ ENERJİ SEKTÖRÜ acoustic@pechom.com.tr
Copyright © PechoM Tüm hakları saklıdır.

2 Firmamız bünyesinde bulunan class
PechoM olarak gürültü kontrolü çalışmalarımızı otomotiv, ulaşım, enerji, savunma sanayi sektörleri başta olmak üzere, üretim hatları, trafolar, test ve kontrol odaları, petrol/doğalgaz boru hatları gibi birçok alanda ve üründe gerçekleştirmekteyiz. Firmamız bünyesinde bulunan class 1 tip ses ölçüm cihazı, akustik sonlu elemanlar yazılımları, akustik kamera ve gelişmiş know-how ile sessizleştirme çalışmalarını büyük başarı ile yürütmekteyiz. pechom.com.tr Copyright © PechoM Tüm hakları saklıdır.

3 01 02 03 04 05 06 07 Uygulama Öncesi Ses Spektrum Analizi Akustik
Tasarım Akustik Analiz Mekanik Tasarım Üretim Montaj / Demontaj Uygulama Sonrası Ses Spektrum Analizi pechom.com.tr Copyright © PechoM Tüm hakları saklıdır.

4 01 Uygulama Öncesi Ses Spektrum Analizi
Trafo çevresinde belirlenen aralıklarla ses ölçümü yapılır. Yapılan analiz sonucu tesisin gürültü haritası çıkartılarak, toplam ses yükü hesaplanır. pechom.com.tr Copyright © PechoM Tüm hakları saklıdır.

5 01 Uygulama Öncesi Ses Spektrum Analizi Kritik noktalar akustik kamera
kullanılarak belirlenir. pechom.com.tr Copyright © PechoM Tüm hakları saklıdır.

6 01 Uygulama Öncesi Ses Spektrum Analizi | NOISEBUSTER
Noisebuster ses ölçüm uygulamamızı kullanarak frekans bazlı ses ölçümü yapabilir, örnek malzemelerimizin mevcut gürültü seviyenizi ne kadar düşüreceğini görebilirsiniz. pechom.com.tr Copyright © PechoM Tüm hakları saklıdır.

7 02 Akustik Tasarım Gürültü ölçümleri sonucunda elde edilen değerler doğrultusunda sessizleştirme yapılacak alan için projeye özgü malzeme geliştirilmesi ve uygulama çözümleri ile akustik sistem tasarım oluşturulur. pechom.com.tr Copyright © PechoM Tüm hakları saklıdır.

8 03 Akustik Analiz PM 0604 SES İLETİM KAYBI
(«EMPEDANS TÜPÜ» TEST METODU) Ses iletim Kaybı (dB) 03 Akustik Analiz Ses yükleri ve kritik noktalar için ayrı ayrı kompozit akustik malzeme serileri oluşturularak en yüksek gürültü izolasyon performansı sağlanır. Frekans (1/3 oktav bandında) pechom.com.tr Copyright © PechoM Tüm hakları saklıdır.

9 04 Mekanik Tasarım Akustik panel bağlantıları sistemin modüler
veya sabit olmasına göre özel olarak tasarlanır. Bu yöntemle kullanım kolaylığı ve montaj esnekliği sağlanır. pechom.com.tr Copyright © PechoM Tüm hakları saklıdır.

10 05 01 02 03 04 05 Üretim Sac Metal Emici Malzeme Yansıtıcı Malzeme
Sheet Metal 02 Emici Malzeme Absorbent Material 03 Yansıtıcı Malzeme Reflective Material 05 Üretim 04 Emici Malzeme Absorbent Material 05 Delikli Sac Perforated Sheet Akustik olarak tasarlanan kompozit akustik malzemeler ve mekanik aksamlar üretim birimimizde belirtilen şartnamelere uygun olarak üretilir. pechom.com.tr Copyright © PechoM Tüm hakları saklıdır.

11 06 Montaj Demontaj Üretimi tamamlanan parçalar
birleştirilerek kabin sistemi oluşturulur. İstenildiği takdirde demonte olabilen kabin sistemleri tasarlanıp üretilebilir. pechom.com.tr Copyright © PechoM Tüm hakları saklıdır.

12 07 Uygulama Sonrası Ses Spektrum Analizi
Uygulama sonrası kurulan sistemin kontrolü, yapılan ses spektrum analizi ile doğrulanır. Akustik kamera ile montaj kusurlarını belirlemek için gerekli noktasal kontroller yapılarak süreç tamamlanır. pechom.com.tr Copyright © PechoM Tüm hakları saklıdır.

13 Yapılan Projeler Trafolar Reaktörler pechom.com.tr
Copyright © PechoM Tüm hakları saklıdır.

14 Yapılan Projeler Trafolar Reaktörler pechom.com.tr
Copyright © PechoM Tüm hakları saklıdır.

15 Yapılan Projeler Trafolar Reaktörler

16 Yapılan Projeler Trafolar Reaktörler pechom.com.tr
Copyright © PechoM Tüm hakları saklıdır.

17 Yapılan Projeler Trafolar Reaktörler

18 Teşekkürler acoustic@pechom.com.tr
Copyright © PechoM Tüm hakları saklıdır.


"GÜRÜLTÜ KONTROLÜ ENERJİ SEKTÖRÜ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları