WEB TABANLI DESTEK.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
Advertisements

Burkay Yapağcıoğlu.
AĞIZDAN AĞIZA PAZARLAMA
Mobil Reklamcılıkile hareket halindeki insanlara ulaşın Mobil Reklamcılık ile hareket halindeki insanlara ulaşın.
Toplu SMS Toplu MMS Hedefli Mesaj Sesli Mesaj / IVR Akıllı Yetenekler
Hazırlayan Ebru SIRMACI
Gerekli olduğunda insanlara ulaşın Yer Uzantıları Potansiyel müşterilere, Yer Uzantıları ile önemli anlarda ulaşın.
Google Analytics Nedir?
Alican ÖZTÜRK Akdeniz Üniversitesi
İçerik Yönetim Sistemi (CMS)
UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ
Hareket halindeki insanlara ulaşın.Mobil Arama Ağı Reklamları Mobil Arama Ağı Reklamları ile kullanıcılara ulaşın.
İNTERNET VE İLETİŞİM.
AĞ PROTOKOLÜ.
BEYSİS BEYSİS olarak kuruluşumuzdan bu yana web tabanlı uzaktan eğitim ile ilgili  projeler geliştirdik. Bu çalışmalarımızı ilk olarak
ARAMA MOTORU KULLANIMI
Dijital Pazarlama Merve Öztürkcan.
Endüstride Veri Madenciliği Uygulamaları Yrd. Doç. Dr. Ayhan Demiriz 28/2/2006.
WEB TASARIMINDA TEMEL KAVRAMLAR
CONTENT MANAGEMENT SYSTEM (İÇERİK YÖNETİM SİSTEMLERİ)
E-Posta Nedir?.
Web 2.0 Yeni nesil Internet.
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ
Yavuz Seyhan Adem Ertaş Mustafa Tanış Zekai Çalışkan.
BlOG OLUŞTURMA VE KULLANIMI
İNTERNET.
İnternet Teknolojisi Temel Kavramlar
HAZIRLAYAN: BURCU OLGUN
İLETİŞİM VE BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI
Web 2.0 Araçlarının Tanıtımı
İşletme Doktora Programı Bilgi Teknolojileri ve Yönetim (IYO 713)
Eğİtİmde web 2.0 araçlarInIn kullanImI
WEB2.0 ARAÇLARI Gökçe Hanım EMİR K ONULAR : ajax, rss, css, vidcast, podcast podcast.
WEB 2.0 VE EĞİTİM CEM UÇAN
Web 2.0 Araçlarının Tanıtımı ÖZGE AKMAN TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ 2. SINIF 1. ÖĞRETİM
 Bu sunumda, “web 2.0 nedir, eğitimde nasıl kullanılabilir?” Sorularına yanıt bulacağız.  Ayrıca 5 tane web 2.0 aracını tanıtacağız.
CUSTOMER TO CUSTOMER (TÜKETİCİDEN TÜKETİCİYE) E-TİCARET
Modern işletmeler için sınıfının en iyisi üretkenlik araçları Telista Bilişim ve İletişim Teknolojileri San. ve Tic. A.Ş
İnternet Nedir Bilgisayar Ağları Ağ Çeşitleri
  Satış sonrası hizmetler bir ürün satıldıktan sonraki süreçte müşteriye sunulan teknik destekler olarak değerlendirilebilir. Bu hizmetler arasında garanti,
Sosyal Medya Kişilerin internet üzerinde birbirleriyle yaptığı diyaloglar ve paylaşımlar bütünüdür.  Zaman ve mekân sınırlaması olmadan (mobil tabanlı),
ISL429-Yönetim Bilişim Sistemleri İnternet ve elektronik ticaret.
EBA nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. 
Office ile ilgili diğer bilgiler Yrd. Doç. Dr. Altan MESUT.
İÇERİK YÖNETİM SİSTEMİ Öğr. Gör. Emine TUNÇEL Kırklareli Üniversitesi Pınarhisar Meslek Yüksekokulu.
ÖRGÜTLERDE BİLGİ YÖNETİMİ, KARAR VERME VE BİLİŞİM SİSTEMLERİNDEKİ HİYERARŞİK YAPININ MİMARİSİ Kısım 2.
MyORTAK Satış Ortaklığı Eğitimi Daha fazla detay için tıkla : “ internetten para kazanma “internetten para kazanma Daha fazla detay için tıkla : “ internetten.
SOSYAL MEDYANIN ETKİSİ - KOZMETİK ÜRÜNLERİN SATIN ALINMASINDA BİR UYGULAMA Danışman Unvan İsim Öğrenci İsim, Numara.
SUNUM KONU BAŞLIKLARI->
Bilgi İşlem Organizasyonu Güz Dönemi Server Çeşitleri ve Aralarındaki Farklar – Burak Eray KAYIŞ.
DATA CENTER.
UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ
One Touch Video Kurumlar, İşletmeler ve Çağrı Merkezleri için internet tabanlı ve mobil etkileşimli video çözümü 2010 Avaya Inc. All rights reserved.
Çin'deki küçük imalatçılar için ticaret platformu oluşturmak amacıyla İngilizce öğretmeni Jack Ma ve 17 kurucu üye tarafından kurulmuştur. Bugün 240 ülkeden.
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
IP ve MAC Adresleri Geçtiğimiz ders… IP Adresi DNS Sunucusu MAC Adresi
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
CRM Mehmet Batuhan Ülper
WEB 2.0 ARAÇLARI.
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
PROXY SERVER YASİN ÇAKIR
Bölüm 2 ÖRGÜTLERDE BİLGİ YÖNETİMİ, KARAR VERME VE BİLİŞİM SİSTEMLERİNDEKİ HİYERARŞİK YAPININ MİMARİSİ Kısım 2.
E - MIY. E - MIY Ülkemizden Veriler… ….. internete erişimi olan insan …..facebook kullanıcısı Haftalık 21,5 saat……internette geçirilen.
EN KOLAY ONLINE ÖN MUHASEBE PROGRAMI YONCAERP
Numarabiz nedir? Nasıl Kazandırır?. 3 BASİT ADIMDA BAŞLA! 2 Üye Ol Numar a Talep Et Reklam Yap & Kazan.
Numarabiz nedir? Nasıl Kazandırır?. 3 BASİT ADIMDA BAŞLA! 2 Üye Ol Numar a Talep Et Reklam Yap & Kazan.
Amazon Web Servisleri ve Javascript Dilinin Birlikte Kullanımı
Elektronik-Ticaret’te Arama Motoru Optimizasyonu ve Sosyal Medya
Sunum transkripti:

WEB TABANLI DESTEK

Nedir Bu Deep Web? Deep Web ya da diğer adıyla Undernet, Google veya başka arama motorlarıyla ulaşamayacağımız, kullandığımız internetten çok daha fazla veri içeren bir klon internettir. Yapılan tahminlere göre Google’ın bize sunduğu içerik, interneti oluşturan içeriklerin neredeyse %4’lük bir kısmını içermektedir. Geriye kalan %96’lık kısım ise bulmak istediğiniz veya istemediğiniz yasal ve yasal olmayan içerikten oluşmaktadır.

Nedir Bu Deep Web? Deep Web büyük bir dünyadır. Deep Web büyük bir dünya derken neyden bahsetmek istedik açıklayalım. Normal internette tahmini olarak 19 TB veri vardır ve biz bu verileri kullanırız. Peki ya girilmeyen dediğimiz Deep Web’te ne kadar veri vardır? 

Nedir Bu Deep Web? Deep Web, normal webin 500 kat fazlası veriye sahiptir. Sadece halka açık verilerin boyutu: 7500 TB. Normal internetin 1 milyar dökümanına karşı Deep Webin 550 milyar dökümanı vardır. Tahmini olarak 200,000 ve üzeri Deep Web sitesi bulunmakta ve bunların en büyük 60 tanesinin toplam halka açık verisi 750 TB civarındadır. Bu neredeyse normal internetin 40 katı kadar bir büyüklüktür.

Nedir Bu Deep Web?

IRC (Internet Relay Chat) Nedir? IRC ler dünya üzerindeki bütün Internet kullanıcıların biraraya gelerek gerçek zamanda online olarak sohbet ettikleri yerlerdir. IRC, İngilizce:Internet Relay Chat Türkçe:İnternet Aktarmalı Sohbet denilen, internet tabanlı bir protokolün ismidir. Bu protokol, sadece metin(text) tabanlı iletişime izin vermektedir.

IRC Kullanımı IRC platformu, binlerce sunucudan oluşur. Kullanıcı istediği sunucuyu seçer ve bağlanabilir. Herhangi bir sunucu eğer IRC girişleri açık ise, kullanıcılar bağlanabilir. Sunuculara, web veya mIRC denilen istemci ile bağlanılabilir. mIRC üzerinden,/server sunucu adresi yazarak bağlanılabilir.

WEB CHAT NEDİR? Web sitesine bağlanan kullanıcı ile doğrudan sohbet edebilme imkanı sağlayan uygulamadır.

WEBChat'in Faydaları Gelen çağrıları ve dış aramaları azaltarak maliyet avantajı sağlar Canlı destek talebi oluşturarak, satışa çevirme oranının yükseltir. Kazanç sağlar. Anında temas kurarak, müşteri hizmetinin gelişimini sağlar. Güvenli bir iletişim kanalıdır 

WEBChat'in Faydaları Müşteriyi elde tutmaya yardımcı olur Silent Escapers (Sessice Markayı terk Edenler) oranını azaltır Müşteriye sunulan iletişim kanala alternatifini artırır YAZMAYI, telefonda görüşmeye tercih edenleri tatmin eder Sitedeki TERKETME oranlarını düşürür (WEB Site Abandons)

WEBChat'in Faydaları Satınalma sürecine destek olarak, müşterinin gelecekteki alımlarını kolaylaştırır Soru cevaplara şablonlarla karşılık vererek dönüş ve memnuniyet hızını artırır Sitenizi yeni tanıyan müşterşi adaylarının satışa yönelmesine yardımcı olur

Webchat Kullanımı Web chat ürününü kullandığınızda web sitenizin ana sayfasında bir konuşma kutucuğu açılır. Sistemin öteki tarafında bulunan müşteri temsilciniz kendisini tanıtıp yardıma ihtiyacı olduğunda buradan kendisine ulaşabileceğini söyleyerek kullanıcı ile sohbeti başlatır.

Webchat Kullanımı Web chat üzerinden kullanıcı ile konuşma başlatmadan önce anket formlar aracılığıyla merak ettiğiniz soruları kullanıcılara sorabilirsiniz. Ayrıca, kullanıcıdan, buradaki konuşmasına başlarken izinli şekilde mail ve temel bilgilerini alarak daha kişisel bir iletişim başlatabilirsiniz.

ARAŞTIRMALARA GÖRE WEBCHAT KULLANIMI American Marketing Association’ın yaptığı araştırmaya göre müşteriler sunulan web chat hizmeti potansiyel müşterileri, müşteriniz haline gelmesi oranını (conversation rate) %20; yatırım getirinizi (ROI) ise %300 artırıyor.

ÖZETLE WEBCHAT Web chat, müşteri servisi ve satış ekibinizin üzerinden yük alır ve böylece bu ekiplerinizin performansını arttırır. Müşteriler her yerden ulaşabildikleri bir işletmeyle çalışmayı ve oradan hizmet almayı daha çok seviyor. Çünkü işletmenin her an kendisini dinlediğini ve yarı yolda kalmayacağını biliyor.

İÇERİK YÖNETİMİ PANELLERİ DRUPAL Drupal ücretsiz, açık kaynaklı bir içerik yönetim sistemi ya da içerik yönetim’e odaklı bir altyapı yazılımıdır.

İÇERİK YÖNETİMİ PANELLERİ MAGENTO Magento Varien (ebay) tarafında desteklenen ve geliştirilen çok güçlü ve çok hızlı büyüyen bir e-ticaret sistemidir.

İÇERİK YÖNETİMİ PANELLERİ WORDPRESS Dünyada en çok kullanılan blog sistemlerinden biridir, açık kaynaklı ve ücretsiz olarak dağıtılmaktadır. WordPress kullanarak kısa süre içinde kendi sunucunuza kurulum yapabilir, sitenizi yayınlayabilir ve sitenize içerik eklemeye yani bloglamaya başlayabilirsiniz.

İÇERİK YÖNETİMİ PANELLERİ SHOPIFY Web tabanlı sistemler aracılığıyla Online mağazacılık hizmeti veren bir yapıdır.