Çözümlerimiz Algı Yönetimi Sosyal Medya İçerik Yönetimi Dijital Pazarlama Mobil Reklam Web Tasarım Marka / Kurumsal Kimlik SEO (Search Engine Optimization)

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Alptekin GÖKÇEYREK | Teknik Satış Danışmanı
Advertisements

Toplu SMS Toplu MMS Hedefli Mesaj Sesli Mesaj / IVR Akıllı Yetenekler
İNTERNETTE STRATEJİK PAZARLAMA
AKILLI FAKS.
Pazarlama ve İletişim Dünyasında Sosyal Medya Trendleri Araştırması
Neden e-ticaret’e ihtiyaç duyuluyor? Bugün; •Sürekli (24 saat boyunca 365 gün kesintisiz) reklam ve ticaret olanağı sunan, •İletişimi çok hızlı ve interaktif.
İnternet Sitemizi Açarız! Çok Heyecanlıyız !. Fakat Ziyaretçi Gelmez..
BRS, Türkiye’de bir ilki başlatarak birçok firmadan alınacak hizmetleri tek bir kuruluştan alınmasını sağlayacak profesyonel bir kadroyla iyi bir hizmeti.
Reklamcılar Derneği Medya Paylaşım Toplantıları 4 Eylül 2008.
Google Analytics Nedir?
Mobilite ile Gelen Rekabet Avantajı Sunum Öyküm Dizdar.
WinDesk Çözümü.
İNTERNET VE SOSYAL AĞLAR.
KİTLE İLETİŞİM ARAÇLARI
HİZMETLERİMİZ İthalat, İhracat, Transit Gümrük İşlemleri,
GELECEĞİN ŞEHİRLERİ İÇİN AKILLI ÇÖZÜMLER
ELEKTRONİK ORTAMLARDA PAZARLAMA
Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için
Sosyal Medya Pazarlaması Sihirbuzz
Sizin sosyal medya danı ş manınız olarak Markanız için sosyal medya stratejilerinin olu ş turulması ve yönetimini yapıyoruz. Ayrıca kriz durumlarında.
Digital Signage teknolojisini ülkemize getiren ilk kuruluşlardan biri olan Sistem 9 Medya, Türkiye’nin en geniş, en yaygın, en güvenli ve işlevsel Digital.
Math in Advertising....
MEDYANET DISPLAY REKLAM ÜRÜNLERİ
Dijital Dünya Verilerine Genel Bakış Dünya Nüfusu : Dünyadaki İnternet Kullanıcıları : Dünyadaki Domain Sayısı:
DOĞA KOLEJİ ROL MODEL SUNUMU
Dijital Pazarlama Merve Öztürkcan.
SOSYAL MEDYA.
Mobil Teknolojiler ve Akıllı Şebekeler
E-Ticaret (Rakamlarla Giriş) Sunu İçerik Kaynağı: İyiler, Z. (2009). Elektronik Ticaret ve Pazarlama, T.C. BAŞBAKANLIK Dış Ticaret Müsteşarlığı İhracatı.
Proje Web Sitesi ve IPPC Envanter Veri Tabanı Onur Mat
GLOBALCV İŞTESOSYAL PROJESİ İLE ARADIĞINIZ ADAYA ULAŞIR Türkiye’nin ilk sosyal kariyer sitesi İŞTESOSYAL ve en güncel dataya sahip portalı GLOBALCV ’nin.
Arş. Gör. Tolga Çakmak Hacettepe Üniversitesi – Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü Sosyal Medya ile Değişen Pazarlama Anlayışları.
Facebook.com/HotMobilePress Twitter.com/HotMobilePress :: EYLÜL 2012 :: MOBİL TEKNOLOJİLERE ODAKLI İLK ve TEK TÜRKÇE ONLINE YAYIN.
Lider yapan pazarlama gerçekleri
Boğaziçi Üniversitesi Web Site Tasarım Çalışması
E- Ticaret Altyapısı.
İşletme Doktora Programı Bilgi Teknolojileri ve Yönetim (IYO 713)
TÜRKİYE’NİN EMLAK SİTESİ
Web Tasarımı ve Adobe Muse
E-TİCARET NEDİR? E-TİCARET NEDİR? E-Ticaret internet ortamında insanların belirli sistemler üzerinde gerçek ve ya sanal ürünleri para karşılı ğ ında satın.
CEO Web Sitesi Kurduğu Üyelerine, –Sanal kimlik ( vb.) –CV ve iletişim bilgilerini güncel tutmak –Eğitici ve bilgilendirici.
Sosyal Medyanız ve NetHizmet. Sosyal Medya’da Sizin İçin Neler Yapıyoruz?  Sizin için hesaplar açıp, içerik yönetimlerinizi yapıyoruz.  Kampanya kurgularınızı.
ONLINE MEDYA TAKİBİ “FIRSATLAR”. Online Medya Takibi DİNLE -> KATIL -> ÜRET.
Modern işletmeler için sınıfının en iyisi üretkenlik araçları Telista Bilişim ve İletişim Teknolojileri San. ve Tic. A.Ş
1.1 © 2003 by Prentice Hall BÖLÜM 3 BİLİŞİM SİSTEMİ YAKLAŞIMLAR ve ORGANİZASYONA ETKİLERİ.
Antalya Milli Eğitim Müdürlüğü 2015
1.1 © 2003 by Prentice Hall BÖLÜM 3 BİLİŞİM SİSTEMİ YAKLAŞIMLAR ve ORGANİZASYONA ETKİLERİ.
Mobil pazar verileri – Abone sayısı ve penetrasyon – Mobil abone profili – Mobil trafik hacmi – Mobil gelir – Aylık kullanım miktarı – Mobil yatırım.
2 SİSTEM 9 DÜNYADA SİSTEM ülkede, 6500’den fazla tamamlanmış proje.
Elektronik pazarlama: – internetin kar yaratmak amacıyla kullanılması – birçok aşamayı ortadan kaldırmakta – daha hızlı ve daha düşük maliyetli –
Sosyal Medyada Tanıtım ve Pazarlama
Mobil Gaste. Neden Mobil Gaste? Okunabilirliği artırmak; Günümüzde insanlar cündanları olmadan dışarıya çıkabilirler ancak.
Mobil Uygulamalar ve Çözümler. ©2010 Sürat Teknoloji Gündem  Hakkında 2.
İnternet Sosyal Medya Sosyal Ağlar 2. Sunum Öğr. Gör. Mehmet Akif Barış 2.
DİJİTAL DÖNÜŞÜM LİDERLERİNİN İŞLETMELERİN VERİMLİLİĞİNE ETKİLERİ BÜLENT KUTLU 1.
TUANA BİLİŞİM GURURLA SUNAR inceleyin ve Gominisite Yeni Nesil Web Sitesidir Gominisite ile web sitenizi kendiniz yönetebilir ve güncelleyebilirsiniz.
SEO Hizmeti. SEO Strateji Site İçi Optimizasyon Sitenin sayfaları ve içerikleri arama motorlarına göre optimize edilir. Araçları Hazırlama Sitenin SEO.
INBOUND PAZARLAMADA SOSYAL MEDYA VE KADIN TÜKETİCİLERDE SATIN ALMA DAVRANIŞINA OLAN ETKİSİ Yrd. Doç. Dr. Pınar Bacaksız.
Sektör Profesyonelleri Danışmanı
One Touch Video Kurumlar, İşletmeler ve Çağrı Merkezleri için internet tabanlı ve mobil etkileşimli video çözümü 2010 Avaya Inc. All rights reserved.
ALİBABA GROUP Hazırlayan : Mehmet özdemirler
SOSYAL MEDYA.
Yeni Medya Teknolojileri ve Modernleşme
SOSYAL MEDYA DANIŞMANLIĞI. Sosyal Medya Danışmanlığı; Markanızın Sosyal medya ortamındaki hedef kitlelerini analiz edip hazırlayan, Hedef kitlelerinizin.
Intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız.
connect to the virtual world
Sigorta Acente Mobil Uygulaması
Elektronik-Ticaret’te Arama Motoru Optimizasyonu ve Sosyal Medya
Sunum transkripti:

Çözümlerimiz Algı Yönetimi Sosyal Medya İçerik Yönetimi Dijital Pazarlama Mobil Reklam Web Tasarım Marka / Kurumsal Kimlik SEO (Search Engine Optimization) Profesyonel Fotoğraf Çekimleri Sosyal & Görsel Tasarım E-ticaret Yazılım Sistemleri Mobil Uygulama / UI&UX Tasarım

SOSYAL MEDYA ve ALGI YÖNETİMİ

Sosyal Medya = Bağımsız Medya Gücü

Pazarlama ve Yeni Dünya Yeni dünyanın önemli trendleri Akıllı telefon ve uygulamaların önlenemeyen yükselişi Sosyal medya devrimi Giyilebilir teknolojiler 360 derece müşteri deneyimi Mikrolokasyon ile nokta atışı ve Büyük Veri

Harvard Business School 2010 Sosyal Medya Araştırma Raporu Sektör Analizi ?

Sosyal Medya Uzmanları Olarak; Biz Neler Yapıyoruz?

Sosyal medya ekip işidir:

Mobil Reklam ve Diğer Hizmetlerimiz ?

Reklam Modelleri Preroll / Midroll / Postroll

Display Network Türkiye’ nin en büyük mobil reklam ağı 150 den fazla Mecra Ayda 1 Milyar üzerinde Gösterim Türkiye’ de mobil kullanıcıların %60 ına erişim

Mecralar Medya Haber Sanal Gaste Turkcell Dergilik Turkcell Çocugum ve Ben Turkcell Videobul Tarif Dükkanı Turkcell Seyahat Turkcell VINN

Mobil uyumlu ve optimize! Mobil uyumlu ancak optimize değil! Mobil Site %73 Mobil uyumlu değil! %4 Mobil uyumlu ve optimize! %23 Mobil uyumlu ancak optimize değil!

Mobil Site Neler Yapılabilir? Harita Video Ürün Menü Form Galeri Sosyal Medya

NEDEN MOBİL SİTE? Yoğun akıllı telefon kullanımı Anında duyuru ve bilgilendirme Interaktif iletişim Hızlı, güvenli ve verimli iletişim Kişilerin görüşlerini iletebilmesi Öneri,soru ve görüşleri anında alma Anlık raporlama Kişilerin işlemlerini kolaylaştırma Anket ve oylamalar yapma ve anında ulaşma Mevzuatlar, projeler vb. tüm konularda kişileri sürekli bilgilendirme

Öne Çıkanlar https://akillidepo.turkcell.com.tr/portal/file-share.html#/?publicToken=7ad7878c-725d-4cd1-a7b2-4a8476666367

Teşekkürler…