T.C. ERBAA KAYMAKAMLIĞI İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü Hazırlayan Fatih BAL V.H.K.İ KBS-TKYS YIL SONU İŞLEMLERİ 1.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ATAKUM İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Advertisements

EBA BİLİŞİM AĞI TANITIMI VE KULLANIMI. EBA v2 EBAv2 : Eğitimde FATİH Projesinin içerik bileşeni olarak 2012 yılında yayın hayatına başlayan Eğitim Bilişim.
1 TAŞINIR MAL YÖNETMELİĞİ 2 TAŞINIRLAR YÖNÜNDEN YÖNETMELİĞİN KAPSAMI  Tüketim Madde Ve Malzemeleri (150)  Makine Ve Cihazlar (253)  Taşıtlar (254)
EN İ Y İ LER HEP B İ Z İ MLE BÖLGEN İ N BEŞ OKUL B İ R İ NC İ S İ.
EK DERS UYGULAMA REHBERİ. GIRIŞ EKRANı Sisteme giriş için adresi kullanılmaktadır. Kullanıcı adı ve şifre için ö ğ renci bilgi.
Mal ve Hizmet Alımları Bildirimi (BA) ve Mal ve Hizmet Satı ş ları Bildirimi (BS) Formu NE ZAMAN GÖNDER İ L İ R? Ba ve Bs formlarını aylık dönemler halinde.
LUCA BILGISAYARLı MUHASEBE PROGRAMı Öğr. Gör. Coşkun Aliyazıcıoğlu KTÜ Beşikdüzü Meslek Yüksekokulu Şubat
T.C. ŞEHİTKAMİL KAYMAKAMLIĞI 75. YIL CUMHURİYET ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
1 Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Şube Müdürlüğü ORTAK SINAVLAR.
Arduino nedir ? Atmega 328P Microcontroller USB ile bilgisayara bağlanır. Basit bir kullanımı olup kullanıcı dostudur. C++ tabanlı Arduino yazılımı ile.
ERASMUS+ Oryantasyon Programı Erasmus Kurum Koodinatörlüğü erasmus.erciyes.edu.tr
LUCA BILGISAYARLı MUHASEBE PROGRAMı Öğr. Gör. Coşkun Aliyazıcıoğlu KTÜ Beşikdüzü Meslek Yüksekokulu Şubat
Tablet Bilgisayar Tablet bilgisayar garanti ve arıza kaydı işlemleri için kullandığımız site Mebbis şifre girişi eklendi. Tablet.
5018 sayılı“Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu”nda TAŞINIRLAR KAMU KAYNAĞI OLARAK TANIMLANMIŞTIR. KANUNA GÖRE KAMU KAYNAĞININ; ETKİN, VERİMLİ, EKONOMİK.
LUCA Bilgisayarlı muhasebe programı
1 Sınav Güvenliği ve Sınav Yönetimi Daire Başkanlığı Ölçme, Değerlendirme Ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü.
14 ARALIK 2010 REKTÖRLÜK 100. YIL SALONU YILINDA KURULACAK KOMİSYONLAR Kayıttan Düşme Komisyonu (TMY 28 inci madde) Değer Tespit Komisyonu (TMY.
ÜCRETLİ ÖĞRETMEN E-BİLDİRGE İŞLEMLERİ
Ar-Ge Ödeneği Talep Edilen Araştırma ve Geliştirme Projeleri Hakkında Genelge.
MUHASEBE VE FİNANSMAN ALANI 1-TANIMI VE KAPSAMI işletmelerin kuruluşu, faaliyetlerine ait belgelerin tasnifi, kayıt işlemleri, dosyalama ve arşivleme işlemleri,
İKİNCİ BÖLÜM BURAK ŞIKPOLAT MALİ HİZ. UZM. YRD. Taşınır Kayıt Yetkilisi ve Taşınır Kontrol Yetkilisi.
Sevgili 8.sınıf öğrencisi; Kendi yeteneklerin, ilgilerin, değerlerin hakkında bilgi sahibi olmak ve daha doğru lise tercihi yapabilmek için lütfen öncesinde.
Doküman Yönetİm (DYS) Sİstemİ
TBS’De görev tanımları
YIL SONU YEDEK ÖDENEK ÖDENEĞİ E-BÜTÇE UYGULAMASI.
Katalog Tarama B a s ı l ı k a y n a k l a r
TEZ SAVUNMA SINAVINDA BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİLERİN YAPACAKLARI İŞLEMLER
İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
Metin Tabanlı İçerik Oluşturma Araçları (Microsoft Word Programı)
GARSON/VALE ÇAĞRI SİSTEMLERİ KURULUM
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DİREKTÖRLÜĞÜ
ÖĞRENCİ YEMEK HİZMETLERİNİN YÜRÜTÜLMESİ
Proje Dosyası - Belgeleme - Raporlama
Depo Elleçleme Personel Eğitimi
BÜTÇE HAZIRLIK ÇALIŞMALARI
LİKİT KARŞILIĞI ÖDENEK KAYDI
ÖĞRENCİ İŞLERİ SİSTEMİNE GİRİŞ
DIGIKENT Kent Yönetim Platformu Elektronik Belge Yönetimi
DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ
VELİLER İÇİN ANKET GİRİŞİ
E-BÜTÇE TENKİS OLUŞTURMA
sgk. gov. tr/sahis/pages/login
ARALIK, 2017 Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı E-posta Web :
TAŞINIR MAL YÖNETMELİĞİ’nde Yapılan Değişiklikler İlksen POLAT (Taşınır Kayıt Yetkilisi) Efraim ORAKLI (Taşınır Kayıt Yetkilisi) Elazığ, ARALIK 2017.
BİLİM ve SANAT MERKEZİ TANILAMA SÜRECİ
Eğitim-Öğretim İzleme ve Değerlendirme Sistemi
Eğitim-Öğretim İzleme, Değerlendirme Sistemi
PARMAK İZİ İLE EĞİTEME DESTEK Pİ - YOK.
DARGEÇİT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Konu Başlıkları Staj başvurusunda izlenecek yol
2017 – 2018 Eğitim – Öğretim Yılı Mühendislik Fakültesi STAJ BİLGİLENDİRMESİ STAJ İŞLEMLERİ Burada açıklanan işlemler her staj türü (şantiye, büro, serbest.
Görevli Eğitimi ÖLÇME, SEÇME VE YERLEŞTİRME MERKEZİ BAŞKANLIĞI
Görevli Eğitimi ÖLÇME, SEÇME VE YERLEŞTİRME MERKEZİ BAŞKANLIĞI
Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2018 ALES/2)
ÇEVRE DENETİMİ T.C. ÇEVRE VE ORMAN BAKANLIĞI
e-Rapor – Yatağa Bağımlı Kişiler için Tek Hekim Raporu
Doğrusal Mantık Yapısı İle Problem Çözme
Defter Beyan Sistemi Başvurusu
Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2018 ALES/3)
2017 – 2018 Eğitim – Öğretim Yılı Mühendislik Fakültesi STAJ BİLGİLENDİRMESİ STAJ İŞLEMLERİ Burada açıklanan işlemler her staj türü (şantiye, büro, serbest.
02 Aralık 2018 tarihinde uygulanacak olan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavına (2018-YDS-3) Görevli Eğitimi ÖLÇME, SEÇME VE YERLEŞTİRME MERKEZİ BAŞKANLIĞI.
“Kimlik Bilgileri” kısmında Kişisel Bilgiler girilir ve “Kaydet” butonuna basılarak,bilgiler kaydedilir. Tüm Bilgilerin girişi eksiksiz yapılmadır.
MERSİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ RESMİ OKULLAR İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ DYNED KAYIT YÖNETİMİ SİSTEMİ EXCEL OTOMATİK E POSTA TANIMLA PROGRAMI KULLANIM KILAVUZU.
Taşınır Mal Yönetmeliği Eğitim Sunusu
ARALIK, 2018 Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı E-posta Web :
KİMLİK YÖNETİM SİSTEMİ
9- BELEDİYELERDE TEŞKİLİ ZORUNLU GECEKONDU FONU İLE İLGİLİ TÜM İŞLEMLER :
TAŞINIR KAYIT VE YÖNETİM SİSTEMİ UYGULAMALARI
T.C. ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI
Sunum transkripti:

T.C. ERBAA KAYMAKAMLIĞI İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü Hazırlayan Fatih BAL V.H.K.İ KBS-TKYS YIL SONU İŞLEMLERİ 1

KBS Modülünden TKYS Uygulamasına Giriş 2

TKKY T.C. Kimlik ve şifre 3

Malzemelerin bulunduğu kuruma girilir. 4

Yılsonu işlemleri için öncelikle hesapların muhasebe kayıtları ile tutması gerekmektedir. Şayet muhasebe ile fark gözüküyor ise Yılsonu işlemlerine başlanılmaz ve hesaplar muhasebe’de (Malmüdürlüğü’nde) denkleştirmek gerekir. (Örnek:A) Örnek: A 5

1.Adım - Sayım ve Yılsonu İşlemleri menüsünden Sayım Tutanağı Oluştura basılır. 2.Adım -Eğer Tüketim ve Demirbaşlar tek ambarda duruyor ise bu işlem bir defa yapılır şayet ayrı ayrı ambarlarda duruyor ise ayrı şekilde ambarların sayımı yapılması gerekmektedir. Adımları takip edin. 6

Ambar seçimi yapıldıktan sonra 1.Adım-Sayım Mik.Oto.Tamamla 2.Adım-Kaydet ( Sayım Tutanağı Kaydetme Başarıyla gerçekleşti) onayından sonra 3.Adım-Sayım Tutanağı Sonlandır (Girdiğiniz bilgilere göre fazla ve noksan miktarlar için tif oluşacaktır. Bu işlem geri alınamaz. Lütfen bilgilerinizin doğru olduğundan emin olduktan sonra işleme devam ediniz. İşleme devam etmek istiyor musunuz?) Evet’e basılır. Sayım İşlemi bitmiştir. 7

8

1.Adım -Sayım Tutanağı Listesi 2.Adım -Yıl.: Adım-Ambar seçilir 4.Adım-İlgili tutanak seçilir. 5.Adım-Sayım Tutanak Raporuna tıklanır açılan tutanaktan 2 nüsha çıkartılır. (Örnek:A) Örnek A 9

Başkan: Başkan ya okul müdürüdür yada görevlendirdiği müdür yardımcısı Üye: Taşınır Kayıt Kontrol yetkilisi olacak Öğretmen,memur veya memur olabilir. 10

2.Adım-Rapor Seç bölümünden 13 NOLU ÖRNEK –SAYIM DÖKÜM CETVELİ ’nden 2 nüsha çıkartılır. 1.Adım-Taşınır Raporları sekmesine basılır 11

OKUL MÜDÜRÜ TAŞINIR KAYIT YETKİLİSİ ÖĞRETMEN VEYA MEMUR 12

2.Adım-Rapor Seç bölümünden 14 NOLU ÖRNEK –TAŞINIR YÖNETİM HESABI CETVELİ (KÜTÜPHANE/MÜZE DAHİL) ’nden 2 nüsha çıkartılır. 1.Adım-Taşınır Raporları sekmesine basılır 13

TAŞINIR KAYIT YETKİLİSİ TAŞINIR KONTROL YETKİLİSİ (BEHÇET YAYIKÇI) MALMÜDÜRÜ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ 14

Önemli Not İmzalama iş ve işlemleri için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü-Ayniyat bölüme gelinecek. Evraklar iki nüsha halinde getirilecek. İmzalanmış şekilde getirilmiş olacak. İmzaya gelirken evrakların sıralaması (en üste) -14 NOLU ÖRNEK –TAŞINIR YÖNETİM HESABI CETVELİ (KÜTÜPHANE/MÜZE DAHİL) (İmzalar: Taşınır Kayıt Yetkilisi, Taşınır Kontrol Yetkilisi Şube Müdürü (Behçet YAYIKÇI), Harcama Yetkilisi İlçe Milli Eğitim Müdürü (Bekir ASLAN), Malmüdürü) (ortada) -13 NOLU ÖRNEK –SAYIM DÖKÜM CETVEL (İmzalar: Taşınır Kayıt Yetkilisi, Okul Müdürü veya Müd.Yar., Öğretmen veya Memur) (Sonda) - SAYIM TUTANAĞI (İmzalar: Taşınır Kayıt Yetkilisi, Okul Müdürü veya Müd.Yar., Öğretmen veya Memur) (Ensonunda) -TAŞINIR İŞLEM FİŞİNİN SON SAYISINI GÖSTERİR TUTANAK (Son TİF numarası en son yaptığınız giriş veya çıkış TİF’nin numarasıdır. Örnek:2016/20 gibi) ( İmzalar: Taşınır Kayıt Yetkilisi, Taşınır Kontrol Yetkilisi Şube Müdürü (Behçet YAYIKÇI), Harcama Yetkilisi İlçe Milli Eğitim Müdürü (Bekir ASLAN)) İlçe Milli Eğitim Müdürü imzaladıktan sonra hesaplar Malmüdürlüğü’nde görevli Gönül Hanım ile birlikte hesaplar kontrol edilecek ve malmüdürü İmzaya sunulacak. İmzalar bittikten sonra bir nüshası İlçe Milli Eğitim-Ayniyat bölümüne teslim edilecek diğer nüshası okul dosyasında saklanacak Yılsonu İşlemlerini Bitir butonuna evraklar Malmüdürlüğü’nde (MALMÜDÜRÜ) tarafından onaylandıktan sonra basılacak. 15

Bu İşlem için İmzalama işlemleri bittikten sonra basılacak çünkü sistem herhangi bir hatadan dolayı aktarım işlemini sistem geri almıyor. Haberiniz ola. Kolay gelsin. Selametle YIL SONU İŞLEMLERİNİ BİTİR 16

17