Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

“Kimlik Bilgileri” kısmında Kişisel Bilgiler girilir ve “Kaydet” butonuna basılarak,bilgiler kaydedilir. Tüm Bilgilerin girişi eksiksiz yapılmadır.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "“Kimlik Bilgileri” kısmında Kişisel Bilgiler girilir ve “Kaydet” butonuna basılarak,bilgiler kaydedilir. Tüm Bilgilerin girişi eksiksiz yapılmadır."— Sunum transkripti:

1 “Kimlik Bilgileri” kısmında Kişisel Bilgiler girilir ve “Kaydet” butonuna basılarak,bilgiler kaydedilir. Tüm Bilgilerin girişi eksiksiz yapılmadır.

2 “İlçe Öğretmeni Gir” sayfasında il öğretmeni tarafından eğitim alan ilçe öğretmenlerin bilgileri girilir, il ve ilçe seçildikten sonra okul combosundan ilgili okul seçilerek bilgiler “”Kaydet”butonundan kaydedilir. Böylece kayıt edilen ilçe öğretmeninin mail adresine sistem tarafından şifre gönderilir.

3 “Sınıf Öğretmeni Gir” menüsünde, eğitim alan 3
“Sınıf Öğretmeni Gir” menüsünde, eğitim alan 3. sınıf öğretmenlerinin bilgileri tek tek doldurulur. İl ve ilçe otomatik olarak gelir “Okul” kısmından okul seçilip, bilgiler kaydedilir. Böylece kayıt edilen sınıf öğretmeninin mail adresine sistem tarafından şifre gönderilir. Eğer girmek istediğimiz okul listede mevcut değilse yeni okul girişi yapabilirsiniz.

4 Listeye Yeni bir okul girişi yapmak için; okul combosunun altındaki yeşil renkte bulunan “+” işaretini tıklamanız gerekmektedir. Yeni giriş yapmanız için bir ekran çıkacak ve okul bilgilerini girip kaydetmeniz gerekmektedir. Kaydetme işlemi bittikten sonra “okul”combosundan yeni kaydetmiş olduğunuz okulu seçip, girişinizi kaydet diyerek tamamlayabilirsiniz.

5 “İl Planları” sayfası, İl öğretmeni kendi ilindeki ilçe öğretmenlerine eğitim vermeden önce eğitim bilgilerini ‘ il planı’ kısmına doldurmalıdır. Tüm Bilgilerin girişleri yapılır. İl,İlçe ,Tarih ve Okul bilgileri girildikten sonra Katılımcı kısmına katılımcı sayısı(eğitime katılacak ilçe öğretmeni sayısı) girilir ve kaydedilir.

6 “İl Planları”kısmında, ilçe öğretmenlerine verilecek olan eğitim birkaç seminer şeklinde düzenlenecek ise her eğitim için yeni bir kayıt girişi yapılması gerekmektedir. Yeni giriş için; “Yeni”yazan kısma giriş yapmalıyız.

7 Girmiş olduğumuz planlar üzerinde değişiklik yapmak istiyorsak, kırmızı ok ile gösterilen alana giriş yaparak değişiklikler yapılabilir. Eğer girmiş olduğunuz Planı silmek istiyorsanız, mavi ok ile belirttiğim çöp kutusu resmine giriş yapmanız gerekmektedir.

8 “İlçe Planları”ekranında, eğitimi gerçekleştirecek olan il öğretmeni veya İlçe öğretmenleri kendi ilçelerindeki 3. sınıf öğretmenlerine eğitim vermeden önce ‘ ilçe planları’ kısmını doldurmalıdır. Bu ekranda İl ve İlçe kayıtlı olarak gelir. Okul ve katılımcı bilgileri girilerek kaydet butonuna basılır.

9 “İlçe Planları”ekranında, 3
“İlçe Planları”ekranında, 3. sınıf öğretmenlerine verilecek olan eğitim birkaç seminer şeklinde düzenlenecek ise her eğitim için yeni bir kayıt girişi yapılması gerekmektedir. Yeni giriş için; “Yeni”yazan kısma giriş yapmalıyız.

10 ‘İlçe Planları’ ekranında giriş yapmak istediğimiz okul “Yeri” combosunda bulunmayabilir.Bu durumda; Altında bulunan Yeşil “+” ikonundan yeni okul girişi yapılır ve kaydedilir. Giriş yapılan okul “Yeri” combosuna eklenir.

11 “Okul Planları” ekranında İl,İlçe ve yer seçili olarak gelir
“Okul Planları” ekranında İl,İlçe ve yer seçili olarak gelir. Tarih ve Katılımcı sayısını(öğrenci sayısını) giriş yaparak öğrencilerinize vereceğiniz eğitim planlarınızı kaydedebilirsiniz. Plan girişlerine devam etmek için “Yeni” yazan yere giriş yapmanız gerekmektedir.( ilköğretim 3. sınıf öğretmenleri ‘ Okul Planı’ kısmını doldurmalıdır.)

12 “Okul Planları” kısmında tarih ve katılımcı sayısı malzeme talebiniz için önemlidir. Okul planı kayıt edildikten sonra öğrencileriniz için malzeme talebiniz otomatik olarak sisteme girilmiş olacaktır. ( Malzeme teslimatı ‘ okul eğitim planı kayıt’ tarihinden sonra maksimum 2 haftadır. Eğitim tarihleri de bu bilgiye göre belirlenmelidir.)

13 “Raporlar” sayfasında İl sekmesi kayıtlı gelmektedir
“Raporlar” sayfasında İl sekmesi kayıtlı gelmektedir. Böylece il öğretmenleri; İlçe,Okul ve Eğitmen combolarına göre seçim yaparak il genelindeki planları görüntüleyebilirler.

14 “Raporlar” ekranında İlçe seçimi yapmayıp,”Planları Getir” derseniz yapmış olduğunuz tüm planlar ekranınıza yansımaktadır.Kayıtlarınızı Döküman olarak almak isterseniz “Excell’e Gönder”butonundan excelle aktarabilir siniz.

15 “Şifre Değiştir” ekranından mevcut şifrenizi değiştirebilirsiniz
“Şifre Değiştir” ekranından mevcut şifrenizi değiştirebilirsiniz. Yeni Şifre girişini tamamladıktan sonra “Kaydet”diyerek yeni şifreniz tanımlanmış olur. İşleminiz bittikten sonra Sağ üst köşeyede bulunan “Oturumu Kapat” kısmından çıkış yapabilirsiniz.


"“Kimlik Bilgileri” kısmında Kişisel Bilgiler girilir ve “Kaydet” butonuna basılarak,bilgiler kaydedilir. Tüm Bilgilerin girişi eksiksiz yapılmadır." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları