Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ÖĞRENCİ İŞLERİ SİSTEMİNE GİRİŞ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ÖĞRENCİ İŞLERİ SİSTEMİNE GİRİŞ"— Sunum transkripti:

1 PİRİ REİS ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ ÖĞRETİM ÜYESİ BİLGİLENDİRME SUNUMU

2 ÖĞRENCİ İŞLERİ SİSTEMİNE GİRİŞ
Sisteme giriş adresi ‘ dir. Sisteme giriş yapılabilmesi için Giriş tuşuna basıldığında açılan penceredeki Öğretim Üyesi alanının karşısına adresi yazılmalıdır. Öğrenci işleri müdürlüğünden teslim aldığınız yeni şifrenizi, sisteme ilk defa girişiniz esnasında değiştirmenizi öneririz.

3 Bilgilerim bölümünden iletişim bilgilerinizi ve şifrenizi güncelleyebilirsiniz.

4 DANIŞMANI OLDUĞUM ÖĞRENCİLER
Giriş yaptıktan sonra “Öğrenci” menüsü altında yer alan “Danışmanı Olduğum” seçildiğinde Danışmanlık yapılacak öğrencilerin listesine , iletişim bilgilerine ve transkriptlerine ulaşabilir. Öğrencilerin derslerine onay vermek için “Kayıt Onay” seçilmelidir. Danışmanınca o dönem alacağı dersler onaylanmayan öğrencinin dönem kaydı yapılmamış olacaktır. Her yarıyıl Yönetim Kurulunca belirlenen tarihlerde kayıtlarını yenilemek zorundadır. İlan edilen tarihlerde kayıtlarını yenileyemeyen öğrenciler, kayıt bitim tarihinden sonraki bir hafta içerisinde gecikmeli kayıt yaptırır. Gecikmeli kayıt haftasının sonuna kadar ders kaydı yaptırmamışsa o dönem için “Kayıt yenilemedi” durumuna düşer. Öğrencinin danışmanı ile irtibat halinde olması lehine olacaktır.

5 SAYIN ÖĞRETİM ELEMANI SINIF LİSTELERİ İÇİN AŞAĞIDAKİ ADIMLARI İZLEYEBİLİRSİNİZ

6 Sayfanıza giriş yaptıktan sonra Ders menüsü altında Verdiğim Dersler seçilir.
SAYFAYA GİRİŞ

7 Bu bölümde verdiğiniz tüm dersler ekrana gelir
Bu bölümde verdiğiniz tüm dersler ekrana gelir. Öğretim yılı ve dönemi bazında dersler ayrı gruplar halinde görüntülenmektedir. VERİLEN DERS LİSTESİ

8 DERSE KAYITLI ÖĞRENCİLER
Dersi seçip Sınıf Listesi tıklandığında derse kayıtlı tüm öğrenciler ekrana gelir. Liste PDF/Excel formatında alınabilir.

9 SINIF LİSTESİ

10 ÖĞRENCİ HAKKINDA BİLGİ ALABİLME
Öğrenci Bilgileri butonuna tıklandığında öğrenci ile ilgili genel/tarihçe ve diğer bilgileri gelir. Ayrıca transkript sekmesi tıklandığında öğrencinin notları ekrana gelir. ÖĞRENCİ HAKKINDA BİLGİ ALABİLME

11 SINIF LİSTESİ Sınıf Listesi istendiğinde derse devam etmesi gereken öğrenciler ve bu öğrencilerin dersi tekrarı ile ilgili bilgiler yer almaktadır.

12 DEVAM LİSTESİ

13 Devam Listesi istendiğinde öğrencilerin bilgileri ve tarih eklenebilecek bir liste ekrana gelir.


"ÖĞRENCİ İŞLERİ SİSTEMİNE GİRİŞ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları