ETKİLEYİCİ BÜYÜME Unaico’nun Dünya çapında 200 den fazla ülkede üyeleri bulunmaktadır ŞİRKET DURUMU 10 ülkede 16 ofis (ortak bürolar dahil),160 dan fazla.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
English version 1.0 © Unaico All Rights Reserved. İnsanların karşılaştığı yer.
Advertisements

İŞ KURMA SÜREÇLERİ.
Mobile Advertising Network Dünya’da mobil kullanımı Mobil penetrasyon Mobil reklam harcamaları Akıllı telefon penetrasyonu Mobil reklam gösterimleri.
WhatsApp,Instagram,Skype ile Kurulan İletişim Hazırlayan İlker Kireççi
BİYOÇEŞİTLİLİK NEDİR Biyoçeşitlilik, bir bölgedeki genlerin, türlerin, ekosistemlerin ve ekolojik olayların oluşturduğu bir bütündür. Başka bir deyişle.
Girişimcilik Öğr.Gör.Seda AKIN GÜRDAL. Ders Akışı İşletmenin Amaçları İşletme Çevre İlişkisi.
Yrd. Doç Dr. M. İsmail Bağdatlı UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK 8 UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK 8.
Grundtvig Öğrenme Ortaklığı “A Step Towards Elderly People (STEP)” “Yaşlılara Doğru Bir Adım Projesi” Dr. Halis YEŞİL Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü.
Temiz su kaynakları azalıyor. Dünyanın üçte biri sularla kaplı olmasına rağmen ancak yüzde iki buçuk kullanılabilir temiz su bulunuyor. temiz su kaynakları.
AİLE İŞLETMELERİNDE ROLLER VE STATÜLER AİLE İŞLETMELERİNDE STATÜLER AİLE ÜYESİAİLE DIŞI Girişimci / Kurucu Veliaht Aile Bireyleri işgören Profesyonel Yönetici.
Profesyonel bir Çevirmen Olmak İster misiniz? Öyleyse bu yazıyı mutlaka okuyun.
KENDİMİZİ TANIMAK MESLEKLERİ TANIMAK MESLEK SEÇİMİNİN ÖNEMİ SEÇMEK İSTEDİĞİM MESLEKLER HAKKINDA NERELERDEN BİLGİ ALABİLİRİM.
Sosyal Ağlar Tehditler, Yanlış Kullanım ve Doğru Kullanım Örnekleri.
Sevgili 8.sınıf öğrencisi; Kendi yeteneklerin, ilgilerin, değerlerin hakkında bilgi sahibi olmak ve daha doğru lise tercihi yapabilmek için lütfen öncesinde.
E- İş.
Wal-Mart Stores Inc. Sam Walton tarafından kurulmuş dünya çapında şubeleri olan bir Amerikan perakende satış yapan mağazalar zinciridir. Amerika Birleşik.
ÇAĞRI MERKEZİ CRM YAZILIMI İÇERİK ÖRNEĞİ
ATHLETEQUIP COMPANY Athletequip, 1964 yılında Charles Ball ve Clark Alexander ortaklığında Toledo Ohio’da kurulmuştur 1969 yılında Bay Alexander’ın ölümüyle.
SUMMER Work and Travel Program 2012.
İnternet Nedir Bilgisayar Ağları Ağ Çeşitleri
Walmart ? Sam Walton tarafından kurulmuş dünya çapında şubeleri olan bir Amerikan perakende satış yapan mağazalar zinciridir. Amerika Birleşik Devletleri'nin.
Devlet Hibe Destekleri Sunumu
NAKİT OYUNCU.
Hazırlayan ve Sunan Ayşegül ARSLAN
Hazırlayan: Recep Gürkan TINÇ No:
1868 yılında Jamsetji Tata tarafından kuruldu.
Yeni Yaşam İçin KAZANÇ PLANI.
ULUSLARARASI KULUÇKA MERKEZİ ve HIZLANDIRICI DESTEK PROGRAMI
SAHİBİNDEN.COM ve HEPSİBURADA.COM
ERP YAZILIMLARI ERKAN KARATAŞ
BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI
HAZIRLAYAN ve SUNAN Muhammed DÜNDAR
ÖRGÜTSEL İLETİŞİM ARAÇLARI
OYUN VE OYUNCAĞIN ÇOCUK GELİŞİMİ ÜZERİNE ETKİLERİ
HAZIRLAYAN MUHAMMED YAYLA
ELEKTRONİK TİCARET DEVİ: aLİBABA.com
ŞEHİRLERİN REKABET KRİTERLERİ
Yrd. Doç. Dr. Serkan Kıvrak
ÜNİTE 1: FİNANS YÖNETİMİ.
APA Style Central Sunumu
ERASMUS+ AKADEMİK TANINMA
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
Bölüm 3 Para Nedir? Hazırlayan: Doç. Dr. Ahmet ÇALIŞKAN.
Ürün veya Hizmet Satışı
Hazırlayan Damla AYDIN WALMART Sunumu.
SETUR Setur, 1965 yılında, gümrükten muaf mağazaların ülkemizde faaliyet göstermesine olanak tanıyan kararın çıkarılması üzerine Koç Holding tarafından.
TUİ TUR OPERATÖRÜ.
BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI
HAVA PERSPEKTİFİ Doğada yakınımızda bulunan varlıklar gözümüze gerçek renk ve boyutlarıyla net olarak görünür. Oysa bizden uzaklaştıkça nesnelerin boyutları.
ÇÖZÜLECEK DURUM ? İYİ FİRMALAR MÜŞTERİLER. ÇÖZÜLECEK DURUM ? İYİ FİRMALAR MÜŞTERİLER.
INVIA WORLD’e HOŞGEDİNİZ!
Yeni macera türkiye
İŞLETME TÜRLERİ BÖLÜM 3.
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
İletişim Araştırma İşbirliği
HOŞ GELDİNİZ.
ERASMUS PROGRAMI Personel Eğitim Alma Hareketliliği Oryantasyonu
Hayvancılık İşletmelerinde Yönetim Prensipleri
İNTERNET VE BİLGİSAYAR AĞLARI
Çalışma Sistemi 1.
Tüketici Pazarları Örgütsel Pazarlar
Akıllı kart teknolojisini Dünya’da ve Türkiye’de kurumsal harcamalar ve maaş dışı ödenekler alanında kullanan ilk şirket olan Multinet, bu kez okulları.
YAT VE MARİNA İŞLETMELERİ
En az 6 ay süre ile haftanın 3 günü çalışabilecek,
İNTERNET VE BİLGİSAYAR AĞLARI
Gerçek Yaşama Dayalı Durum Belirleme
SESBİLGİSEL GELİŞİM Dil EdİNimi-4. Hafta.
(Merkezi Yönetim) Bütçenin Hazırlanması
Paydaşlar, Yöneticiler ve Etik
Sunum transkripti:

ETKİLEYİCİ BÜYÜME Unaico’nun Dünya çapında 200 den fazla ülkede üyeleri bulunmaktadır ŞİRKET DURUMU 10 ülkede 16 ofis (ortak bürolar dahil),160 dan fazla çalışan VİZYONUMUZ Tüm insanları bir arada toplayarak fırsatlar sunmak OBJECTIVE Sosyal Medya Platformu kurmak ŞİRKET Unaico 2009’da kuruldu

UNAICO Marketing & Administration Kowloon, HONGKONG AFFILIATE OFFICES Slovenya (Ljubljana), Almanya (Munster), Tayvan (Taipei) UNAICO Oxford Programı INGILTERE SITETALK Akademi Kowloon, HONGKONG UNAICO Marketing & Yönetim SINGAPUR

NETWORK MARKETING SOSYAL MEDYA ONLINE ALIŞVERİŞ

Linkedin 2011 yılında ABD’de de hızlı bir çıkışla borsa hisselerini ilk günden ikiye katlayarak dikkatleri üzerine çekti. Skype, 8,5 Milyar $ Kazanç Skype 2003 yılında kurulduktan sonra, 2005 yılında 2,6 milyar $ a eBay tarafından satın alındı.eBay 2009 yılında şirketin %70 ini yatırımcılarına sattı.2011 yılında Microsoft 8,5 Milyar $ vererek Skype’ı satın aldı.Şirketin kuruluş tarihinden itibaren 8,5 Milyar $ lık satış gerçekleşmiş oldu. Facebook , 700 Milyondan fazla kullanıcı. Şirket değeri, 65 milyar $ dan fazla. Kaynak: CNN

SITETALK Dünya tarihinde en hızlı büyüyen Sosyal Medya Platformu. Şirketin değeri? 1 MILYON ÜYE 22 March MILYON ÜYE 22 May 2011 ? MILYON 2012

SITETALK.COM 200 ülkede üye 20 dil seçeneği. HEDEFİMİZ İlk beş Sosyal Medya Platformu içinde bulunmak.

“3 Büyük endüstri BİR arada”

KÜRESEL E-TİCARET 2015 YILINDA 1.4 TRİLYON DOLAR Online perakendecilerin potansiyel gelir elde edebilmeleri için yeni adımlar atması gerektiğini belirtiliyor. Kaynak: Internetretailer.net

SITETALK MALL Sitetalk Mall değişik kategorilerde Binlerce ürün sunuyor. Elektronik, Sağlık & Bakım, kıyafet, seyahat, aksesuar, ve daha fazlası!

“3 Büyük endüstri BİR arada”

NETWORK MARKETING Multi-Level Marketing (MLM) olarak da bilinen doğrudan satış için kullanılan iş modeli bir şirketin ürün veya hizmetlerinin satışı için Kullanılır. GEÇMİŞ Network Marketing’in geçmişi 1940 lı yıllara kadar uzanmaktadır.

SITETALK & UNAICO Üyelerine aşağıda ki örnekler gibi hizmetleri sunuyor:

AC Milan Futbol Okulu Sitetalk Hongkong, Makau ve Guangdong’da ki Ac Milan Futbol Okullarının ana sponsorudur.

Ücretsiz sosyal network platformu Sitetalk Kredileri kazanma imkanı* Sitetalk Games oyun oynama imkanı Sitetalk ME ücretsiz erişim Sitetalk Travel erişim Sitetalk Mall erişim Sitetalk Masaüstü Uygulamaları erişim Sitetalk Communicator erişim * Sitetalk kredileri, Sitetalk ve Unaico’da ürün ve servis satın almak için kullanılabilir.

NETWORK ’ UNE Sitetalk'a arkadaşlarınızı ücretsiz olarak davet edin ve aktiv olmalarından bonus kazanın.(%5 Sitetalk Kredisi) Sitetalk kredilerinizi SitetalkMall'da kullanabilirsiniz. Kazanmış olduğunuz BV'leri Unaico üyeliğinde de kullanabilirsiniz. BUGÜN BAŞLA

Aktiv arkadaşlarınızdan komisyon alabilmeniz için kendi ücretsiz Unaico üyeliğinizi aktivleştirmeniz gerekmektedir. Bunu yaptıktan sonra organizasyonunuzdaki hareketlilikten komisyon kazanmaya başlayabilirsiniz. (bkz: kazanç planı) NETWORK ’ UNE BUGÜN BAŞLA

1. %10 Doğrudan satış primi 2. %10 Zayıf takım primi 3. 7 Derecede %2-5 eşleşme primi 4. Tanıma ve Ödüllendirme Programı "Om du inte kan förklara det enkelt, förstår du det inte tillräckligt bra. " - Albert Einstein

TEMEL Üye Peşin Ödenen Ödeme Kartı* *Tüm mağazalarda geçerli değildir.

Peşin ödenen ödeme kartı* 50 € Zorunlu hesap Oxford 1 Adclicks (2,000) Aşağıdakilerden BİR’ini seçin: 1. Holiday Plus 2. Tatil Ödülleri - Gemi - Konaklama - Tur 3. Tatil Kulübümüz * Inte tillgängligt för alla marknader

Peşin Ödenen Ödeme Kartı* 250€ Zorunlu Hesap Oxford Modül 1 & 2 Kerry Gleeson – Harekete Geçiyor Adclicks (10,000) Sitetalk tatil Kulübümüz Aşağıdakilerden İKİ’sini seçin: 1. Holiday Plus 2. Tatil Ödülleri - Gemi - Konaklama - Tur 3. Tatil Kulübümüz *Tüm mağazalarda geçerli değildir.

Takım Lideri BV TakımYöneticisi BV Executive BV SR. Executive BV Yönetici BV Rolex Ödül Yönetim Seyahat Üst Yönetici BV Rolex Ödül Yönetim Seyahat BaşkanYrd BV € Çek Yönetim Seyahat Başkan BV Lüks Ödül est değeri 300K € UNAİCO KARİYER ADIMLARI Zayıf bacak elemeleri Komisyon planı ve kurallarına göre komisyonlar zayıf bacak üzerinden hesaplanarak ödenir.