KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ARALIK AYI FAALİYETLERİ.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Meriç Belediyeler Birliği
Advertisements

KAYSERİ KİTAP VE EĞİTİM FUARI 9-18 EKİM KAYSERİYİ TANIYALIM  Türkiye’nin önde gelen ve köklü üniversitesi Erciyes Üniversitesinin buradadır. 
“Küçükçekmece Perakende Balık Pazarı’nda AB Standartlarının Uygulanması” Projesi
BÜMED Siyaset BUluşmaları _1
İŞ KANUNUNDA ÜÇLÜ DANIŞMA KURULU VE EKONOMİK SOSYAL KONSEY AYŞE KÜÇÜK ZİYA AK MEHMET ÜSTBAŞ
Millî Eğitim Bakanlığı Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü
ETCF-II is co-funded by the European Union and Turkey TOBB MERKEZİ FİNANS VE İHALE BİRİMİ Sivil Toplum Diyaloğu - AB-Türk Odalar Forumu-II: AB-TÜRKİYE.
Amerikan Ticaret Müsteşarlığı 2013
T.C. ANKARA KALKINMA AJANSI DOĞRUDAN FAALİYET DESTEK PROGRAMI-2010 ANKARA İLİ SEKTÖREL REKABET ANALİZİ FİZİBİLİTE PROJESİ ANKARA TİCARET ODASI 15 NİSAN.
BÖLGESEL KALKINMANIN ÜÇ TEMEL SÜTUNU Three Pillars of Regional Development.
Mardin’de Sürdürülebilir Turizmin Geliştirilmesi için Teknik Yardım Otel Temsilcileri Odak Grup Toplantısı No: Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye.
KOBİ Komisyonu Abant Müşterek Meslek Komitesi Toplantısı 22 Kasım 2014.
European Commission Enterprise and Industry GAP Bölgesi KOBİ Destek Ağı (GAPSUN)
KARTAL MAHALLE AFET GÖNÜLLERİ DERNEĞİ KOORDİNASYON KURULU RAPORU \ Eğitim Tekrarları OCAK-2009 Kartal Kaymakamlığı Afet Yönetim Merkezinde.
MEGEP ANTALYA BÖLGESİ II. DANIŞMA KURULU TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ
Yaşar Üniversitesi Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü
TOBB AB ÇALIŞMALARI : NASIL HAZIRLANIYORUZ? FAALİYETLERİMİZ 23 Şubat 2007.
KAYSERİ SANAYİ ODASI ETKİNLİKLER HAZİRAN YABANCI KONUKLARIMIZ.
İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ). İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ) Belediye meclisimizin muhtelif oturumlarında gündeme alınarak komisyonumuza havale.
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ
Afrika Sanayici ve İşadamları Derneği «Türk Özel Sektörünün Afrika’ya Açılan Kapısı» THE GATEWAY TO AFRICA.
2013 YILI ETKİNLİKLERİ. Hacettepe Üniversitesi Stratejik Araştırmalar Merkezi (HÜSAM) tarafından davet edilen Dr. Eugene Kogan tarafından "Armenian Foreign.
Hacettepe Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi
Şubat Ayı İhracat Verileri Basın Toplantısı Erzurum - 1 Mart 2015.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GİRİŞİM VE YATIRIM TOPLULUĞU SENATO TOPLANTISI GİRİŞİM VE YATIRIM TOPLULUĞU Akademik Danışman: Prof. Dr. Murat Caner.
ÇERKEZKÖY TİCARET VE SANAYİ ODASI. Hannover Messe Sanayi ve Endüstri Fuarı dünyanın en dinamik ve kapsamlı fuarlarından biridir.
ALIN TERİ EN BEREKETLİ YAĞMURDUR. “Sanat Altın Bileziktir” SÜREÇİSTATİSTİK VERİLER (ÇIRAK) ŞUBAT SON TOPLANTIDAN SONRA ÇIRAK SAYISI 102.
PASTIRMA AB İTİRAZ SÜRECİ
ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 27 AĞUSTOS 2015 – 28 EYLÜL 2015 FAALİYET RAPORU.
ULUSLARARASI İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ. MÜDÜRLÜĞÜMÜZ FAALİYETLERİ Danışmanlık Niteliğindeki Hizmetler Operasyonel Hizmetler Maddi Destekler.
İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlık Bürosu Müdürlüğü’nün başlıca görevleri arasında; Yönetim Kurulu ve Meclis toplantılarının gündemlerini.
Slide 1 AVRUPA’YA GİDEN YOL – MUHASEBE RAPORLAMA VE KURUMSAL GÜÇLENDİRME PROGRAMI Avrupa Muhasipler Federasyonu (FEE) nasıl yardımcı olabilir? Henri Olivier.
KONGRE TURİZMİ VE FUAR ORGANİZASYONU
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 81 İLE 81 AKADEMİK DANIŞMAN PROJESİ 6 EKİM 2015, İZMİR İZMİR YEREL KALKINMA SİNERJİ TOPLANTISI.
ARAŞTIRMA, GİRİŞİMCİLİK VE MESLEKLERİ GELİŞTİRME MÜDÜRLÜĞÜ EKİM – KASIM – ARALIK 2015 DÖNEMI FAALIYETLERI.
ULUSLARARASI İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ. MÜDÜRLÜĞÜMÜZ FAALİYETLERİ  Danışmanlık Niteliğindeki Hizmetler  Operasyonel Hizmetler  Maddi Destekler  Yurt Dışı.
2015 Yılı Yöresel Değerler Mali Destek Programı Başvuru Sahibinin Adı KARABÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI TOBB KADIN GİRİŞİMCİLER İCRA KOMİTESİ İŞBİRLİĞİYLE.
1 T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI ESNAF VE SANATKÂRLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 14 Ocak 2016.
İŞKUR İSTATİSTİKLERİ.  2013 AĞUSTOS AYINDA; KİŞİ İŞKUR’A BAŞVURU YAPMIŞ Bunların: u erkek si kadın  2014 AĞUSTOS AYINDA
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği SİGORTA ACENTELERİ İCRA KOMİTESİ Hüseyin Kasap Şubat 2016.
1 Türkiye’de Yatırım Ortamının İyileştirilmesi Reform Programı.
ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN MAYIS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ.
2014 Yılı Ocak-Haziran Dönemi Faaliyetleri. EYLÜL AYI FAALİYETLERİ.
ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN TEMMUZ AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 14 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ.
2014 Yılı Ocak-Haziran Dönemi Faaliyetleri. EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI.
ODAMIZ TARİHİNDE BİRLEŞTİRİLMİŞ MESLEK KOMİTE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRMİŞTİR. TOPLAM 26 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR ODA.
ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI
2016 Kayseri Ticaret Odası.
2017 OCAK-NİSAN AYLARI TÜRKİYE VE MALATYA EKONOMİSİNDEKİ GELİŞMELER
ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI
OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI
7. DOĞU ANADOLU TARIM HAYVANCILIK VE GIDA FUARI
FUAR TALEPLERİNİ BELİRLEME ANKET SONUÇLARI
ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI
ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI
HAYVANSAL ÜRÜNLER SEKTÖRÜNDE GENÇ GİRİŞİMCİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ
ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI
GIDA GÜVENLİĞİ PROJESİ KOBİ EĞİTİM SEMİNERİ
KÜSİ Eylül 2016-Mart 2017 Dönemİ faalİyet brİfİngİ
Uluslararası Fuarların Ülke ve Şehir Ekonomisine Katkısı
SAVUNMA SANAYİ SEKTÖR MECLİSİ
KARTEPE MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
VİZYON BELGESİ RAPORU OCAK 2018
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Öğr. Gör. Dr. Dİdar sarI çallI
ISPARTA TİCARET VE SANAYİ ODASI
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
VAN TİCARET VE SANAYİ ODASI
Sunum transkripti:

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

ARALIK AYI FAALİYETLERİ

ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN ARALIK AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 16 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR.

1.MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU  “WORLDFOOD İSTANBUL ULUSLARARASI GIDA ÜRÜNLERİ VE TEKNOLOJİLERİ FUARI”NA KATILIM SAĞLANMASI KONUSUNDA FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNULMUŞTUR. 2. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI TARIMSAL VE HAYVANSAL ÜRÜNLERİN ÜRETİM VE İMALATI GRUBU  İLİMİZDE İÇİNDE OLMAK ÜZERE ÜLKE GENELİNDE GİTTİKÇE YAYGINLAŞAN ŞAP HASTALIĞI KONUSUNDA BESİCİLERİN BİLİNÇLENDİRİLMESİ AMACI İLE SEMİNERLER PLANLANMASI NOKTASINDA GİRİŞİMLERDE BULUNULMASINA KARAR VERİLDİ.

3.MESLEK KOMİTESİ KARARLARI MOTORLU ARAÇLARIN ALIM SATIM YEDEK PARÇA TİCARETİ GRUBU  ŞASE İŞLEMLERİNİN KOMİTE BAŞKANI NURSAİT KÜÇÜKYILDIZ TARAFINDAN ARAŞTIRILARAK ÖNÜMÜZDEKİ AY DÜZENLENECEK OLAN KOMİTE TOPLANTISINDA GÜNDEME ALINMASINA KARAR VERİLDİ. 4. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI İNŞAAT TAAHHÜT MADENCİLİK İŞLERİ GRUBU  İNŞAAT SEKTÖRÜNDE YAPI DENETİM İLE İLGİLİ YAŞANAN SORUNLARI GÖRÜŞMEK ÜZERE YAPI DENETİM FİRMALARI İLE ODAMIZDA TOPLANTI PLANLANMASINA KARAR VERİLDİ.

5. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI EV VE BÜRO AMAÇLI ÜRÜNLERİ VE TEKSTİL GİYİM TOPTAN VE PERAKENDE TİCARETİ GRUBU  KOMİTE ÜYELERİ SEKTÖREL SORUNLAR, GÜNLÜK PİYASA KOŞULLARI VE GELİŞMELER HAKKINDA KARŞILIKLI GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNMUŞLARDIR. 6.MESLEK KOMİTESİ KARARLARI GIDA YİYECEK İÇECEK VE YAŞ SEBZE MEYVE GRUBU  SEBZE VE MEYVE KOMİSYONCULARI SİTESİNİN MEVCUT SORUNLARININ ÇÖZÜMÜ KONUSUNDA GİRİŞİMDE BULUNMAK ÜZERE BELEDİYE YETKİLİLERİ İLE İLETİŞİME GEÇİLMESİ,

7.MESLEK KOMİTESİ KARARLARI SAĞLIK VE VETERİNERLİK ECZANE VE FİNANS MEDİKAL FAALİYETLERİ GRUBU  ODAMIZ 2016 YILI EĞİTİM PROGRAMI ÇERÇEVESİNDE SİGORTA ACENTELERİNE YÖNELİK OLARAK “ÇAPRAZ SATIŞ TEKNİKLERİ (ZORUNLU TRAFİK SİGORTASI OLANA KASKO SİGORTASI ÖNERİLMESİ VE DEPREM SİGORTASI OLANA KONUT SİGORTASI ÖNERİLMESİ GİBİ)” KONULARIN GÜNDEME ALINMASI, EĞİTİMLERİ DÜZENLEMEK ÜZERE TÜRK SİGORTA ENSTİTÜSÜ VAKFI (TSEV) İLE İLETİŞİME GEÇİLMESİNE KARAR VERİLDİ. 8.MESLEK KOMİTESİ KARARLARI İNŞAAT SARF MALZEMELERİ TOPTAN VE PERAKENDE TİCARETİ GRUBU  İNŞAAT SERTÖRÜ İLE İLGİLİ ÇEŞİTLİ KURUMLARDAN GELEN RAYİÇ BEDELLERİ KONUSUNDA TESPİTLER YAPILDI.

10.MESLEK KOMİTESİ KARARLARI KONAKLAMA RESTORAN VE TURİZM HİZMETLERİ GRUBU  ARALIK AYI İTİBARİ İLE BAŞLAYACAK OLAN İRAN-VAN UÇUŞ SEFERLERİ İLE İLGİLİ TURİZM SEYAHAT ACENTELERİ İLE BİR ARAYA GELİNEREK UÇUŞLARIN SÜREKLİLİK KAZANMASI NOKTASINDA YAPILABİLECEKLER HAKKINDA GÜNDEM OLUŞTURULMASI,  ARALIK TARİHLERİ ARASINDA İZMİR’DE YAPILAN TRAVEL TURKEY TURİZM FUARINA İLİŞKİN DEĞERLENDİRMELER YAPILMIŞTIR. 9.MESLEK KOMİTESİ KARARLARI NAKLİYE YÜK VE YOLCU TAŞIMACILIĞI GRUBU  KOMİTE ÜYELERİ, SEKTÖREL SORUNLAR VE GELİŞMELER HAKKINDA KARŞILIKLI GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNMUŞLARDIR.

11.MESLEK KOMİTESİ KARARLARI DIŞ TİCARET VE SERMAYE ŞİRKETLERİ GRUBU  MÜFETTİŞLER TARAFINDAN SINIR TİCARETİ İLE UĞRAŞAN ÜYELERİMİZİN MENŞE BELGELERİNİN SAHTE OLDUĞU İDDİASI İLE AÇILAN DAVA SONUCU İNCELENDİ.  URUMİYE TİCARET, SANAYİ VE MADENCİLİK ODASI’NIN OCAK AYINDA OLUŞTURULACAK BİR HEYET TARAFINDAN ZİYARET EDİLMESİNE KARAR VERİLDİ. 12.MESLEK KOMİTESİ KARARLARI AKARYAKIT LPG KÖMÜR TOPTAN VE PERAKENDE TİCARETİ GRUBU  MESLEK KOMİTESİNİN 28 AYDA YAPMIŞ OLDUĞU GİRİŞİMLERİN ÇALIŞMA DOSYASI HALİNE GETİRİLMESİ,  ELEKTRİK KESİNTİLERİ ESNASINDA İŞLETMELERDE YAŞANAN ZARARLARIN KARŞILANMASI İLE İLGİLİ BİR HEYET OLUŞTURULARAK TEDAŞ’IN ZİYARET EDİLMESİNE KARAR VERİLDİ.

DİĞER FAALİYETLER

TOKİ’nin yaptığı konutları kendilerine zorla yüksek fiyata satmaya çalıştıklarını iddia eden TOKİ mağdurları yaşanan mağduriyetin önlenmesi konusunda odamızı ziyaret etti.

10-13 Aralık tarihlerinde İzmir’de düzenlenen Travel Turkey Fuarı’na katılım sağlandı.

Bölgemizde yaşanan çatışmalı ortamın bir an önce son bulması için Van Barış İnisiyatifi bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Y.Y.Ü. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Genç Ekonomistler Topluluğu’nun düzenlediği seminere katılarak kent ekonomisini değerlendirdi.

Başkale 1. Ekonomi Çalıştayı Odamız ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

İlgili yasa gereği 1 Ocak 2016 tarihinden itibaren zorunlu kılınacak olan E-Fatura ve E-Defter konusunda Eğitimi düzenlendi.

Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi Oda /Borsa Yönetim Kurulu Başkanları ile TOBB ev sahipliğinde istişare toplantısı yapıldı.

‘Gençlik Merkezleri 2015 Değerlendirme ve 2016 Planlama Toplantısı’ yapıldı. Toplantıda 54 kursiyere KOSGEB Girişimcilik Sertifikaları verildi.

Teknokent Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

3 Aralık Dünya Engeliler Günü nedeniyle Yüzüncü Yıl Üniversitesi tarafından organize edilen tekerlikle sandalye basketbol maçında, Engellilerle bir araya gelindi.

İran’ın Salmas Kenti Belediye Başkanı, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı ve beraberindeki heyet Odamızı ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkanımız ve beraberindeki heyet İran’da düzenlenen Türkiye - İran İş Formuna katlım sağladı.