01.2016 01’ ÜRÜN - KORUFLEX (sf. 02-07) 02’ UYGULAMA (sf. 08-09) 03’ REFERANSLAR (sf. 10-17) 04’ İLETİŞİM (sf. 18) SUNUM İÇERİĞİ 00.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
SOYULABİLİR KORUYUCU KAPLAMA
Advertisements

© PressReader. All rights reserved. 2 Connecting People Through News Oteliniz içinde; tüm ülkelerden 4,000+ Gazete & Magazin Dergisine 60 farklı dilde.
Maliye Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı Operasyonel Planlama Stratejik Yönetim Dairesi.
Hâsılat kavramları Firmaların kârı maksimize ettikleri varsayılır. Kâr toplam hâsılat ile toplam maliyet arasındaki farktır. Kârı analiz etmek için hâsılat.
OEE ve KOBETSU KAIZEN EĞİTİMLERİ Yer : İzmir
Mastarlar.
Öğr. Gör. MEHMET ALİ ZENGİN
İMAL USULLERİ KAYNAK TEKNOLOJİSİ BÖLÜM 5 KESME. Esası? Oksijen saflığının etkileri? Kesme üfleci ve çalışma şekli? Yüzey kalitesi değerlendirmesi?
BİYOÇEŞİTLİLİK NEDİR Biyoçeşitlilik, bir bölgedeki genlerin, türlerin, ekosistemlerin ve ekolojik olayların oluşturduğu bir bütündür. Başka bir deyişle.
ESKİ İSTANBUL Fotoğraflar Sultan II. Abdulhamid’in fotoğraf arşivinden alınmıştır Hazırlayan Ve Sunan : Atila Bozkurt Lütfen Kendi Akışında Ve Sesli İzleyin.
6.SINIF FEN ÖDEVİ. Uygulanan yalıtım kalınlığına ve kullanılan malzemenin ısı iletkenliğine bağlı olarak, ısı kaybı % oranında azaltılır. Yoğuşma.
İŞ SAĞLIĞI ve İŞ GÜVENLİĞİ KURSU
PLASTİK ŞEKİL VERME YÖNTEMİ
PNÖMATİK SİSTEM.
AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HAKKINDA TEMEL BİLGİLER. Korunmak Önemlidir! Dişlerinizi günde en az 2 kere fırçalayın Süt, taze meyve sebze tüketin. Yemek aralarında.
Türkiyedeki iklim çeşitleri Doğa Sever 10/F Coğrafya Performans.
HERON & ZEPLİN İbrahim KURU SİVAS.
Jominy (Uçtan Su Verme) Deneyi
USTANASORPROJESİ. GEREKÇE 10. Kalkınma Planı’nda;  İşgücü piyasası ile meslek yüksekokulları ve mesleki teknik ortaöğretim kurumları arasında istihdam.
SAĞLIK TURİZMİ VE HEMŞİRELİK
Ankara’ya 10 km uzaklıktaki Çubuk Barajı inşaatı sürerken boru hattının da döşenmesine başlandı. Çubuk Barajı yüzetsel sularını filtre etmek ve kente.
İFM – Vergi Tekniği Alt Çalışma Grubu Ön raporu Genel stratejik ilkeler 18 Mart 2009 Osman Özen, Umurcan Gago, Berna Bayındır, Ateş Konca.
Dopingli büyümenin öteki yüzü:
Dopingli büyümenin öteki yüzü:
Betül GÜLER
FİLAMENT İPLİK ÜRETİMİ
MÜHENDİSLİK ve MİMARLIK FAKÜLTESİ
ENERJİ DÖNÜŞÜM SİSTEMLERİ
11. SINIF: ELEKTRİK ve MANYETİZMA ÜNİTESİ Alternatif Akım 1
COĞRAFİ KONUM.
ÖZEL EĞİTİMİN TEMEL İLKELERİ
1-a) Şekildeki devrede 5 Gauss yüzeyi belirleyin ve KAY yazın.
İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ
İMAL USULLERİ PLASTİK ŞEKİL VERME
BARALAR.
Kanal Açma - Kanal Neden Tıkanır - Kanal Tıkanıklığı Açma
TEMİZLİK YÖNTEMLERİ.
TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU
Konfeksiyon Yardımcı Malzemeleri
ÇOCUKLUK DÖNEMİNDE YARATICILIK VE SANAT EĞİTİMİ
DIANA.
KAY ve KGY toplu parametreli devrelerde geçerli
Bölüm 5: Araştırmalarda Ölçme ve Ölçekler
Tıkalı Boru Açma - Boru Açma - Tıkanmış Boru Nasıl Açılır?
SOSYAL MEDYA VE HALK KÜLTÜRÜ
Vizyon Kronolojisi Kuruluş
TEMEL GEOMETRİK KAVRAMLAR VE ÇİZİMLER
Fluvyal Jeomorfoloji Yrd. Doç. Dr. Levent Uncu.
CEYLANLI İLKOKULU ERİŞEBİLİRLİK SUNUSU
INVIA WORLD’e HOŞGEDİNİZ!
NET 207 SENSÖRLER VE DÖNÜŞTÜRÜCÜLER Öğr. Gör. Taner DİNDAR
TÜRKİYE' DE BAĞIMLI ÇOCUK VE ERGENLERİN MADDE SPEKTRUMU
Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi
NeTIRail-INFRA Bilgilendirme Toplantısı, Ankara, Türkiye
2009 yılında İzmir’de kurulan Asyay müşteriye özel yay üretimi ve pazarlama faaliyetlerini sürdürmektedir. Otomotiv, Beyaz Eşya, Endüstriyel Malzeme, Elektrik.
Ölçü transformatorları
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Bilgisayar II 26 Nisan-7Mayıs Öğr. Gör. Feyza Tekinbaş.
Düzlem Yüzeyler ve Prizmalar
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
BÖLÜM 3: ARZ VE ÜRETİM TEORİSİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Eşleştirme Programı World Wide Mating Service (WMS)
  (2 Ay) 2015 (2 Ay) İhracat
Işığın Kırılması.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Sayılarla Türkiye’de Atık Yönetimi
A.Ü. GAMA MYO. Elektrik ve Enerji Bölümü
Sunum transkripti:

01’ ÜRÜN - KORUFLEX (sf ) 02’ UYGULAMA (sf ) 03’ REFERANSLAR (sf ) 04’ İLETİŞİM (sf. 18) SUNUM İÇERİĞİ

ÜRÜN: KORUFLEX Uygulaması Kolaydır Zarar görmesi istenilmeyen gözeneksiz yüzeylere boya sürer gibi uygulanır KORUFLEX – Yüzeylerinizi koruma altına alır

ÜRÜN: KORUFLEX Etkin Koruma Sağlar Uygulanan yüzeyi koruma altına alarak, karşılaşabileceği tehditlere karşı korur KORUFLEX – Yüzeylerinizi koruma altına alır

ÜRÜN: KORUFLEX Kolayca Temizlenir İş bitiminde bir ucundan kaldırılarak yüzeyden kolayca ayrılır KORUFLEX – Yüzeylerinizi koruma altına alır

ÜRÜN: KORUFLEX Yüzey koruma altındadır KORUFLEX yüzeylerinizi koruma altına alır KORUFLEX – Yüzeylerinizi koruma altına alır

ÜRÜN: KORUFLEX Geniş Kullanım Alanı ABD, Avustralya ve Avrupa Birliği ülkeleri başta olmak üzere son on yılda bir çok ülkede, yapışkan folyo kullanmak yerine soyulabilir koruyucu kaplama filmleri tercih edilmeye başlandı. Bunun sebebi, doğaya zarar vermeyen bir malzeme olması dışında bu özel sistemin sadece inşaat, mimari ve müteahhitlik sektörlerinde değil, aynı zamanda dekorasyon, marin, otomotiv, sağlık, reklam ve savunma sanayi gibi sektörlerde de kullanılabilirliğidir. %100 Güvenlik ve Koruma KORUFLEX soyulabilir kaplamalari doğaya veya insana ciddi zararlar verebilecek solventler içermez. İstenilen yüzeyde %100 UV koruması sağlar. Kıvılcımın ciddi yangınlar çıkartabileceği durumlarda statik elektrikten etkilenmeyen ve alev almayan bir çözüm sunar. Statik elektrikten etkilenmediği gibi aynı zamanda yalıtkanlık özelliği de taşır. KORUFLEX, su, yağ, boya gibi maddelerin yüzeye ciddi zararlar verebileceği durumlarda uygulandığı yüzeyi bu maddelerden %100 koruyan, su bazlı bir koruyucu kaplamadır. Kolay Uygulama KORUFLEX’in en büyük özelliklerinden bir tanesi sıvı halde iken boya sürer gibi tabanca, rulo veya fırça ile uygulanıp, kuruduğu zaman bir filim şeklinde soyulmasıdır. Ayrıca; çok yaygın olarak kullanılan yapışkan folyolar gibi kolayca yüzeyden ayrışmaz ve söküldüğünde herhangi bir yapışkan kalıntı bırakmaz KORUFLEX – Yüzeylerinizi koruma altına alır

ÜRÜN: UYGULAMA KORUFLEX - Uygulaması kolaydır.

ÜRÜN: UYGULAMA Rulo veya Fırça ile Yüzeye Sürün Normal su bazlı boyalar için kullanılan standart 5mm lik bir yün rulo ile veya geniş ama ince bir kıl fırça ile KORUFLEX soyulabilir yüzey koruyucuyu yüzeye sürün. Uygulama kalınlığının yeterli olduğuna ve ıslak filim kalınlığının en az 200 mikron olmasına özen gösterin. Eğer ağır şartlar için koruma gerekiyor ise dk. Sonra bir kat daha uygulayın. Havasız tabanca ile uygulamalarda 200 barlık bir makine ile 517 veya 519 luk meme ucu kullanarak uygulama yapın. Uygulama yaparken atışı bir el yatay sonra bir el dikey yaparak yüzeyde homojenlik sağlayın. Kurumasını Bekleyin Kuruma dış sıcaklığa bağlı olarak 5dk-120dk arasıdır(16-30 derece aralığında). Daha düşük sıcaklıklarda ürün su bazlı olduğundan kuruma süresi artma gösterebilir. Köşesinden Kaldırarak Soyun KORUFLEX Soyulabilir Yüzey Koruma Sistemine artık ihtiyaç kalmadığında, oluşan filimi köşesinden kaldırarak kolayca soyabilirsiniz veya arzu edildiği takdirde basınçlı su tabancası ile de yüzeyden sökülebilir (Su tabancası ile sökme ancak suya uygun yüzeyler bulunduğunda uygulanabilir). KORUFLEX soyulduğunda büzüştürülerek bir top haline getirilebilecektir. KORUFLEXten geriye kalan artığı normal evsel atıklar ile aynı kategoride atabilirsiniz KORUFLEX – Uygulaması kolaydır

Zorlu Center PORTFÖY: REFERANSLAR 1/ Çiftçi TowersSpine Tower İş Bankası TeknolojiRonesans Tower Bomonti Hilton

Ersa Otel ve Kong. Mer. PORTFÖY: REFERANSLAR 2/ Four WindsAkasya Acıbadem Marriott Folkart Towers İzmir Ege Parla

Talan Tower PORTFÖY: REFERANSLAR 3/ Medine Tren İstasyonuMaslak 42 Papirus PlazaÜlker Arena Nispetiye 10

Next Level PORTFÖY: REFERANSLAR 4/ Plot 16 MoscowG-Plus İstanbul Tarabya OteliBahçetepe İstanbul Sheraton Otel Adana

Ağaoğlu My World PORTFÖY: REFERANSLAR 5/ Büyükhanlı Fuga BodrumYalı Ataköy İncek UptownEfes Kongre Merkezi Soyak Soho

Wyndham Hotel PORTFÖY: REFERANSLAR 6/ Swissotel RenovasyonAltunizade Konakları Kapital GY Avrupa Konutları Emay İnşaat Hilton

Swissotel Beach Resort PORTFÖY: REFERANSLAR 7/ Abdullah Gül Üni.Meydan AVM Regnum Hotel C.başkanlığı Kong. ve Camii Dream Island (Azerbaycan)

Acar Blue PORTFÖY: REFERANSLAR 8/ QuasarSelenium Ataköy Nef Merter 12Polat Hotel Yeşilköy Nida Seyrantepe

İLETİŞİM Adres: Yunus Mahallesi, Muhteşem Sokak, No: 11 Kartal, İstanbul, TR Telefon: Fax: GSM: Detaylı Bilgi: